Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=kJ5xwtMr2Tg Μονο εγω δεν καταλαβα τι θελει να πει στο κομματι σχετικα με το ποιοι πρεπει να τιμωρηθουν!? Οο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Μάλλον ναι, είναι ξεκάθαρος ότι πιστεύει ότι πρέπει να τιμωρηθεί μόνο ο Μαγκος και όχι όλοι οι Έλληνες αθλητές της ελληνικής ομοσπονδίας. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Απλα σε καποια φαση λεει the federation should NOT be punish only this person, should be punish NOT the bb not the ones who working so hard.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Ποοο τι σουπες τρωτε ρε πατε καλα? Απο το μαου το περιμενα αυτο δεν μου κανει εντυπωση ειναι ενα σταδιο πριν το vegan απλα δεν το ξερει αχχα. Αλλα απο σενα Μαργαριτα οχι ,θα σου αφαιρεσω τον τιτλο foodie . Ετοιμαζω χοντρο σκηνικο αυριο θα ειναι φεστιβαλ πρωτεινης και θερμιδας θελω να βαλω αλλα 2 κιλα ,θα ακολουθησουν φωτο μαλλον στο antifitness γιατι εδω θα εκραγει το τοπικ . Οποιος εχει προβλημα να βαλει κιλα εδω σε μενα ειμαι ο ανθρωπος σας . Εγώ τελευταία κάνω σκέτο πρασοσέλινο αλλά και λάχανο με καρότα (και μπούκοβο) - εννοώ δεν μαγειρεύω μαζί στην κατσαρόλα και κρέας - και το προσθέτω σε ό,τι φαΐ έχω, πχ κοτόπουλο φιλέτο ή ψάρι, ή το τρώω σαν ζεστή σούπα τώρα που κρύωσε ο καιρός... ...αν σε πιάσει και καμιά λόρδα, το να έχεις κάτι πολύ νόστιμο να φας (ακόμη και σε ποσότητα) που δεν θα σε βαρύνει με θερμίδες, είναι πολύ βοηθητικό... ...εγώ ξενυχτάω στο διάβασμα τις τελευταίες εβδομάδες, τρώω κανονικά 9-10μμ, αλλά ξαφνικά στις 1-2πμ το στομάχι διαμαρτύρεται και δεν μπορώ να περιμένω μέχρι το πρωί, οπότε μια ζεστή σούπα πρασοσέλινο με λεμονάκι και λίγο γιαουρτάκι μαζί μού στρώνει το στομάχι και με χορταίνει μέχρι το επόμενο γεύμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Αυτο το πρασοσελινο ειναι ειδος βασανισμου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Εγω χτες το βράδυ ενα γιαουρτάκι 200γρ έφαγα μετα την προπονηση και μετα απο καμια ώρα πηγα για ύπνο. Γουργουριζε λιγο η κοιλια αλλα απο τη στιγμη που την έπεσα μέσα σε μισο λεπτο ειχα κοιμηθει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Αυτο το πρασοσελινο ειναι ειδος βασανισμου Σ' αρέει; - 0.59€/κιλό το είχε το πράσο ο Μασούτης τη προηγούμενη βδομάδα...πρέπει να πήρα 4 κιλα....(με κοιτούσαν περίεργα με τόσα πράσα να ξεπροβαίνουν από τη σακούλα σαν λόγχες, αλλα μετανιώνω που δεν πήρα περισσότερα) - και 0.19€/κιλό το λάχανο...κάνω προσπάθεια για να τα φάω...ευτυχώς το λάχανο κρατάει πολύ, ειδικά μέσα στο ψυγείο. Σουπίτσα ό,τι πρέπει για τον καιρό αυτό...με κρεατάκι μέσα και λίγο ριζάκι...πολύ γκιουζέλ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Ποοο τι σουπες τρωτε ρε πατε καλα? Απο το μαου το περιμενα αυτο δεν μου κανει εντυπωση ειναι ενα σταδιο πριν το vegan απλα δεν το ξερει αχχα. Αλλα απο σενα Μαργαριτα οχι ,θα σου αφαιρεσω τον τιτλο foodie . Ετοιμαζω χοντρο σκηνικο αυριο θα ειναι φεστιβαλ πρωτεινης και θερμιδας θελω να βαλω αλλα 2 κιλα ,θα ακολουθησουν φωτο μαλλον στο antifitness γιατι εδω θα εκραγει το τοπικ . Οποιος εχει προβλημα να βαλει κιλα εδω σε μενα ειμαι ο ανθρωπος σας . Μη μου τον αφαιρέσεις Δάσκαλε αυριο πάω Golden Hall λογικά θα παίξει πρυτανείο Περιμενουμε φωτο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Απλα σε καποια φαση λεει the federation should NOT be punish only this person, should be punish NOT the bb not the ones who working so hard.. Εχω μαθητές 10 ετών που μιλάνε καλύτερα απ' αυτόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Αυτο το πρασοσελινο ειναι ειδος βασανισμου Μπρόκολο με τόνο πριν λιγο. Σε κανα μισάωρο ύπνο και απόγευμα γυμναστηριο να κουραστω να ξανακοιμηθώ καλα το βράδυ να ξυπνησω για δουλειά με ζηλευουν οι παντρεμένοι με παιδια από την δουλεια ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Σημερινη προπονηση : Ποδια / Δικέφαλοι. Για τα ποδια - Forward lunges. https://www.youtube.com/watch?v=pQEEKxBWbHg μπορει να έχω γερά ποδια που αντέχουν την πιεση αλλα επειδή δεν την ξέρω 100% την άσκηση θα κάνω το σχήμα για αρχάριους. - Dumbbell squats. https://www.youtube.com/watch?v=ARj3R7MCjUQ - Άρσεις γαμπών. https://www.youtube.com/watch?v=ug1PpXOSPrU (θα δοκιμάσω την στάση με την λόρδωση) Δεν θα αγγίξω καθολου μηχανήματα για ποδια πρέσες - τροχαλιες για εκτάσεις τετρακέφαλων και άλλα τέτοια. Θέλω ελευθερη προπονησουλα! Δικέφαλοι : - Κάμψεις αυτοσυγκέντρωσης. - "Σφυριά" με αλτήρες. Στηθος προς τα έξω - ώμοι πίσω και ελαφρώς λυγισμένα τα γονατα! - Κάμψεις δικεφάλων (κλασσική). Κοιλιακους - Ραχιαιους - διατάσεις. Στην αρχή 7 λεπτά διάδρομο 7-8 χλμ επειδή έχουμε και ποδια σήμερα. Η γυμναστρια που έβγαλε το πρόγραμμα σε έναν φιλο του έδωσε 4 ασκησεις κοιλιακών επι 20 επαναλήψεις. Ο τύπος είναι τελειως αρχάριος. Εγω κάνω 40-60 κάθε φορά και τέλος. Χάνεις το χρονο σου με τα πολλά ροκανίσματα πιστεύω. Οποτε κοιλιακους 4 σετ των 15. Ραχιαιους το ιδιο. Εκεινο που με εξιτάρει είναι ότι κάποιες είναι καινούργιες ασκήσεις και θελω να δω αμα τις έχω! Kαι τωρα που το ξανασκέφτομαι γιατι να κάνεις ένα συγκεκριμενο πρόγραμμα και να μην βλέπεις καμια καλή ασκηση και να προσπαθεις μετά να την κάνεις στο γυμναστηριο και οπου δυσκολευεσαι ρωτάς το γυμναστή. Ενώ το πρόγραμμα μπορει μετα από λιγο καιρο με τις ιδιες και τις ιδιες ασκησεις να ρουτινιάσει επικινδυνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Εγώ κάνω μπολικους κοιλιακούς - ραχιαίους σε super set . Παλιά έκανα τους διπλάσιους. Τρώγανε την μισή προπόνηση . Όμως έγινε δουλειά . Εκεί που πριν 4 χρόνια δεν μπορούσα να καβαλήσω την μηχανή , περπάταγα στραβός σαν ανάποδο γαμώτο και κοιμόμουν με πόνους τώρα πια κάνω άνετα την προπόνηση μου στο γυμναστήριο- Krav Maga - wado ryu. Άμα συνεχίσω να πηγαίνω καλά θα αρχίσω πάλι το enduro. Έχω μειώσει σε 7 ασκήσεις απο 10 που έκανα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δεν μάσανε οι κοιλιακοι εγω σε νορμαλ μερα κανω καμια 500αρια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Για τα πόδια που έχουν τεράστιους μυς έχεις 3 ασκησεις και για τον δικέφαλο που ειναι ο μικρότερος μυς και που ήδη εχει συμμετάσχει εμεσσα σε τοςες άλλες, πάλι 3; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Διατροφή σημερα πρωϊ 1 μπανάνα , σάντουιτς με ψωμάρα 100-150γρ στανταρ και φουλ κοτοπουλο μεσα ντοματά και καλαμπόκι. Μετα κατά τη 1 γιαουρτι τοτάλ με κουάκερ 6-7 κουταλιες της σουπας σταφιδες και μέλι. Μεσημέρι φακές με 2 ξυλάκια κοτόπουλο 1 μικρο κομμάτι φέτα και 1 φέτα ψωμί ολικής. απόγευμα μανταρινια και για αποψε ένα γιαουρτάκι με σταφιδες! αυτά τα 2 ξυλακια κοτόπουλο τι ακριβώς είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις