bosei Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Ανα stats σε μακρο το παω περιπου 35/35/30 ειμαι Προσπαθω στα 3-4 πρωτα γευματα να κραταω πολυ κοντα την πρωτεινη,πχ 33, 30, 32, 31, στο τελευταιο πεφτει βεβαια πχ 25. Τα carbs κ fat ειναι σταθερη λογικη κ δν τα χανω ποτε. Καθε γευμα καθημερινα βγαινει το ιδιο. Μονο η πρωτεινη βγαζει αυτες τις μικρες αποκλισεις Καλύτερα απόλυτα νούμερα. Μπορεί να σε πετάξει σε πολύ άκυρα νούμερα ο τρόπος με τις αναλογίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Καλύτερα απόλυτα νούμερα. Μπορεί να σε πετάξει σε πολύ άκυρα νούμερα ο τρόπος με τις αναλογίες.Ως πιο safe το λες ε? Δν θα το λεγα. Αναλογικα στατς στα μακρο θεωρω πιο safe count. Οπως κ να χει, δν ειμαστε αλγοριθμοι ο καθρεπτης θα κρινει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Ως πιο safe το λες ε? Δν θα το λεγα. Αναλογικα στατς στα μακρο θεωρω πιο safe count. Οπως κ να χει, δν ειμαστε αλγοριθμοι ο καθρεπτης θα κρινει. Και πιό safe αλλά κυρίως, οι έρευνες που γίνονται χρησιμοποιούν το τρόπο που σου λεω (πολλές φορές αντί για βάρος βάζουν lean body mass) και μέσω ανάλυσης των ερευνών έχουν βγει και τα recommended ranges άλλωστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Ομορφιές https://www.youtube.com/watch?v=UcUOmCGWZmc https://www.youtube.com/watch?v=y0n6zOp9iJU 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 παρενεργειες απο την τεστο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Μέτρησε το χαστούκι 9/10 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Την ίδια προπόνηση κάνουνε εμείς, και γω δεν το γουστάρω το μονόζυγο, Οκ γαμαει η άσκηση αλλά δεν την πολύ συμπαθώ δεν είναι η αγαπημένη μου! ~~~~ Ρε μλκ σοβαρα ομως οτι δειχνεις αυτο κανω συν καποιες combo πιο advanced ξερεις εσυ . Σαββατο δεν πηγα gym ,Κυριακη πηγα μεσημερι και ελιωσα ποδια ,ειμαι σε φαση που κανω γαμπες 3 φορες την βδομαδα εχουν παρει σιγουρα απο τοτε που το ξεκινησα θελω σε 2 μηνες που θα ξεκινησω βαρυ προγραμμα παλι να τις φτασω στο καλυτερο μου σημειο . Αυτος ειναι ο βραχυπροθεσμος στοχος ,μακροπροθεσμο δεν κανω γιατι δεν εχω αποφασισει τι θα πρωτοκανω φετος . Οι γαμπες είναι που χαλάνε την δουλειά από την μεση και πάνω για 90 είμαι.. λογικά έχω και ελαφρύ σκελετό 83.5 είμαι τώρα αλλά φεύγω για 86-87 το επόμενο τρίμηνο. Με τόσο αερόβια δεν φοβάμαι καθόλου μη βάλω λίπος. νομιζω και εγω πως ιδανικα σε σχεση με το σωματοτυπο σου εκει πρεπει να σταθεροποιηθεις . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Και πιό safe αλλά κυρίως, οι έρευνες που γίνονται χρησιμοποιούν το τρόπο που σου λεω (πολλές φορές αντί για βάρος βάζουν lean body mass) και μέσω ανάλυσης των ερευνών έχουν βγει και τα recommended ranges άλλωστε. εννοείς πως για την πρωτεϊνή μετράνε την ζωική και όχι την ολική και πάλι η τόσο κάθετη διαίρεση τους μου φαίνεται τόσο απόλυτη, χωρίς νόημα. το αυτό που κάνω και γω είναι μια μείξη των recommended ranges που λες και συ με τα presets macros % Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Ομορφιές https://www.youtube.com/watch?v=UcUOmCGWZmc κοψτα ρε όρνιο τον έκαψες τον εγκέφαλο τελείως --- Φώτη βάρα γάμπες αβέρτα , δεν παίρνουνε χαμπάρι 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Ομορφιές https://www.youtube.com/watch?v=UcUOmCGWZmc https://www.youtube.com/watch?v=y0n6zOp9iJU Ο Γιάννης Μάγκος, πρωταθλητής body building από την Ρόδο, δεν χάρηκε καθόλου με τη δεύτερη θέση που έλαβε σε διαγωνισμό με διεθνείς συμμετοχές. Ο ίδιος άρχισε να φωνάζει "πώς γίνεται αυτό" όταν του ανακοινώθηκε ότι τελικά έλαβε τη 2η θέση στο IFBB Diamond Cup που έγινε στο Γαλάτσι. Ο Μάγκος που μετέχει στην κατηγορία "συν 100 κιλά", αισθάνθηκε αδικημένος καθώς την Παρασκευή είχε κερδίσει την πρώτη θέση στην κατηγορία του αλλά και στο Overall του 22ου Πανελλήνιου Κυπέλλου Σωματικής Διάπλασης που διεξήχθη στον ίδιο χώρο. Όταν τον πλησίασε ξένος κριτής για να τον ηρεμήσει, ο bodybuilder τον χτύπησε ρίχνοντας τον στο δάπεδο. Στη συνέχεια επιτέθηκε στην επιτροπή φωνάζοντας "F...k οff" και "S...k my d...k". Ανέβηκε μάλιστα πάνω στη σκηνή προκαλώντας όποιον θέλει να αναμετρηθεί μαζί του. Στη διοργάνωση ήταν παρόντες μέλη της Διεθνούς Ομοσπονδίας body building IFBB, ο πρόεδρος της Rafael Santonja, ο Mr.Olympia Kevin Levrone, πολλοί διεθνείς αθλητές και ξένα τηλεοπτικά δίκτυα που "έπιασαν" σε βίντεο το περιστατικό. (πηγή) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Ομορφιές https://www.youtube.com/watch?v=UcUOmCGWZmc https://www.youtube.com/watch?v=y0n6zOp9iJU Ουτε η Τζουλια δεν εκανε ετσι οταν εχασε τα καλλιστεία. Αρπαξε λιγο στο σολάριουμ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Αυτος θα ειχε πάθει ψυχωση μωρε να καταλάβει την 1η θέση γυρευε εν τω μεταξυ τι θυσιες θα εκανε στη διατροφή πολύ χειρότερες από αυτές που κάνουμε εμεις. Ο κριτης βρέθηκε την λάθος στιγμή στο λάθος σημειο αν και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορει να επικρατει στα παρασκηνια από βυσματα μέχρι βρωμοδουλειες και ο τύπος να αηδιασε τοσο πολύ που να του βγήκε η βιαιοπραγία. Οποτε δεν ξέρουμε τι εγινε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Διαβασα στα comments οτι την προηγουμενη μερα ειχε βγει 1ος σε αλλο διαγωνισμο (ιδιας κατηγοριας) και εκεινη την ημερα σε αυτον το διαγωνισμο βγηκε 2ος με τους ιδιους διαγωνιζομενους και τρελαθηκε. Φωναζει αμα το βαλεις δυνατα πως γινεται χθες να ειμαι πρωτος κ σημερα δευτερος κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Χειρότερη παρουσίαση στη σκηνή γιατί δεν είναι μόνο η εμφάνιση και επίσης λογικά διαφορετικοί κριτές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δεν τον δικαιολογω. Προφανως και ειναι λαθος και δυστυχως επιβεβαιωνει την προκαταληψη οτι οποιος ασχολειται με BB ειναι αουγκανος χωρις μυαλο κλπ (το χαστουκι παντως οντως 9/10, ο αλλος σπαρταρουσε στον αερα ενω επεφτε) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις