Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Αν παιζεις παντα στο comfort zone σου θα εισαι για παντα μικρος! Δεν θα καιγεσαι σε καθε ασκηση αν δεν πιεσεις το σωμα σου σε ενα βαθμο δεν θα δεις προοδο. Ζημια μπορεις να κανεις και με λιγα κιλα αυτο εχει να κανει καθαρα με την τεχνικη και ποσο ταρζανιες κανεις. Εγω πχ οταν κανω πλατη κανω ζεσταμα με ελξεις 1-2 σετακια χωρις κιλα και μετα 1-2 με +20 κιλα. Μετα παιζει 2 ή 3 δισετ εξαρταται και τι γινεται μεσα στο γυμναστηριο απο κοσμο. ΥΓ: δεν αναφερομαι σε σενα για τα κιλα κτλ αλλα γενικα
γροσερισοπ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 σήμερα βάρεσα (εκτός από squat κανονικά με βάρη)καιβουγλάρικα split και dumbbell single leg πολύ ζόρικα
DDevil Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Να παιζεις μέχρι το σημειο που νιώθεις το πλήρες κάψιμο ΑΛΛΑ δεν εισαι σαν το κακομοιρη πχ φευγουν μέσες από εδώ ποδια από εκει τρέμεις φωνάζεις .... εισαι έτοιμος δηλαδή να παραδώσεις ψυχή κοιταξε εγω έχω χρονο να πειραματιστω οποτε θα παιξω μπάλα σε πολλα επίπεδα ούτως ή αλλως δεν καίγομαι να πετάξω κοιλιακους μέχρι τον Ιούνιο για να γαμιέμαι κάθε μέρα. Χαλαρά και δυνατά σιγά σιγα και σταθερά. Εντάξει ρε φιλε βάζει τωρα ο άλλος 80 κιλά και από το πρώτο σέτ βλέπεις είναι έτοιμος να εκραγεί .... τι είναι αυτό? προφανως τα κιλά αυτά δεν είναι για αυτόν ας χαμηλώσει στα 70 και ας παιξει 5 επαναλήψεις με την 5η να είναι έτοιμος να εκραγεί πχ. ετσι νομιζω. Και παλι θα κάνεις δουλειά.
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Αυτο θα το δεις παντου και το βλεπω καθε μερα αλλα απλα το αγνοω γιατι δεν ειναι δικο μου προβλημα. Αν τυχει και ξερω καποιον ή αν εχει ωραιο κωλο η κοπελα θα τους δωσω ενα δυο τιπ αν κανουν μαιμουδιες αλλα σπανια πλεον. (ξαναλεω εκτος αν ο κωλος ειναι ωραιος και εχουμε πολλους ωραιους εδω). Με λιγα λογια μην ασχολεισαι με τις μαλακιες που κανουν στα γυμναστηρια γιατι εχεις να δεις παααρα πολλα. Πηγιανε κανε αυτο που εχεις να κανεις και φυγε. Επισης δεν ξερεις τι κανει ο καθενας (στοχους κτλ) οποτε δεν μπορεις να κρινεις και αν ειναι μαλακια αυτο που κανει). Εγω τελευταια κανω συνδυασμο μερικες ασκησεις με λιγα κιλα σχετικα και 20 επαναληψεις και αλλες με περισσοτερα κιλα και λιγοτερες επαναληψεις. Πχ σημερα που εκανα χερια εκανα 3χ20 14 κιλα δικεφαλο με τους αλτηρες να ειναι μονιμα παράλληλοι στο εδαοφς σουπερ σετ με 3χ20 14κιλα τρικεφαλο πισω απο το κεφαλι ενα ενα τα χερια και μετα 3χ10 σφυρια με 18κιλα με σχοινι στην τροχαλια για τρικεφαλο και τελειωσα με chin ups 1χ10 1χ8+15κιλα 1χ10 με 3χ10 βυθισεις με +20κιλα
bosei Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Funny story. Επειδή κάνω στον πάγκο πάντα παύσεις σε κάθε επανάληψη (meaning για ~1sec δεν φεύγει η μπάρα αφού ακουμπήσει το στήθος), έτσι και σήμερα είχα 85 κιλά για 4 reps με παύση. Επειδή πάντα στο τελευταίο σετ στην τελευταία επανάληψη αν τα έχω τα κιλά και ξέρω ότι ότι και να γίνει θα τα ανεβάσω κάνω μεγαλύτερη παύση 3-5 sec. Έτσι σήμερα ενώ ήταν τα κιλά στο στήθος μου βλέπω με την μάτι του ματιού μου έναν τυπά να τρέχει να με τα σηκώσει. Πάλι καλά τον πρόλαβα και τα ανέβασα πριν τα σηκώσει. Μετά με κοίταγε με αποροία που τα ανέβασα Αυτο θα το δεις παντου και το βλεπω καθε μερα αλλα απλα το αγνοω γιατι δεν ειναι δικο μου προβλημα. Αν τυχει και ξερω καποιον ή αν εχει ωραιο κωλο η κοπελα θα τους δωσω ενα δυο τιπ αν κανουν μαιμουδιες αλλα σπανια πλεον. (ξαναλεω εκτος αν ο κωλος ειναι ωραιος και εχουμε πολλους ωραιους εδω). Εγώ σε 1-2 που με έχουν ρωτήσει, πιό μεγάλοι, συνήθως 40-50 τους λέω να πάνε στον γυμναστή. Όχι επειδή έχω ελπίδες ότι θα τους δείξει αυτό που θέλουν να δουν από μένα (sumo άρσεις π.χ.) απλά μετά νομίζουν ότι είστε training buddies... Κι εγώ μία μέρα την έχω για high reps. Σήμερα lateral raises καθιστός με 9 κιλους αλτήρες 23-18-13 reps 2
Mikeasdf Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 εικαστική παρέμβαση στη σωματοδόμηση Αραγε μπορει καποιος να γινει ετσι? Απο το αριστερο στο δεξι εννοω
Mikeasdf Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Την διαβασα ρε συ ειδα το μηνυμα πανω Απλα αναρωτιεμαι αν θα ηταν possible τετοιο transformation..
Mau-Maus Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Το μονοζυγο δεν το γουσταρω ποτε δεν το εκανα ,δεν λεω πως δεν ειναι καλη ασκηση ,ειναι καλη απλα δεν μου ταιριαζει. Τωρα τι λεει το γατακι ο μαου δεν ξερω xoxoxoxox Την ίδια προπόνηση κάνουνε εμείς, και γω δεν το γουστάρω το μονόζυγο, Οκ γαμαει η άσκηση αλλά δεν την πολύ συμπαθώ δεν είναι η αγαπημένη μου! ~~~~ Ντέβιλ τα έχεις μπερδέψει λιγάκι, δεν σου είπε κανείς ότι απαγορεύεται να κάνεις μονόζυγο στο γυμναστήριο, εννοείται ότι γουστάρεις θα κάνεις κ κανέναν δεν ενδιαφέρει αν πληρώνεις συνδρομή στο γυμναστήριο κ εσύ πας και κάνεις μονόζυγο και κοιλιακούς εκεί! Ότι κάνεις κέφι κάνε μην λέμε τα αυτονόητα! Το κάπως περίεργο είναι να σχολιάζεις εσύ και να γελάς με τους τύπους στο γυμναστήριο, από σένα που πας μια βδομάδα και ντρέπεσαι να πεις στον γυμναστή να σου βγάλει πρόγραμμα όλο και κάτι περισσότερο θα ξέρουν ρε παίχτη! 2
DDevil Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Την ίδια προπόνηση κάνουνε εμείς, και γω δεν το γουστάρω το μονόζυγο, Οκ γαμαει η άσκηση αλλά δεν την πολύ συμπαθώ δεν είναι η αγαπημένη μου! ~~~~ Ντέβιλ τα έχεις μπερδέψει λιγάκι, δεν σου είπε κανείς ότι απαγορεύεται να κάνεις μονόζυγο στο γυμναστήριο, εννοείται ότι γουστάρεις θα κάνεις κ κανέναν δεν ενδιαφέρει αν πληρώνεις συνδρομή στο γυμναστήριο κ εσύ πας και κάνεις μονόζυγο και κοιλιακούς εκεί! Ότι κάνεις κέφι κάνε μην λέμε τα αυτονόητα! Το κάπως περίεργο είναι να σχολιάζεις εσύ και να γελάς με τους τύπους στο γυμναστήριο, από σένα που πας μια βδομάδα και ντρέπεσαι να πεις στον γυμναστή να σου βγάλει πρόγραμμα όλο και κάτι περισσότερο θα ξέρουν ρε παίχτη! Γελάω και σχολιάζω τις μαλακιες που κανουν. Δεν ψαρώνω εγω από πρησμένα σώματα Maus την ξέρεις την φιλοσοφια μου και πρησμένο σώμα να αποκτήσω θα είμαι ταπεινος εγω προσωπικα δεν θα βγάζω κραυγές στο γυμναστηριο ουτε θα παριστάνω τον μάγκα όπως κάνουν ορισμένοι εκει μεσα γιατι έχω την ικανοτητα να κοβω τον άλλον από το στυλ και τις κινησεις του. Ποιος το παιζει και ποιος ξέρει πραγματικά χωρις να δειχνεται. Με τι να μη γελάσω για πες μου? με το ότι ο άλλος βαζει μπάρα 100 κιλα και η μέση του είναι έτοιμη να φτάσει στη μύτη του? προφανως ο τυπος από τυχη δεν εχει καταληξει στο νοσοκομειο ή μηπως με το ότι κάνει 20 ασκήσεις για ώμους και γενικα ότι άσκηση υπάρχει? μαλιστα ο ενας με διορθωσε σε μια σταση σημερα αλλα το δέχτηκα γιατι το συγκεκριμενο που ειπε ηταν σωστό! Κοιτα καμια γκομενα μπορει να την ψαρώσουν εμενα δεν νομιζω. Τωρα τα άλλα περι ντροπής , τους εχω πει ηδη 2 φορές να μου βγάλουν πρόγραμμα. Εσυ τι προτείνεις? να ριξω χέσιμο? ή μηπως να τους παρακαλάω? ο σωστος επαγγελματιας σημειώνει στο μπλοκ του των εκκρεμοτήτων το αιτημα σου και το επεξεργάζεται δεν σε γράφει στα αρχιδια του ουτε περιμενει να του το πεις καμια 10αρια φορές. Εννοείται ότι αμα ήμουν Αθηνα δευτερο μήνα δεν θα πηγαινα. Να τα διαβάζουν αυτά και οσοι από εδώ είναι υπεύθυνοι γυμναστηριου ή γυμναστες εκει. Δεν είναι ευγενικο να σου λεει συνεχεια ο πελάτης βγάλε μου πρόγραμμα. κΑΙ ΟΥΤΕ είμαι εγω ο μπαμπας του καθενος. Να του λεω τι θα κάνει θα το πω μια δυο στην τρίτη κάηκαν. Η πλακα είναι ότι όταν τα έλεγα τον Μαϊο ειχα δεχθεί συνολική αντιρρηση από ολους. Τα γυμναστήρια ετσι είναι χυμα πας εκει και αμα πέσεις σε καλο άτομο και φιλοτιμο θα σε βοηθησει διαφορετικά σε γράφουν ευκολα στα αρχιδια τους αυτά τα ήξερα πριν πάω. Επιβεβαιώθηκα δηλαδή. Δεν τίθεται θεμα ντροπης λοιπον αλλα θεμα ότι κάποιος σε γράφει στα αρχιδια του. Σιγα μην ντραπώ να τους πω να μου βγάλουν πρόγραμμα για κανενα μαθητουδι με πέρασες? καθημερινα συναλάσσομαι με αρκετο κοσμο δεν έχω κοινωνικές φοβιες. Για αυτό πάντα πηγαινα ομαδικά αθλήματα. Μποξ - TKD - judo - krav maga. Τουλάχιστον εκει υπάρχει ενας δάσκαλος που επιβλέπει 10 άτομα! Ένα τμήμα. Και σε διορθώνει. Τωρα εδώ βεβαια δεν εχει τιποτα από αυτά γιατι αν ειχε δεν θα πηγαινα σκετο γυμναστηριο. Θα συνεχιζα στανταρ πυγμαχια.
gon1332 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Ποια γυμναστήρια μου λέτε; Στο πάρκο που γυμνάζομαι καπνίζουν χασίσια. Γυμνάζομαι μυρίζω ρίγανη από τους παραδίπλα. Κακό. Επιστροφή στη φύση παιδιά. 2
DDevil Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Ποια γυμναστήρια μου λέτε; Στο πάρκο που γυμνάζομαι καπνίζουν χασίσια. Γυμνάζομαι μυρίζω ρίγανη από τους παραδίπλα. Κακό. Επιστροφή στη φύση παιδιά. Καλα εκει που πας εσυ έχεις το άλλο άκρο! Εσυ έμπλεξες με κοπρίτες - χαμινια εγώ με τεμπέληδες - σταρχιδιστες καλα πάμε. Τεσπα δυσκολο δεν είναι αναγκη δεν τους εχω. Θα πιάσω κάθε μυϊκη ομάδα και θα βγάλω από 2-3 ασκησεις πχ μια μέρα στηθος - δικεφαλους θα παιξω 3 ασκησεις στηθος και άλλες 3 δικέφαλους μετα κοιλιακους ραχαιους και δρομο. Την επομενη θα παιξω πλάτη - τρικέφαλους θα βάλω 3 ασκησεις για πλάτη και άλλες 3 για τρικέφαλους. Θα το πάω ετσι για αρχή και βλέπουμε πολύ πολύ θα ρωτήσω και σε κανα φορουμ ή θα ψάξω στο Ιντερνετ. 2-3 πραγματα ξέρουν και παριστανουν τους επιστήμονες ουτε εμεις που βγαλαμε πανεπιστημια δεν κάνουμε ετσι. Εχει μια μουρη ο άλλος του στυλ εγω γαμάω και δέρνω και περιμενει να τον ρωτάμε κιολας. Ρε άντε γαργαλησου. Την αναγκη σου είχαμε. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Ντεβιλ με το σπάσιμο της μέσης αναφέρεσαι σε πάγκο για στήθος;
DDevil Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Ναι. Βασικα εννοω να μην κουνιέται καθολου η μέση να είναι σταθερή στο μαξιλαράκι. Κολλημένη κατω ρε παιδι μου. Να μην σηκώνεται καθολου προς τα πάνω. Σημερα ηθελα να ρωτησω και ποσο ανοιχτα βάζουμε τα χέρια αλλα ηταν ενας από χθές που μου την σπάει το υφος που έχει και λέω αστο γαμησε το άνοιξα ιντερνετ να τσεκάρω τι λέει ο στουραϊτης. Καλα τα εξηγεί. Αυτος που λεω φαντασου του ειπα χθες ότι περιμένω το πρόγραμμα και μου λεει ψάξε μηπως το έχουν φτιαξει εσυ από εδώ εγω από εκει. Τελικα δεν βρεθηκε τιποτα και σημερα που με ειδε ουτε να μου πει τιποτα. Απαράδεκτοι τελειως. Τεσπα αμα δουλεύαμε ετσι ολοι στις εταιρειες ή τις υπηρεσίες κανεις δεν θα έκανε δουλεια να το ξέρετε να μην τους υποστηριζετε τουλάχιστον κάποιοι. Τον πελάτη τον εξυπηρετείς δεν του κάνεις καψώνια να στο λεει 10 φορές. Τεσπα δεν το σχολιάζω άλλο αυτό. Απλα οποιος με ρωτησει εγω θα πω ότι είναι αδιαφοροι εκει μεσα την αληθεια δηλαδή μονο 2-3 γυναικες κυριως σου μιλάνε. Θα το φτιαξω μονος μου το πρόγραμμα! Δεν τους ξαναλεω τιποτα να πα να γαμηθουν.
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Προς ενημέρωση σου είναι τεχνική power lifting και είναι 100%σωστή. Οπότε μάντεψε ποιος χρειάζεται κοροιδεμα! Περί ανοίγματος όσο πιο κλειστά δουλεύεις πιο πολύ τρικεφαλο όσο πιο ανοιχτά δουλεύεις πιο πολύ στήθος
Προτεινόμενες αναρτήσεις