DDevil Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Ξεκίνησα στα μέσα Αυγούστου με 4 μέρες προπόνησης. Πριν 1 μήνα πήγα στις 5, τώρα ετοιμάζομαι για 6. Σπεκτ κατάντησα. Εγω έκανα Δευτερα στήθος - ώμους Τριτη αεροβια Τετάρτη ποδια - δικεφαλους Πεμπτη ξεκουραση Σημερα πλάτη - τρικέφαλους σαββατοκυριακο δεν ξέρω. Κυριακη θα πάω για τρεξιμο στο πάρκο. Αρα 3 φορές δυναμη και 2 αεροβιο αυτη τη βδομάδα. Απο διατροφουλα σημερα κλάσσικα τοστ με ολικης ψωμι (2) και 4 φέτες τυρι , 3 αυγά ασπράδια , 1 γιαουρτι με κουάκερ και ένα μουστοκουλουρο. Το μεσημεράκι μπιφτέκια με σπανακορυζο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Επειδή σημερα θα παιξει δυνατη προπονηση πρέπει να φάμε καλά! https://postimg.org/image/550a95vh9/ Τα σπάει το γεύμα τωρα το καταβροχθίζω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Ξεκίνησα στα μέσα Αυγούστου με 4 μέρες προπόνησης. Πριν 1 μήνα πήγα στις 5, τώρα ετοιμάζομαι για 6. Σπεκτ κατάντησα. Οταν λες ξεκινησες στα μεσα Αυγουστου με 4 μερες τι εννοεις ?Δλδ πριν τι εκανες ? 6 ειναι υπερβολη για μενα αν θες να εχεις gains ,εκτος αν κανεις την τελεια διατροφη .Δλδ φαντασου οτι 6 φορες παω εγω στο peak της σεζον που ειναι 1 μηνας μονο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Ρε συ Γιάννη κι όταν προσαρμοστεί το σώμα με τόσο volume που θα έχει πάρει από τόσες μέρες μετά τι ? Υποθέτω μιλάς για βάρη και τις 6 μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ κάποτε έκανα 7 μην με δείρετε Ε Εντάξει αυτά είναι σχετικά πάντα και έχουν να κάνουν με την ένταση που κάνεις προπόνηση! Αν δουλεύεις δυνατά 5 μέρες φτάνουν, αν δουλεύεις δυνατά και πας 6/7 μέρες τότε αυτό δεν πρέπει να το κάνεις με τίποτα για πολύ καιρό! Εγώ έβγαλα 1/2 σεζόν σερί με 6/7 την βδομάδα αλλά με τέλεια διατροφή (ξυπνητήρι 3 το πρωί για πρωτεΐνη), ξεκούραση, ύπνο κτλ μην λέμε τα αυτονόητα αλλά κ πάλι υπερβολή ήταν, ναι μεν ήμουν στην καλύτερη μου μυικα, τα λαμπάκια είχαν βαρέσει κόκκινο όμως! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Junkies είστε λέμε 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Εγω κανω 4 μερες, επιλεγμένες. Δευτέρα, τριτη, τεταρτη, παρασκευη βαρη, κυριακη ποδηλατο. Πεμπτη δεν παω γιατι εχω παραλαβες και εχει πολυ κουβαλημα μεσα στους -20. Σημερα γυναικα να κανει καθισματα ως κάτω, βαζει 15+15κιλα και την μπαρα ολα καλα, τα αφηνει και βαζει 20+20 και η μπάρα. Στην τριτη ζοριστηκε, παει για την τεταρτη και αρχιζει να γοναταει, πεταω τα κιλα και πηγα να την ξεμπλεξω. Παλι καλα που χε δυνατο προφυλακτιρα και την παρατηρουσα αλλιως θα χαμε θυματα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 εγώ έχω γυρίσει σε full body 3 φορές την εβδομάδα και μάλιστα 20 λεπτά σάκο και 40 λεπτά βάρη σύνολο μια ώρα. Επίσης 1-2 προπονήσεις την εβδομάδα ακόμα muai thai. πάω πολύ καλά στο muai thai πλέον ρίχνω και αρκετό ξύλο εκτός από το να τρώω μόνο, και το σώμα έμαθε και αντέχει τις προπονήσεις .. όχι να μην μπορώ να περπατήσω την επόμενη μέρα. Σήμερα έκανα 6 τρίλεπτους γύρους sparring τους τρεις με ένα παιδί επαγγελματία που έχει μαζέψει ζώνες από όλο τον κόσμο.. φοβερός ο τύπος αλλά γιαυτό μαθαίνω για 6 μέρες την εβδομάδα βάρη που λέτε αυτό το αντέχεις ψυχολογικά αν η προπόνηση κρατάει 40 λεπτά maximum, παραπάνω βαράς πρέζα.. και εγώ το έκανα ένα χρόνο, και πιστεύω δεν αξίζει σε καμία περίπτωση. Όχι το ότι να προπονείται κάποιος κάθε μέρα είναι κακό και εγώ κάπου 5 φορές την εβδομάδα κάνω κάποιου είδους προπόνηση, απλά καλύτερα να υπάρχει ποικιλία. 2-3 βάρη και 2 κάτι άλλο 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Έκανα 4 μέρες upper lower. Πρόσθεσα 5η με ασκησεις γενικής ενδυνάμωσης (farmers walk, κτλ) και σκέφτομαι να διπλάσιασω αυτή τη μέρα. Πολύ τη γουστάρω. Οι προπονήσεις ειναι όπως λέει ο Αλεξ στα 40 λεπτά με πολύ υψηλή ένταση, failure σε ολα σχεδόν τα σετ και σταθερή αυξηση επαναλήψεων ´η κιλών ´η δυσκολίας άσκησης καθε βδομάδα ανελλιπώς σε όλες τις μυϊκές ομάδες. Πάω όσο με παίρνει παιδια. Ακούω το σωμα μου. Κι απο διατροφή είμαι σούπερ. Τουλαχιστον 2+ το βάρος σε πρωτεινη, αυξηση υδατάνθρακες σε bulk μείωση σε cut. Γουστάρω να βλέπω το σωμα να παίρνει το σχήμα που πάντα ονειρευόμουν κι αυτό με κανει να παθιάζομαι ακόμη περισσότερο. Απλά πράγματα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 είχε μαλλιάσει η γλώσσα μας αλλά τουλάχιστον από ότι διαβάζω στο τελευταίο ποστ φαίνεται ότι το κάνεις σωστά δεν χρειάζεται αναλύσεις επί αναλύσεων αυτά είναι για να περνάμε την ώρα μας. Η ουσία είναι στις 3 γραμμές που έγραψες, failure & progressive overload, σωστή διατροφή με πολύ πρωτεΐνη και τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα άσκηση. Άντε μπράβο είναι αδύνατο να μην δεις τρομερό αποτέλεσμα με αυτό το regimen ανεξάρτητα τι κάνεις όσον αφορά τις λεπτομέρειες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Έκανα 4 μέρες upper lower. Πρόσθεσα 5η με ασκησεις γενικής ενδυνάμωσης (farmers walk, κτλ) και σκέφτομαι να διπλάσιασω αυτή τη μέρα. Πολύ τη γουστάρω. Οι προπονήσεις ειναι όπως λέει ο Αλεξ στα 40 λεπτά με πολύ υψηλή ένταση, failure σε ολα σχεδόν τα σετ και σταθερή αυξηση επαναλήψεων ´η κιλών ´η δυσκολίας άσκησης καθε βδομάδα ανελλιπώς σε όλες τις μυϊκές ομάδες. Πάω όσο με παίρνει παιδια. Ακούω το σωμα μου. Κι απο διατροφή είμαι σούπερ. Τουλαχιστον 2+ το βάρος σε πρωτεινη, αυξηση υδατάνθρακες σε bulk μείωση σε cut. Γουστάρω να βλέπω το σωμα να παίρνει το σχήμα που πάντα ονειρευόμουν κι αυτό με κανει να παθιάζομαι ακόμη περισσότερο. Απλά πράγματα. να επιβιώσεις όμως και για τα οικογενειακά βάρη ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Tην πρωτεΐνη σε σκόνη, για πόσο καιρό ειναι επιτρεπτό να την παίρνεις(μια φορά την μέρα) συνεχόμενα? Υπάρχει καποια ερευνά που να καταλήγει οτι μετα απο μερικούς μήνες θα πρεπει να κάνεις ενα κενό απο αυτή ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Οσο θες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 6μηνες https://www.facebook.com/StrengthOfGym/videos/1628897547413197/ κατι τσιμπησε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 6μηνες https://www.facebook.com/StrengthOfGym/videos/1628897547413197/ κατι τσιμπησε καλά αυτό ειναι παραπάνω απο σίγουρο , ιδικά στην ηλικία του (51) που η τεστοστερόνη του έχει φάει γερή κάθοδο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις