Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://postimg.org/image/3p2jwizdj/

μια τέτοια πλήρης κουταλια τωρα δεν είναι 15γρ?

Ωραία έστω ότι έχω μικρό κουτάλι (που είναι ίδιο με όλα τα κουτάλια αλλά τέλος πάντων), αφού έχεις ζυγαριά ζύγισε πόσο βγάζει ένα δικό σου κουτάλι να είσαι σίγουρος.

δεν εχω ακομα ζυγαριά κουζινας. :/

και το πρωϊ αμα θέλω να βαλω πχ 100γρ κουάκερ βάζω 6-7 κουταλιες με αυτό το κουταλι.

Ας ψάξουν να βρουν τα μηνύματα σου οταν πρωτομπηκες στην παρέα εδω και τον τρόπο που ζητούσες βοήθεια σε οτι απορία είχες και να τους γινει μάθημα !

Η συμπεριφορά του καθενός παίζει τον μόνο ρόλο για το αν θα σου κάνει κέφι να τον βοηθήσεις η όχι!

Kαλα στο γυμναστηριο είμαι ο μοναδικος ή από τους λιγους έστω μαλακας που επιστρέφω τα βάρη στη θέση τους

και πετάω και τα μπουκάλια στο κάδο αλλα δεν ειδα και καμια συγκινηση :cry:  :cry:

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

https://postimg.org/image/3p2jwizdj/

μια τέτοια πλήρης κουταλια τωρα δεν είναι 15γρ?

δεν εχω ακομα ζυγαριά κουζινας. :/

και το πρωϊ αμα θέλω να βαλω πχ 100γρ κουάκερ βάζω 6-7 κουταλιες με αυτό το κουταλι.

Nope. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις ζυγαριά.

παντως textbook κουταλια της σουπας ειναι 15γρμ και γλυκου 5.

Οκ, πάντως έδειξα ότι το δικό μου το κουτάλι που είναι σαν όλα, και ο ντάκον που μέτρησε 7γρ. βγαίνει.

• Like 1
Δημοσ.

Σιγουρα το καλυτερο που έχω να κάνω είναι αυτό διοτι πυκνοτητα από πυκνοτητα τροφης μπορει να διαφερει πχ το υγρο μπορει να είναι πιο ελαφρυ από το κουάκερ ας πουμε.

Προς το παρον παιζω μπακαλίστικα αλλα και πάλι πάω καλα.

Παντως το κουτάλι σου εμενα μου φάνηκε μικροτερο. Αμα δεν βαριεσαι βγαλε άλλη μια φωτο.

Δημοσ.

Να σου πω από που έχεις πάρει τη ζυγαρια που έδειξες??? ποσο κοστισε?

Ααααν θυμάμαι καλά από ένα skroutz-ομάγαζο κανά 15άρι. 

Δημοσ.

Θέλει ζυγαριά τωρα με τις κουταλιες και τα φλυτζάνια δεν θα βγάλουμε ακρη. Τουλάχιστον μέχρι να μάθει κάποιος τις ποσοτητες του.

• Like 1
Δημοσ.

@DDevil για ζυγαρια για να ζυγιζεις τις τροφες ριξε μια ματια στα jumbo η εχε το νου σου για καμια προσφορα στα Lidl..Η ζυγαρια ειναι απαραιτητη κατα την γνωμη μου αν θελεις να προσεχεις την διατροφη σου..

• Like 1
Δημοσ.

Ρε συ Ντέβιλ πως τα ζυγίζεις τα φαγητά ? Με κουτάλες για σερβίρισμα σε μαγειρία ? Μόλις ζύγισα μία κουταλιά της σούπας (μέχρι να ξεχυλίσει) ελαιόλαδο και βγήκε 7γρ. 

A και μην είσαι απόλυτος με τα λιπαρά

Screenshot_2016_11_27_20_57_32.png

η protein είναι η δική σου? πας ανά γρμ/σωμ.βάρος ή κατανέμεις τις θερμίδες σου ανά ποσοστά μακρος; 

Δημοσ.

η protein είναι η δική σου? πας ανά γρμ/σωμ.βάρος ή κατανέμεις τις θερμίδες σου ανά ποσοστά μακρος; 

Ναι δική μου. Ανα γραμ/βάρος πάω.

Μία άλλη ωραία λύση είναι να έχεις protein target / meal. 

Δημοσ.

Ναι δική μου. Ανα γραμ/βάρος πάω.

Μία άλλη ωραία λύση είναι να έχεις protein target / meal.

Ανα stats σε μακρο το παω περιπου 35/35/30 ειμαι

Προσπαθω στα 3-4 πρωτα γευματα να κραταω πολυ κοντα την πρωτεινη,πχ 33, 30, 32, 31, στο τελευταιο πεφτει βεβαια πχ 25. Τα carbs κ fat ειναι σταθερη λογικη κ δν τα χανω ποτε. Καθε γευμα καθημερινα βγαινει το ιδιο. Μονο η πρωτεινη βγαζει αυτες τις μικρες αποκλισεις

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...