Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ωραίος ρε φιλε! Ευχαριστώ θα το μελετήσω!

Μια βασική ερωτηση. Πως θα αποφυγει κάποιος να πάθει κήλη? το ρωτάω γιατι ειχα πάθει παλιοτερα (όχι από γυμναστηριο αλλα από βήχα) βουβωνοκηλη την οποια έχω αποκαταστήσει με επεμβαση πριν 4 χρονια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

To σκεφτομουν για σημερα επειδή πηγα και χθες αλλα δεν έκανα υψηλη ένταση χθές. Αν και δεν το κάνω να πηγαινω στα καπάκια. Η ξεκουραση είναι επισης σημαντική.

Στο μονοζυγο χρειάζεται ζώνη ή θα γινω θέαμα?

θα ξαναμιλήσω και με τον χειρουργο για αυτό το θέμα

• Like 1

Εισαι 1,90 γινεται ναι , με μπουτια κωλο κτλπ δεν μου κανει εντυπωση .

Αυτο που δεν μου κανει σαν εικονα σε σχεση με τα κιλα ειναι ο alex που ειναι ψηλος και θα τον εκανα 90 κιλα οχι λιγοτερο , ειναι αθλος που εχει πεσει τοσα εχει ριξει πολυ δουλεια .

Οι γαμπες είναι που χαλάνε την δουλειά από την μεση και πάνω για 90 είμαι.. λογικά έχω και ελαφρύ σκελετό

83.5 είμαι τώρα αλλά φεύγω για 86-87 το επόμενο τρίμηνο. Με τόσο αερόβια δεν φοβάμαι καθόλου μη βάλω λίπος.

• Like 2

Τα σφυριά με τις κάμψεις είναι το ίδιο?

Οχι. Εχουν αλλο στοχο στο χερι αν και δουλευει ο δικεφαλος και στα 2.

Υποθετω αναφερεσαι σε καμψεις δικεφαλων.

Οχι. Εχουν αλλο στοχο στο χερι αν και δουλευει ο δικεφαλος και στα 2.

Υποθετω αναφερεσαι σε καμψεις δικεφαλων.

Κάμψεις αλτηρων τις έχω ακουστά

Δεν ξέρω και πολλά

Τη διαφορά έχουν αυτό θέλω να μάθω

Τα σφυριά με τις κάμψεις είναι το ίδιο?

Έπεσες και εσυ σε αχαΐρευτους γυμναστες? :cry:

Σημερα ειχε μια πολύ καλή που πηγα που εξηγει γενικοτερα αλλα είμαι γενικοτερα ξενερωμένος

και δεν ρώτησα τιποτα. Μια άλλη (από τις τεμπέλες) βγηκε εξω σε κάποια φαση και ..... καπνιζε.

Χαχαχαχα :cry:  :cry:  γυμναστης και να καπνιζει. Ότι να ναι.

Αλλα οι δημοσιες σχέσεις δημοσιες σχέσεις μολις με ειδε αρχισε τα χαμογελα. Δε γαμιεσαι λεω από μεσα μου.

Οι δημοσιες σχέσεις σε μάραναν. :cry:

Μου εκανε εντυπωση που η άλλη (η καλή) ηρθε πισω από έναν που έκανε καθίσματα με αρκετά κιλα και του έκανε διορθώσεις. Δεν το έχω ξαναδει αυτό. Συνηθως περνάνε και δεν δινουν σημασια. Είναι αυτή βασικα που ελεγα με τα TRX.

Τα αυγα εξω απο το ψυγειο κρατανε ενα μηνα, μεσα στο ψυγειο αντεχουν ως τρεις μηνες.

Ενοειτε οτι τα δοκιμαζεις πριν τα βρασεις, μαγειρεψεις,με ενα μπολ γεματο νερο. Δεν κανουμε ομελατα και τα πετε ολα μαζι, ενα να εχει χαλάσει, θα τα χαλασει ολα.

Στο θεμα αυγων εχω πτυχιο. Παλια αγοραζα 10,10 τις καρτελες. Τωρα με το ζορι μια.

Ποτε δεν μου ετυχε χαλασμενο. Πιο πολυ φοβαμε να παρω απο την διπλανη θεια που εχει κοτες και μπορει να το εκανε η κοτα σημερα, να το χτυπουσε ο ηλιος για δυο τρεις μερες, η θεια να το μαζεψε την τριτη ως φρεσκο.

Μου πε ενας στο γυμναστηριο να δενω τους καρπους μου και λιγο πιο κατω απο τον αγκώνα, με τα χρονια θα αρχισουν να πονάνε, πιο πολυ απο την κινηση, παρα απο το βαρος, οταν κανω την ασκηση να σφιγκω τα περικαρπια και στο διάλλειμα να τα χαλαρωνω.

Σκεφτηκα να τα φοραω και στην δουλεια, παλια ειχα πει οτι με πονουσανε οι καρποι απο τα κιβωτια

Βασικά υπάρχουν 3 είδη προπόνησης. Οι έμπειροι έχουν κατασταλάξει και έχουν κατα πάσα πιθανότητα υιοθετήσει το τριπλό split του Maus.

Κάποιοι όμως τους βολεύει το full body η το πάνω- κάτω σώμα.

Προσωπικά γουστάρω το full body και εκεί πραγματικά άρχισα και βλέπω διαφορές. Μου πήρε βέβαια και κοντά 20 μήνες να κατασταλάξω. Βάλαμε και 2 κιλάκια σε 3 μήνες χωρίς λίπος ευελπιστώ :)

post-68421-0-34641400-1480184907_thumb.jpg

• Like 5

Χαχα έχεις σπαστεί Ντέβιλ, όχι αστεία  :-D

Μου την σπάει η υποκρισια φιλε. Οταν είναι να σου φτιάξουν κάτι για να σε βοηθήσουν σε γράφουν στα αρχιδια τους.

Αλλα μπροστα στη σειρά με τους διαδρομους ξεκινάει τα χαμογελα η τυπισσα για να δειξει ότι είναι καλή και στους υπολοιπους

που την βλέπουν.

Γενικα δηλαδή στα ουσιώδη αδιαφορία (το αληθινο προσωπο) αλλα μπροστα στους υπόλοιπους εκει χαμογελα και καλη συμπεριφορά.

Ότι ειπα και το μεσημέρι φιλε. Δημοσιες σχέσεις! Αρκετοι τις κάνουν σε όλα τα ποστα γιατι θέλουν να είναι αρεστοι στον κοσμο. Το να τις κάνεις βεβαια δεν είναι κακο δεν είμαι κομπλεξικος με αυτό. Το ψευτικο είναι που επισημαίνω.

Αρκετα με το οφφ τοπικ τους γράφω και τελειωσε. Δεν ξανα ασχολουμαι :shifty:

Kανω μια διατροφή εδώ και λιγο καιρο (2 μήνες) η οποια παιζει ελαφρώς υποθερμιδικά γιατι ηθελα να διώξω λιγο λίπος από πάνω μου.

https://postimg.org/image/lxw3fndqz/

ο στοχος ηταν και είναι η υποθερμιδικη αυτή διατροφή η οποια αφαιρει περιπου 2 κιλά το μήνα να κρατηθεί το όποιο επίπεδο μυϊκής μάζας έχει ο καθένας πιστευω καλά πήγε και πάει. Από Ιανούαριο και μετά θα το γυρίσω ειτε σε συντήρηση ειτε σε διατροφή αύξησης όγκου.

Kαι μια που φαινεται κάπως καλύτερα https://postimg.org/image/y4ghuiukr/

Σημερα έλεγα να κάνω και κάνα cheat meal γιατι εχω καμια εβδομάδα αλλα δεν τρελαίνομαι κιολας. Μπορει να το αφήσω! Συνηθισα αλλιώς τωρα. Ισως μεσα στην εβδομάδα θα δούμε.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...