DDevil Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Μετράει η πυγμαχια αλλα θα φάς ξύλο να ξέρεις. Περισσοτερο από ότι το κραβ μαγκά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δεν ειναι απαραίτητο να συμμετέχει σε μάχες. Μπορεί να κανει όλη την προπόνηση και την τεχνική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Και γω μερικες φορες που κανω προπονησεις λεω να σημειωσω τα κιλα που εκανα, τις επαναληψεις να δω αν βελτιωνομαι, καθε φορα το αφήνω, λεγοντας οτι η σημερινη προπόνηση δεν εχει σχεση με την επομενη. Πχ σημερα ξεκινησα επικλινη με μπαρα, την αλλη φορα μπορει να ξεκινησω επικλινη με αλτηρες αρα και να ανεβω κιλα ή επαναληψεις δεν θα ναι συγκρισιμα. Βλεπω πολλα παιδια να ταλαιπωρουνται τζαμπα. Λίβε αφού αλλάζεις κάθε βδομάδα ασκήσεις (γιατί το κάνεις έτσι ?) κοιτάς απλά βελτίωση σε μεγαλύτερο time-period. Έχει νόημα κι έτσι που το κάνεις να σημειώνεις. Εξάλλου τι? Όσο πιό advanced γίνεσαι εξ ορισμού δεν γίνεται να ανεβαίνεις σε κάθε προπόνηση αλλά κοιτάς το trend να ανεβαίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Βγω ένα ξέρω τα μπλοκάκια ειναι για τους μπακάληδες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimistic_83 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Τέρμα το Krav Maga. Απερρίφθη με συνοπτικές διαδίκασίες. Θα βρώ κάτι άλλο για την αερόβια. Καλά εκεί στην ομοσπονδία τους έχουν βρεί την κότα που κάνει τα χρυσά αυγά. Μια στολές,μια δελτία,μια εξετάσεις και προπαντός ένα σκασμό σεμινάρια κάθε τρεις και λίγο. Και όταν δεν πηγαίνεις σε κοιτάνε περίεργα. Μου θυμισες τους fighters που επρεπε να παρεις τα δικα τους γαντια και γενικα οτι εβγαζαν, να δινεις τις εξετασεις για ζωνες θες δεν θες και αλλα τετοια ωραια..Χιλιες φορες να πας σε καμια πυγμαχια..Οπου βλεπεις σεμιναρια καθε τρεις και λιγο μακρια και αγαπημενοι..Αυτοι κοιτανε την κονομα τους και μονο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Βγω ένα ξέρω τα μπλοκάκια ειναι για τους μπακάληδες Εσυ εισαι ασχετος, μη μιλας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Παντως Τεο πηγαινα και εγω κράβ και δεν μου λεγανε να αγοράσω τιποτα μονο ένα σπασουάρ για τα γεννητικά. Εξαρτάται και που πηγαίνεις ρε φιλε εδώ θυμαμαι παλιά ειχα παει σε έναν προπονητη κολυμβησης και ζητουσε 30 ευρω την ώρα καθενας με τη λοξα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LifeScarcity Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 άρχισα να βάζω λίγο αλάτι (μια μύτη στο κουταλάκι) μεσημέρι κ βράδυ κ νιώθω τους μυς ποιο σκληρούς κ γενικά ποιο δυνατός να το πω ? σα να μου έλειπε πχ έβγαλα χωρίς πόζα την πλάτη μ απο περιέργεια χωρίς να έχω κάνει προπόνηση ή carb up ή κάτι τέτοιο γιατι τώρα δεν κάνω low carb κ carb up , τρώω ισορροπημένα και μ έκανε εντύπωση ίσως επειδή τρώω τροφές γενικά χαμηλές σε αλάτι να μου έλειπε ? καλά θα πάω κ για γενικές αίματος κ checkup τώρα αυτή την εβδομάδα οπότε θα δω αν είναι κάτι χαμηλό μιας κ είμαι σε cut Μία από τα ίδια.Δεν ξαναπάω σε μηδέν αλάτι για κανένα λόγο.Καλύτερη φλεβικότητα,σκληράδα & πρίξιμο. Μετά είδα και αυτό το βίντεο . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Παρήγγειλα σκοινάκι! Πόσο θα λέγατε να κάνω την ημέρα; Λέω να κάνω καθημερινά. Έχω να κάνω σκοινάκι αιώνες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Τέρμα το Krav Maga. Απερρίφθη με συνοπτικές διαδίκασίες. Θα βρώ κάτι άλλο για την αερόβια. Καλά εκεί στην ομοσπονδία τους έχουν βρεί την κότα που κάνει τα χρυσά αυγά. Μια στολές,μια δελτία,μια εξετάσεις και προπαντός ένα σκασμό σεμινάρια κάθε τρεις και λίγο. Και όταν δεν πηγαίνεις σε κοιτάνε περίεργα. Όχι πως δεν το ήξερα ότι καιρό τώρα στα μεταμοντέρνα δυναμικά αθλήματα εκτός από την μηνιαία συνδρομή σου ρουφάνε άλλα τόσα με διάφορες μαλακίες. Και το Krav Maga δεν το λες και άθλημα.... Για αυτό όταν έρχεται η συζήτηση τι μαχητικό άθλημα να διαλέξω πάντα υποστηρίζω τα κλασικά boxing,πάλη σε σοβαρό αθλητικό σύλλογο με ιστορία από πίσω του. Τεο αν την συζήτηση αυτή την κάναμε πριν κάνα δυο δεκαετίες θα σε πήγαινα με το ζόρι στον εθνικό, είτε για πυγμαχία είτε για πάλη! Ο ορισμός του γυμναστικου συλλόγου! ~~~~ Wizzy ποτέ δεν το αρνήθηκα ότι είμαι και γω ένας παλιό τεντιμπόης, καλοπροαίρετος όμως πάντα.. Αν και δεν εχω ασχοληθει καθολου με μαχητικα αθληματα , αν ειχα ποτε μπει στην διαδικασια να κανω η' box h' παλη θα εκανα και μαλλον θα κατεληγα στο πρωτο . Και σιγουρα θα πηγαινα σε ενα αθλητικο συλλογο που να εχει ιστορια και παραδοση σε αυτα . Απο τοτε που γυρισα εχω πεσει με τα μουτρα στο φαγητο μιλαμε τωρα για junk food ,σαβουρες και τετοια μαλλον χρειαζομουν διαλλειμα . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Παρήγγειλα σκοινάκι! Πόσο θα λέγατε να κάνω την ημέρα; Λέω να κάνω καθημερινά. Έχω να κάνω σκοινάκι αιώνες. Δεν υπάρχει σωστή απάντηση σ αυτό. Εξαρτάται τι θες. Στη θέση σου θα έκανα ΗΙΙΤ πάντως, το σκοινακι ενδείκνυται - αρκεί να εισαι καλός και να μπορείς αμέσως να γκαζωσεις. Φώτη, τέλος η νηστεία; Τώρα βουρ στις αηδίες και απο το πασχα θα ξαναρχισεις να τρως χαρτιά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Φώτη, τέλος η νηστεία; Τώρα βουρ στις αηδίες και απο το πασχα θα ξαναρχισεις να τρως χαρτιά; Ναι τερμα προς το παρον θα το συνεχισω το ασυδοτο φαγητο για κανα μηνα ακομα οχι μεχρι το πασχα γιατι μετα δεν θα μαζευετε η ζημια .Οποτε 1 μηνα ειναι καλα και να φαμε και να μην μεινουμε πολυ πισω . Θα παω Πεμπτη Ναυπλιο αν ειναι καλος ο καιρος και μετα σε ενα χωριο 30 km εξω απο αυτο για φαγητο σε μια ταβερνα που εχει τεραστιες μεριδες και εξαιρετικο φαγητο .Αν κατσει θα ανεβασω υλικο . Μετα απο τον μηνα παλι τα ιδια ομως ξανα διατροφη γιατι ημουν ατυχος στην ζωη μου και θελω να εχω καλο σωμα χααχχαχα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 λολ δεν το θυμαμαι καθολου αυτο ρε wizzy .Aλλα ναι μου κανει λιγο over the top λεπτομερεια . Συνηθως τετοια ατομα (οχι εσυ ) τεινουν να δινουν μεγαλη σημασια στην λεπτομερεια και χανουν την ουσια και τα σημαντικα που αφορουν την γυμναστικη και φυσικα εχουν και αναλογα πενιχρα αποτελεσματα στο σωμα τους η΄στο επιπεδο της φυσικης τους καταστασης . Τώρα κατάφερα να διαβάσω ουσιαστικά το post σου. Έχεις δίκιο σε αυτά που γράφεις. Το πρόβλημα δεν είναι το μπλοκάκι (ή άλλος τρόπος διατήρησης κι ενημέρωσης προπονητικού αρχείου), αλλά η λανθασμένα βαρύνουσα σημασία που δίνεται σε αυτό εις βάρος της άσκησης αυτής καθ' αυτής. ~~~~ Wizzy ποτέ δεν το αρνήθηκα ότι είμαι και γω ένας παλιό τεντιμπόης, καλοπροαίρετος όμως πάντα.. Είσαι τεντιμπόης ρε, ευτυχώς που το παραδέχεσαι! [...] Θα παω Πεμπτη Ναυπλιο αν ειναι καλος ο καιρος και μετα σε ενα χωριο 30 km εξω απο αυτο για φαγητο σε μια ταβερνα που εχει τεραστιες μεριδες και εξαιρετικο φαγητο. Για δώσε περισσότερες πληροφορίες, να το έχω στα υπόψιν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Μία από τα ίδια.Δεν ξαναπάω σε μηδέν αλάτι για κανένα λόγο.Καλύτερη φλεβικότητα,σκληράδα & πρίξιμο. Μετά είδα και αυτό το βίντεο . Ναι κ εγώ το ίδιο, μάλιστα διάβασα σε άρθρα πως τρώγοντας πολύ λίγο προς καθόλου (καθόλου δεν γίνεται γιατι όλες οι τροφές περιέχουν) αλάτι είναι το ίδιο κακό για την υγεία με το να τρως πολύ! επίσης γαμάτος ο τυπάς , θα τον παρακολουθώ τώρα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Για δώσε περισσότερες πληροφορίες, να το έχω στα υπόψιν. Μπατζαβαλης λεγεται ειναι στο χωριο Καρατζας που εχει μια λιμνη τεχνητη .Δεν υπαρχει ο συνδυασμος ποιοτητα -ποσοτητα μιλαμε για γιγαντιαιες μεριδες Ναι κ εγώ το ίδιο, μάλιστα διάβασα σε άρθρα πως τρώγοντας πολύ λίγο προς καθόλου (καθόλου δεν γίνεται γιατι όλες οι τροφές περιέχουν) αλάτι είναι το ίδιο κακό για την υγεία με το να τρως πολύ! επίσης γαμάτος ο τυπάς , θα τον παρακολουθώ τώρα Σωστος καθολου δεν γινεται και να θες ,θελει μια λογικη ποσοτητα που να ειναι η ελαχιστη δυνατη . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις