DDevil Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Την τριχα ειπαμε δεν την ξυριζεις? Ποτέ ως τωρα! Ισως στην άκρη να την επαιρνα λιγο για να φαινεται καλυτερα το στήθος. Ο μονος λογος. Κατά τα αλλα δεν είμαι πολύ τριχωτος σε αντιθεση με τα ποδια! Που δεν προκειται και ποτε να ξυρισω βεβαια. Παλιοτερα μια πρωην μου ηθελε να ξυρισω τα χέρια μου. Για τους αντιβραχιονες μιλάω γιατι στον βραχιονα δεν εχω καθολου τρίχα. Η σχέση μας κράτησε 1 εβδομάδα με 10 μέρες. Δεν ξερω αν δικαιούμαι βεβαια να την αποκάλω και πρώην μου. Δεν μασάω εγω από τέτοια φιλε. Και φαντασου πως όταν εσκασα στη σχολη με σταματούσανε μετα και μου λεγανε που ψ'αρεψα τέτοια γκομεναρα στον υπεύθυνο της δαπ τρέχανε τα σάλια μαζεψου του κάνω εχετε κανει χαρέμι με τις φοιτητριες μην μπλέκεσαι και αλλου! Δεν θα μου πει η γυναικα τι να κάνω όπως δεν θα πω και εγω σε αυτήν. Το ξερω μερικές μπορει να με θεωρούν γοριλα και ότι αυτές είναι περιποιημένες και εγω απεριποίητος από την στιγμή που είμαι καθαρος όμως δεν με ενδιαφέρει. Εμαθα σημερα από το μαγειριο που καμια φορά ψωνιζω ότι στο ρυζι βάζουν βουτυρο γαμω την πουτανα μου. Τωρα ποσο να αντιστοιχει σε 100γρ ρυζι? να βαλω 15γρ? τι διαολο τα βαζουνε ρε γαμωτο αυτά τα λιπαρά? το ρυζι για μενα είναι νοστιμότατο με λιγο αλατάκι λιγο πιπεράκι και τον πολτό τον τριγωνικο τον κυκνος από το σουπερ μάρκετ και λιγο λάδι. Και λαδι και βουτυρο βάζει καμια 300αρα θερμιδες + 30γρ λιπος. Ειχα πάρει μεσα στην εβδομάδα σκετο ρυζι από εκει για να φάω με την σογια που ειχε μεινει την επομενη μέρα και μερικούς γιγαντες και τωρα μαθαινω ότι ειχε βουτυρο μεσα. 2
Mikeasdf Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δηλαδη αν σου ερθει η αλλη με την τριχα καγκελο δε θα πεις τιποτα?? Εννοειται οτι ο καθενας κανει ο,τι θελει με το σωμα του, αλλα θα φαινονται καλυτερα τα αποτελεσματα αν δεν εχει 1 στρωση τριχας απο πανω 1
Vapir Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Μέχρι τώρα τους τελευταίους μήνες το μόνο π έκανα στα πόδια ήταν leg extension , leg curl , προσαγωγούς και γάμπες 4-5 set απ το καθένα χ 12-15 reps μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα π τράβηξα και την φωτογραφία (πατάω μόνο το ένα κ δεν τα έχω στρίψει κ τα δύο , άλλη φορά θα είναι καλύτερη ) εκείνη τη μέρα είχα 25-30 λεπτά στη διάθεση μου για πόδια και δεν άρχισα squat γιατι ήθελα να το κάνω σωστά.άρχισα σιγά σιγά να προπονώ πόδια δυνατά κ την Παρασκευή άρχισα ξανά squat ,έβαλα μέχρι 80kg και τα δούλεψα με τέτοιο τρόπο που χθες αλλα ποιο πολύ σήμερα ένιωθα τα πόδια μου απο πάνω μέχρι κάτω σμπαράλια αλλα κ πάλι δεν το ευχαριστήθηκα γιατι ένιωθα κουρασμένος και γενικά η καθημερινότητα μου είναι λίγο περίεργη τελευταία , θα αρχίσω να κοιμάμαι παραπάνω έστω κ με το ζόρι Σήμερα είναι τόσο πρησμένα... ελπίζω να μη ξεφύγουν πάλι αλλα τώρα π ρίχνω και θα ρίχνω λίπος δεν φοβάμαι τόσο γιαυτό . Εντομεταξύ όλοι κυνηγάνε τους κοιλιακούς αλλα οι γκόμενες τρώνε γερό σκάλωμα με πόδια/κώλο ... κ μέχρι τώρα δεν τα είχα σε εκτίμηση 8
DDevil Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δηλαδη αν σου ερθει η αλλη με την τριχα καγκελο δε θα πεις τιποτα?? Εννοειται οτι ο καθενας κανει ο,τι θελει με το σωμα του, αλλα θα φαινονται καλυτερα τα αποτελεσματα αν δεν εχει 1 στρωση τριχας απο πανω Οι γυναικες χρειάζεται να είναι αποτριχωμένες γιατι είναι το ωραιο φύλο! Εμεις οι αντρες και λιγη τριχα να έχουμε δεν τρέχει τιποτα. Μα τωρα ρε φιλε να ξυρισω τις μασχάλες μου ή τα χερια μου? για ποιο λογο? Τους αντιβραχιονες εννοω. Μονο στο στηθος έχω μια μικρη σκέψη γιατι δεν φαινεται πολύ καλά όπως ειπες και εσυ και έχεις δικιο. Τα ποδια μου γιατι να τα ξυρισω? η τυπισσα που λέω ηταν και μικρη ηταν και ψωνισμένο λογω εμφάνισης οποτε μου έλεγε μαλακιες. Στα 40 που τις ξαναβρισκω να δεις τι διαφορετικά πράγματα λένε! Στα ευαίσθητα σημεια δεν θα με πειραζε η γυναικα να έχει τριχα. Ειδικα τριγωνάκι θα ηταν σεξουαλικό πάντα κατά την γνωμη μου. Ειδικα αμα ηταν πολύ ομορφη και ειχε τριχα εκει θα πάθαινα πλάκα. Καποιες μπορει να με πουν και σιχαμερό αλλα εντάξει γουστα είναι αυτά.
Vapir Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Εννοειται οτι ο καθενας κανει ο,τι θελει με το σωμα του, αλλα θα φαινονται καλυτερα τα αποτελεσματα αν δεν εχει 1 στρωση τριχας απο πανω συμφωνώ και όπως ξέρεις ξυρίζομαι , όταν όμως είχα μικρά πόδια και με λίπος πχ(όταν έχασα τα κιλά μου κ έμεινα σαν μια αηδία τότε) τα ξύρισα και φρίκαρα, ήμουν σαν φώκια. Σε τέτοια περίπτωση καλό ειναι να μην τα ξυρίσεις . Δεν μιλάω για τον ddevil που είναι μια χαρά αλλα ο καθένας κρίνει σύμφωνα με το τι βλέπει πως είναι καλύτερο! εγώ πχ ξυρίζομαι γιατι νιώθω βρόμικος με την τρίχα , αν την αφήσω γίνεται σαν του ddevil++++ και αν ιδρώνω 2 φορές τη μέρα τουλάχιστον το χειμώνα και 3-4 το καλοκαίρι απλά δεν λέει. Είναι και ο τρόπος ζωής , εγώ χτυπάω αερόβια το πρωί , μεσημέρι προς απόγευμα προπόνηση, το καλοκαίρι μπορεί να κάνω κ αερόβια πριν φάω κ πάει λέγοντας , ε θα κάνω 2 μπάνια το χειμώνα 3-4 το καλοκαίρι κ θα νιώθω ακόμα βρώμικος 1
DDevil Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Μέχρι τώρα τους τελευταίους μήνες το μόνο π έκανα στα πόδια ήταν leg extension , leg curl , προσαγωγούς και γάμπες 4-5 set απ το καθένα χ 12-15 reps μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα π τράβηξα και την φωτογραφία (πατάω μόνο το ένα) 1111.jpg εκείνη τη μέρα είχα 25-30 λεπτά στη διάθεση μου για πόδια και δεν άρχισα squat γιατι ήθελα να το κάνω σωστά. άρχισα σιγά σιγά να προπονώ πόδια δυνατά κ την Παρασκευή άρχισα ξανά squat ,έβαλα μέχρι 80kg και τα δούλεψα με τέτοιο τρόπο που χθες αλλα ποιο πολύ σήμερα ένιωθα τα πόδια μου απο πάνω μέχρι κάτω σμπαράλια αλλα κ πάλι δεν το ευχαριστήθηκα γιατι ένιωθα κουρασμένος και γενικά η καθημερινότητα μου είναι λίγο περίεργη τελευταία , θα αρχίσω να κοιμάμαι παραπάνω έστω κ με το ζόρι Σήμερα είναι τόσο πρησμένα... ελπίζω να μη ξεφύγουν πάλι αλλα τώρα π ρίχνω και θα ρίχνω λίπος δεν φοβάμαι τόσο γιαυτό . Εντομεταξύ όλοι κυνηγάνε τους κοιλιακούς αλλα οι γκόμενες τρώνε γερό σκάλωμα με πόδια/κώλο ... κ μέχρι τώρα δεν τα είχα σε εκτίμηση Βασικα οι κοιλιακοι δεν λενε τιποτα αμα πάνω εισαι κοκαλιάρης οποτε θα έχεις και τους κοιλιακους του πακιστανου που τρώει μια μέρα και 2 είναι νηστικος :/ ας φτιάξουμε πρωτα όλα τα αάλλα και βλέπουμε για κοιλιακους. Το κωλο τον θέλουν για να πιάνουν και να σπρώχνουν όταν τις σπρώχνουμε ανάσκελα και γουστάρουν 1
Votritis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Την τριχα ειπαμε δεν την ξυριζεις? Nα την κουρέψει θες να πεις ! ....τι να κάνουμε είμαστε και κάποιοι που έχουμε λιγο παραπάνω τρίχα απο το κανονικό ,ξεχειλίζει η τεστοστερόνη! 1
DDevil Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 συμφωνώ και όπως ξέρεις ξυρίζομαι , όταν όμως είχα μικρά πόδια και με λίπος πχ(όταν έχασα τα κιλά μου κ έμεινα σαν μια αηδία τότε) τα ξύρισα και φρίκαρα, ήμουν σαν φώκια. Σε τέτοια περίπτωση καλό ειναι να μην τα ξυρίσεις . Δεν μιλάω για τον ddevil που είναι μια χαρά αλλα ο καθένας κρίνει σύμφωνα με το τι βλέπει πως είναι καλύτερο! εγώ πχ ξυρίζομαι γιατι νιώθω βρόμικος με την τρίχα , αν την αφήσω γίνεται σαν του ddevil++++ και αν ιδρώνω 2 φορές τη μέρα τουλάχιστον το χειμώνα και 3-4 το καλοκαίρι απλά δεν λέει. Είναι και ο τρόπος ζωής , εγώ χτυπάω αερόβια το πρωί , μεσημέρι προς απόγευμα προπόνηση, το καλοκαίρι μπορεί να κάνω κ αερόβια πριν φάω κ πάει λέγοντας , ε θα κάνω 2 μπάνια το χειμώνα 3-4 το καλοκαίρι κ θα νιώθω ακόμα βρώμικος Βασικα αμα ξυριζα και εγώ τα ποδια θα φαινοντουσαν καλυτερα από άποψη γράμμωσης ! Αλλα δεν θελω να το κανω. Οσο για το μπάνιο κανω 2 φορές την ημέρα γιατι γουστάρω πολύ το ζεστο νερο οποτε με την πρώτη ευκαιρια μπαινω μέσα και το βάζω στο καυτο! Και το καλοκαιρι τα ιδια κάνω είμαι τρελος! Ειχα ανεβάσει το καλοκαιρι τα ποδια μου και δεν έχουν τοσο λιπος απλα λογω τριχας φαινεται μονο το κάτω μέρος του τετρακέφαλου 1
Mikeasdf Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Ξυρισμα εννοω τριμαρισμα. Παντως εγω μασχαλες ξυριζω καλοκαιρι με ξυραφι κ γενικα απο την ανοιξη και μετα γιατι δε μαρεσει καθολου να εχω τριχα εκει. Εκτος απο τη μυρωδια εχω παρατηρησει οτι με ιδρωνουν και περισσοτερο.Ποδια τριμαρω μονο τωρα χειμωνα που κανω γυμναστικη με μακρυα φορμα και με ενοχλουν οι τριχες που κολλανε στο ρουχο γιατι ιδρωνουν πολυ τα ποδια μου. Καλοκαιρι που φοραω κοντα δε με ενοχλει, τις αφηνω να αιωρουνται ελευθερες Στηθος και κοιλια μονο για αλλαγη, αν βαρεθω 1
aekoriginal21 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Προτελευταία μέρα και τέλος η πρωτη σειρα χημειοθεραπειων. Να ναι καλά τα ζαναξ που με κράτησαν στα λογικά μου.Εύκολα η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου. Παρολα αυτά ανυπόμονω να επιστρέψω στο gym. Εστω και με bodyweight θα ασκηθω. Το φαγητο του νοσοκομείου πλεον απο το χιλιόμετρο μου φέρνει αναγούλα και μονο απέξω μπορω και βάζω στο στόμα μου. Παραδόξως έχω καταφέρει να φάω σε καθημερινή βαση πανω απο 2 χιλιαδες θερμιδες και πανω απο 120g πρωτεΐνης. Δεν παιζουν κανέναν ρολο όλα αυτά με τις θεραπείες. just saying. Έχω χασει κάνα δυο κιλά άνετα. Αυτά για σήμερα κι άντε να τελειώνει ο εφιάλτης. 7
Mau-Maus Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Αντε με το καλό να βγεις από το νοσοκομείο παιχταρά, μια κακή ανάμνηση να είναι όλα σου εύχομαι.
DDevil Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Προτελευταία μέρα και τέλος η πρωτη σειρα χημειοθεραπειων. Να ναι καλά τα ζαναξ που με κράτησαν στα λογικά μου.Εύκολα η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου. Παρολα αυτά ανυπόμονω να επιστρέψω στο gym. Εστω και με bodyweight θα ασκηθω. Το φαγητο του νοσοκομείου πλεον απο το χιλιόμετρο μου φέρνει αναγούλα και μονο απέξω μπορω και βάζω στο στόμα μου. Παραδόξως έχω καταφέρει να φάω σε καθημερινή βαση πανω απο 2 χιλιαδες θερμιδες και πανω απο 120g πρωτεΐνης. Δεν παιζουν κανέναν ρολο όλα αυτά με τις θεραπείες. just saying. Έχω χασει κάνα δυο κιλά άνετα. Αυτά για σήμερα κι άντε να τελειώνει ο εφιάλτης. Kράτα γερά φιλε! Όλα καλα θα πάνε! Ολοι οι γυμναστηριο πορωμένοι ειμαστε μαζι σου!!!
Mikeasdf Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Προτελευταία μέρα και τέλος η πρωτη σειρα χημειοθεραπειων. Να ναι καλά τα ζαναξ που με κράτησαν στα λογικά μου.Εύκολα η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου. Παρολα αυτά ανυπόμονω να επιστρέψω στο gym. Εστω και με bodyweight θα ασκηθω. Το φαγητο του νοσοκομείου πλεον απο το χιλιόμετρο μου φέρνει αναγούλα και μονο απέξω μπορω και βάζω στο στόμα μου. Παραδόξως έχω καταφέρει να φάω σε καθημερινή βαση πανω απο 2 χιλιαδες θερμιδες και πανω απο 120g πρωτεΐνης. Δεν παιζουν κανέναν ρολο όλα αυτά με τις θεραπείες. just saying. Έχω χασει κάνα δυο κιλά άνετα. Αυτά για σήμερα κι άντε να τελειώνει ο εφιάλτης. Καλη αναρρωση ευχομαι φιλε μου, ολα να πανε καλα και να επιστρεψεις δυναμικα στους ρυθμους σου. Γ@μημενη αρρωστια αυτη..Δε ξερω παντως τι παιζει με τις τροφες και την πρωτεϊνη που λαμβανεις, προσεχε ομως γιατι κατα τη διαρκεια των χημειοθεραπειων ολα στο αιμα σου εξαφανιζονται, αμυνες κλπ οποτε δεν πρεπει να εκτεθεις ουτε σε ενα απλο κρυολογημα.Φυλαξου
Votritis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Προτελευταία μέρα και τέλος η πρωτη σειρα χημειοθεραπειων. Να ναι καλά τα ζαναξ που με κράτησαν στα λογικά μου.Εύκολα η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου. Παρολα αυτά ανυπόμονω να επιστρέψω στο gym. Εστω και με bodyweight θα ασκηθω. Το φαγητο του νοσοκομείου πλεον απο το χιλιόμετρο μου φέρνει αναγούλα και μονο απέξω μπορω και βάζω στο στόμα μου. Παραδόξως έχω καταφέρει να φάω σε καθημερινή βαση πανω απο 2 χιλιαδες θερμιδες και πανω απο 120g πρωτεΐνης. Δεν παιζουν κανέναν ρολο όλα αυτά με τις θεραπείες. just saying. Έχω χασει κάνα δυο κιλά άνετα. Αυτά για σήμερα κι άντε να τελειώνει ο εφιάλτης. Περαστικά εύχομαι,γνωριζόμαστε και απο αλλού(είμαι ο Hllmaster). Εχα νοσηλευτεί και εγω πριν απο 10+ χρόνια με την υποψία του προβλήματος που εχεις,τελικα δεν ηταν κατι σοβαρο αλλα ταλαιπωριθηκα αρκετα, ενα χρονο έτρεχα σε γιατρούς και σίγουρα αυτή η "περιπέτεια" με έχει σημαδέψει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις