Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Tην πρωτεΐνη σε σκόνη, για πόσο καιρό ειναι επιτρεπτό να την παίρνεις(μια φορά την μέρα) συνεχόμενα? 

Υπάρχει καποια ερευνά που να καταλήγει οτι μετα απο μερικούς μήνες θα πρεπει να κάνεις ενα κενό απο αυτή ? 

Οσο θες

αυτό 

παρεμπιπτόντως πήγα για γενικές αίματος /θυρεοειδή κλπ κ βγήκαν μπόμπα 

λέει ο γιατρός σαν μικρού παιδιού είναι, δεν πρόκειται να νοσήσεις ποτέ απο σάκχαρο , χοληστερίνη κλπ 

ούτε που θυμάμαι απο πότε πίνω σερί κρεατίνη κ κάποια άλλα συμπληρώματα , τα βρήκα φθηνά κ στόκαρα απο myprotein 

η whey μ έχει τελειώσει κ δεν πήρα εδώ κ λίγο καιρό , το γύρισα στο φαΐ  :-D

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χαιρετω την παρεα!

Περασαν 2 μηνες απο οταν ξαναγυρισα γυμναστηριο και θελω να κανω καποιες αλλαγες στο προγραμμα.

Το προγραμμα εχει ως εξης:

Στηθος-Ωμοι

Δικεφαλος-Πλατη-Τρικεφαλος

Ποδια

Cardio 20 λεπτα 2-3 φορες την εβδομαδα, ειτε περπατημα 5.5 km/h σε 5.5 κλιση ειτε εναλαξ 1 λεπτο σπριντ και 1 λεπτο περπατημα στην μιση ταχυτητα για 20 λεπτα.

Θα γραψω σημερα που βρηκα λιγο χρονο για το αυριανο προγραμμα και σταδιακα και για τις υπολοιπες μυικες ομαδες.

Στηθος

Πιεσεις Παγκου 10 10 8 8 5
Επικλινης 10 10 10 10
Peck Deck 10 10 8 8
Landmine Press 10 10 10 10

Την τελευταια ασκηση την εκανα πρωτη φορα την προηγουμενη βδομαδα στην θεση του Cross over, μου αρεσε πολυ και ενιωθα να πιανει καλα, την δοκιμασα και στους ωμους με το ενα χερι

Ωμοι

Landmine Press 10 10 10 10
Πιεσεις ωμων αλτηρες καθιστος 10 10 10 10
Πλαγιες αρσεις αλτηρων 10 10 και αρση αλτηρα με τα δυο χερια μπροστα 2x failure

Shrugs 10 10 10 10

Τελευταια εχω αντικαταστησει το 10 10 8 8 με το 4x10 γιατι μπορω στα ιδια κιλα να βγαζω περισσοτερες επαναληψεις, θελω ομως να ανεβασω λιγο κιλα και να παει σε κατι σαν 10 8 8 6.Τι λετε?

Το γεγονός ότι μία άσκηση με "πιάνει" καλύτερα από μία άλλη, για την ίδια μυϊκή ομάδα, πού οφείλεται; Σκέφτομαι ότι ίσως να εκτελώ πιο σωστά την πρώτη άσκηση σε σύγκριση με τη δεύτερη. Είναι μόνο αυτό ή υπάρχει και κάτι άλλο (π.χ. ότι σηκώνω διαφορετικά κιλά σε κάθε άσκηση?);

Εγώ κάποτε έκανα 7 μην με δείρετε Ε :-)

Εντάξει αυτά είναι σχετικά πάντα και έχουν να κάνουν με την ένταση που κάνεις προπόνηση!

Αν δουλεύεις δυνατά 5 μέρες φτάνουν, αν δουλεύεις δυνατά και πας 6/7 μέρες τότε αυτό δεν πρέπει να το κάνεις με τίποτα για πολύ καιρό!

Εγώ έβγαλα 1/2 σεζόν σερί με 6/7 την βδομάδα αλλά με τέλεια διατροφή (ξυπνητήρι 3 το πρωί για πρωτεΐνη), ξεκούραση, ύπνο κτλ μην λέμε τα αυτονόητα αλλά κ πάλι υπερβολή ήταν, ναι μεν ήμουν στην καλύτερη μου μυικα, τα λαμπάκια είχαν βαρέσει κόκκινο όμως!

Ρε μην τα γραφεις ετσι αυτα .Το βλεπουν το τοπικ και ατομα που δεν γραφουν καθολου απλα για ενημερωση.Μερικοι απο αυτους εχουν ξεκινησει τωρα, δεν ξερουν τι τους γινεται και  θα νομιζουν πως αν  πανε 7 φορες την βδομαδα θα γινουν ο Hulk .

Eσυ που ξεκινησες τωρα που δεν εχεις ουτε χρονο που πας,  ριξε το βαρος στην  διατροφη απο εκει θα ερθει η διαφορα οχι απο τις 7 φορες gym  ...

• Like 6

Γιατί κλαίς όταν τον βλέπεις;

Αν τον ήξερες θα γελούσες κ συ μιλάμε για τρέλα, δεν βλέπεις ύφος?? Κάνα 60αρι είναι.

~~~

Γιώργο, όχι έτσι είναι, άλλη άσκηση σε πιάνει λιγότερο κ άλλη περισσότερο γι αυτό κ κάνουμε συνέχεια διαφορετικές ασκήσεις για να βρούμε ποιες μας ταιριάζουν περισσότερο!

~~~~

Φώτη σωστός, πρέπει να διευκρινίζουμε κάποια από αυτά που γράφουμε ότι δεν είναι για όλους, είναι σαν να γράφεις εσύ εδώ για ορειβασία και να πάω να τα κάνω εγώ που έχω ανέβει μέχρι το Φιλοπάππου :-)

• Like 2

έχω γαμησετα πιάσιμο σε τρικέφαλο δεξί χέρι.. τι κάνω να φύγει είμαι 2 μέρες τώρα έτσι. στις ασκήσεις δεν έχω κανένα θέμα όταν δίνω. αλλα μετά νιώθω το πιάσιμο μια χαρά.

Ε όταν αιματώνεται υποχωρεί ο πόνος, λογικό . Ξεκούρασέ το μερικές μέρες . Πολύ ελαφριές ασκήσεις καθημερινά χωρίς βάρος,μέχρι να γιάνει.

Ε όταν αιματώνεται υποχωρεί ο πόνος, λογικό . Ξεκούρασέ το μερικές μέρες . Πολύ ελαφριές ασκήσεις καθημερινά χωρίς βάρος,μέχρι να γιάνει.

ε το αφησα 2 μέρες τίποτα, σήμερα ξανά, πλακώθηκα τωρα στους πάγους και του κανω και κάτι μασαζάκια μπας και..

πως αναφερόμαστε στο πιάσιμο σε αγγλικό όρο;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...