Mau-Maus Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 ντεβιλ βλέπεις πως σπάει αυτός στο σκίτσο την μεση του ? ετσι ακριβώς να προσπαθήσεις να την σπας κ συ ! επίσης τα χερια στην ευθεία ξανά οπως στο σκίτσο , ούτε πολυ ανοιχτά ούτε πολυ κλειστά ! Να πλερωνεις 50αρες στο γυμν και να μπαίνεις στα φόρουμ να ρωτάς για πρόγραμμα χαχαχααχαχαχ κλαίω !! φίλε εσυ φταις , βρίσκουν και τα κάνουν, αν δεν ντρέπεσαι οπως λες τοτε πας αύριο κ τους λες κύριοι περάσαν 10 μερες και με έχετε χωρις πρόγραμμα να κωλοβαραω, η φέρτε μου τα λεφτά πίσω να φύγω η τσακιστείτε βγάλτε μου το τώρα ! Ξύπνα. Για καλο σου τα λεω ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ στην διακριτική ευχέρεια του γυμναστηρίου το να σου βγαλει πρόγραμμα , ειναι υποχρεωτικό ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Προς ενημέρωση σου είναι τεχνική power lifting και είναι 100%σωστή. Οπότε μάντεψε ποιος χρειάζεται κοροιδεμα! Περί ανοίγματος όσο πιο κλειστά δουλεύεις πιο πολύ τρικεφαλο όσο πιο ανοιχτά δουλεύεις πιο πολύ στήθος Ναι προφανώς δεν με έχει απασχολήσει αυτή η τεχνική για να κάτσω να την ψάξω ακομα και επειτα αυτοι δεν κάνουν αυτό που λες διοτι ξεκινούν με την μέση κάτω. Και όχι πάνω. Η μέση σηκώνεται πάνω λογω το ότι από ένα σημειο και μετά επειδή τα κιλά είναι πολλά δεν μπορουν να ελέγξουν την άσκηση. Και εγω σημερα πηρα ένα βαράκι μεγαλυτερο από το "μποι" μου αλλα έπαιξα μέχρι 5 επαναλήψεις μολις εβλεπα ότι η άσκηση πάει να με "παρασυρει" σταμάτησα. Επισης εδώ δες -> http://gimnastirio.gr/6008/pieseis-pagkou-lathoi-pros-apofigi/ Η μέση δεν θα πρέπει να σχηματίζει στον πάγκο μεγαλύτερη καμπύλη από το φυσικό της. Ποτέ δεν σηκώνουμε τη μέση στις πιέσεις. Επισης και στο βίντεο του Στουραϊτη λέει το ιδιο. https://www.youtube.com/watch?v=2STH_DCzjGM επισης ο στουραϊτης λεει ότι ο αυχένας θα πρέπει να κλειδώσει. Σημαντικο αυτό έχω ατομο στη δουλειά που υποφέρει από αυχενικά ηταν στις ειδικές δυναμεις δεν ηταν κανενας χλαπάτσας και όμως έχει θεμα αμα τον πιάσει δεν μπορει να κουνηθεί καν ποσο μαλλον να γυμναστεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 ντεβιλ βλέπεις πως σπάει αυτός στο σκίτσο την μεση του ? ετσι ακριβώς να προσπαθήσεις να την σπας κ συ ! επίσης τα χερια στην ευθεία ξανά οπως στο σκίτσο , ούτε πολυ ανοιχτά ούτε πολυ κλειστά ! Να πλερωνεις 50αρες στο γυμν και να μπαίνεις στα φόρουμ να ρωτάς για πρόγραμμα χαχαχααχαχαχ κλαίω !! φίλε εσυ φταις , βρίσκουν και τα κάνουν, αν δεν ντρέπεσαι οπως λες τοτε πας αύριο κ τους λες κύριοι περάσαν 10 μερες και με έχετε χωρις πρόγραμμα να κωλοβαραω, η φέρτε μου τα λεφτά πίσω να φύγω η τσακιστείτε βγάλτε μου το τώρα ! Ξύπνα. Για καλο σου τα λεω ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ στην διακριτική ευχέρεια του γυμναστηρίου το να σου βγαλει πρόγραμμα , ειναι υποχρεωτικό ! Ναι φιλε καταλαβαινω πως τα λές οκ. Αλλα εγω δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο. Ξενέρωσα. Θα ψάξω να μάθω τις ασκησεις και θα φτιάξω δικο μου πρόγραμμα και θα το ακολουθω με την ασφάλεια που έχω στο μυαλο μου. Πηγαινω εκει μονο για να χρησιμοποιώ τα οργανα τους και επειδή έξω πλεον δεν μπορεις να κανεις γυμναστική έχει υγρασία και νυχτώνει και νωρις. Και οποτε βρισκω και κανενα άτομο που να δειχνει φιλικό να μην έχει υφάκι και να θελει να βοηθήσει τοτε εννοείται θα ρωτήσω αμα έχω απορια. Κατά τα αλλα στα @@ μου τους γράφω και δεν μπαινω καν στη διαδικασια να τσακωθω γιατι ξέρεις ο μαλακας είναι και μαλακας του κανεις φασαρια για τα αυτονόητα και μετα τσατιζεται και σε βγάζει και κομπλεξικο. Ασε και αν ποτέ στο μέλλον κάποιος χρειαστεί από αυτους βοηθεια (γιατι εδώ που δουλεύω είμαι σε καίριο ποστο) τοτε θα τα ξαναπούμε με τα υφάκια και τις εξυπηρετικοτητες τους. Θα στο φτιάξω από ..... Δευτερα θα του πω και εγω τοτε. Μαλάκες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Ξεκινα με μια βαση. Να εχεις π.χ στο μυαλο σου ποσες ασκησεις θα κανεις, ποσα σετ, σε τι ενταση και μετα διαλεξε ασκησεις. Μη πας και χωσεις αμεσως ασκησεις και τις κανεις ολες.Προχωρα σταδιακα, κομματι-κομματι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Ξεκινα με μια βαση. Να εχεις π.χ στο μυαλο σου ποσες ασκησεις θα κανεις, ποσα σετ, σε τι ενταση και μετα διαλεξε ασκησεις. Μη πας και χωσεις αμεσως ασκησεις και τις κανεις ολες.Προχωρα σταδιακα, κομματι-κομματι. Ναι βασικα εκεινο που σκέφτομαι είναι κάθε βδομάδα να παιζω πειραματικά με κάποιες ασκησεις για να μάθω αρχικά την τεχνική τους. Από σετάκια σκέφτομαι για 10 επαναλήψεις των 3. Σημερα (επειδή δεν ειχα πρόγραμμα) έπαιξα κυκλικο δηλαδή ξεκινησα για στηθος έκανα πάγκο , μετα πηρα ένα αλτηράκι και έκανα αυτοσυγκέντρωση για δικέφαλους , μετα για τρικέφαλους έκανα εκτάσεις σε τροχαλία , για ώμους έπαιξα 10 * 2 εκτάσεις ώμων με αλτήρα , με σπάσιμο μέσης ελαφρώς λυγισμένα ποδια και το αλτηράκι ως το ύψος των ώμων. Για πλάτη μονοζυγο έκανα 30 έλξεις , και μετά στο μηχάνημα της κωπηλατικής για ώμους ολοκληρωσα σε ένα άλλο μηχανημα αλλα 10*2. Για ποδια έκανα καθίσματα με το βάρος του σώματος , και εκτάσεις τετρακέφαλων σε τροχαλια. Τέλος κοιλιακους - ραχαιους 5 λεπτά διαδρομο και έφυγα. Πριν τον πάγκο έκανα με μπάρα χωρις κιλά πανω για ζέσταμα και φυσικα έπεσα για καμια 20αρια κάμψεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Την πλατη την ελιωσες παντως σε συγκριση με τα αλλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Την πλατη την ελιωσες παντως σε συγκριση με τα αλλα M αρέσει πολύ ο μονοζυγος φιλε! Έκανα 5 σετάκια των 6 έλξεων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 M αρέσει πολύ ο μονοζυγος φιλε! Έκανα 5 σετάκια των 6 έλξεων. Χαχαχα ετσι κ εγω. Ακομα και τωρα που εχω φτασει τα 87 κιλα και ειναι πιο δυσκολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Ρε Δεβίλιε αφού το αγαπάς μην απογοητεύεσαι,στο τέλος θα την βρείς την άκρη. Αν μου επιτρέπεις να σου προτείνω πρόγραμμα και βλέπεις και κάνεις μετά εσύ. Συνέχισε το full body για αρκετό καιρό ακόμη.π.χ 3 μήνες Κάθε φορά για 3 η 4 φορές την εβδομάδα. 1) 10λεπτο ζέσταμα με δυναμικές διατάσεις (όχι στατικές) μπορείς να το παραλήψεις κάνοντας πολλές επαναλήψεις με ελάχιστα κιλά πριν γυμνάσεις κάθε μυική ομάδα 2) 2 ασκήσεις στήθος,3 set α) Πιέσεις με αλτήρες η μπάρα σε επικλινή η ίσιο (δες τι δεν ενοχλεί τον ώμο) β) μια από peck deck η flies 3) 2 ασκήσεις πλάτη, 3 set α) μονόζυγο β) low row 2) 2 ασκήσεις ώμων 2 set α) εκτάσεις β) προτάσεις (εναλλαγή ανά μέρα με πιέσεις ώμων με αλτήρες στην αρχή) 3) 1 άσκηση δικέφαλα 2 set τροχαλία 4) 1 άσκηση τρικέφαλα 2 set τροχαλία η λάστιχο 5) 3 ασκήσεις πόδια 3 set α) βαθιά καθίσματα με βάρος πειραματίσου ποιες β) leg extension γ) leg kurl Στο τέλος κοιλιακούς,ραχιαίους και διατάσεις (προσωπικά κοιλιακούς ραχιαίους κάνω στην αρχή) ( τα set με διαφορετικά κιλά στα βάρη ,πειραματίσου) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANHLIKOS Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Διακοσμητικος ητανε..Το γκομενακι βεβαια δεν ξερω,μπορει και να το εφαγε Βεβαια αμα και το γυμναστηριο ειναι χυμα και ο αλλος ειναι σταρχιδιστης αλλο που δεν θελει για να λουφαρει..Διοτι αμα ηταν σοβαρη επιχειρηση θα εσκαγε καμια μερα ο ιδιοκτητης και θα τον αρχιζε αμα τον εβλεπε στην εισοδο να χαβαλεδιαζει με το γκομενακι..Μια φορα ειχα παει για προπονηση μεσημερακι και ηταν στο café που ηταν διπλα απο το γυμναστηριο και μιλαγε με μια σερβιτορα..Θεος ο τυπος Μαλλον ηταν επι των δημοσιων σχεσεων,δεν εξηγειται αλλιως Να ηταν μονο ενας..Για Φωκιωνος Νεγρη μιλαω εγω.. Για τον Βαλεντίνο μιλάς. Που έσπρωχνε φαρμάκι με τη σεσουλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Ναι προφανώς δεν με έχει απασχολήσει αυτή η τεχνική για να κάτσω να την ψάξω ακομα και επειτα αυτοι δεν κάνουν αυτό που λες διοτι ξεκινούν με την μέση κάτω. Και όχι πάνω. Η μέση σηκώνεται πάνω λογω το ότι από ένα σημειο και μετά επειδή τα κιλά είναι πολλά δεν μπορουν να ελέγξουν την άσκηση. Και εγω σημερα πηρα ένα βαράκι μεγαλυτερο από το "μποι" μου αλλα έπαιξα μέχρι 5 επαναλήψεις μολις εβλεπα ότι η άσκηση πάει να με "παρασυρει" σταμάτησα. Επισης εδώ δες -> http://gimnastirio.gr/6008/pieseis-pagkou-lathoi-pros-apofigi/ Η μέση δεν θα πρέπει να σχηματίζει στον πάγκο μεγαλύτερη καμπύλη από το φυσικό της. Ποτέ δεν σηκώνουμε τη μέση στις πιέσεις. Επισης και στο βίντεο του Στουραϊτη λέει το ιδιο. https://www.youtube.com/watch?v=2STH_DCzjGM επισης ο στουραϊτης λεει ότι ο αυχένας θα πρέπει να κλειδώσει. Σημαντικο αυτό έχω ατομο στη δουλειά που υποφέρει από αυχενικά ηταν στις ειδικές δυναμεις δεν ηταν κανενας χλαπάτσας και όμως έχει θεμα αμα τον πιάσει δεν μπορει να κουνηθεί καν ποσο μαλλον να γυμναστεί. τα λινκ δεν λενε τιποτα γιατι ξαναλεω ειναι αλλη τεχνικη. Μπορω να σου ποσταρω αλλα δεκα που μιλανε για το πως να κανεις παγκο με σπασιμο της μεσης. Μην τρελαίνεσαι και πανω απο ολα μην κρινεις ειδικα οταν δεν ξερεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Αυτό που λέει ο σπεκτ. Μην κρίνεις, έχεις λιώσει από τότε που πηγες τζιμ να κράζεις τους γυμναστες που δεν ασχολουνται, τις γκομενες με τους κωλους, τους χαζους που δεν ξερουν τεχνικη και σηκωνουν οπως ναναι. Χαλαρωσε, αδιαφορησε για τους γυρω και εστιασε στον εαυτο σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Αυτό που λέει ο σπεκτ. Μην κρίνεις, έχεις λιώσει από τότε που πηγες τζιμ να κράζεις τους γυμναστες που δεν ασχολουνται, τις γκομενες με τους κωλους, τους χαζους που δεν ξερουν τεχνικη και σηκωνουν οπως ναναι. Χαλαρωσε, αδιαφορησε για τους γυρω και εστιασε στον εαυτο σου. Οι γυμναστες για μενα είναι απαράδεκτοι. Ολο κουτσομπολιο και ξυσιμο στο φβ είναι. 2 στους 7 να πιάνανε την βάση για να συνεχισουν εκει μεσα. Οι αλλοι αν ημουν ιδιοκτητης θα πηγαιναν σπιτι τους. Εγω δεν θελω τεμπέληδες θέλω ατομα να δουλεύουν. Να ασχολούνται να δειχνουν στον κοσμο και όχι να είναι στα αρχιδια τους και ααααν τους ρωτησει ο κάθε ενας. Ασχετα από ότι λέει ο Σπεκτ που δικαιούται να έχει την αποψη του εγω από αυτά τα λιγα που ξέρω (που μπορει να είναι και βασικά και να μου επιτρέπουν να έχω αποψη) κάποιοι κανουν σοβαρα λάθη και αυτά τα κοιτάω για να τα αποφυγω όχι γιατι με ενδιαφέρει στη τελική. Ο καθενας ας κάνει ότι γουσταρει ειδικά όταν δεν υπάρχουν γυμναστες να αναλάβουν τον έλεγχο του γυμναστηριου και ο καθενας κανει ότι γουσταρει φωνάζει - αφηνει σκουπίδια - βαραει το δάπεδο με τα βάρη και άλλες μαλακιες. Τις προαλλες ειπα σε έναν γυμναστη καλα εσυ τα μαζεύεις? βαριούνται να τα μαζεψουν? λεει εεεε αυτή είναι η καλλιεργεια μας. Ναι αλλα δεν τους την ειπε και ποτέ. Κάνουν δημοσιες σχέσεις. Τι θα φυγουν 2-3 μαλακες? ας φυγουν ή να γινουν σωστοι ή να φυγουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Εχει ξαναγραφτει αν θες καποιον πανω απο το κεφαλι σου τοτε πληρωσε Personal αυτη ειναι η λογικη του γυμναστηριου τωρα καλο ή κακο ετσι ειναι. Εγω μεχρι τωρα παντως δεν μου εχει τυχει σε γυμναστηριο να ζητησω βοηθεια και να μην με βοηθησουν. Αν και στην κερκυρα ο τυπος αφηνε τη μανα του (80+ ) να "κραταει" το γυμναστηριο καποιες φορες για 1-2 ωρες (ευτυχως πρωινα που δεν εχει κοσμο) η οποια δεν μπορει να κανει κατι περα απο το να δωσει κλειδια για τα αποδυτηρια και κανα νερο, αν δε ησουν καινουριος και ηθελες βοηθεια τοτε ατυχησες Το θεμα ειναι οτι ακομη εχεις να μαθεις παααρα πολλα περι γυμναστικης σε γυμναστηριο και δεν εχεις την γνωση για να ξεχωρισεις 100% τι ειναι σωστο και τι λαθος με παραδειγμα την τεχνικη που ανέφερες χτες! Δεν ειναι θεμα αποψεων. Για να εχεις το κεφαλι σου ηρεμο κανε το πλανο σου πηγαινε στο γυμναστηριο κανε την προπονηση σου, χαζεψε κανα κωλο και μην τον ειδατε μετα! Μην δινεις σημασια στο τι κανουν οι γυμναστες και ο καθε ενας ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις