Fotis13 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Οχι παγο. Διατασουλες θελει κ υπομονη. Βρε πεσε για υπνο ,βρυκολακα . Αυτος ο μηνας ειναι μια παω ,μια δεν παω gym τον ονομαζω μηνα αποκαταστασης γιατι ετσι με συμφερει .Κανω ομως αρκετη αεροβια στην Παρνηθα και σε στιβο πολυ πρωι που ξυριζει το κρυο . Μετα για πρωινο θελω να φαω εναν ανθρωπο ολοκληρο μιλαμε για αλλη πεινα... Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2016 από Fotis13 2
margaritagr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δε μπορω να κοιμηθώ νωρίτερα, άσε έχω θεμα
margaritagr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 4 αυγα , φετουλα (λιγη), ντοματα, καθολου λαδι 4
yannis27gr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Η κιτρινη γλιτσα απο πανω ειναι οι κροκοι; τους κανεις χωρια απο τα αυγα;
margaritagr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Ένας κρόκος ειναι, τον εκανα χωριστά για ντεκόρ
Demetra_ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Μαργαρίτα, βάλτο σε spoiler σαν εμετός είναι ... //έχεις να φας κράξιμο από fotis// 1
Vapir Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 μια απο κοιλιά μιας κ έχω να βάλω καιρό αλλα εδώ κ λίγο δεν έχω χάσει ούτε 1kg, αναπροσαρμόζω κάποια πράγματα για να συνεχίσει η βελτίωση που ευτυχώς δεν σταματά , αρχίζει να φτιάχνει λίγο . Μου λέει ένας φίλος πρέπει να μαυρίσεις μλκ , η υπερβολική ασπρίλα σε κρύβει χαχκαι μία μετά απο προπόνηση στήθους ούτε cheat ούτε refeeds κάνω . σήμερα πχ είναι μεγάλο refeed μετά απο τόσο καιρό καθαρά επειδή ειναι η γιορτή μου και γουστάρω να ευχαριστηθώ , τις άλλες μέρες δεν μου λέει απολύτως τίποτα , δεν νιώθω κάποια ανάγκη για κάτι. 5
Fotis13 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Ωραιος Νικο , αυτο με το μαυρισμα ισχυει και εγω το ιδιο προβλημα εχω ,οι σκουροχρωμοι δειχνουν πολυ καλυτερα βλ μαου .Δεν ειναι τυχαιο που στο αγωνιστικο BB τους "βαφουν¨ 3 χερια . Δεν πειραζει ομως εχουμε την ηθικη δικαιωση πως ειμαστε Σκανδιναβοι Margarita οχι δεν το σωνει το πιατο . 4
Jackson_1919 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Παίδες, μια ερώτηση αν ξέρετε γενικα τι ισχύει στα γυμναστήρια, μπορώ να φέρω δικό μου personal trainer στο γυμναστήριο που πάω? Δηλαδή χωρίς να χρειάζεται αυτός να πληρώσει κατι.
yannis27gr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Αναλογα το γυμναστηριο φανταζομαι αν και μου ακουγεται "καπως". Νικο, χρονια πολλα! Σιγουρα το μαυρισμενο σωμα δειχνει λιγοτερες ατελειες αλλα δε νομιζω οτι το χρειαζεσαι. Χωρια που ειναι θεμα γουστου, εγω γουσταρω τις ασπρουλιαρες! 4
Mau-Maus Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Παίδες, μια ερώτηση αν ξέρετε γενικα τι ισχύει στα γυμναστήρια, μπορώ να φέρω δικό μου personal trainer στο γυμναστήριο που πάω? Δηλαδή χωρίς να χρειάζεται αυτός να πληρώσει κατι. Αυτο που σου ειπε ο γιαννης , εξαρτάται , παλια πηγαιναν αβερτα τωρα σχεδον παντου τον εχουν κοψει τον τσαμπα περσοναλ, ρωτα για αρένας και τζο, κάποια γυμν τους δέχονται ακομη φτανει να πανε αυτοι τον πελάτη να γραφτει. Νικ ωραίος ρε μπράβο και χρονια σου πολλα Αντε ποτε γιορταζει ο αντιχριστος ο σπεκτ να του ευχηθούμε και αυτουνού ? χαχαχααχααχα 3
yannis27gr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Σε 3 βδομάδες. Ρε σεις, έχετε υπόψην τα φύκια; Σκέτη πρωτεινη τα άτιμα (10γρ πρωτεΐνης ανα 70 θερμίδες) αλλα πανάκριβα τα γαμημενα.
Mikeasdf Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Σε 3 βδομάδες. Ρε σεις, έχετε υπόψην τα φύκια; Σκέτη πρωτεινη τα άτιμα (10γρ πρωτεΐνης ανα 70 θερμίδες) αλλα πανάκριβα τα γαμημενα. Ξαφνικα θα τα βλεπω με αλλο ματι στην παραλια το καλοκαιρι 1
beatshooter Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Παιδες εχει κανεις υποψιν τα μπιφτεκια κοτοπουλου μιμικος; για γραμμωση ειναι οκ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις