Fotis13 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Αεκαρα εχεις την θετική ενέργεια όλων μας , όλα καλά θα πάνε ρε παίχτη ----- ντεβιλ οπως σπάει την μεση ο καράφλας στο βίντεο να την σπας κ συ, ψιλό ότι ναναι την κάνει την άσκηση, τουλάχιστον την μεση του την έχει σωστά -- γροσε μπράβο, ετσι γίνονται οι δουλείες , απο κοντά με κάποιον που να ξέρει , ούτε με φωτογραφίες ουτε με βίντεο ούτε με μανουαλ απο το νετ --- Ξέρει κανείς τι λένε αυτα τα παπούτσια που θέλει να τα πάρει μια φίλη? τα παπούτσια λεω ρε ρεμάλια, που κοιτάτε? 15055653_238252539925867_4049467118104313245_n.jpg Tην θελω που ειναι ? Τα παπουτσια ουτε καν πολυ αδιαφορα . , εγώ πέρα από τα άλλα, τρώω ένα κοτόπουλο τη μέρα . Ή 1 κιλό άψητα μπιφτέκια. Ή 4 χοιρινές. Δεν είναι τίποτα. ρε δακον 4 χοιρινες σκετες η' με παρελκομενα ?Γιατι 4 μεσαιου μεγεθους τρωω εγω σκετες ομως χωρις τιποτα αλλο οταν θελω να βαλω γρηγορα κιλα . Εισαι δυνατος παιχτης θυμισε μου να μην σε κερασω ποτε φαγητο . η "διατροφή" π έδωσαν σε ένα παλικάρι στο γυμναστήριο του για να βάλει μυς λέει 15218426_1325638410802407_829861855_n.jpg Δεν μπορω καν να διαβασω τι λεει 1
Vapir Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Tην θελω που ειναι ? Τα παπουτσια ουτε καν πολυ αδιαφορα . ρε δακον 4 χοιρινες σκετες η' με παρελκομενα ?Γιατι 4 μεσαιου μεγεθους τρωω εγω σκετες ομως χωρις τιποτα αλλο οταν θελω να βαλω γρηγορα κιλα . Εισαι δυνατος παιχτης θυμισε μου να μην σε κερασω ποτε φαγητο . Δεν μπορω καν να διαβασω τι λεει Γράφω ακριβώς ότι λέει Διατροφή : Πρωτεΐνη Σολομός, τόνος, μοσχάρι , ασπράδι αυγού , κοτόπουλο πρωινό 1) 3 ασπράδια αυγού + 1 ποτήρι γάλα 2) φέτες ψωμί γερμανικό ή φρυγανιές με μέλι και βιτάμ + γάλα 3) κορν φλεικς με μούσλι + γάλα 4) 2 τόστ με μαύρο ψωμί + τυρί γαλοπούλα + 1 ποτήρι φυσικό χυμό 12:00 2 ακτινίδια ή κεράσια ή ροδάκινο μεσημεριανό Δευτέρα ρύζι / κοτόπουλο τρίτη Ψάρι σαλάτα τετάρτη λαδερό φακές αρακάς σπανακόρυζο πέμπτη ψάρι χόρτα παρασκευή μπριζόλα μοσχάρι + σαλάτα Σαββάτο Μακαρόνια με κιμά Κυριακή ελεύθερο Απόγευμα 1 τσάι ή 1 τόστ ή 1 μπανάνα (ο χριστός και η μάνα του , τσάι ή τόστ lmao) βράδυ Σαλάτα με τόνο ή τρία σουβλακια κοτόπουλο ή φιλέτο κοτόπουλο ή λάχανο με ρύζι φιλέτο κοτόπουλο ή λάχανο με ρύζι για βράδυ .. μουεχεχεχ το παιδί δεν έχει ιδέα απο διατροφή , δεν του είπε καν ποσότητες , τρώει στην κυριολεξία ότι νάνε και περιμένει πραγματικά πως θα πετάξει κοιλιακούς κ θα βάλει μυς . Ρωτάει αυτό ειναι για όγκο και του λέει βρε φάε αυτό κ άσε τον όγκο και τη γράμμωση , το ότι νάνε που μπορεί το παιδί να φάει τις μισές ή τις διπλάσιες θερμίδες απότι πρέπει , που δηλαδή αυτό κάνει γιατι άρχισε να πετάει κ άλλο μαγουλάκι αλλα το σώμα παραμένει skinny fat είναι 1,85? 78kg? και έχει αρκετό λίπος , ιδικά στη μέση κ στην κοιλιά , γενικά δεν φαίνεται να έχει γυμναστεί ποτέ πραγματικά απορώ τι σκατά κάνουν σε αυτό το γυμναστήριο απ το καλοκαίρι π πάει .... μου έχει κάνει ερωτήσεις που δεν τις ρωτάει ούτε άτομο π δεν έχει πατήσει ούτε μια μέρα , έχω προσπαθήσει να βοηθήσω κρατώντας το απλό ή και αναλύοντας τα πάντα αλλα δεν έβγαλα άκρη , πρότεινα με το που θα λήξει η συνδρομή του να έρθει στο δικό μου (που παρεμπιπτόντως θα του έβγαινε κανα 16 euro / μήνα αντί για 40 π σκάει εκεί) αλλα επέλεξε να συνεχίσει εκεί οπότε δεν παίζει να ασχοληθώ καν παραπάνω , δεν έχω κ χρόνο δηλαδή απλά έβαλα τη "διατροφή" γιατι μου βγήκαν τα μάτια Εντομεταξύ είπε του γυμναστή του θέλω να βάλω μυς και μετά να κάνω γράμμωση (ότι του είπα δηλαδή , να ζητήσει διατροφή για να κάνει αργό κ καθαρό όγκο γιατι πραγματικά δεν βλέπω να έχει μυς να γραμμώσει κ με ρώταγε πόσο πρέπει να χάσω για να έχω κοιλιακούς ? 1
DDevil Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Το κοτοπουλο με ρυζι για βράδυ (αν δεν εχεις γαμηθει ολη τη μέρα στα ρύζια και τα ψωμια) δεν είναι άσχημη επιλογή. Kατι επισης σημαντικο που δεν του ειπαν (και δεν θα του πει και κάποιος αμα δεν ψαχτεί και μονος του) είναι ποσο λαδι στο φαγητο? εισαγει θερμιδες και λίπος το λάδι σε μεγάλες ποσοτητες. Το πρωϊνο θέλει αφαιρέσεις. Πχ το βιταμ. Βιταμ? ουτε καν! Και ποια κορν φλεϊκς? του εμποριου? ουτε καν. Κουάκερ εννοείται πολύ καλυτερη επιλογή. Και το ψωμι εξαρτάται υπάρχουν φετες των 35γραμμαριων που τρωω εγω και άλλες των 70 και των 100 το ψωμι ακομα και ολικής εχει αρκετο υδατάνθρακα. Εχει και πρωτεϊνη μεν αλλα δεν εινα κυρια πηγη πρωτεΐνης δεδομενου ότι εχει χαμηλοτερο ποσοστο από ότι υδατάνθρακα. Αυτά όμως αμα δεν κάτσεις να τα κοιτάξεις στις συσκευασιες και να τα ψάξεις δεν θα στα πει κανεις φιλε. Μηπως ο γνωστος σου θέλει μασημενη τροφη? Kαι στην τελική κανεις δεν μπορει να του πει ακριβως τι θα φάει θα πρέπει να βρει τις θερμιδες συντηρησης του ή τις θερμιδες που αυξάνουν το βάρος του και με βάση αυτές να λαμβάνει και τα αντιστοιχα μακρο.
TEOKOS Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Τα λάθη στην διατροφή, Ένα από τα πιο ζουμερά άρθρα που έχω διαβάσει http://souvlaki-fitness.com/2016/10/τα-βασικότερα-λάθη-στην-διατροφή/ 2
DDevil Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Τα λάθη στην διατροφή, Ένα από τα πιο ζουμερά άρθρα που έχω διαβάσει http://souvlaki-fitness.com/2016/10/τα-βασικότερα-λάθη-στην-διατροφή/ Aκριβως! Ότι ειπα και για τον γνωστο του βαπιρ ατομα που σου λενε τι να φάω βαριούνται να ψάξουν και ειτε πάνε σε διατροφολογο ειτε τα παρατάνε. Μερικοι διατροφολόγοι βεβαια δινουν μαρμελάδα με βουτυρο για πρωϊνο. Η ουσια του αρθρου είναι ότι επισημανα και εγω πριν δηλαδή τι θερμιδες και ψάξιμο για το τι πρέπει να τρωει ο καθενας. Πχ εγω τωρα που θελω να χάσω 2 κιλά ακολουθω ελαφρα υποθερμιδικη διατροφή ισα ισα για να μην χάσω ή οσο λιγοτερο γινεται μυϊκη μάζα. Και μετα βεβαια θα ακολουθησω άλλο πλάνο. Μολις ολοκληρωσω εκει κάπου μετα τις γιορτες. Γιορτές δεν εχει θα φάμε. Όπως τωρα μια μερα χριστουγεννα και πρωτοχρονιά κανονικα τα cheat. Πειθαρχια. Ειπαμε δεν θα φάμε μελομακάρονα δεν θα φάμε τελειωσε. Εγω εχω κοψει και το τσιγαρο αμα πάρω αποφαση είμαι πολύ σκύλος. Καπνιζα πολλα χρονια και ηδη είμαι άκαπνος 6 χρονια. Το έβλεπα κάθε μερα στον ύπνο μου αλλα τελικά το γάμησα και δεν με λύγισε. Κάποιοι μπορει να νομιζουν ότι παίζουμε. Επισης πολύ σημαντικο ..... αυτό που λεει ότι ξαφνικά δεν μπορεις από εκει που εισαι μαθημένος να τρως τζανκ να τρως φαγητά τσιγαρισμένα καμενα με μαργαρινες και άλλα τέτοια και μαγιονέζες να πέσεις στο κοτοπουλο το νεροβραστο εγω από το λυκειο λογω σπιτιου γυριζα και έτρωγα φακές επειδή έτσι με έχουν μάθει από μικρό. Και όταν πεινάς ότι και να σου βάλουν και χορτα ακομα θα τα φάς! Στο παιδάκι το μικρο αμα το μάθεις από μικρο να τρώει ταχινι και όχι μερέντες μολις μεγαλώσει θα ζητάει το ταχινι και όχι τις μερέντες! Βλέπω παιδια έχουν στα χέρια τους λουκουμάδες τι είναι αυτά ρε? δωσε στο παιδάκι μια μπανανα μωρη αχαϊρευτη Πάλι λογο έβγαλα! Ωραιο άρθρο Τεο! 1
Vapir Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Φαντάσου πως έχω τις γνώσεις σε 5 με 6 μήνες να τον έχω κάνει αγνώριστο σε σχέση με τώρα και έχω κ όρεξη να ασχοληθώ και απλά δεν βγάζω άκρη. Ιδικά με τον περιορισμένο χρόνο μου αυτή τη στιγμή ούτε καν,αν δεν είχα τι να κάνω ισως. 2
yannis27gr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Διάβολε, κανεις λάθος με το κρέας αλλα ας υποθέσουμε οτι δεν κανεις. Πως τσιμπάς πρωτεΐνη χωρίς κρέας; Υπάρχουν πολλές επιλογές. Άκου 2 απ αυτές που προτιμώ εγω. 1. Πρωινό. 1 μπουκάλι ασπράδια αυγού, 1,19€. Τα κανεις βάφλες με βρώμη και απλώνεις πάνω 100 γρ φυστικοβουτυρο. Πάνω απο 50 γρ πρωτεΐνης συν τα καλά λιπαρά του φιστικιού συν τους καλές υδατάνθρακες της βρώμης. 2. Δεκατιανό. Επειδή γυμνάζομαι πρωί, στις 10.30 εχω το post workout που ειναι σταθερά ομελέτα 3 αυγά συν 100 γρ κασέρι light (επιμένω στο λαιτ γιατί εχει ταυτόχρονα και λιγότερα κορεσμένα λιπαρά και περισσότερη πρωτεινη). Αλλα 50+ πρωτεΐνης. Εχω περάσει τα 100 και δεν ειναι καν 11 το πρωί. Φάε τις φακές σου μετά και φτάνεις εύκολα τα 140+. Δε θελει κόπο, θελει τροπο. 1
DDevil Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Ναι γιαννη απλα το φυστικοβουτυρο εχει και 50 γρ λιπος μονο του και 600 θερμιδες. Εγω πχ με 4 φετες ντιρολο εχω παρει την ιδια ποσοτητα πρωτ. Αλλα με 14% λιπαρα.
DDevil Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Φαντάσου πως έχω τις γνώσεις σε 5 με 6 μήνες να τον έχω κάνει αγνώριστο σε σχέση με τώρα και έχω κ όρεξη να ασχοληθώ και απλά δεν βγάζω άκρη. Ιδικά με τον περιορισμένο χρόνο μου αυτή τη στιγμή ούτε καν,αν δεν είχα τι να κάνω ισως. A εντάξει σε σχέση με τώρα! Γιατι μερικοι νομιζουν ότι 10 χρονια τρώνε μαλακιες και δεν γυμνάζονται ποτέ και ξαφνικα σε 3-4 μήνες θα έχουν γινει τα μοντέλα του γυμναστηριου. Αυτά δεν γινονται. Ειτε θα αλλάξει κάποιος τροπο ζωής ειτε να μεινει σε αυτόν που είναι και να μη παιδευεται άδικα. Πηγα από τα βιολογικά και ψώνισα κεμπάπ σογιας θα μαγειρεψω με μακαρονια. H σογια που πηρα ειχε πισω 52γρ πρωτεΐνης στα 100. 3γρ λίπος. Γαμάει και σπέρνει. 1
Mau-Maus Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Τα λάθη στην διατροφή, Ένα από τα πιο ζουμερά άρθρα που έχω διαβάσει http://souvlaki-fitness.com/2016/10/τα-βασικότερα-λάθη-στην-διατροφή/ Και που είναι ζουμερο ρε τεο? Στο ότι ένας αν μπει απότομα από τις πίτσες και τις κρέπες στις σαλάτες και τα κοτόπουλα θα κουραστεί και θα τα σταματήσει? Και ότι η μετάβαση απαιτεί σταδιακή προσαρμογή?? Αυτήν την μαλάκια διάβασα και το έκλεισα, μην μπαίνετε ρε σεις σε σελίδες του κωλου με σουβλάκια και τζατζίκια που γράφουν άσχετα και κομπλεξικά ανθρωπάκια! Μακριά από ότινανηδες..
yannis27gr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Ναι γιαννη απλα το φυστικοβουτυρο εχει και 50 γρ λιπος μονο του και 600 θερμιδες. Εγω πχ με 4 φετες ντιρολο εχω παρει την ιδια ποσοτητα πρωτ. Αλλα με 14% λιπαρα. Απ' αυτά που έγραψα αυτό κράτησες;
DDevil Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Απ' αυτά που έγραψα αυτό κράτησες; Αυτό δεν μ αρεσε ναι. 100gr φυστικοβουτυρο είναι περιπου 7 κουταλιες της σουπας. Υπερβολικο το βρισκω. Στα πιτάκια που φτιαχνω και εγω παραπάνω από 2 κ.σ. ταχινι δεν βάζω. Είναι σαν να μου λες θα πάρεις πρωτεϊνη από αμυγδαλα και καρυδια ναι συμφωνοι έχουν αλλα έχουν και 80γρ λιπαρά στα 100γρ. Μια υποθερμιδικη διατροφή (για οποιον είναι σε αυτή τη φάση) νομιζω τον βγάζει νωρις εκτος πλάνων. Δεν νομιζεις?
γροσερισοπ Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 για να ρωτήσω ρε παιδιά πως με βλέπεται από διατροφή τυπική μέρα: 90γρ κουάκερ - 1 γάλα - 1 τοστ γαλπουλα κασερι γιαούρτι - 1 σκουπ - αμύγδαλα - σταφίδες - 1 μηλο κοτόπουλο 300 γρ + ρυζι + λαχανικα3 ασπράδια αυγο + τοστ γαλοπουλα κασερι 150γρ κοτόπουλο + σαλάτα μικρή + σκουπ γάλα(61 κιλά - 1.66)
Fotis13 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 πφφφ ζυγιστηκα σημερα 81 κιλα εχω παει, λιγο ακομα και θα πεσω στα γυναικεια ποοοοο.Πηγα gym βεβαια χτες και σημερα μετα απο πολυημερη αποχη λογω του ταξιδιου . Ρε πως εχασα 3 κιλα εχω ξενερωσει . Πρεπει να ξεκινησω προγραμμα παχυνσης απο τον αλλο μηνα . 3
Mau-Maus Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Ωχ θα κλάψουν τα μπεργκεραδικα της περιοχής! Φώτη αν με θέλεις φίλο σου για τον άλλον μήνα είμαι μέσα! ~~~ Γροσε πολύ φτωχή διατροφή,βάλε μέσα οπωσδήποτε κιμά μοσχαρίσιο, να τον παίρνεις μόνος σου και να φτιάχνεις μπιφτέκια δύο φορές την βδομάδα! Επίσης ρώτα και για μουρουνέλαιο. ~~~~' Μπαγάσα Ντέβιλ με αντιγράφεις για τις πρωτεΐνες και τους ξηρούς καρπούς! Όπως και να έχει υποθερμικη διατροφή με φουντούκια και ταχίνια δεν γίνεται αυτά είναι για όσους θέλουν να βάλουν κιλά, μην λέτε τα αυτονόητα. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις