Dakonblackblade Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Ποτέ ως τωρα! Ισως στην άκρη να την επαιρνα λιγο για να φαινεται καλυτερα το στήθος. Ο μονος λογος. Κατά τα αλλα δεν είμαι πολύ τριχωτος σε αντιθεση με τα ποδια! Που δεν προκειται και ποτε να ξυρισω βεβαια. Παλιοτερα μια πρωην μου ηθελε να ξυρισω τα χέρια μου. Για τους αντιβραχιονες μιλάω γιατι στον βραχιονα δεν εχω καθολου τρίχα. Η σχέση μας κράτησε 1 εβδομάδα με 10 μέρες. Δεν ξερω αν δικαιούμαι βεβαια να την αποκάλω και πρώην μου. Δεν μασάω εγω από τέτοια φιλε. Και φαντασου πως όταν εσκασα στη σχολη με σταματούσανε μετα και μου λεγανε που ψ'αρεψα τέτοια γκομεναρα στον υπεύθυνο της δαπ τρέχανε τα σάλια μαζεψου του κάνω εχετε κανει χαρέμι με τις φοιτητριες μην μπλέκεσαι και αλλου! Δεν θα μου πει η γυναικα τι να κάνω όπως δεν θα πω και εγω σε αυτήν. Το ξερω μερικές μπορει να με θεωρούν γοριλα και ότι αυτές είναι περιποιημένες και εγω απεριποίητος από την στιγμή που είμαι καθαρος όμως δεν με ενδιαφέρει. Εμαθα σημερα από το μαγειριο που καμια φορά ψωνιζω ότι στο ρυζι βάζουν βουτυρο γαμω την πουτανα μου. Τωρα ποσο να αντιστοιχει σε 100γρ ρυζι? να βαλω 15γρ? τι διαολο τα βαζουνε ρε γαμωτο αυτά τα λιπαρά? το ρυζι για μενα είναι νοστιμότατο με λιγο αλατάκι λιγο πιπεράκι και τον πολτό τον τριγωνικο τον κυκνος από το σουπερ μάρκετ και λιγο λάδι. Και λαδι και βουτυρο βάζει καμια 300αρα θερμιδες + 30γρ λιπος. Ειχα πάρει μεσα στην εβδομάδα σκετο ρυζι από εκει για να φάω με την σογια που ειχε μεινει την επομενη μέρα και μερικούς γιγαντες και τωρα μαθαινω ότι ειχε βουτυρο μεσα. Υπάρχει το Basmati , υπάρχει το παρακάτω βίντεο, δεν έχεις δικαιολογίες. Έτσι γίνεται το ρύζι το σωστό το πρόστυχο. Βάλε μόνο αλάτι πιπέρι λάδι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eimaioAllantin Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 ότι έχει άμυλο (ρυζια, ζυμαρικά κλπ) και κάνεις ποσότητα προετοιμασίας, πάντα μπαίνει λιπαρή ουσία (πχ βουτυρο στο ρύζι αν ειναι να μεινει ζεστό ή σπορέλαια στα ζυμαρικα αν ειναι να μπουν ψυγείο) για να μην "κολλησει". DDevil, σε ποια elite κατηγορία παίζεις και μετράς τα γραμμάρια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Ο υπολογισμος του λαδιου (καλα το βουτυρο ειναι απορριπτεο στη δική μου διατροφη) στο φαγητο μπορει να σου τινάξει στον αέρα ολοκληρο το πλάνο. Αμα βάλεις το μεσημέρι 2 κουταλιές λάδι και αλλες 2 το βράδυ μάζεψες μονο απο αυτο 60γρ λίπος. Αμα βάλεις αλλα 30γρ συνολικα τα υπολοιπα που θα φάς φτάνεις το 90αρι. Κανεις δεν παιρνει τοσο λιπος ουτε σε περιοδο ογκου. Το μαξ ειναι 80-85. Να το κάνεις μια μέρα οκ να μην ξέρεις και να το κάνεις καθε μερα ειναι προβλημα. Dakon ναι κάτι τέτοια μου ειπε και ο εστιάτορας ο οποιος ειναι πολύ καλος το παραδέχομαι δεν ειναι ενα μαγειριο της πλάκας. Αλλα εγω δεν θα ήθελα βουτυρο ουτε στα μακαρονια ουτε στο ρυζι. Οταν τα μαγειρευω εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Προτελευταία μέρα και τέλος η πρωτη σειρα χημειοθεραπειων. Να ναι καλά τα ζαναξ που με κράτησαν στα λογικά μου.Εύκολα η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου. Παρολα αυτά ανυπόμονω να επιστρέψω στο gym. Εστω και με bodyweight θα ασκηθω. Το φαγητο του νοσοκομείου πλεον απο το χιλιόμετρο μου φέρνει αναγούλα και μονο απέξω μπορω και βάζω στο στόμα μου. Παραδόξως έχω καταφέρει να φάω σε καθημερινή βαση πανω απο 2 χιλιαδες θερμιδες και πανω απο 120g πρωτεΐνης. Δεν παιζουν κανέναν ρολο όλα αυτά με τις θεραπείες. just saying. Έχω χασει κάνα δυο κιλά άνετα. Αυτά για σήμερα κι άντε να τελειώνει ο εφιάλτης. περαστικά ρε μάγκα και όλα θα περάσουνε! Δύναμη και σιδερένιος ξανά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 DDevil, σε ποια elite κατηγορία παίζεις και μετράς τα γραμμάρια; Στην ελίτ του ή θα κάνεις διατροφή ή οχι! Το να σηκώνεσαι το πρωϊ πχ και να λές θα φάω τωρα μια μπουγάτσα ή μια πιτα μέσα στο λάδι και την υπόλοιπη μέρα θα το πάω κανονικα .... ή την επομενη μέρα τα ιδια πάλι ή 2 μέρες διατροφή και 2 μέρες κρεπάλες. Στο τέλος δεν θα δεις κανενα αποτέλεσμα. Οι διατροφές και οι απεξαρτήσεις θέλουν γερά νευρα και σκληρούς χαρακτήρες (σαν πρώην καπνιστης του ενος και βάλε πακέτου την ημέρα έχω άποψη) γιατι έδωσα μεγάλο αγώνα για να κοψω το κάπνισμα. Και σε μια περιοδο που ουτε γυμναζομουν απλα ήμουν κολλημένος σε εναν υπολογιστή λογω πτυχιακής επειδη βιαζομουν να τελειωσω και να πάω φανταρος. Κάθε βράδυ πάλευα με τους δαιμονες του τσιγάρου και της νικοτινης. Ηταν δυνατοι αλλα εγω ήμουν χειροτερος. Μπροστα στο κοψιμο του τσιγαρου να ακολουθησεις μια υγιεινή διατροφη δεν ειναι τίποτα ειναι σταγονα στον ωκεανό. Καμια σχέση με άλλες απεξαρτήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Ο υπολογισμος του λαδιου (καλα το βουτυρο ειναι απορριπτεο στη δική μου διατροφη) στο φαγητο μπορει να σου τινάξει στον αέρα ολοκληρο το πλάνο. Αμα βάλεις το μεσημέρι 2 κουταλιές λάδι και αλλες 2 το βράδυ μάζεψες μονο απο αυτο 60γρ λίπος. Αμα βάλεις αλλα 30γρ συνολικα τα υπολοιπα που θα φάς φτάνεις το 90αρι. Κανεις δεν παιρνει τοσο λιπος ουτε σε περιοδο ογκου. Το μαξ ειναι 80-85. Να το κάνεις μια μέρα οκ να μην ξέρεις και να το κάνεις καθε μερα ειναι προβλημα. Ρε συ Ντέβιλ πως τα ζυγίζεις τα φαγητά ? Με κουτάλες για σερβίρισμα σε μαγειρία ? Μόλις ζύγισα μία κουταλιά της σούπας (μέχρι να ξεχυλίσει) ελαιόλαδο και βγήκε 7γρ. A και μην είσαι απόλυτος με τα λιπαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Στην ελίτ του ή θα κάνεις διατροφή ή οχι! .Χαχα τούμπα έκανες δεβίλιε ,μετράς και τα γραμμάρια . Άλλα έλεγες πιο παλιά και είσουν και ισχυρογνώμον.Είδες πως σου συμπεριφέρθηκαν τα παιδιά όμως ε; Μόλις χαλάρωσες τον εγωκεντρισμό σου , όλοι βοηθάνε. Τροφή για σκέψη! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Ρε συ Ντέβιλ πως τα ζυγίζεις τα φαγητά ? Με κουτάλες για σερβίρισμα σε μαγειρία ? Μόλις ζύγισα μία κουταλιά της σούπας (μέχρι να ξεχυλίσει) ελαιόλαδο και βγήκε 7γρ. A και μην είσαι απόλυτος με τα λιπαρά Εγω ζυγίζω μια κουταλιά της σούπας σαν 15γραμμάρια. Τα έχω πάρει απο αναλογιες στο Ιντερνετ. Λάθος ειναι? 7 γρ στην έβγαλε εσενα? για βγαλε μια φωτο το κουτάλι απο περιέργεια. Χαχα τούμπα έκανες δεβίλιε ,μετράς και τα γραμμάρια . Άλλα έλεγες πιο παλιά και είσουν και ισχυρογνώμον. Είδες πως σου συμπεριφέρθηκαν τα παιδιά όμως ε; Μόλις χαλάρωσες τον εγωκεντρισμό σου , όλοι βοηθάνε. Τροφή για σκέψη! Διαφωνιες πάντα μπορει να υπάρξουν ακομα και μεταξυ φίλων. Και εγω βοηθάω αμα χρειαστει οπως βλέπεις παρολο που ειχα ακουσει αρκετά τοτε. δΕΝ ΚΆΘΟΜΑΙ να θυμηθω οτι σε μια διαφωνια ο τάδε πχ ειπε οτι δεν έχω μυαλο γιατι το να διαφωνήσουμε ειναι λογικο και φυσιολογικο αλλα το να διαφωνησουμε και να σε πώ ηλιθιο ή άνθρωπιο χωρις μυαλο ειναι και προσβλητικο. ή να σε κατηγορησω πχ οτι εχεις ψυχολογικά προβληματα , απο που και ως που? ψυχολογος ειμαι να βγάζω πορισματα? καλο ειναι να υπάρχει μέτρο και να ζυγιζουμε αυτα που λεμε (οπως ζυγιζουμε και τα φαγητα) ! τεσπα περασμένα ξεχασμένα. Δεν εγινε τιποτα σοβαρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Εγω ζυγίζω μια κουταλιά της σούπας σαν 15γραμμάρια. Τα έχω πάρει απο αναλογιες στο Ιντερνετ. Λάθος ειναι? 7 γρ στην έβγαλε εσενα? για βγαλε μια φωτο το κουτάλι απο περιέργεια. Της σούπας είναι το κουτάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Και γω 6-7 βγάζω. Που τα βρίσκεις τα κουτάλια? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 http://www.sintagesgiagias.gr/%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%82/ χρησιμοποιεις πιο μικρό κουτάλι εσυ. Θα σου δειξω το δικο μου σε λιγο. Μπορει να κάνω και λαθος θα δουμε. Τωρα ειμαι στο γραφειο θα πάω σπιτι σε λιγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 http://www.sintagesgiagias.gr/%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%82/ χρησιμοποιεις πιο μικρό κουτάλι εσυ. Θα σου δειξω το δικο μου σε λιγο. Μπορει να κάνω και λαθος θα δουμε. Τωρα ειμαι στο γραφειο θα πάω σπιτι σε λιγο. Ωραία έστω ότι έχω μικρό κουτάλι (που είναι ίδιο με όλα τα κουτάλια αλλά τέλος πάντων), αφού έχεις ζυγαριά ζύγισε πόσο βγάζει ένα δικό σου κουτάλι να είσαι σίγουρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Της σούπας είναι το κουτάλι Δεν είναι της σούπας (tablespoon) αυτό. Του γλυκού (teaspoon) είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δεν είναι της σούπας (tablespoon) αυτό. Του γλυκού (teaspoon) είναι. Όχι, σούπας είναι απλά δεν ξέρω να βγάζω φωτογραφίες. Κράταγα κοντά την κάμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Χαχα τούμπα έκανες δεβίλιε ,μετράς και τα γραμμάρια . Άλλα έλεγες πιο παλιά και είσουν και ισχυρογνώμον. Είδες πως σου συμπεριφέρθηκαν τα παιδιά όμως ε; Μόλις χαλάρωσες τον εγωκεντρισμό σου , όλοι βοηθάνε. Τροφή για σκέψη! Ας ψάξουν να βρουν τα μηνύματα σου οταν πρωτομπηκες στην παρέα εδω και τον τρόπο που ζητούσες βοήθεια σε οτι απορία είχες και να τους γινει μάθημα ! Η συμπεριφορά του καθενός παίζει τον μόνο ρόλο για το αν θα σου κάνει κέφι να τον βοηθήσεις η όχι! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις