DDevil Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Σημερα έκανα αεροβια. 30 λεπτά διαδρομο με διαλειματα 2 λεπτών περπάτημα στα 10 λεπτα κοιλιακους - ραχιαιους - διατασεις και δρομο. Τωρα ωρα για μάσα https://postimg.org/image/lrxtv9eh5/ μακαρονια (καμια 200γρ όπως τα κοβω) από το πρωϊ δεν εχω φαει πολύ υδατάνθρακα , σογια καμια 100γρ και τυράκι ντιρολο χαμηλά λιπαρά. Και λιιιιγο ψωμάκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FreakBoy Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 σε ένα site μου είπε στις 1800 μένω σταθερός αρ αυποθέτω παχαίνω; τι να πω είμαι μπερδεμένος. 1900 πρεπει να τρωω εγω που θελω να χασω κιλα :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Eγω μολις εβαλα στο myfitnesspal.com 1.66 υψος και 61 κιλά έβαλα επισης ότι θα ήθελα να πάρω (πάρει ο γροσερισοπ) 5 κιλά μυϊκα και να φτάσει στα 66 με 0.5 ανα εβδομάδα 2 ανα μήνα ένα πλανο 3 μηνών δηλαδή. Μέτρια δραστηριοτητα στη δουλειά πχ κατι σαν δραστηρια δουλεια ΓΡΑΦΕΙΟΥ και 4 φορές την εβδομάδα προπονηση 45 λεπτών. Λοιπον οι θερμιδες που εβγαλε είναι 2640 Υδατάνθρακες -> 330γρ Πρωτεϊνες -> 132γρ Λιπαρά -> 88γρ στις πρωτεϊνες το πάει με το κλασσικο υπολογισμο Βαρος * 2 αρα 66 * 2 = 132. Γιατι το ειχα απορια αυτό και ειχα ρωτησει και το Γιάννη μαλιστα γιατι εμενα μου εβγαζε λιγοτερα αλλα ηταν υποθερμιδικό πλάνο. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2016 από DDevil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Μάγκες έχει ιδέα κανείς για το τι υλικό να κοιτάξω να βάζω σαν δάπεδο κάτω από τις πλάκες όταν κάνω άρσεις ? Requirements: 1: Να είναι όσο πιό λεπτό γίνεται για να ανεβάζει πολύ λίγο το starting point της κίνησης. 2: Να κάνει δουλειά από άποψη απορρόφησης To καουτσούκ λέει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Συμπιέζεται το αφρώδες υλικό οπότε δεν κάνει τόσο θόρυβο. Και εντάξει, 2-3 πόντοι είναι πως κάνεις έτσι (thats what she said) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Συμπιέζεται το αφρώδες υλικό οπότε δεν κάνει τόσο θόρυβο. Και εντάξει, 2-3 πόντοι είναι πως κάνεις έτσι (thats what she said) Για το καουτσούκ λες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Εγώ χρησιμοποιώ αυτά τα puzzle κάτι που έχει το gym. Για σπίτι , ότι και να κάνεις θα ακούγεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Εγώ χρησιμοποιώ αυτά τα puzzle κάτι που έχει το gym. Για σπίτι , ότι και να κάνεις θα ακούγεται. Μωρέ κι εγώ κάτι puzzle χρησιμοποιώ από το gym και μάλιστα 2 σε κάθε μεριά. Το θέμα είναι ότι είναι μούφα και πάλι ακούγονται τα κιλά. Βέβαια δεν ξέρω και τι expectations να έχω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arct1c Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Ερωτηση στους εμπειρους εδω μεσα ... που εχουν δει χρoνια σωματα και ξερουν να κρινουν αναλογιες στα σωματα κτλ https://postimg.org/image/3t7806hwj/Αν σας ελεγαν οτι το παραπανω σωμα ειναι 130 κιλα θα σας φαινοταν λογικο??Ναι ενταξει δεν λεω οτι ειμαι ουτε καν κοντα στο κανονικος.. αλλα μου φαινονται υπερβολικα τα κιλα που ζυγιζω για το σωμα μου... Μπορει να κανω και λαθος...Αλλα συνηθως οταν ακους τετοια μεγεθη σε κιλα το μυαλο σου παει αλλου...Βεβαια ειμαι και 1,90 και ειμαι μεγαλοσωμος γενικα... και εχω και αρκετα ποδια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Ερωτηση στους εμπειρους εδω μεσα ... που εχουν δει χρoνια σωματα και ξερουν να κρινουν αναλογιες στα σωματα κτλ https://postimg.org/image/3t7806hwj/ Αν σας ελεγαν οτι το παραπανω σωμα ειναι 130 κιλα θα σας φαινοταν λογικο?? Ναι ενταξει δεν λεω οτι ειμαι ουτε καν κοντα στο κανονικος.. αλλα μου φαινονται υπερβολικα τα κιλα που ζυγιζω για το σωμα μου... Μπορει να κανω και λαθος... Αλλα συνηθως οταν ακους τετοια μεγεθη σε κιλα το μυαλο σου παει αλλου... Βεβαια ειμαι και 1,90 και ειμαι μεγαλοσωμος γενικα... και εχω και αρκετα ποδια.... Εισαι 1,90 γινεται ναι , με μπουτια κωλο κτλπ δεν μου κανει εντυπωση . Αυτο που δεν μου κανει σαν εικονα σε σχεση με τα κιλα ειναι ο alex που ειναι ψηλος και θα τον εκανα 90 κιλα οχι λιγοτερο , ειναι αθλος που εχει πεσει τοσα εχει ριξει πολυ δουλεια . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Έχεις απλωμένο λίπος στο κορμί σου. Αν ημουν εγω 130 κιλά θα είχα πιο μεγάλη κοιλιά απο τον Μαρινάκη. Ενα παιδί που πηγαίναμε μαζί γυμναστήριο εχει το ίδιο καλούπι με σένα. Εχει πέσει στα 100, απο 180..., αλλα χωρίς να δουλέψει σωστά σε μυική ανάπτυξη. Αποτέλεσμα: φαίνεται πολύ καλός στα πόδια αλλα εχει αδύνατο άνω σωμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arct1c Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Εισαι 1,90 γινεται ναι , με μπουτια κωλο κτλπ δεν μου κανει εντυπωση . Αυτο που δεν μου κανει σαν εικονα σε σχεση με τα κιλα ειναι ο alex που ειναι ψηλος και θα τον εκανα 90 κιλα οχι λιγοτερο , ειναι αθλος πουε χει πεσει τοσα εχει ριξει πολυ δουλεια . Εχω δει δει τυπους 120-115 κιλα στο υψος μου με κοιλιες τεραστιες...μπουτια διπλασια κτλ... Παιζει ρολο η σωματοδομη πως τα παιρνει κανεις και τι αναλογια λιπους μυων εχει... ισως με εχει σωσει οτι επαιζα χρονια μπασκετ και τα τελευταια χρονια ξεφυγα αρκετα...και οχι απο παντα...βεβαια ποτε δεν ημουν αδυνατος... Γιαννη ειναι δυσκολο να κρατησεις και μυικοτητα και να χασεις βαρος... εκτος του οτι θελει τεραστιο χρονικο διαστημα Παλι οι μυες που θα χασεις θα ειναι παρα πολλοι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δεν ηταν αυτο το ζητημα αλλα του οτι του ειχε μεινει κουσουρι απο την περιοδο που ξεσκιζοταν να χασει κιλα κι εδινε οτι ειχε και δεν ειχε στην αεροβικη, εκανε καθε μερα, ενω δεν ζοριζοταν ιδιαιτερα στα βαρη, επαιζε στη safe zone. Δε βαζεις μυς ετσι. --------- Μολις πηρα εξετασεις αιματος. Ολοι οι δεικτες στο IDEAL. Δε θυμαμαι ποτε στη ζωη μου να ειχα τετοια νουμερα! Και δηθεν τα αυγα, τρωω 3 καθε μερα, ανεβαζουν χοληστερινη... Μυθος busted! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Eγω σημερα ειχα πάει για δουλεια ξυπνησα πολύ πρωϊ σημερα ειδικα γιατι είχαμε κατι συγκεκριμενο. Στις 6 το πρωϊ , ξυπνησα κατά τις 5 και μιση να ετοιμαστώ έβαλα μεσα σε ένα σακιδιο 2 μπανάνες , 2 μπάρες με βρωμη και λιγο ταχινι - σταφιδα - μέλι - 1 γιαουρτι και βεβαια ένα σαντουιτσ με τυρι ντιρολο και σογια από χθές! Koντα στο 80γρ πρωτ το πρωϊνο. Τωρα τρωω ρυζι με γιγαντες και σογια σε λιγο θα πέσω για ύπνο καμια ωρα και θα πάω γυμναστηριο κατά τις 9 που δεν θα εχει κοσμο. Θα λιώσω σήμερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Όπως κι αν τη μαγείρεψα, δεν κατάφερα ποτέ να φάω σόγια. Και δεν έχω πρόβλημα να φάω αηδίες. Αυτό με ξεπερνά όμως. ------------- Μια απορία. Όλες οι μπλούζες που είχα να βάλω από τέλος Απρίλη πλέον μου είναι κοντές στα μανίκια. Επειδή το θεωρώ απίθανο στα 43 να άρχισαν να μακραίνουν τα χέρια μου, να υποθέσω ότι οι έλξεις "άνοιξαν" την πλάτη κι αυτό τραβά τις μπλούζες προς τα πίσω; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις