Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Στο φαστινγκ μπορουμε να πιουμε σκετο καφε μεσα στις 16 ωρες??

Ναι. Από τη στιγμή που δεν έχει θερμίδες δεν επηρρεάζει το fasting.

Δημοσ.

Στην i.f μπορουμε να πιουμε σκετο καφε μεσα στις 16 ωρες??

Εγώ να σου πω την αμαρτία μου βάζω και 2 κουταλιές ζάχαρη μέσα και δεν βλέπω να επηρεάζει τo I.F.  Κάποιοι λένε ότι μέχρι 50 θερμίδες μπορείς να καταναλώσεις σε fasting.

Όταν περνάω τις 16 νηστικός το στομάχι βαράει νταούλια οπότε τι να κάνουν 30 θερμίδες σε 16 ώρες...

Δημοσ.

Εγώ να σου πω την αμαρτία μου βάζω και 2 κουταλιές ζάχαρη μέσα και δεν βλέπω να επηρεάζει τo I.F.  Κάποιοι λένε ότι μέχρι 50 θερμίδες μπορείς να καταναλώσεις σε fasting.

Όταν περνάω τις 16 νηστικός το στομάχι βαράει νταούλια οπότε τι να κάνουν 30 θερμίδες σε 16 ώρες...

Βαλε στεβια (την αυθεντικη ομως). Θα παρεις τη γλυκα που θες χωρις θερμιδες.

Δημοσ.

Βαλε στεβια (την αυθεντικη ομως). Θα παρεις τη γλυκα που θες χωρις θερμιδες.

Έχω δοκιμάσει αλλά δεν μ' αρέσει η γεύση και η υφή της. Πήρα την onstevia που είναι μιση ζάχαρη μισή στεβια και είναι πολύ καλύτερη στη γεύση με τις μισές θερμιδες. Επίσης είναι πιο γλυκιά από την κανονική ζάχαρη.

Σ' ευχαριστώ για την συμβουλή πάντως.

Δημοσ.

εγώ αν θέλω γλυκό την έχω καταβρεί με τις no sugar added 
Πλέον γλυκά μόνο στα χριστουγεννιάτικα τραπέζια. 
το τελευταίο μου γλυκό θα ναι το πρωινό τς 1.1, δύο φέτες με νουτέλα (μιαμ μιαμ) 

άντε να τελειώσω το πόνημα, να βρω δουλειά άρπα - κόλλα να βγάζω τα έξοδα μου για να εξασφαλίσω πρόσβαση σε γυμναστήριο. 
Μου έλειψε πάρα πολύ 

Δημοσ.

Παίδες, μια ερώτηση.

Χαζολογούσα σε ένα σαιτ και σε κάποιο σημείο έγραφε ότι αν δεν έχουμε τα λευκά φεγγάρια στο σημείο που τα νύχια ξεκινούν (ψάξτε για lunula) υπάρχει θέμα υγείας, κυρίως με τον θυροειδή.

Έχω μόνο στους αντίχειρες, κι ελάχιστα ως καθόλου στα υπόλοιπα δάχτυλα. Υποτίθεται ότι τα συμπτώματα σε τέτοια περίπτωση είναι κούραση, συχνές αρρώστιες, κτλ. Καλά, πέρα από τη γυμναστική είμαι στην πρίζα όλη μέρα, κούραση δεν ξέρω τι θα πει. Κι από αρρώστιες, πρέπει να χω καμια πενταετία να πάθω έστω και γρίπη. Ό,τι σε κρύωμα θα το περάσω εντελώς ελαφριά. Στη χειρότερη να πάρω ντεπον (1-2 φορές το χρόνο).

Βέβαια, καθώς πέρασα 20 χρόνια δυσανεξίας στη γλουτένη, είχα όλα αυτα τα συμπτώματα όλη μου τη ζωή (κούραση, έφεση σε πολλές και διάφορες αρρώστιες). Κάπου διάβασα ότι άμα χάσεις αυτά τα φεγγάρια μετά δεν ξαναβγαίνουν οπότε μπορεί να έχει συμβεί κάτι τέτοιο.

Γενικά, έχει κανείς ιδέα περι αυτού; Ή τσάμπα μαλακίζομαι βραδιάτικα;

Δημοσ.

Παίδες, μια ερώτηση.

Χαζολογούσα σε ένα σαιτ και σε κάποιο σημείο έγραφε ότι αν δεν έχουμε τα λευκά φεγγάρια στο σημείο που τα νύχια ξεκινούν (ψάξτε για lunula) υπάρχει θέμα υγείας, κυρίως με τον θυροειδή.

Έχω μόνο στους αντίχειρες, κι ελάχιστα ως καθόλου στα υπόλοιπα δάχτυλα. Υποτίθεται ότι τα συμπτώματα σε τέτοια περίπτωση είναι κούραση, συχνές αρρώστιες, κτλ. Καλά, πέρα από τη γυμναστική είμαι στην πρίζα όλη μέρα, κούραση δεν ξέρω τι θα πει. Κι από αρρώστιες, πρέπει να χω καμια πενταετία να πάθω έστω και γρίπη. Ό,τι σε κρύωμα θα το περάσω εντελώς ελαφριά. Στη χειρότερη να πάρω ντεπον (1-2 φορές το χρόνο).

Βέβαια, καθώς πέρασα 20 χρόνια δυσανεξίας στη γλουτένη, είχα όλα αυτα τα συμπτώματα όλη μου τη ζωή (κούραση, έφεση σε πολλές και διάφορες αρρώστιες). Κάπου διάβασα ότι άμα χάσεις αυτά τα φεγγάρια μετά δεν ξαναβγαίνουν οπότε μπορεί να έχει συμβεί κάτι τέτοιο.

Γενικά, έχει κανείς ιδέα περι αυτού; Ή τσάμπα μαλακίζομαι βραδιάτικα;

• Like 5
Δημοσ.

Στην επομενη αιματολογικη σου βαλε μια tsh

Πληροφοριακα, εχω φεγγαρια και εχω θυρεοειδη.

λεφτα δεν εχω, ασχετο αλλα επικαιρο!

• Like 2
Δημοσ.

Η μητέρα μου είχε υπερθυρεοειδισμό, πλέον είναι υπό έλεγχο, τα "μισοφέγγαρα" εμφανίζονται μόνο στους αντίχειρές της. Δεν έπασχε ποτέ από κούραση, είναι αεικίνητη και δεν αρρωσταίνει καθόλου εύκολα, επίσης. Για αβάσιμη ένδειξη μου κάνει. 

Τα άτομα που έχουν θέμα με το θυρεοειδή αδένα μπορούν να το επιβεβαιώσουν ευκολότερα. 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...