DDevil Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 έφαγα γιαουρτι με πιτάκια ταχινιού και σταφιδιας γαμάνε απλά. Αλευρι ολικής θα δωσω συνταγη οποιος θελει. Θελει κανεις? ο γιαννης φανταζομαι ειναι σιγουρα ένας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Φώτη είδα το μπιφτέκι του και αρρώστησα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Φώτη είδα το μπιφτέκι του και αρρώστησα που να το φας κιολας extreme 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Μεταξύ αστείου και σοβαρού ένα πιτσιρικάς που πείραζε την κόρη μου του είπε να σταματήσει γιατί θα τον πλακώσω και όταν με είδε άλλαξε πεζοδρόμιο 1ος αντικειμενικός στόχος της γυμναστικής επετεύχθει. Θα φάνε καλά οι γαμπροί, καλώς να κοπιάσουν. Και που να ήμουν κανας αγριάνθρωπος σαν το Φώτη, δήμο θα άλλαζε ο μικρός! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Τέρμα το Krav Maga. Απερρίφθη με συνοπτικές διαδίκασίες. Θα βρώ κάτι άλλο για την αερόβια. Καλά εκεί στην ομοσπονδία τους έχουν βρεί την κότα που κάνει τα χρυσά αυγά. Μια στολές,μια δελτία,μια εξετάσεις και προπαντός ένα σκασμό σεμινάρια κάθε τρεις και λίγο. Και όταν δεν πηγαίνεις σε κοιτάνε περίεργα. Όχι πως δεν το ήξερα ότι καιρό τώρα στα μεταμοντέρνα δυναμικά αθλήματα εκτός από την μηνιαία συνδρομή σου ρουφάνε άλλα τόσα με διάφορες μαλακίες. Αυτο δυστυχως ειναι η συγχρονη λαιλαπα οχι μονο σο κραβ μαγκα, αλλα σε παρα πολλες αλλες πολεμικες τεχνες. Ισως και στις περισσοτερες.. Και το χειροτερο ειναι, πως ειναι δυσκολο να βρεθει καλη σχολη με καλο δασκαλο και καλους μαθητες που να απεχουν απο το αρμεγμα που τους οριζουν ειτε απο τις ομοσπονδιες, ειτε απο τις οργανωσεις τους. Ειδικα σε καρατε/ταεκβοντο τα πραγματα ειναι ετσι και χειροτερα οπως τα περιγραφεις, ευτυχως τουλαχιστον πολλες Κινεζικες πολεμικες τεχνες αλλα και πολλες τυπου mma απεχουν απο αυτη τη λογικη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 TEOKOS σε υποχρέωσε κανείς στη σχολή που πήγες να αγοράσεις στολή, να βγάλεις δελτίο, να συμμετέχεις σε εξετάσεις, να παρακολουθείς έξτρα σεμινάρια πέρα απ'την σχολή;Γιατί από 2 σχολές που έχω περάσει κανείς δεν μου είπε να τα πληρώσω όλα αυτά [τα πλήρωναν έξτρα μόνο όσοι ήθελαν να λάβουν μέρος σε εξετάσεις ή να παρακολουθήσουν κάποιο σεμινάριο εκτός των τμημάτων της σχολής], μόνο η μηνιαία συνδρομή μου ήταν αρκετή, και ρούχα φορούσε ο καθένας ό,τι τον/την βόλευε για την προπόνηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoriginal21 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Τελικά η χημειοθεραπεία θα κρατήσει 10 μέρες (έφαγα μια απογοήτευση όταν μου είπε θα μου πέσουν τα μαλλια) αλλά μου είπε απο την επόμενη εβδομαδα πάω άνετα gym. Απλα μου είπε να κόψω την πρωτεΐνη (whey) για κάνα μήνα.Πιο πολύ δεν θα την πάλεψω να κάτσω τόσες μέρες στο νοσοκομείο.. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Περαστικά σου ρε Αεκαρα όλα καλά θα πάνε θα το δεις! Καλά σου είπε για την πρωτεΐνη, επιβαρύνει κάπως τα νεφρά και σε συνδυασμό με την θεραπεία καλό είναι την σκόνη να την αποφύγεις!! Και την γυμναστήριαρα σου και όλα κανονικά θα τα κάνεις, περαστικά και πάλι, σιδερένιος να βγεις από αυτήν την περιπέτεια σου εύχομαι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 TEOKOS σε υποχρέωσε κανείς στη σχολή που πήγες να αγοράσεις στολή, να βγάλεις δελτίο, να συμμετέχεις σε εξετάσεις, να παρακολουθείς έξτρα σεμινάρια πέρα απ'την σχολή; Γιατί από 2 σχολές που έχω περάσει κανείς δεν μου είπε να τα πληρώσω όλα αυτά [τα πλήρωναν έξτρα μόνο όσοι ήθελαν να λάβουν μέρος σε εξετάσεις ή να παρακολουθήσουν κάποιο σεμινάριο εκτός των τμημάτων της σχολής], μόνο η μηνιαία συνδρομή μου ήταν αρκετή, και ρούχα φορούσε ο καθένας ό,τι τον/την βόλευε για την προπόνηση. Ναι σε υποχρεώνει. Παράδειγμα όταν σε κάθε μάθημα σου λέει ότι πρέπει να έχουμε κοινή εμφάνιση μπλούζα ,παντελόνι. Ότι τα γάντια σου είναι παράτερα που γράφουν mma πάνω.Και το ποτήρι ξεχείλησε όταν δεν έχεις παρακολουθήσει το τελευταίο σεμινάριο την Εβραία, γαμάουα σούπερ - ντούπερ ,expert 3 ,μοναδικής γυναίκας αυτού του επιπέδου που μας έκανε την χάρη να έλθει στην Ελλάδα από το μακρινό θεϊκό Ισραήλ να μας ανοίξει τα μάτια. Ε.. μιάμιση ώρα κάνανε όλοι τι μάθανε μαζί της και εμείς οι υπόλοιποι σε μια γωνίτσα ξεχασμένοι,επανάληψη ,μπροστινό πνιγμό μην χέσω... Συμφωνώ δεν είναι παντού έτσι.Σε όλα αυτά τα "επίσημα ,αναγνωρισμένα,ομοσπονδίες" όμως έτσι είναι. (Στην περίπτωση αυτή της Ikmf) Το έχω έχω πει και αρκετά πιο παλιά αναφέρθηκε και πιο πάνω. Ο κόσμος των δυναμικών αθλημάτων βρωμάει και ζέχνει. Δεν θα ξεχάσω όταν στο kick boxing στους fighters άμα δεν αγόραζες και κολόχαρτο που να λέει fighters πάνω την έβγαζες σε μια γωνιά να βαράς σάκο και οι άλλοι κάνανε sparring. Που σε βγάζανε σε αγώνες χωρίς να είσαι έτοιμος μόνο και μόνο για να πληρώσεις συμμετοχή . Κ.λ.π Στο karate είχαμε 7 ζώνες και τώρα έχουν έναν σκασμό και άλλες τόσες μισές. Θα βγει σεντόνι αν συνεχίσω να γράφω όλα τα στραβά και ανάποδα Τελικά η χημειοθεραπεία θα κρατήσει 10 μέρες (έφαγα μια απογοήτευση όταν μου είπε θα μου πέσουν τα μαλλια) αλλά μου είπε απο την επόμενη εβδομαδα πάω άνετα gym. Απλα μου είπε να κόψω την πρωτεΐνη (whey) για κάνα μήνα.Πιο πολύ δεν θα την πάλεψω να κάτσω τόσες μέρες στο νοσοκομείο..Ωραίος άντε να τελειώνεις με αυτό και να μπεις σε μιά σειρά.Και όπως σου είπα και πιο πρίν κοντινός μου συγγενής με την ίδια θεραπεία είναι σε όγκο πια και σκίζει τα κοτόπουλα και τα squat. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Και μη χαλιέσαι για τα μαλλιά, ξαναφυτρώνουν (σε αντίθεση με τα δικά μου... ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 1ος αντικειμενικός στόχος της γυμναστικής επετεύχθει. Θα φάνε καλά οι γαμπροί, καλώς να κοπιάσουν. Και που να ήμουν κανας αγριάνθρωπος σαν το Φώτη, δήμο θα άλλαζε ο μικρός! Ε οχι και αγριανθρωπος ρε, να ξερεις ολοι οι γονεις με τις κοπελες που τα ειχα με συμπαθουσαν . Κανω σκιπ το gym απο την δευτερα ουτε σημερα πηγα .Τι μου συμβαινει ?Μαλλον θελω λιγες μερες να προσαρμοστω ακομα στην κανονικοτητα .Συνηθως επανερχομαι πολυ γρηγορα . Σιδερενιος Αεκ . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Μεταξύ αστείου και σοβαρού ένα πιτσιρικάς που πείραζε την κόρη μου του είπε να σταματήσει γιατί θα τον πλακώσω και όταν με είδε άλλαξε πεζοδρόμιο 1ος αντικειμενικός στόχος της γυμναστικής επετεύχθει. Θα φάνε καλά οι γαμπροί, καλώς να κοπιάσουν. Και που να ήμουν κανας αγριάνθρωπος σαν το Φώτη, δήμο θα άλλαζε ο μικρός! Ε οχι και αγριανθρωπος ρε, να ξερεις ολοι οι γονεις με τις κοπελες που τα ειχα με συμπαθουσαν . Καλά Φώτη, κάνε κόρη και βλέπουμε! Ο Γιάννης, κάτι ξέρει! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 ρε για πείτε κάνα πρόγραμμα 4ς φορές τη βδομάδα. είπε είδη ο Γιάννης για Upper / Lower να το σπάσω τώρα ειαμστε στα 5x5 α κανένα άλλο παίζει; επίσης κάνα site που να λέει αυτό αυτή τη μέρα αυτό την άλλη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 ρε για πείτε κάνα πρόγραμμα 4ς φορές τη βδομάδα. είπε είδη ο Γιάννης για Upper / Lower να το σπάσω τώρα ειαμστε στα 5x5 α κανένα άλλο παίζει; επίσης κάνα site που να λέει αυτό αυτή τη μέρα αυτό την άλλη; Το upper/lower δεν είναι πρόγραμμα αλλά split. Αν και υπάρχουν προγράμματα που είναι χωρισμένα σε upper/lower δεν μπορώ να θυμηθώ κάποιο για να σε βοηθήσω. Βρήκω όμως από ένα site που κοίταγα παλιά ότι έχει κάποιον μπούσουλα για να το χτίσεις. Το άρθρο είναι εδώ: http://www.aworkoutroutine.com/upper-body-template/ Σαν συμβουλή για το volume, ανεξάρτητα από τι reps θα κάνεις, κοίταξε να αρχίσεις με λίγα σετ. Στο στήθος π.χ. αν κάνεις 2 ασκήσεις κάνε 3 σετ στην μία και 2 άντε 3 στην άλλη. Έτσι έχεις χώρο να κινηθείς για αργότερα όταν θα χρειάζεσαι παραπάνω volume. Για το lower μπορείς να πάρεις τις βασικές ιδέες και να γράψεις τι θα έβαζες να σου πούμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Ρε, το καλύτερο παιδί είσαι αλλά στην εμφάνιση, σωματώδης και με τα μούσια... ε, πολλά θέλει ένας πιτσιρικάς που σου πειράζει την κόρη και τον απείλησε ότι θα φάει ξύλο να σε δει και να χεστεί επάνω του; Εδώ φοβήθηκε εμένα που έχω μπόι. Που να είχα και ογκο δηλαδή. Πάντως της ειπα να του μιλήσει ότι του κάνει πλάκα, μην το πάρει σοβαρα ο μικρός κι έχουμε τράβαλα από το πουθενά. Γροσέρι, το upper lower θα σε βολέψει 4ημερο αλλά είναι αρκετά απαιτητικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις