γροσερισοπ Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Ωχ θα κλάψουν τα μπεργκεραδικα της περιοχής! Φώτη αν με θέλεις φίλο σου για τον άλλον μήνα είμαι μέσα! ~~~ Γροσε πολύ φτωχή διατροφή,βάλε μέσα οπωσδήποτε κιμά μοσχαρίσιο, να τον παίρνεις μόνος σου και να φτιάχνεις μπιφτέκια δύο φορές την βδομάδα! από ποια άποψη είναι φτωχή; θερμιδικά; πρωτεινη; δλδ τι αλλαγές θα έκανες εσύ στο πρόγραμμα μου;; 1 που κρατάω δλδ μπιφτέκια μοσχαρίασια 2 φορές τη βδομάδα αντί για κοτόπουλο. κάθε γνώμη επροσδεκτη γιατί σιγά σιγά φτιάχνονται αυτά τα πράγματα και συνιθίζονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Ωχ θα κλάψουν τα μπεργκεραδικα της περιοχής! Φώτη αν με θέλεις φίλο σου για τον άλλον μήνα είμαι μέσα! ~~~ Καλα κανονιζω την αλλη βδομαδα επιδρομη στο kozis με 4 πολυ δυνατους παιχτες μετα απο συννενοηση με τον ιδιοκτητη του μαγαζιου σε φαση μονο κρεας οχι burgers μιλαμε τωρα για γαστρονομικο οργιο .Θα κατατροπωσουμε τα γατακια του antifitness axxaxa. Υπολογιζω απο εκει να φυγω +1 κιλο . Τα αλλα 2 θα τα μαζεψω γρηγορα ,γενικα αυτο για μενα ειναι ευχαριστο προβλημα η καλυτερη μου ειναι να πρεπει παρω κιλα . 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Tι κλαίγεστε για το βαρος σας ρε ,που ειμαι 86 κιλα και δείχνω σαν οδοντογλυφιδα ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Καθεται μια γυναικα στο μηχανημα για ελξεις, λεω με συγχωρεις θα σηκωθεις να κανω. Πιανεται απο δω πιανεται απο κει, δεν μπορω να σηκωθω ειμαι παντου πιασμενη,της εδωσα το χερι μου και την βοηθησα να σηκωθει. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 για να ρωτήσω ρε παιδιά πως με βλέπεται από διατροφή τυπική μέρα: 90γρ κουάκερ - 1 γάλα - 1 τοστ γαλπουλα κασερι γιαούρτι - 1 σκουπ - αμύγδαλα - σταφίδες - 1 μηλο κοτόπουλο 300 γρ + ρυζι + λαχανικα 3 ασπράδια αυγο + τοστ γαλοπουλα κασερι 150γρ κοτόπουλο + σαλάτα μικρή + σκουπ γάλα (61 κιλά - 1.66) Τι θες να κάνεις ? Να βάλεις κιλά ? Να μείνεις τα ίδια ? Μετράς θερμίδες ? Αρχικά, κατανέμεινε την πρωτείνη καλύτερα. Είναι άκυρο ξέρω γω 300γρ. κοτόπουλο...και 3 γεύματα βγάζεις με τόσο. ή ξέρω γω 150 γρ. κοτόπουλο + πρωτείνη σκόνη με γάλα (αυτό δεν είναι σκουπ γάλα?) Για άνθρωπο πάντως που κάνει τόσο ποδήλατο + βάρη είναι στο πάτωμα οι υδατάνθρακες... Σήμερα γαμώτο μετά από καιρό ξαναβγήκε το αφεντικό στο gym επειδή έκανα θόρυβο στις άρσεις. Έψαψνε να μου δώσει κι άλλα στρωματάκια να βάλω...στο τέλος θα πάει η μπάρα 10 εκατοστά πάνω από το έδαφος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Αρχικά, κατανέμεινε την πρωτείνη καλύτερα. Είναι άκυρο ξέρω γω 300γρ. κοτόπουλο...και 3 γεύματα βγάζεις με τόσο. ή ξέρω γω 150 γρ. κοτόπουλο + πρωτείνη σκόνη με γάλα (αυτό δεν είναι σκουπ γάλα?) να βάλω κάνα μυικό κιλό προσπαθώ. το ποδήλατο το κωψα μπορείς λίγο να μου το κανεις αναλυτικά τι να κάνω please; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Εγω οσο κ αν προσεξα δεν εχασα ουτε γραμμαριο. Χτες ημουν στο Ιατρικο στην ενδοκρινολογο και μου ειπε οτι μολις ρυθμιστω με το καινουριο φαρμακο θα φυγουν. Το λεω στη περσοναλ, μου λεει μη ξεσκιστεις στη σαπιλα γι αυτο ε Χτες πηγα Πρυτανειο και εφαγα μπιφτεκια γαλοπουλας με πουρε κολοκυθας και σημερα fridays ειχε σπεσιαλ πιατο φιλετο γαλοπουλας με πουρε γλυκοπατατας. Νομιζω καλα ειναι Προπονηση δεν αντεχα με τιποτα να παω , θα παω αυριο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 να βάλω κάνα μυικό κιλό προσπαθώ. το ποδήλατο το κωψα μπορείς λίγο να μου το κανεις αναλυτικά τι να κάνω please; Το λοιπόν. Αν δεν μετράς θερμίδες άρχισε να το κάνεις. Ναι, για αρχή είναι απαραίτητο επειδή στο μυαλό σου ακόμη δεν μπορείς να συνδυάσεις ποσότητες με το μάτι και πόσες θερμίδες έχουν. Εδώ μπορείς να δεις για τις θερμίδες, πως μετράς, πόσες να αρχίσεις να τρως κτλπ: http://blog.dutrition.com/building-a-diet-plan-1-calories/ Εδώ πάλι, μπορείς να μπεις για να σετ-άρεις τα macros σου: http://blog.dutrition.com/building-a-diet-plan-2-macros/ Διάβασέ τα και πες αν θες κάτι παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Το λοιπόν. Αν δεν μετράς θερμίδες άρχισε να το κάνεις. Ναι, για αρχή είναι απαραίτητο επειδή στο μυαλό σου ακόμη δεν μπορείς να συνδυάσεις ποσότητες με το μάτι και πόσες θερμίδες έχουν. Εδώ μπορείς να δεις για τις θερμίδες, πως μετράς, πόσες να αρχίσεις να τρως κτλπ: http://blog.dutrition.com/building-a-diet-plan-1-calories/ Εδώ πάλι, μπορείς να μπεις για να σετ-άρεις τα macros σου: http://blog.dutrition.com/building-a-diet-plan-2-macros/ Διάβασέ τα και πες αν θες κάτι παραπάνω. υπολογισμένα τα χω γύρω στις 2300 είμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 ... Πες μου εσυ πως θα μπορουσε κάποιος να πάρει τα υπολοιπα 40 ... Σ' αυτό απάντησα, δείχνοντας σου πώς να φτάσεις άνετα τα 140 γρ πρωτείνης χωρίς κρέας. Όπως έγραψε και ο μαους, είναι άκυρο να είσαι υποθερμιδικά και να βάζεις φυστικοβούτυρο. Προφανώς μπορείς να προσαρμόσεις τις προτάσεις μου στις δικές σου θερμιδικές ανάγκες χωρις να χάσεις σε πρωτείνη. Αυτό ήταν το νόημα του μηνύματός μου, όχι το φιστικοβούτυρο. υπολογισμένα τα χω γύρω στις 2300 είμαι. Φτάνουν για να παχύνεις; Αν όχι, αύξησε ποσότητες, π.χ. κάντα 2 τα τοστ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Σ' αυτό απάντησα, δείχνοντας σου πώς να φτάσεις άνετα τα 140 γρ πρωτείνης χωρίς κρέας. Όπως έγραψε και ο μαους, είναι άκυρο να είσαι υποθερμιδικά και να βάζεις φυστικοβούτυρο. Προφανώς μπορείς να προσαρμόσεις τις προτάσεις μου στις δικές σου θερμιδικές ανάγκες χωρις να χάσεις σε πρωτείνη. Αυτό ήταν το νόημα του μηνύματός μου, όχι το φιστικοβούτυρο. Φτάνουν για να παχύνεις; Αν όχι, αύξησε ποσότητες, π.χ. κάντα 2 τα τοστ. σε ένα site μου είπε στις 1800 μένω σταθερός αρ αυποθέτω παχαίνω; τι να πω είμαι μπερδεμένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 υπολογισμένα τα χω γύρω στις 2300 είμαι. Για να βάλεις κιλά λίγες είναι...με το ζόρι να είναι οι θερμίδες συντήρησής σου αυτές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 σε ένα site μου είπε στις 1800 μένω σταθερός αρ αυποθέτω παχαίνω; τι να πω είμαι μπερδεμένος. Στο φιτνεσπαλ έχεις λογαριασμο? αμα είναι πες ποσες φορές κανεις την εβδομάδα προπονηση να τα βάλω μισο λεπτο να στα βγάλει. Και από ποση ωρα. Και ποσα κιλα θες να παρεις ανα βδομάδα πχ 0.5 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Το λοιπόν. Αν δεν μετράς θερμίδες άρχισε να το κάνεις. Ναι, για αρχή είναι απαραίτητο επειδή στο μυαλό σου ακόμη δεν μπορείς να συνδυάσεις ποσότητες με το μάτι και πόσες θερμίδες έχουν. Εδώ μπορείς να δεις για τις θερμίδες, πως μετράς, πόσες να αρχίσεις να τρως κτλπ: http://blog.dutrition.com/building-a-diet-plan-1-calories/ Εδώ πάλι, μπορείς να μπεις για να σετ-άρεις τα macros σου: http://blog.dutrition.com/building-a-diet-plan-2-macros/ Διάβασέ τα και πες αν θες κάτι παραπάνω. Υπάρχει κάπου που να τα λέει στα ελληνικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Υπάρχει κάπου που να τα λέει στα ελληνικά? Δες εδώ: https://goo.gl/vT2uR3 Απλά να ξέρεις έχει τελείως διαφορετικό ύφος από το αγγλικό + χρησιμοποιεί διαφορετικές προσεγγίσεις για τα τελικά νούμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις