TEOKOS Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Κανω σκιπ το gym απο την δευτερα ουτε σημερα πηγα .Τι μου συμβαινει ?Μαλλον θελω λιγες μερες να προσαρμοστω ακομα στην κανονικοτητα .Συνηθως επανερχομαι πολυ γρηγορα . . Και θα βγει ο Μαους με καμιά φώτο ,θα φρικάρεις,θα αγοράσεις το γυμ και κανά χωράφι χόρτα και θα σκάσεις με φέτες μέχρι τα αυτιά.. Παλιά μας τέχνη κόσκινο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 τελικά λέω να συνεχίσω ελευθερα και ασκήσεις με το βάρος μου σιγά σιγά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Ναι αλλά γι ρε για πείτε κάνα πρόγραμμα 4ς φορές τη βδομάδα. είπε είδη ο Γιάννης για Upper / Lower να το σπάσω τώρα ειαμστε στα 5x5 α κανένα άλλο παίζει; επίσης κάνα site που να λέει αυτό αυτή τη μέρα αυτό την άλλη; Ναι αλλά γιατί να αλλάξεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Eγω σημερα πηγα γυμναστηριο κανονικά , καλα ήταν. ΕΙΠΑ σε μια καλη γυμναστρια αμα μπορει να μου βγαλει καποιο προγραμματακι μου ειπε εννοείται. Θα το βάλω μετά και εδώ. Μια μέρα πλατη - τρικέφαλους μου ειπε μια άλλη δικέφαλους - στηθος κτλπ TRX εχει κανει κανεις? αξιζει? έπιασα κουβεντα με μια τύπισσα που κάνει και μου ειπε αμα θέλω να πάω. Και μονο που την έβλεπε κάποιος πιστευω δεν θα το σκεφτοταν πολύ θα γινοταν φανατικος του TRX . 35-40 η τύπισσα. Σωματάρα. Τεσπα συγκεντρώθηκα (οσο μπορουσα) και συνεχισα τα βάρη. Από διατροφουλα σημερα μετά τις ατασθαλίες της Κυριακης με 2-3 σαβουρογευματα επιστροφη στην κανονικοτητα από χθες. Σημερα πηρε ο πατερας κατι μελομακάρονα αλλα φυσικα δεν εφαγα κανενα. Ουτε χθες εφαγα κανταϊφι που ειχαν. Τα γλυκα καταναλώθηκαν την Κυριακη. Πρωϊ 1 μπανανα - 1 γιαουρτι 2% και ταχινοπιτάκια με σταφιδα. Μεσημέρι που γυρισα σπιτι ένα τοστ με 2 φέτες τυρι χαμηλων λιπαρών. για κυριως γευμα σφυριδα με μπροκολο και σαλάτα. τωρα μετα το γυμναστηριο τρωω ρυζι με τονο και πιο μετα ισως κτυπησω κανα γιαουρτάκι με χαρουπομελο. Θα αργησω να κοιμηθώ αυριο δουλευω απόγευμα οποτε και πιο αργα να φάω δεν με πειράζει. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Τώρα που είπες για τύπισσα. Σήμερα gym είχα κωπηλατική στο μηχάνημα καθιστός. Ρε φίλε ήταν μία τύπισσα τσόντα που έκανε κάτι (πραγματικά δεν έχω ιδέα τι έκανε, περιλάμβανε σκήψιμο πάντως) 1 μέτρο μπροστά από εκεί που είναι το μηχάνημα. Κατέληξα να κάνω κωληλατική με μπάρα που έχω την Παρασκευή κανονικά. Και ο λόγος που δεν πήγα είναι γιατί ...awkward. Στα διαλείμματα δεν είναι ότι δεν θα μπορούσα να κοιτάξω αλλού -πάντα άντε 1 sec να δω τι παίζει και μετά επίμονο staring στο πάτωμα κάνω- αλλά όταν θα έκανα την άσκηση super awkward. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimistic_83 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 @DDevil βαλε στα γευματα σου και βρωμη με αυγα στο αντικολλητικο..Το καλυτερο γευμα,συνδυαζει πρωτεινη με υδατανθρακα..Μπορεις να το τρως και πριν την προπονηση σου..Εγω τρωω δυο φορες την ημερα το συγκεκριμενο γευμα και με κραταει μια χαρα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 @DDevil βαλε στα γευματα σου και βρωμη με αυγα στο αντικολλητικο..Το καλυτερο γευμα,συνδυαζει πρωτεινη με υδατανθρακα..Μπορεις να το τρως και πριν την προπονηση σου..Εγω τρωω δυο φορες την ημερα το συγκεκριμενο γευμα και με κραταει μια χαρα.. Συνηθως βάζω το πρωϊ 100γρ βρώμη με το γιαουρτι και ανακατέβω με σταφιδες. Καλο αυτό που προτείνεις εννοείται. Θελω να αρχισω να βάζω και σογια στο πρόγραμμα. Τώρα που είπες για τύπισσα. Σήμερα gym είχα κωπηλατική στο μηχάνημα καθιστός. Ρε φίλε ήταν μία τύπισσα τσόντα που έκανε κάτι (πραγματικά δεν έχω ιδέα τι έκανε, περιλάμβανε σκήψιμο πάντως) 1 μέτρο μπροστά από εκεί που είναι το μηχάνημα. Κατέληξα να κάνω κωληλατική με μπάρα που έχω την Παρασκευή κανονικά. Και ο λόγος που δεν πήγα είναι γιατί ...awkward. Στα διαλείμματα δεν είναι ότι δεν θα μπορούσα να κοιτάξω αλλού -πάντα άντε 1 sec να δω τι παίζει και μετά επίμονο staring στο πάτωμα κάνω- αλλά όταν θα έκανα την άσκηση super awkward. Αυτή που λέω εγω δεν ηταν απλα μια τσοντα με μπλαζέ υφάκι. Ειχε και γαματο στυλ ρε φιλε. Στην αρχή πέρασε και μου ειπε γεια από μονη της θα μου πεις εντάξει ψάχνει και μαθητες για την προπονηση της. Γενικα ειχε πολύ ευχαριστο στυλ χαμογελαστή - σωματάρα με ωραιο κολλητο. Φιλε λιγο ακομα και θα αρχιζα τις προσωπικές ερωτήσεις από που εισαι .... τι κανεις ..... πως το κάνεις .... πάμε για κανα ποτάκι??? τεσπα άλλη μερα αμα συνεχισει έτσι εγω θα της την πέσω. Δεν γινεται να μεινει έτσι αυτή! κΑΙ αμα δεν θελει δεν πειράζει. Υγεία. Δεν πηγαινες να της πιάσεις καμια κουβεντα? μπορει να ψηνοταν. Αμα εισαι γυμνασμένος και έχεις μια εμφάνιση γουστάρουν και αυτές μη νομιζεις. Ποτε δεν ξέρεις τι μπορει να σκέφτεται κάποια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Στο TRX δουλεύουν με λάστιχα, η που θα πας λοιπόν για λάστιχα η που θα τον κάνεις λάστιχο, διάλεξε κ πάρε 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Στο TRX δουλεύουν με λάστιχα, η που θα πας λοιπόν για λάστιχα η που θα τον κάνεις λάστιχο, διάλεξε κ πάρε E αυτό ρωτάω ρε φιλε. Σε περιπτωση που φάμε κοκκαλο από την δασκάλα. Τουλάχιστον θα κάνουμε καμια δουλειά σωματικά? Μια χυλοπιτα δεν θα μας κοψει την τυχη! Η καψουρα είναι το πρόβλημα που δεν μπορεις να ξεκολησεις ευκολα όλα τα αλλα διορθώνονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 τι γνώμη έχετε γι ένα σκουπι με γαλα πριν τον ύπνο για ρεκαβερι ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Αν ειναι καθαρή χτύπα την πριν τον ύπνο, αν ειναι όγκου , τσου ! Αν ειναι καπάκι πριν κοιμηθείς, τότε σε νερό ακομη καλύτερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 https://www.facebook.com/academycalisthenics/videos/771443163008472/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 τελικά λέω να συνεχίσω ελευθερα και ασκήσεις με το βάρος μου σιγά σιγά. Δε θα στο πρότεινα. Αν δεν ξέρεις πως να κανεις bw ασκησεις θα μείνεις στάσιμος. Είχα ποστάρει πριν μερικές μέρες ενα ινφοφραφημα για το πως να κανεις bw ασκησεις. Απο ποιες να ξεκινήσεις, ποτε να προχωράς, κτλ. Τα βάρη παραμένουν μια πιο εύκολη λύση για αρχάριους πάντως, ειναι πολύ ξεκάθαρο το progressive overload. https://www.facebook.com/academycalisthenics/videos/771443163008472/ Κι εγω τους παρακολουθώ αυτούς. Φοβεροί! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δε θα στο πρότεινα. Αν δεν ξέρεις πως να κανεις bw ασκησεις θα μείνεις στάσιμος. Είχα ποστάρει πριν μερικές μέρες ενα ινφοφραφημα για το πως να κανεις bw ασκησεις. Απο ποιες να ξεκινήσεις, ποτε να προχωράς, κτλ. Τα βάρη παραμένουν μια πιο εύκολη λύση για αρχάριους πάντως, ειναι πολύ ξεκάθαρο το progressive overload. Κι εγω τους παρακολουθώ αυτούς. Φοβεροί! Γιαννη εισαι σιγουρος όμως ότι γινονται σωστα αυτά τα ζογκλερικά? Στα εδειξε κανεις? πως τα εμαθες? μονο από φωτογραφιες? σημερα έχω σηκωθεί με ένα ελαφρύ καψιμο σε πλάτη και ώμους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=li41PxCJUjA πιστευω την δειχνει καλά εδώ την άσκηση. Μια άλλη ασκηση για τρικέφαλους που έκανα χθές https://www.youtube.com/watch?v=vP9VfF9CF4s&spfreload=10 η διαφορα είναι ότι εγώ δεν έσκυβα μπροστά απλα ειχα το ένα ποδι μπροστά ελαφρως λυγισμένος και ευθεια η μέση. Oι αντιβραχιονες τέντωναν μέχρι κάτω κολλημένα τα χέρια στα πλευρά. Ποια εκδοχή είναι η πιο σωστη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις