Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο,τι μαλάκια θες θα διαβάσεις.... τι φεγγάρια και πανσέληνος.... Αμα θες κάνε έναν έλεγχο που έτσι κι αλλιώς ολοι πρέπει να κάνουμε...

(Το μαλάκια δε παει στον Γιάννη)

• Like 3
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Κι εγώ το έχω διαβάσει αυτό με τα μισοφέγγαρα και μάλιστα έλεγε η "ειδικός" ότι αν πάρει κανείς σπιρουλίνα θα επανέλθουν.

Τι να πιστέψεις πια με τόσα στο ίντερνετ...

• Like 1
Δημοσ.

Τι να πιστέψεις πια με τόσα στο ίντερνετ...

Ε αφου το γραφει στο ιντερνετ αληθεια θα ειναι .

Ειναι εντυπωσιακο πραγματικα αυτο με τον μεσο ορο αν μου το ελεγαν πριν 15 χρονια δεν θα το πιστευα με τιποτα ...

Οπως επισης ειναι  εντυπωσιακο πως 500  χρονια εξελιξης της Ιατρικης, και της φαρμακευτικης αναιρουνται απο βοτανο ματζουνια  επειδη δεν εχει με τι να ασχοληθει ο αλλος και εχει φαει ολο  το  διαδικτυο να διαβαζει οτι σκουπιδι υπαρχει απο τις χωματερες του ιντερνετ .

Μιλαμε για μηδενικη ικανοτητα φιλτραρισματος    μονο τα site να δεις που μπαινουν  αρκει ...

Υ.Γ δεν αναφερομαι σε εσας ,γενικα μιλαω .

• Like 3
Δημοσ.

Καλά είσαι...

Εν τω μεταξύ έλεγε πάρτε σπιρουλίνα σε φάση 5 χαπάκια συν 3 για κάθε νύχι 3 φορές την ημέρα!! Δεν φτάνει ένα κουτί για 3 μέρες. Μήπως δουλεύει στην Μάρκους Ροχερ;

Δημοσ.

Ενεργειακά ποτά: Στηθάγχη, αρρυθμία, ακόμη και ξαφνικός θάνατος!

Μία νέα γαλλική επιστημονική έρευνα προειδοποιεί ότι μία ευρέως διαδεδομένη κατηγορία ενεργειακών ποτών, που σίγουρα γνωρίζετε, μπορεί να προκαλέσουν καρδιολογικά προβλήματα, κυρίως λόγω της αυξημένης ποσότητας καφεΐνης που περιέχουν.

http://runnfun.gr/energiaka-pota-sththagxi-arithmia-akoma-kai-xafnikos-thanatos/

Εγω απο την πρωτη μερα σας ειπα να τις προσέχετε αυτες τις ενεργειακες παπαριες και την καφεΐνη ..

1. Αυξημένη αρτηριακή πίεση και αυξημένοι καρδιακοί παλμοί
Η καφεΐνη στα ενεργειακά ποτά δε διεγείρει μόνο το νευρικό μας σύστημα. Τονώνει επίσης την καρδιά, προκαλώντας άνοδο της πίεσης και αύξηση των παλμών. Αυτό είναι εξαιρετικά επικίνδυνο, ιδιαίτερα για τους καρδιοπαθείς. Τα άτομα με υποκείμενη καρδιοπάθεια διατρέχουν κίνδυνο εμφράγματος ή εγκεφαλικού λόγω της μεγάλης δόσης καφεΐνης. Η ταυρίνη που περιέχουν πολλά ενεργειακά ποτά μπορεί επίσης να οδηγήσει σε συσσώρευση ασβεστίου στην καρδιά, με αποτέλεσμα τις αρρυθμίες ή την ανακοπή.

Αυτο να το διαβάσει ενας εδω κ έπινε καφέδες κ καπακι ετρεχε κ του ειπα να μην το ξανακάνει..

• Like 6
Δημοσ.

Ω ρε Μάους . Μας έκοψες τις τηγανιτές πατάτες, μας περιόρισες το φυστικοβούτηρο, μας έβαλες να παλεύουμε με το σίχαμα το μπρόκολο, θα μας στερήσεις και το Red bull ;

Δεν μας τα λες καλά ..

Η εκδίκηση έρχεται . Μισό κιλό παστουρμά την Πρωτοχρονιά :P

• Like 5
Δημοσ.

Παχαίνει

αν τρως 10 κουταλιές τη μέρα ναι. τώρα 1-2 νομίζω είναι legt αν χωράει στο πλάνο σου.

εγώ έχω ελατωσει πλέον αρκετά τον υδατάθρακα και έχω αντικατστήσει με λιπαρά.

με βλέπω ποιο σπίρτο στο 5x5,rings, pull ups που κάνω.

• Like 1
Δημοσ.

Ενεργειακά ποτά: Στηθάγχη, αρρυθμία, ακόμη και ξαφνικός θάνατος!

Μία νέα γαλλική επιστημονική έρευνα προειδοποιεί ότι μία ευρέως διαδεδομένη κατηγορία ενεργειακών ποτών, που σίγουρα γνωρίζετε, μπορεί να προκαλέσουν καρδιολογικά προβλήματα, κυρίως λόγω της αυξημένης ποσότητας καφεΐνης που περιέχουν.

http://runnfun.gr/energiaka-pota-sththagxi-arithmia-akoma-kai-xafnikos-thanatos/

Εγω απο την πρωτη μερα σας ειπα να τις προσέχετε αυτες τις ενεργειακες παπαριες και την καφεΐνη ..

1. Αυξημένη αρτηριακή πίεση και αυξημένοι καρδιακοί παλμοί

Η καφεΐνη στα ενεργειακά ποτά δε διεγείρει μόνο το νευρικό μας σύστημα. Τονώνει επίσης την καρδιά, προκαλώντας άνοδο της πίεσης και αύξηση των παλμών. Αυτό είναι εξαιρετικά επικίνδυνο, ιδιαίτερα για τους καρδιοπαθείς. Τα άτομα με υποκείμενη καρδιοπάθεια διατρέχουν κίνδυνο εμφράγματος ή εγκεφαλικού λόγω της μεγάλης δόσης καφεΐνης. Η ταυρίνη που περιέχουν πολλά ενεργειακά ποτά μπορεί επίσης να οδηγήσει σε συσσώρευση ασβεστίου στην καρδιά, με αποτέλεσμα τις αρρυθμίες ή την ανακοπή.

Αυτο να το διαβάσει ενας εδω κ έπινε καφέδες κ καπακι ετρεχε κ του ειπα να μην το ξανακάνει..

Eιναι χαζοί ορισμένοι ρε συ. Και σε εμάς έρχονται με το καφέ στα χέρια και κάνει πιέσεις πάγκου  μετά.

Σημερα που ειχα τρικέφαλους εκανα και εγω πάγκο με κλειστή λαβή στα χέρια για να με πιάσει πισω.

Να σε ρωτησω κάτι ρε φιλε γιατι το έχω απορια. Όταν κάνεις πλάτη στα μηχανήματα πχ αυτό που πιάνεις τα 2 χερουλια και τραβάς προς τα κάτω ακομα και αν κάθεσαι η στάση του σώματος δεν θα πρέπει να είναι ισια η σπονδυλικη στηλη και να γερνεις ελαφρα προς τα πισω?

χθες εκανα καθίσματα με αλτηρες γαμάει και ιδρώνεις κιολας που μ αρεσει.

Παχαίνει

Εξαρτάται την ποσοτητα. Εγω σήμερα πηρα στη δουλειά ένα μελομακάρονο να χλαπακώσω. ιγα 30γρ μελομακάρονο δεν τρέχει τιποτα ... αλλα και πάλι ο κανονας είναι ένας -> δεν τρωμε ολοκληρο το κουτι. Ουτε 2ο τρώς μέχρι 1. Επισης προχθες μαζι με τα 2 γιαουρτια πηρα μια μπάρα 100γρ από το σουπερ μάρκετ. Ειχε ζαχαρη μέσα αλλα ειχε και σογια και κουάκερ λεω δεν πειράζει αντι για κουάκερ θα φάω αυτην μαζι με τα γιαουρτια.Τέτοιες παρεκκλίσεις πιστευω δεν είναι πολύ εκτος προγράμματος. Τη δουλεια σου μακροπρόθεσμα θα την κάνεις. Προσοχη όμως άλλο να φάς αυτή τη μικρη ποσοτητα και άλλο ολοκληρο γευμα πχ να σου πουν αποψε βγαινουμε και να πεις δεν πειραζει ας φάω μαλακιες. Ας παραγγειλουν αυτοι σάλτσες και μαγιονέζες και πατατες τηγανιτες και λίπη. Εγω θα την εβγαζα με ένα φιλετάκι κοτοπουλο μια σαλατα λάχανο καροτο και πολύ λιγο ρυζι (λευκο) επισης θα του ελεγα να βάλει μπροκολο σαν συνοδευτικο και λιγο ρυζι. Και μια κοκα κολα λαϊτ :cry:

Και οποιος κανει σχολια θα ..... πέσει για κάμψεις! Μπουχεσοπιάτα δεν έχει μια φορα την εβδομάδα - 10 μέρες ειπαμε.

• Like 1
Δημοσ.

Eιναι χαζοί ορισμένοι ρε συ. Και σε εμάς έρχονται με το καφέ στα χέρια και κάνει πιέσεις πάγκου  μετά.

Τι διαφορά πιστεύεις ότι έχει το να πιεί κάποιος τον καφέ σπίτι και σε 5 λεπτά να είναι gym ?

In other news σήμερα πρώτη φορά έκανα προπόνηση 11 το βράδυ.

Από τα θετικά ήταν ότι είχα 0 tightness και δεν ήμουν και ήμουν και πιό "ξύπνιος"/alert.

Στα αρνητικά ήταν το μανατζάρισμα με τα φαγητά που έκανα. Έφαγα 8:30 το πρωί ~500 θερμίδες δουλειά μέχρι 16:00 και μετά έφαφα πάλι 16:30 -χοντρικά- καμιά 1700άρα γιατί μετά ξαναέφυγα από το σπίτι. Μετά γύρισα, ήπια πρωτείνη και πριν και κατα την διάρκεια ένα lucozade για λίγο υδατάνθρακες/placebo. Τώρα άλλες 500 θερμίδες και τέλος. 

Στην προπόνηση έκανα στις άρσεις 180 κιλά για 7 εύκολες μονές...για 172,5 ήμουν αλλά ήταν καλή μέρα.

Τέλος, δεν έχω ιδέα πως θα κοιμηθώ τώρα. Φουλ υπερένταση

• Like 2
Δημοσ.

Εγω δουλεύω αλλιως φιλε. Τον ύπνο μου θα τον ριξω και στις 7 το απόγευμα αν έχω προπονηση και μετα θα πάω γυμναστηριο στις 8.

Σημερα το πρόγραμμα ηταν δουλειά 8 με 4 .... μετά σπιτι φαγητο .... μετα ύπνο .... γυμναστηριο και τώρα φαγητο και ξαναφευγω για κάτι έκτακτο στη δουλειά.

Καλυτερα να μην πινεις τιποτα τέτοιο πριν την προπονηση. Φάε μια μπανανα ή λιγο ποιοτικο υδατάνθρακα να σου δώσει ενεργεια. Εγω ειχα φάει 2 ώρες πριν φακές + γιγαντες + ρυζι και μετα έφαγα και ένα μανταρινι πριν την προπονηση και πηγαινα σφαιρα. + 1.5 ώρα ύπνο. Και αποψε είμαι και για δουλειά τρεξιμο και μέχρι το ξημέρωμα άμα λάχει. Δεν μασάω.

ΥΓ Ειμαι από τους τύπους που άμα πέσουν στο κρεβάτι τους κοιμούνται μέσα σε ένα λεπτό. Ακομα και αν με κυνηγάνε τοκογλυφοι τους γράφω ολους στα @@ μου και κοιμάμαι!

Δημοσ.

To Red Bull πρέπει να βγαίνει από το Red Bullshit, πήρα μια φορά να το δοκιμάσω και δεύτερη γουλιά δεν κατάφερα να πιω.

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...