yannis27gr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Μην τον προκαλεις, θα ανεβασει κι αλλη φωτο με παπουτσια 1
Mikeasdf Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Θα υπαρξει κανα προβλημα αν χτυπησω στο μπλεντερ ενα σεικερ πρωτεϊνης με παγακια για να το εχω στη σχολη να το πιω μετα απο 3-4 ωρες ξερω γω?
Vapir Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 γιατί δεν παίρνεις τη σκόνη σε σακούλι και το νερό κ να κάνεις την μίξη πριν το πιεις ?
yannis27gr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Μέσα Σεπτέμβρη άρχισα για πρώτη φορά στη ζωή μου (25 χρονών) γυμναστήριο. Στόχος να βάλω μυς. Έκανα κάποιες ασκήσεις που μου έλεγε ένα φιλαράκι που ξέρει 2-3 πράγματα παραπάνω. Long story short 2+ μήνες τώρα δεν έχω δει αλλαγές εμφανισιακά ούτε τα newbie gains που ακούω ούτε έχω ανέβει πολύ σε κιλά αλλά σίγουρα έχω δυναμώσει. Από διατροφή προσέχω λίγο να παίρνω πρωτεΐνη αλλά σε καμία περίπτωση δε φτάνω το 2xbody weight που προτείνουν. Επειδή μου αρέσει σαν φάση σκέφτηκα να το δω λίγο πιο σοβαρά οπότε κοίταξα online για προγράμματα. Στο /r/fitness για αρχάριους προτείνουν αυτό. Σε σχέση με αυτά που έκανα 2 μήνες είναι αρκετά πιο "χαλαρό". Πως το βλέπετε για αρχάριο? Σημείωση: επειδή το γυμναστήριο που πάω είναι πιο σάπιο και από εμένα, δεν έχει χώρο να κάνω deadlifts με μπάρα οπότε τα κάνω με dumbbells. Το ίδιο και τα squats αν και αυτά ίσως ξεκινήσω να τα κάνω στο smith. Εγώ είδα newbie gains στον 4ο χρόνο (!!) προπονήσεων. Έμεινα στάσιμος 3 ολόκληρα χρόνια γιατί έκανα σταθερά το ίδιο λάθος: Δεν έπαιρνα αρκετή, και σωστή, πρωτείνη, 2 φορές το βάρος μου. Άλλαξα ασκήσεις, άλλαξα στυλ, δοκίμασα με bw / λάστιχα / κλασικό γυμναστήριο, κανένα αποτέλεσμα. Όταν επιτέλους ξεκόλησα και συνειδητοποίησα το σημαντικότατο ρόλο της διατροφής στην αύξηση μυικής μάζας είδα άμεσα αποτελέσματα και μάλιστα με bw ασκήσεις που μερικοί θεωρούν ότι δεν είναι οι πρέπουσες για αύξηση μυικής μάζας (μπορώ να βεβαιώσω ότι λανθάνουν αν και είναι δύσκολες να έχουν επιθυμητό αποτέλεσμα αν δεν εχεις καποιον γνώστη να σε καθοδηγήσει). Αν δεν πάρεις επαρκή πρωτείνη θα δεις ελάχιστη ή καθόλου διαφορά στην μυική αύξηση. Η διαφορά που βλέπεις, που λες ότι δυνάμωσες, είναι επειδή υπάρχει εκπαίδευση του ΚΝΣ. Σύντομα και κει θα υπάρξει στασιμότητα. Και αν θες να δεις μπράτσα, φτιάξε τη διατροφή σου. Διάβολε, θα με θυμηθεις κι εσύ. Θα αργήσεις λίγο γιατί είσαι ξεροκέφαλος αλλά θα με θυμηθείς 2
DDevil Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 χαχαχα :cry: φιλε γιαννη καποιες φορές παραδέχομαι πως ειμαι ξεροκέφαλος ναι. Αλλα υπάρχουν και κάποιες δυσκολιες. Πχ δεν μπορεις οντας εντελώς αρχάριος να βάλεις μυς και να φτιάξεις σωμα σε 4 μήνες.Επειδη έχω και ατομα στη δουλεια αυτα ειναι νοοτροπιες του στυλ 1 εβδομάδα κανω διαιτα μια εβδομάδα πλακώνομαι στο φαϊ. Απορω τι πανε σε διατροφολογους. Ο άλλος ηρθε απο άδεια πηρα λεει 2.5 κιλά. Αλλα το καλοκαιρι θα έχω γινει φετες καλα περιμενε λέω απο μεσα μου. Κατα τα αλλα ο καθενας εχει τη γνωμη του εγω οπως το βλέπω αν κάποιος μεινει εκτος γυμναστηριου για ενα διαστημα οπως εμεινα εγω λογω αλλαγης πολης αμα φτιάξει ενα καθημερινο προγραμμα με καμψεις - ελξεις - καθισματα και κοιλιακους μέχρι να πάει γυμναστηριο οταν θα πάει θα τον νομιζει ο γυμναστης αρχάριο αλλα δεν θα ειναι. Γιατι και θα μπορει να πάει την επομενη μέρα χωρις να έχει πιαστει σοβαρά και θα έχει αντοχη και κάποια δυναμη να βγαλει τις ασκησεις. Αρχαριος με τα βαρη μπορει να ειναι , με τη γυμναστική ομως οχι. Γιατι έχω ακουσει και ατομα να λενε αμα δεν πάς γυμναστηριο δεν γυμνάζεσαι και δεν αξιζει. Ποιος το λεει αυτο? στις ειδικές δυναμεις μονο με κάμψεις γυμνάζονται. Δεν θα γινεις σβατζενέγκερ αλλα μια στοιχειώδη εκπαιδευση θα την έχεις. Τα βασικά και απο εκει και έπειτα κανεις οτι θέλεις. Και ξαναλέω. Για μενα μονοζυγος RULES. Η καλυτερη ασκηση για πλάτη. Σαν να πετάς! Για μενα πάντα. Την επομενη φορά μπορει να πέσω για καμψεις και να πώ σε ενα φιλο να μου βάλει 20 κιλά στην πλάτη. Εκει μέσα στο γυμναστηριο! Θέσεις για κάμψεις! Τελειώωωωνετε που φωναζαν και στο στρατο με την αγριοφωνάρα στις 5 τα ξημερώματα :cry: M αρεσει και ο πάγκος βεβαια. Αλλα οχι το Πέκ Ντεκ. :/ Χθες πάλι στα μονοζυγα ήμουν φιλε αδιορθωτα ξεροκέφαλος
gon1332 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Και η μπάρα μέσα στο άθροισμα, πάντα! οι ολυμπιακές ειναι 20αρες , οι πιο μικρές ειναι 12αρες , μετα βρίσκεις τα παντα ολα 10αρες , 8 αρες κτλ Ποτέ δεν τη μετρούσα. Άρα είναι legit να πω πως bench-press πχ. σηκώνω 12 κιλά πάνω απ'το βάρος μου. Ήρθε και το σκοινάκι. Μένει να αναρρώσω από ένα μίνι κρύωμα και το λιώνω! 1
DDevil Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Ποτέ δεν τη μετρούσα. Άρα είναι legit να πω πως bench-press πχ. σηκώνω 12 κιλά πάνω απ'το βάρος μου. Ήρθε και το σκοινάκι. Μένει να αναρρώσω από ένα μίνι κρύωμα και το λιώνω! Γιατι να μην την μετρήσεις? αφου και αυτην δεν σηκώνεις? πάλι καλα που το έθιξα δηλαδη ε? :cry:
Mikeasdf Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 γιατί δεν παίρνεις τη σκόνη σε σακούλι και το νερό κ να κάνεις την μίξη πριν το πιεις ? Το σκεφτηκα μωρε αλλα λεω να τα χτυπαω στο μπλεντερ γιατι μαρεσει πιο πολυ το αποτελεσμα Ναι μη το κανεις Why is that?
gon1332 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Γιατι να μην την μετρήσεις? αφου και αυτην δεν σηκώνεις? πάλι καλα που το έθιξα δηλαδη ε? :cry: Σε φάση ό,τι αυτό είναι το προαπαιτούμενο. Όπως σηκώνεις και τα χέρια σου. Όπως στα squats με βάρη δε συνοπολογίζεις και το σωματικό σου βάρος. Ε σιγά, στο τέλος δεν έχουν σημασία τα κιλά που σηκώνεις. Εννοώ για σύγκριση με άλλους. Η δύναμη είναι σχετική. Πχ κάποιος πιο μεγαλόσωμος από μένα που δε μπορεί να κάνει ένα pull-up είναι σχετικά πιο αδύναμος από μένα, αλλά ουσιαστικά σίγουρα πιο δυνατός με κοινό παρονομαστή. Το θέμα είναι να ξεφεύγεις από τα προηγούμενα δικά σου, μετράς δε μετράς μπάρα, σώμα κλπ κλπ. 2
DDevil Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Σε φάση ό,τι αυτό είναι το προαπαιτούμενο. Όπως σηκώνεις και τα χέρια σου. Όπως στα squats με βάρη δε συνοπολογίζεις και το σωματικό σου βάρος. Ε σιγά, στο τέλος δεν έχουν σημασία τα κιλά που σηκώνεις. Εννοώ για σύγκριση με άλλους. Η δύναμη είναι σχετική. Πχ κάποιος πιο μεγαλόσωμος από μένα που δε μπορεί να κάνει ένα pull-up είναι σχετικά πιο αδύναμος από μένα, αλλά ουσιαστικά σίγουρα πιο δυνατός με κοινό παρονομαστή. Το θέμα είναι να ξεφεύγεις από τα προηγούμενα δικά σου, μετράς δε μετράς μπάρα, σώμα κλπ κλπ. Καταλαβαίνω τι εννοεις αλλα εγω το μετρουσα πάντοτε. Γιατι συμπεριλαμβάνεται. Δεν σηκώνεις τους δισκους μονους τους. Συνοδεύονται και απο μπάρα. ----------------------------------------------------------------------------- Γιαννη μιας και με "εκραξες" θα σου πω τι έφαγα σημερα! Πρωϊ 1 μπανάνα - 2 φέτες ψωμι με ταχινι (1 κ.σ ) + μελι (1 κ.σ) + σταφιδες + κανέλα + 1 γιαουρτι 2% μεσημέρι ρυζι (περιπου 100γρ) και 1 τονο + 100γρ περιπου φακές πιο μετά. απογευμα νωρις 200γρ φακές (το διπλάσιο απο το μεσημέρι) + σαλάτα μαρουλι + 1 φέτα ψωμι. Σε λιγο θα φάω και ενα γιαουρτι 2% παλι αν ολα αυτα τα υπολογισεις πανω απο 120γρ πρωτ. δεν βγάζουν η καθε φετα ψωμι ειναι 35γρ με 3.5γρ πρωτεϊνης. Πες μου εσυ πως θα μπορουσε κάποιος να πάρει τα υπολοιπα 40 ισως με 2 ή 3 ξυλάκια κοτοπουλο αλλα δεν μπορεις να τρως καθε μερα. Τεσπα θα δω αναλογα πως θα πάει αμα βλέπω μειώσεις μυϊκης μάζας θα αυξήσω και αλλο πρωτεϊνη. Προς το παρον θέλω -2 κιλά σε λιπος οπως σου ειπα και τις προαλλες και μετα θα ξεκινησω να βάζω σιγα σιγα απο Ιανουάριο και μετά. Δεν πάω τωρα να βάλω μάζα απλα δεν θέλω να χάσω καθολου απο αυτη που έχω. ΥΓ Ως τωρα νιωθω χορτάτος να ξέρεις αυτα που λενε οτι πλησιάζει το βραδυ και δεν μπορεις να κοιμηθεις απο τη πεινα εγω δεν τα έχω και βεβαια αμα πέσω εγω στο κρεβάτι κοιμάμαι αμέσως! Στο σέξ τον ύπνο και το φαγητο ειμαι πολυ εύκολος :cry: Τις προαλλες μου λεγανε κοιμηθηκαμε μονο 2 ωρες το βράδυ γιατι ειχαμε ενα θεμα στη δουλεια και ειχαμε άγχος! Και εγω τους λέω! Ειχα πολυ! Με το που έπεσα στο κρεβάτι και εγω έκανα 2...... δευτερολέπτα για να κοιμηθώ!!! Σαν αρκούδα. Τι λενε αυτοι ρε? ακου αγχος. Στα @@ μου!! Θα μου πεις γιατι έφαγες σημερα ταχινι με μελι σταφιδες κανελα και ψωμι γιατι γουσταρα πραγματικά να φάω.Ηθελα κάτι γλυκο~!!!! Οπως και τις φακές τις γουσταρα. Και τωρα μου μυρισε ρεβυθάδα με λιγη φετούλα θα φτιάξω μάλλον αυριο !
Dakonblackblade Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 DDevil , εγώ πέρα από τα άλλα, τρώω ένα κοτόπουλο τη μέρα . Ή 1 κιλό άψητα μπιφτέκια. Ή 4 χοιρινές. Δεν είναι τίποτα. 1
Vapir Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 η "διατροφή" π έδωσαν σε ένα παλικάρι στο γυμναστήριο του για να βάλει μυς λέει
Mikeasdf Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 η "διατροφή" π έδωσαν σε ένα παλικάρι στο γυμναστήριο του για να βάλει μυς λέει 15218426_1325638410802407_829861855_n.jpg Οι 10 εντολες
DDevil Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 DDevil , εγώ πέρα από τα άλλα, τρώω ένα κοτόπουλο τη μέρα . Ή 1 κιλό άψητα μπιφτέκια. Ή 4 χοιρινές. Δεν είναι τίποτα. Εγω πάλι εχω να φάω κρέας απο την Κυριακη το μεσημέρι θα αρχισω να παιρνω σογια που μου αρέσει κιολας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις