Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω αρχίσει να αγχωνομαι.. Απόψε ξεκινά ενυδάτωση κι αύριο ξεκινάει η 5ημερη θεραπεία. Το θέμα είναι πως βγήκαν οι εξετασεις , δεν δείχνουν τίποτα αλλά οι γιατροί μου ειπαν προληπτικά πρεπει να γίνονται αυτα (εκανα εγχείρηση κι έβγαλαν όγκο προ 20 ημερών). Αυτά. Ελπίζω να μην σας χαλαω το topic απλα θέλω κάπου να τα πω γιατί θα τρελαθω εδώ μέσα.

• Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Έχω αρχίσει να αγχωνομαι.. Απόψε ξεκινά ενυδάτωση κι αύριο ξεκινάει η 5ημερη θεραπεία. Το θέμα είναι πως βγήκαν οι εξετασεις , δεν δείχνουν τίποτα αλλά οι γιατροί μου ειπαν προληπτικά πρεπει να γίνονται αυτα (εκανα εγχείρηση κι έβγαλαν όγκο προ 20 ημερών). Αυτά. Ελπίζω να μην σας χαλαω το topic απλα θέλω κάπου να τα πω γιατί θα τρελαθω εδώ μέσα.

Ναι ρε και δυο θειες μου που εβγαλαν ογκους εκαναν θεραπειες προληπτικα, ολα κομπλε θα ειναι μη τρελαινεσαι! Θα γυρισεις πριν πεις σκουωτ!

• Like 2

Αεκαρα εχεις την θετική ενέργεια όλων μας , όλα καλά θα πάνε ρε παίχτη

-----

ντεβιλ οπως σπάει  την μεση ο καράφλας στο βίντεο να την σπας κ συ, ψιλό ότι ναναι την κάνει την άσκηση, τουλάχιστον την μεση του την έχει σωστά

--

γροσε μπράβο, ετσι γίνονται οι δουλείες , απο κοντά με κάποιον που να ξέρει , ούτε με φωτογραφίες ουτε με βίντεο ούτε με μανουαλ απο το νετ

---

Ξέρει κανείς τι λένε αυτα τα παπούτσια που θέλει να τα πάρει μια φίλη? τα παπούτσια λεω  ρε ρεμάλια, που κοιτάτε? :-D :shock:

• Like 4

Το θεμα ειναι ποιος τον πιστοποιει οτι ξέρει? εκεινον που θα σου πει οτι ξέρει? εσυ σαν αρχάριος δεν μπορεις προφανώς να τον αξιολογήσεις. Εδω βλέπεις ακομα και σε βιντεο με ανθ΄ρωπους που δειχνουν γυμνασμένοι και μυώδεις γινονται λάθη.

Οποτε το να ξεκινησεις και να μην κάνεις λάθη οταν δεν ξέρεις ειναι αναποφευχθο. Απλα τα λαθη αυτα μην σου στοιχισουν πχ καμια κηλη στην μέση ή καμια κήλη στην κοιλιά γιατι τοτε θα μπλέξεις με χειρουργια. Και κάμποσους μηνες αποχή.

Εγω πιο πολυ αυτο ρωτάω αυτο με απασχολει τωρα το αν θα με κοιτάει ο απέναντι ή η απέναντι και θα σχολιάζει στα @@ μου πραγματικά. Δεν με ενδιαφέρει κανεις πάω κανω τη δουλειά μου και φευγω.

Μέσα Σεπτέμβρη άρχισα για πρώτη φορά στη ζωή μου (25 χρονών) γυμναστήριο. Στόχος να βάλω μυς. Έκανα κάποιες ασκήσεις που μου έλεγε ένα φιλαράκι που ξέρει 2-3 πράγματα παραπάνω. Long story short 2+ μήνες τώρα δεν έχω δει αλλαγές εμφανισιακά ούτε τα newbie gains που ακούω ούτε έχω ανέβει πολύ σε κιλά αλλά σίγουρα έχω δυναμώσει. Από διατροφή προσέχω λίγο να παίρνω πρωτεΐνη αλλά σε καμία περίπτωση δε φτάνω το 2xbody weight που προτείνουν.

Επειδή μου αρέσει σαν φάση σκέφτηκα να το δω λίγο πιο σοβαρά οπότε κοίταξα online για προγράμματα. Στο /r/fitness για αρχάριους προτείνουν αυτό. Σε σχέση με αυτά που έκανα 2 μήνες είναι αρκετά πιο "χαλαρό". Πως το βλέπετε για αρχάριο?

Workout A

1. Squats
    3 sets of 8-10 reps.
    2 minutes rest between sets.
  2. Bench Press
    3 sets of 8-10 reps.
  3. Rows
    3 sets of 8-10 reps.
  4. Triceps Press Downs
    1 set of 10-12 reps.
  5. Calf Raises
    1-2 sets of 10-12 reps.
    1 minute rest between sets.

Workout B

1. Deadlifts
    3 sets of 6-8 reps.
  2. Pull-Ups (or Lat Pull-Downs)
    3 sets of 8-10 reps.
  3. Overhead Shoulder Press
    3 sets of 8-10 reps.
  4. Biceps Curls
    1 set of 10-12 reps.
  5. Abs
    1-2 sets of 10-12 reps.
    1 minute rest between sets.

Week 1

1. Monday: Workout A
  2. Tuesday: off
  3. Wednesday: Workout B
  4. Thursday: off
  5. Friday: Workout A
  6. Saturday: off
  7. Sunday: off

Week 2

1. Monday: Workout B
  2. Tuesday: off
  3. Wednesday: Workout A
  4. Thursday: off
  5. Friday: Workout B
  6. Saturday: off
  7. Sunday: off

Σημείωση: επειδή το γυμναστήριο που πάω είναι πιο σάπιο και από εμένα, δεν έχει χώρο να κάνω deadlifts με μπάρα οπότε τα κάνω με dumbbells. Το ίδιο και τα squats αν και αυτά ίσως ξεκινήσω να τα κάνω στο smith.

Mη περιμένεις αλλαγές σε τοσο συντομο χρονικο διάστημα. Και μαλιστα ενω εισαι τοσο αρχάριος.

Απο 1.5-2 προτεινουν.

Ένας φιλος που πηγε πρωτη φορά γυμναστηριο του φανηκε ρε συ βαριά η μπάρα (η σκέτη) καπου λεει 20 κιλα ειναι.Εγω δεν πιστευω οτι ειναι τοσα πολλά.

Στα 27-28 μπορεις να κάνεις εναν απολογισμο. Αφου εχεις ακολουθησει ενα προγραμμα διατροφης συγκεκριμενο. Απλα για να μην σου γυρισει τρως τροφές υγιεινες που σ αρεσουν κιολας.

ΥΓ Και εγω δεν μπορω να πάρω πανω απο 130-140γρ την ημέρα και ειμαι 81 κιλά. Βλέπεις και στον καθρεφτη και αναλογα. Μη τρελαινεσαι.

Μιας και πιάσατε το θέμα των μπαρών, στα κιλά που σηκώνετε υπολογίζετε και το βάρος της μπάρας; Δηλαδή κάποιος ο οποίος κάνει π.χ. 50 κιλά squats, είναι 20 κιλά η μπάρα και 15 κιλά σε κάθε πλευρά ή είναι 25 κιλά σε κάθε πλευρά και τα 20 κιλά της μπάρας δεν λαμβάνονται υπόψη;

Και η μπάρα μέσα στο άθροισμα, πάντα!

οι ολυμπιακές ειναι 20αρες , οι πιο μικρές ειναι 12αρες , μετα βρίσκεις τα παντα ολα 10αρες , 8 αρες κτλ

• Like 1

Οι μπαρες ειναι 20 και καποιες λιγο πιο μικρες 12

Ελα ρε. Δηλαδη εγω σήκωσα 60 κιλά μετα απο τοση αποχή σε γυμναστήριο? μπράαααβο! Καλα πάμε.

Και δεν ζοριστηκα και ιδιαιτερα. Έβαλα 20 απο τη μια και 20 απο την άλλη!

Και η μπάρα μέσα στο άθροισμα, πάντα!

οι ολυμπιακές ειναι 20αρες , οι πιο μικρές ειναι 12αρες , μετα βρίσκεις τα παντα ολα 10αρες , 8 αρες κτλ

Μάλιστα, ευχαριστώ για την απάντηση.

Υ.Γ.: Είδες, όταν δεν συμπεριφέρεσαι σαν τεντιμπόης, τι καλό παιδί που είσαι; :-D  :-D

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...