Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι. Επίσης παίζει ρόλο κι η ανάπτυξη του στήθους αλλά και το γεγονός ότι η εκγύμναση πλάτης και στήθους βελτίωσε την στάση του σώματός σου.

• Like 2
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Όπως κι αν τη μαγείρεψα, δεν κατάφερα ποτέ να φάω σόγια. Και δεν έχω πρόβλημα να φάω αηδίες. Αυτό με ξεπερνά όμως.

-------------

Μια απορία. Όλες οι μπλούζες που είχα να βάλω από τέλος Απρίλη πλέον μου είναι κοντές στα μανίκια. Επειδή το θεωρώ απίθανο στα 43 να άρχισαν να μακραίνουν τα χέρια μου, να υποθέσω ότι οι έλξεις "άνοιξαν" την πλάτη κι αυτό τραβά τις μπλούζες προς τα πίσω;

Όχι και αηδία η σογια ρε φιλε εμενα ωραια μου φάνηκε! Η υφη της και μονο τα σπάει. Με πιπεράκι και τυράκι την έφαγα χωρις τιποτα άλλο. Στη τελική αυτά είναι γουστα.

Φιλε η σογια είναι τουμπανο μονο αυτή να τρως σε κάθε γευμα συμπληρώνεις για πλάκα τις πρωτεϊνες που πρέπει να πάρεις πχ εγω τωρα είμαι πανω από 100γρ με ένα γιαουρτάκι ακομα και ένα ξυλάκι κοτοπουλο που λεει ο λογος καθαρισα.

Ο μονοζυγος είναι η καλυτερη άσκηση για πλάτη φιλε. Και εγω έχω ανοιχτές πλάτες ακριβως επειδή κάνω από πιο μικρος.

YΓ Για μενα που δεν θελω να τρωω ολη μέρα και κάθε μέρα κρέας η σογια είναι μια καλή επιλογή μαζι με τα αυγά τα γιαουρτια τα τυρια κτλπ φακες , γιγαντες που μ αρεσουν αρκετά , ρεβυθια κ.α.

Δημοσ.

Απλά πριν αρχίσεις την υπέρκατανάλωση της διάβασε λίγο πρώτα γι αυτήν!

Όλα με μέτρο παίδες..

Έχεις δώσει με τον μονόζυγο χαχα! Δεν είπε κανείς ότι δεν είναι καλή άσκηση ρε φίλε,η καλύτερη είναι όπως και τα πουςάπς, όμως αυτές τις κάνεις άνετα στα πάρκα και τις πλατείες, τώρα που έσκασες το 50ρικακι κοίτα να μάθεις καμιά άσκηση στα όργανα, πληρώνεις κρίμα είναι να πηγαίνεις γυμναστήριο να κάνεις μόνο μονόζυγο! Αν μάθεις ασκήσεις θα τις λατρέψεις, το πεκντεκ πχ που δεν συμπαθείς είναι γιατί δεν στο δείξανε καλά και πιάνονται τα χέρια σου! Αυτή είναι άσκηση στήθους, βάλε πολύ λιγότερα κιλά και κοίτα να συμμετέχουν οι μύες του θώρακα και όχι τα χέρια! Πες του να στο δείξουν σε συνδυασμό με κροςοβες,πες τους να σου δείξουν πουλ~οβερ, να σου δείξουν κωπηλατικη με αντιστροφή λαβή, να σου δείξουν ένα εκατομμύριο ασκήσεις για στήθος για πλάτη,πες τους να στα δείξουν σωστά, έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να στα λέω φίλος..

• Like 3
Δημοσ.

Απλά πριν αρχίσεις την υπέρκατανάλωση της διάβασε λίγο πρώτα γι αυτήν!

Όλα με μέτρο παίδες..

Θα το κοιτάξω φιλε. Δικιο έχεις.

• Like 1
Δημοσ.

back to the junk....

Eιμαι πλεον καιρο τωρα στα 70kg (1.70υψος)  η διατροφη που ακολουθω ειναι 

4 φορες την εβδομαδα υποχρεωτικα σουβλακια η burgerares για να στανιαρω , τρελη πεινα μιλαμε καθως πλεον τρωω τα παντα καθημερινα και δεν κοβω τιποτα ουτε απο γλυκα ουτε απο φαγητα σε σημειο σκασμου.

δεν πηγαινε αλλο δυστηχως με το προγραμμα που εχω 4 φορες την βδομαδα ποδηλατο-τρεξιμο και κολυμπι και μια ωρα την βδομαδα μονοζυγο, αλλωτε και σε συνδιασμο , αυτα που ετρωγα ητανε ψιχουλα...οποτε εχω πεσει με τα μουτρα 2 μηνες τωρα στα βρωμικα.

πριν την προπονηση και ενδιαμεσα δεν τρωω τιποτα γιατι ειναι εντονη και μονο σε ξερασμα θα καταληξει.

καθολου gym εννοειτε και κανενα συμπληρωμα. ειμαι της νοοτροπιας του οτι κανεις το κανεις μονος σου και χωρις βοηθεια , με οτι αντοχες εχεις.

lbDBGWC.jpg

Δημοσ.

Μολις πηρα εξετασεις αιματος. Ολοι οι δεικτες στο IDEAL. Δε θυμαμαι ποτε στη ζωη μου να ειχα τετοια νουμερα! Και δηθεν τα αυγα, τρωω 3 καθε μερα, ανεβαζουν χοληστερινη... Μυθος busted!

Well done! :-)

Το οτι ομως κατι ισχυει για σενα δεν σημαινει οτι ισχυει για ολους.Παντως για τα αυγα νομιζω οι τελευταιες μελετες τα εχουν απενοχοποιησει.

• Like 1
Δημοσ.

---------

Μολις πηρα εξετασεις αιματος. Ολοι οι δεικτες στο IDEAL. Δε θυμαμαι ποτε στη ζωη μου να ειχα τετοια νουμερα! Και δηθεν τα αυγα, τρωω 3 καθε μερα, ανεβαζουν χοληστερινη... Μυθος busted!

Καλα λεω εγω θα μας θαψεις ολους .

Παντως και εγω που κανω υποχρεωτικα γενικες εξετασεις  3 φορες τον χρονο και κοπωσεως μου λεει ο ενας γιατρος τι να σε εξετασω? Εσυ κατσε να  με εξετασεις.

Γενικα θεωρω πως οσοι ασχολουνται με οποιαδηποτε μορφη ασκησης  θα πρεπει να ελεγχουν την κατασταση σου τους χωρις υπερβολες αλλα να εχουν μια γενικη εικονα και  καποιους δεικτες που ειναι απαραιτητοι.

Γνωριζω περιπτωσεις ατομων που αθλουνται χρονια και δεν εχουν κανει σχεδον ποτε εξετασεις .

• Like 1
Δημοσ.

Pull ups/Chin ups χωρις εξτρα βαρη τα θεωρω περιττά για καποιον που παει γυμναστηριο. 

Συμφωνώ. Όπως λέει κι ο Μαους, δεν έχει νόημα να πας gym και να κάνεις bw ασκήσεις, αντιφατικό είναι.

• Like 3
Δημοσ.

Καλα να πας να βάλεις κιλά αλλά όχι για το sake του να τα βάζεις. Εγώ π.χ. Τώρα που επανέρχομαι στο μονόζυγο βγάζω 3*10 με το βάρος μου. Ε τι να βάλω έξτρα κιλά αφού παίζω στο rep range που θέλω γι αυτή την άσκηση ? Αν πάω στα παλιά φαση 3*15-12-12 ξέρω γω, ναι ας κρεμασω εξτρα

• Like 2
Δημοσ.

Το μονοζυγο δεν το γουσταρω ποτε δεν το εκανα  ,δεν λεω πως δεν ειναι καλη ασκηση  ,ειναι καλη απλα δεν μου ταιριαζει.

Τωρα τι λεει το γατακι ο μαου δεν ξερω 

xoxoxoxox

• Like 1
Δημοσ.

To γυμναστηριο είναι ένας χώρος για γυμναστική. Το τι θα κάνει ο καθενας και κατά ποσο έχει νοημα ή όχι είναι δικη του υπόθεση. Αλλωστε για αυτό υπάρχει ο μονοζυγος στα γυμναστήρια για να γυμνάζεται κάποιος με τον μονοζυγο.

Αν ηταν οντως αντιφατικο δεν θα υπηρχε. Κάποιος πάει γυμναστηριο επειδή μπορει να μην έχει και χωρο να γυμναστεί σπιτι του ή εκτος. Δεν είναι υποχρεωτικο κάποιος να χρησιμοποιει ΜΟΝΟ τα μηχανήματα με τα βάρη στο γυμναστηριο.

Εσεις μπορει να το λέτε από την πλευρα ότι κάποιοι θαμωνες εκει θα σχολιάζουν μεταξύ τους. Εντάξει αμα το πάμε ετσι και εγω μπορω να σχολιάσω την βλακεια ορισμένων να είναι διπλα γυμνασμένοι από μενα (τουλάχιστον ετσι να φαινεται) και τις ασκησεις να τις κάνουν ολες λάθος όπως βλέπω να γινεται. (Στο κροσ οβερ χθες ο τύπος κτυπούσε στο τελειωμα τους γάτζους) έεεεελεος. Όταν τους άφησε πηγε να τον πάρει μέσα η άσκηση χαχα σαν να μπηκε γκολ ήταν ο τύπος! Αυτος θα με σχολιάσει πχ? :cry: ότι τι? γιατι πληρώνω συνδρομη για να κανω μονοζυγο? γιατι ετσι γουστάρω!

Να αφήνουν τα βάρη στα μηχανήματα όπως έχουμε ξαναπει , να φωνάζουν όταν κάνουν τις ασκησεις σαν τους καθυστερημένους και άλλα πολλά! :-D

εγω αν ημουν γυμναστης και τους εβλεπα να τα αφηνουν πανω θα τους εχεζα από ένα σημειο και μετα. Τι είναι ο γυμναστης ο χαμάλης σου να μαζευει τα βαρη? αν και χθες ειδα τον γυμναστη να τα μαζευει αλλα κανονικα ο καθενας ότι κανει πρεπει να το αφηνει στη θέση του μετά εγω πάντα τα αφηνω στην θέση τους. Και τα σκουπίδια στο κάδο. Το μπουκάλι με το νερο που τελειωσε. Γιατι και εγω πάντα παιρνω ένα μαζι μου.

• Moderators
Δημοσ.

Για το κρος οβερ αν αναφέρεσαι στο να τα χτυπαει οταν ειναι στο τερμα της επαναληψης (μπροστα του παντα) ειναι κανονικο και δεν κανει κατι λαθος! Παιζει παντα ρολο η λαβη. Παντα εχω ανοιχτα δαχτυλα στο κρος οβερ και παντα ακουμπανε μεταξυ τους οι λαβες!

Κοιτα το να πηγαινεις γυμναστηριο για να κανεις πους απς και ελξεις ενω εχεις παγκους, τροχαλιες κτλ το θεωρω χαζο. Προσοχη αλλο το να ειναι στο προγραμμα σου και να τα συνδυαζεις και αλλο να κανεις μονο αυτα -το εχω δει εδω-

Σχετικα με κραυγες κτλ ααααν ποτε πας σε "αντρικα" κιλα τοτε θα δεις τη γλυκα και οτι αυτη η μικρη κραυγη βοηθαει :P 
Δεν λεω να κανει σαν αουγκανος ε!?

Οσο για τα βαρη ναι ειναι κλασσικο και δεν θα αλλαξει ποτε αυτο οσο και αν μας ενοχλει γιατι καποιοι θα ειναι παντα ζωα

• Like 3
Δημοσ.

Προφανως μιλάμε να τα συνδυάζεις! Πχ την μέρα που έχεις πλάτη ή μια από τις 2-3 ασκησεις του προγράμματος θα είναι από επιλογή δική μου το μονοζυγο!

Τα "αντρικά" κιλά μηπως είναι παραπάνω από αυτά που μπορει να σηκώσει? και κάνει καμια ζημια?

κάτι λενε ότι είναι λάθος να φτάνεις στο στάδιο της μυϊκής αποτυχίας. Δηλαδη να σου τα βαστάνε από κάτω και να τα σηκώνεις και εσύ.

είναι επισης λάθος να φτάνεις σε σημειο που το βάρος της άσκησης και η αδυναμια πλέον του μυ να το σηκώσει σε κάνει να βάζεις στο παιχνιδι και άλλους μύες και εκει να χαλάει η ισοροπια.

Στον πάγκο ειδικά που κάποιοι από ένα σημειο και μετά σηκώνουν και την μέση προκειμενου να βγάλουν την ασκηση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...