DDevil Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Καλά έκανες κ δεν την έκανες αφού δεν την ξέρεις! Βρε ένας άνθρωπος να στα δείξει εκεί μέσα δεν υπάρχει? Τι γυμναστήριο είναι αυτό,που το βρήκες? ~~~~~ Έχει και θα μου έδειχναν αμα ρωτουσα αλλα έχω σπαστει που δεν μου βγάλανε πρόγραμμα και δεν τους ρωτάω καν. Κάτι σαν αυτοδίδακτος Μονο σου ειπα τι με απασχολει κανενας τραυματισμος ή κηλη. Να τραυματιστω ευκολα δεν το κοβω γιατι αποφευγω τις μαλακιες και προσπαθω να είμαι σταθερος στις ασκησεις. Ρε περνούσανε από μπροστα μου οι γυμναστριες και κοιταζα το κινητο ή από την άλλη επειδή δεν γουσταρα να τους πω ουτε γεια. Ξέρεις αυτά τα κλασσικά οι χαιρετούρες διχως ουσια. Σε κάποια φαση ηρθε μια και κοιταζε και εκανα να της πω "Ηρθες να ελεγξεις ε? αυτό σε μάρανε πρόγραμμα δεν βγάλατε να δειχνουμε μονο ότι κοιτάμε!" αχαΐρευτες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 εγώ ένα έχω να δηλώσω μετά από 2 μήνες κάτι που σχολούμε. αν ήταν να διαλέξω μόνο μια άσκηση τότε θα διάλεγα αποκλειστικά squat. αν το κάνεις σωστά και όχι σαν ούγκανος για να πιαστείς κάνα 140άρι σε 3 reps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 ειδα ένα ωραιο με καθίσματα προχτες στο γυμναστηριο ο τύπος ειχε βάλει πισω το καρεκλάκι και καθως έκανε το κάθισμα σαν να καθοταν αστραπιαια. Ιδανικη για ποδια μαζι με ένα σετ αλτηρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 ειδα ένα ωραιο με καθίσματα προχτες στο γυμναστηριο ο τύπος ειχε βάλει πισω το καρεκλάκι και καθως έκανε το κάθισμα σαν να καθοταν αστραπιαια. Ιδανικη για ποδια μαζι με ένα σετ αλτηρων. Box squats? Η καπως ετσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Box squats? Η καπως ετσι Aυτη θα κάνω όταν θα έχω ποδια. Φαινεται ωρια ασκησουλα. Μια θα είναι αυτή. Μια άλλη οι εκτάσεις τετρακέφαλων στο μηχανημα και τέλος προβολές με αλτήρες. Το φτιάξαμε και το πρόγραμμα για ποδια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Aυτη θα κάνω όταν θα έχω ποδια. Φαινεται ωρια ασκησουλα. Μια θα είναι αυτή. Μια άλλη οι εκτάσεις τετρακέφαλων στο μηχανημα και τέλος προβολές με αλτήρες. Το φτιάξαμε και το πρόγραμμα για ποδια! εγώ κάνω το ίδιο αλλά το κρατάω και με 2 sec καθσμα σε κάποια reps. χωρίς φυσικά κουτιά. το θέμα είναι να μάθεις να ισορροπείς με το κορμό σου, να θέτεις το βάρος σου στη φτέρνα ούτε άκρες και πίσω. Θέλει ήρεμο μυαλό και στην αρχή λίγα κιλά, σωστό άνοιγμα ποδιών, μύτες, ΚΡΑΤΗΜΑ ΑΝΑΣΑΣ δλδ φουσκωμένος όλος ο πυρήνας σου, και σωστό φυσικά κράτημα τις μπάρα που πολλοί αγνοούνε. το squat σε ελέυθερα είναι γεωμετρία (όπως και το deadlift), αν θες να κάνεις σωστό work out. έχω δει κάτι ζώα που σηκώνουν κάτι 120 όπως νάνε απλώς για να βγει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 ειδα ένα ωραιο με καθίσματα προχτες στο γυμναστηριο ο τύπος ειχε βάλει πισω το καρεκλάκι και καθως έκανε το κάθισμα σαν να καθοταν αστραπιαια. Ιδανικη για ποδια μαζι με ένα σετ αλτηρων. Box squats λέγονται. Ιδανική δεν είναι. Για να μην γράφω δες γιατί δεν είναι ιδανικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 avocado 4.80 στο μασούτη σήμερα εγγεφαλικό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Πήρα αυτό έβαλα μέσα κομματάκια μπρόκολο, κρεμμύδι , καρότο, πιπεριά, καλαμπόκι, πιπέρι και ενα μπιφτέκι μοσχαρίσιο σε πολύ μικρά κομματάκια, βράζεις απλά νερό το ρίχνεις από πάνω, ανακατεύεις κ ειναι έτοιμη! Καυτή ,καυτή ειδικά τώρα με τα κρύα ειναι μπόμπα, αύριο θα την δοκιμάσω με κομματάκια κοτόπουλο ! Ποτέ δεν συμπαθούσα τις έτοιμες σούπες αλλα αυτη ειναι σούπερ , τι ρίχνουν μέσα ρε φίλε, ναρκωτικά ρίχνουν και ειναι έτσι νόστιμη? Η κούπα ειναι τεράστια, 500αρα.. === εντάξει ρε καράφλα και εμας μας κλέψανε την πρωτη θέση αλλα δεν κάναμε ετσι χαχαχααχαχ 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Τις τρώω απο περυσι, χωρίς να προσθέτω και δικά μου σε φάση για ενα γρήγορο σνακ χωρίς θερμίδες. Τωρα το χειμώνα τραβιούνται καλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Παλεύω τα squat με αυτήν την άσκηση λόγω μέσης. Καμία εναλλακτική ; Τούμπανο το μπρόκολο αλλά δεν.. Έτσι ακριβώς Χαχα !! Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2016 από TEOKOS 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δοκίμασε Bulgarian split squat με αλτήρες τεο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Aεροβια πριν λιγο. 30 λεπτά διάδρομο. 15 λεπτά με ταχύτητες 10-12χλμ Αλλα 15 λεπτά με ταχύτητες 7.5-8.5 χλμ αλλα με κλισεις έφτασα 12 κλιση το ανώτερο. Την ιδρώσαμε την φανέλα. Μολις κατεβηκα βουρ στα αποδυτήρια για να αλλάξω. Μετα διατάσεις κοιλιακους (ρωμαϊκη καρέκλα) - ραχιαιους και δρομο. Στη ρωμαϊκη καρέκλα παρατηρησα ότι τα ποδια δεν πρέπει να περνάνε το σιδερο κάτω. Αμα κοιτάξει κάποιος αριστερά και δεξιά πιο μπροστα στο κατω μέρος που ακουμπάει το δάπεδο έχει 2 σιδερα σαν βάση. Στο κατεβασμα των ποδιων νομιζω δεν πρέπει κάποιος να τα έχει τα ποδια πιο πισω. Διατροφή σημερα πρωϊ 1 μπανάνα , σάντουιτς με ψωμάρα 100-150γρ στανταρ και φουλ κοτοπουλο μεσα ντοματά και καλαμπόκι. Μετα κατά τη 1 γιαουρτι τοτάλ με κουάκερ 6-7 κουταλιες της σουπας σταφιδες και μέλι. Μεσημέρι φακές με 2 ξυλάκια κοτόπουλο 1 μικρο κομμάτι φέτα και 1 φέτα ψωμί ολικής. απόγευμα μανταρινια και για αποψε ένα γιαουρτάκι με σταφιδες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Ποτέ δεν συμπαθούσα τις έτοιμες σούπες αλλα αυτη ειναι σούπερ , τι ρίχνουν μέσα ρε φίλε, ναρκωτικά ρίχνουν και ειναι έτσι νόστιμη? Το πηκτικο μεσο ειναι αυτο που τις ξεχωριζει. Μπορεις να φτιαξεις τις δικες σου χρησιμοποιοντας (μαγειρικη) ξανθανη. Η αισθηση του πηχτου ειναι που κανει ολη την καλη δουλεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Ποοο τι σουπες τρωτε ρε πατε καλα? Απο το μαου το περιμενα αυτο δεν μου κανει εντυπωση ειναι ενα σταδιο πριν το vegan απλα δεν το ξερει αχχα. Αλλα απο σενα Μαργαριτα οχι ,θα σου αφαιρεσω τον τιτλο foodie . Ετοιμαζω χοντρο σκηνικο αυριο θα ειναι φεστιβαλ πρωτεινης και θερμιδας θελω να βαλω αλλα 2 κιλα ,θα ακολουθησουν φωτο μαλλον στο antifitness γιατι εδω θα εκραγει το τοπικ . Οποιος εχει προβλημα να βαλει κιλα εδω σε μενα ειμαι ο ανθρωπος σας . 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις