margaritagr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 O Πιστολας που κέρδισε είχε τρομερή εμφάνιση. Κι αυτο που λεει ο Μαγγος , πως γινεται διαφορά , φυσικά και γινεται. Λίγα νερά πχ να χει παραπάνω ο ένας. Τη πρωτη μερα οι κριτές ηταν Έλληνες, τη δεύτερη ξένη. Ο Μαγγος έβριζε τον πρόεδρο της ifbb!!! Ανήκουστα πραγματα , λογικά θα φάει ισόβιο αποκλεισμό. Επισης η έκρηξη του ηταν γιατί με νίκη θα έπαιρνε κάρτα επαγγελματία. 3
Vapir Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Επισης η έκρηξη του ηταν γιατί με νίκη θα έπαιρνε κάρτα επαγγελματία. αυτό κ επίσης όποιος τον κρίνει σε φάση "πως κάνει έτσι" "ε δεν έγινε κ τίποτα που έχασε" προφανώς και δεν έχει ιδέα τι χρήμα, χρόνο ,προσπάθεια και υγεία κόστισε όλο αυτό . Δεν του δίνω δίκιο ούτε θεωρώ την αντίδραση του σωστή, αλλα όποιος δεν έχει καταβάλει ούτε το 1% απο τα παραπάνω στη ζωή του και δεν ξέρει πραγματικά για τι πράγμα μιλάει καλό θα είναι να μην σχολιάζει Ιδικά βλέπω στο fb , μου έγιναν όλοι κύριοι και ευγενικοί ξαφνικά, λες και μιλάμε για άλλο λαό , που στο supermarket κ την τράπεζα είναι ικανοί να σφαχτούν για μια θέση, που μόλις πιάσουν τιμόνι πάει η μούτζα το καντήλι κ πολλές φορές το ξύλο σύννεφο . Γελάνε κ οι πέτρες 7
Mau-Maus Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δεν θέλω να ανοίξω το στόμα μου γιατί θα πω βαριές κουβέντες! Στο θέμα της φάπας μόνο να πω μην σας τρομάζει καθόλου ο όγκος του, τέτοιοι κουραδομαγκες ξαπλώνουν στο λεπτό εάν ξέρεις τον τρόπο! Έτσι για την ιστορία, υπήρχε κάποτε στον χώρο της νύχτας (του έστησαν ενέδρα στο σπίτι του και τον δολοφόνησαν) ένας πολύ δυνατός κικμποξερ~πολύ καλός όμως~ που την έβρισκε να βαράει αλύπητα τέτοια θηρία! Μιλάμε για πολύ ξύλο! Πορτιέρηδες, μπράβους κτλ 150 κιλά τους σάπιζε είχε τρέλα να δέρνει μεγαλόσωμους! Πούλιο τον λέγανε όποιος ξέρει 5 πράγματα θα είχε ακούσει γι αυτόν, βέβαια έμπλεξε άσχημα με πολύ δύσκολα αθλήματα, είχε δείρει και πάρα πολύ κόσμο και τον στείλανε αδιάβαστο. Αυτά τα όφτοπικ, ο όγκος από μόνος του δεν λέει τίποτα. 8
DDevil Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 αυτό κ επίσης όποιος τον κρίνει σε φάση "πως κάνει έτσι" "ε δεν έγινε κ τίποτα που έχασε" προφανώς και δεν έχει ιδέα τι χρήμα, χρόνο ,προσπάθεια και υγεία κόστισε όλο αυτό . Δεν του δίνω δίκιο ούτε θεωρώ την αντίδραση του σωστή, αλλα όποιος δεν έχει καταβάλει ούτε το 1% απο τα παραπάνω στη ζωή του και δεν ξέρει πραγματικά για τι πράγμα μιλάει καλό θα είναι να μην σχολιάζει Ιδικά βλέπω στο fb , μου έγιναν όλοι κύριοι και ευγενικοί ξαφνικά, λες και μιλάμε για άλλο λαό , που στο supermarket κ την τράπεζα είναι ικανοί να σφαχτούν για μια θέση, που μόλις πιάσουν τιμόνι πάει η μούτζα το καντήλι κ πολλές φορές το ξύλο σύννεφο . Γελάνε κ οι πέτρες E καλα το φβ η επιτομή της κοροϊδίας ητανε μια ζωή... ολοι προσπαθουν να κάνουν από εκει μεσα τους καλούς τους ηθικούς τους ισσοροπημένους και ότι περνάνε καλά και κάνουν τη φοβερη ζωη και άλλες τέτοιες μαλακιες. Έχω έναν ολο "εξαιρετικο αυτό ... εξαιρετικο εκεινο ... εξαιρετικο το άλλο" να του πει κανεις δηλαδή ρε μάγκα εσυ δεν βλέπεις τιποτα στραβο στη καθημερινοτητα όλα εξαιρετικα τα βλέπεις? χαχαχα 1
optimistic_83 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δεν θέλω να ανοίξω το στόμα μου γιατί θα πω βαριές κουβέντες! Στο θέμα της φάπας μόνο να πω μην σας τρομάζει καθόλου ο όγκος του, τέτοιοι κουραδομαγκες ξαπλώνουν στο λεπτό εάν ξέρεις τον τρόπο! Έτσι για την ιστορία, υπήρχε κάποτε στον χώρο της νύχτας (του έστησαν ενέδρα στο σπίτι του και τον δολοφόνησαν) ένας πολύ δυνατός κικμποξερ~πολύ καλός όμως~ που την έβρισκε να βαράει αλύπητα τέτοια θηρία! Μιλάμε για πολύ ξύλο! Πορτιέρηδες, μπράβους κτλ 150 κιλά τους σάπιζε είχε τρέλα να δέρνει μεγαλόσωμους! Πούλιο τον λέγανε όποιος ξέρει 5 πράγματα θα είχε ακούσει γι αυτόν, βέβαια έμπλεξε άσχημα με πολύ δύσκολα αθλήματα, είχε δείρει και πάρα πολύ κόσμο και τον στείλανε αδιάβαστο. Αυτά τα όφτοπικ, ο όγκος από μόνος του δεν λέει τίποτα. Αλλη ταυλα να ξαπλωνεις το θηριο που νομιζει οτι ειναι ο Superman 1
alex_000 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 μια που είμαστε στο θέμα και τα χαστούκια μου μένουν καθώς έχει πολύ πλάκα άντρας να πέφτει από χαστούκι ανεξάρτητα ποιος βαράει, θυμήθηκα 2 από τα αγαπημένα μου 4
margaritagr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Τεράστια ζημιά για τους Έλληνες αθλητές!!!! Βγήκε απόφαση κι ο συγκεκριμένος (δικαίως) διαγράφεται δια βίου απο την ifbb, του αφαιρούνται όλες οι διακρίσεις. Μέχρι εδώ οκ. ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!!! 3
Votritis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Kαλα οι άλλοι αθλητές τι φταίνε για τον μλκ? 3
alex_000 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Πολύ υπερβολικό με τελείως άκυρη λογική. Πηγή της απόφασης? 1
Mau-Maus Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δεν ξέρω αν ειναι υπερβολικό εγώ πάντως οταν ειδα το βίντεο είπα πως και δεν τον πλακωσανε στις φάπες οι άλλοι αθλητές, gay ειναι ολοι?!?! Με απόφαση της ΕΟΣΔ αναστέλλεται η χρήση των επαγγελματικών καρτών όλων των Ελλήνων αθλητών καθώς και η συμμετοχή όλων των Ελλήνων σε επαγγελματικούς και ερασιτεχνικούς αγώνες στο εξωτερικό για 2 χρόνια. http://www.bodybuilding-eosd.gr/%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bd%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%b5%ce%bf%cf%83%ce%b4/ 4
margaritagr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Η ΕΟΣΔ http://www.bodybuilding-eosd.gr 3
alex_000 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δηλαδή η ελληνική ομοσπονδία έβγαλε την απόφαση? Ακόμα πιο άκυρο. Υπερβολική η απόφαση για τους υπόλοιπους Έλληνες αθλητές. Αυτός πολύ λογικό ότι αποκλείστηκε δια βίου από το άθλημα εφόσον έριχνε χαστούκια δεν το συζητάμε.
margaritagr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Η απόφαση της ελληνικής μου φαίνεται οτι ειναι σε φάση "δείχνουμε το πιο σκληρό μας πρόσωπο προκειμένου να φανούμε πολυ σοβαροί για να ξεπεράσουμε αυτο που έγινε" Παντως δεν έχει λογική , ειναι άδικη , και περιμένω ενστάσεις απο τους αθλητές.
Fotis13 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Tετοιες συμπεριφορες ειναι ανεπιτρεπτες κανουν τεραστιο κακο στην εικονα του αθληματος και το προσβαλουν και προσβαλουν και μενα ως θεατη . Η αποφαση ειναι δικαιη , σκληρη και ετσι επρεπε να γινει για παραδειγματισμο . Αν η ελληνικη ομοσπονδια (η' οποιος το διοργανωσε ) δεν ειναι ικανη να εγγυηθει την ασφαλεια των κριτων και να φιλτραρει τους συμμετεχοντες τοτε δεν εχει καμμια θεση στο αθλημα . Οποιος θελει να βαραει γιατι ετσι εκτονωνεται να μπει μεσα στο ρινγκ και να ασχοληθει με παρομοια αθληματα το ΒΒ δεν εχει καμμια σχεση με βια οποιασδηποτε μορφης . Η βιομηχανια περασε πολλα χρονια προσπαθειας ωστε να φτασει σε αυτο το σημειο να διακινουνται στον πυρηνα της και γυρω απο αυτο δισεκατομμυρια σε παγκοσμιο επιπεδο παρολο που εξ'ορισμου ειναι δυσκολη η φυση του διοτι γινεται εκτεταμενη χρηση αναβολικων και ειναι το μονο αθλημα που ειναι αποδεκτο .Σε ολα τα αλλα γινεται στα "κρυφα ". Επομενως οποιος ουρακοταγκος δυσφημει το αθλημα θα πρεπει να καρατομειται το ιδιο και η χωρα ,η ομοσπονδια και ο συλλογος που τον εχει στις ταξεις του . Ελπιζω το ιδιο να συμβει καποτε και στο εγχωριο Νιγηριανο ποδοσφαιρο που εχουμε και εκει να κρατησει μια δεκαετια ο αποκλεισμος απο ολες τις διοργανωσεις ετσι και αλλιως δεν προσφερει κανενα απολυτως θεαμα ,μαλλον κακοποιηση του αθληματος ειναι . 8
wizzy Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Αυτή η λογική του "μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά" ποτέ δεν με βρήκε σύμφωνο. Αναφέρομαι στην απόφαση της Ομοσπονδίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις