Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτά τα 2 ξυλακια κοτόπουλο τι ακριβώς είναι;

Από ψητοπωλειο. 2 καλαμάκια κοτοπουλο ανάλατα και χωρις λάδια (δεν βάζουν ούτως ή αλλως) βουτυρα και άλλα λιπη υποθέτουμε δεν έχουν οποτε δεν είναι τζάνκ αν και .... το φιλέτο που θα πάρεις να φτιάξεις εσυ σπιτι σου έχει σιγουρα περισσοτερη πρωτεϊνη.

Συνηθίζω να παιρνω κανα τέτοιο "συμπλήρωμα" 2-3 φορές την εβδομάδα αν έχω πχ κάτι και θελω να συνδυασω. Σημερα έφαγα μπροκολο με τονο αποψε πάλι πηρα ένα καλαμάκι μετα την προπονηση ειχα και 2 μικρα κομματάκια σπιτικη τυροπιτα με πράσο μέσα (λιγο το τυρι μας το χαλάει που είναι φέτα έχει και πρωτεϊνη εχει και λιπαρά όμως) και σε λιγο θα κτυπησω ένα γιαουρτάκι 2% με λιγες σταφιδες. Τα τυροπιτάκια τα έφαγα επειδή το μεσημεριανο ηταν φτωχο σε υδατάνθρακες μονο το πρωϊ το κουάκερ και τα ψωμάκια ολικης.

Ηταν σπιτικα βεβαια όχι εμποριου να βάζουν βουτυρα και μαργαρινες. Στεγνά και σπιτικά χωρις λάδια πολλά.

Αυριο έχει ψάρι. Και μεθαύριο σογια για 2 μέρες.

Για τα πόδια που έχουν τεράστιους μυς έχεις 3 ασκησεις και για τον δικέφαλο που ειναι ο μικρότερος μυς και που ήδη εχει συμμετάσχει εμεσσα σε τοςες άλλες, πάλι 3;

Nα σου πω την αληθεια τα ποδια όπως είναι να μεινουν δεν με χαλάνε καθολου! Από την άλλη το πρόγραμμα όπως καταλαβαίνεις θα επεκταθεί μολις μάθω και άλλες ασκησεις. Πάντως τις προβολές σημερα και τα καθίσματα τα έκανα τέλεια. Ευθεια η μέση (στις προβολές) και στα καθίσματα να μη φευγουν τα γονατα μπροστα από τα πελματα. Δεν μπορεις να εισαι τελειως ισιος στα καθίσματα όταν σηκώνεις και αλτηρες εγω σημερα δυσκολευομουν κάπως.

Πιστευω παντως ότι πολλή αναγκη στα ποδια δεν έχω. https://postimg.org/image/fyitx85mr/

Χωρις αυτό να σημαινει πως δεν θα τα ενισχύσουμε και άλλο με την παροδο του χρονου. Ακομα είμαι αρχάριος στο γυμναστηριο :cry:

Πριν πάω γυμναστηριο φιλε έκατσα και διάβασα! Και παρακολουθησα από γιουτιουμπ ασκησούλες!

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά να  ρωτήσω κάτι πηγαίνω εδώ και 1,30 χρόνο gym αλλά τους τελευταίους μήνες  έχω βγάλει ραγάδες αρχίζουν από την μέσα πλευρά του ώμου και συνεχίζουν προς τον δικέφαλο 

παρόμοια εμπειρία κανείς έχει? αν ναι πως το αντιμετωπιζετε? 

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά να  ρωτήσω κάτι πηγαίνω εδώ και 1,30 χρόνο gym αλλά τους τελευταίους μήνες  έχω βγάλει ραγάδες αρχίζουν από την μέσα πλευρά του ώμου και συνεχίζουν προς τον δικέφαλο 

παρόμοια εμπειρία κανείς έχει? αν ναι πως το αντιμετωπιζετε? 

Ειναι απο τις αλλαγες των κιλων που γεμιζεις λιπος (οταν βαζεις κιλα) και οταν αυτο το λιπος φυγει, μενει το δερμα το οποιο ειχε τεντωθει για να καλυψει περισσοτερη μαζα. Αν τις προλαβεις κοκκινες νομιζω με μια αλοιφη φευγουν (ετσι ακουσα, δεν εψαξα) αλλα αν ειναι ασπρες δε ξερω.

Εχω και γω στους πισω ωμους προς μασχαλη, νταξει σιγα, no big deal

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι απο τις αλλαγες των κιλων που γεμιζεις λιπος (οταν βαζεις κιλα) και οταν αυτο το λιπος φυγει, μενει το δερμα το οποιο ειχε τεντωθει για να καλυψει περισσοτερη μαζα. Αν τις προλαβεις κοκκινες νομιζω με μια αλοιφη φευγουν (ετσι ακουσα, δεν εψαξα) αλλα αν ειναι ασπρες δε ξερω.

Εχω και γω στους πισω ωμους προς μασχαλη, νταξει σιγα, no big deal

ευχαριστώ πολύ για την απάντηση θα πάω να ρωτήσω το φαρμακείο μήπως υπάρχει κάτι για να φύγουν γιατί κόκκινες ειναι ακόμα.

ε νταξει όχι ότι και θα πεθάνω αλλά η αλήθεια να λέγετε για μένα ειναι αηδιαστικες δεν τις μπορώ καθόλου.  

Επεξ/σία από solidsnake222
  • Like 1
Δημοσ.

Έχετε να προτείνετε λογοτεχνικά/βιογραφίες με θέμα τον αθλητισμό; Μέχρι στιγμής έχω διαβάσει το Born to Run και το Υπερμαραθωνοδρόμος με τον Έλληνα Καρνάζη. Το τελευταίο το συστήνω κιόλας γιατί μου άρεσε αρκετά.

Δημοσ.

Αναγκη απο ξυρισμα εχεις στα ποδια!

Αυτο που ξυριζεται τα ποδια σας δεν το καταλαβαινω.Δεν ειναι ετσι οι αντρες ,οι αντρες ειναι σαν αρκουδες .Αμα δεν ξεχειλιζει η τριχα δεν λεει .

• Moderators
Δημοσ.

Αυτο που ξυριζεται τα ποδια σας δεν το καταλαβαινω.Δεν ειναι ετσι οι αντρες ,οι αντρες ειναι σαν αρκουδες .Αμα δεν ξεχειλιζει η τριχα δεν λεει .

Από ποτέ έχει. Να δει τρίχα το βυζι σου ρε;

24 με 28 Δεκέμβρη είμαι διαθέσιμος για ομαδική προπόνηση αν θέλετε μετά θα παίξει τατουαζ

• Like 1
Δημοσ.

Από ποτέ έχει. Να δει τρίχα το βυζι σου ρε;

24 με 28 Δεκέμβρη είμαι διαθέσιμος για ομαδική προπόνηση αν θέλετε μετά θα παίξει τατουαζ

Θελω να κανω και εγω ενα  κεντρο στην ωμοπλατη και  οι μονοι διαθεσιμοι μηνες ειναι ο εξης ενας ο Δεκεμβρης .

Απο την αλλη θα μου κοψει το gym  για  10 μερες σιγουρα  ,μετα θελω να αρχισω ενα πολυ απαιτητικο σχολειο ςτις  καταδυσεις μπαλες βλεπω να παιρνω .Δεν βρισκω κενο .

Να κανω χενα ?

α0χ0α0χ0α0χα

• Moderators
Δημοσ.

Ναι ρε ένα αστεράκι να κάνεις. Εγω πρέπει να καταλήξω σε σχέδιο γιατί είμαι μεταξύ δύο τζιμ δεν μου επηρεάζει γιατί θα είναι στο ποδι οπότε δεν θα παίζω ποδια για λίγο

Δημοσ.

Ναι ρε ένα αστεράκι να κάνεις. Εγω πρέπει να καταλήξω σε σχέδιο γιατί είμαι μεταξύ δύο τζιμ δεν μου επηρεάζει γιατί θα είναι στο ποδι οπότε δεν θα παίζω ποδια για λίγο

Ποδι ειναι το χειροτερο για μενα αργει πολυ να κλεισει ,περπατας το χρησιμοποιεις ολη την ωρα .Στο γυμναστηριο  και ποδια να μην κανεις  χωρις  να το καταλαβαινεις ασκεις πιεση ,δινεις ωθηση με την βαση του σωματος ασυναισθητα .

Για αυτο οι τραυματισμοι στα ποδια και τα tattoo  ειναι τα χειροτερα για οσους αθλουνται και γενικα ειναι πολυ ενεργοι στην ζωη τους .

Την heidi θα κανω την μικρουλα των Αλπεων.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...