alex_000 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Ευχαριστω Αλεξ αλλα δεν ειναι η καλυτερη μου κατασταση υπηρξα και πιο καλος απλα δεν με προλαβες !Και οσο σκεφτομαι την πρωτη φορα εδω πως στην ειχα πει χααχχα αισθανομαι πολυ ασχημα .Γαμω τα παιδια εισαι ειχα κανει λαθος . Θύμισε μου να γελάσω γιατί δεν το θυμάμαι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Μου κάθονται για το χαρακτήρα μου Φώτη όχι για το μαγιό μου. Πέρα από την πλάκα ανούσια σύγκριση γιατί κανείς δεν πάει με μαγιό δεν του σλεξ η με d&g για σερφ. Και ναι είναι κούτα εκεί αλλά είσαι άτυχος που δεν έχω υλικό από σρι λανκα Ε αυτο δεν ειπα και εγω ρε τα ξεχωρισα ,στον αλεξ απαντησα για την τιμη και σε σενα για το στυλ του μαγιο στο σερφ και ειπα πως τωρα ρουλαρουν τα Hurley ,ta volcom kai oakley einai last year . Εκανα και Balangan beach αλλα δεν ηταν για το επιπεδο μου ,φαγαμε πολυ ξυλο .Με πηρε το πλυντηριο απο κατω και βρηκα με το γονατο σε κοραλια αφησα κομματι δερματος εκει . Πηγαμε και Bingin beach που ειναι για pro surfer και δεν μπηκαμε καν ειχε 6 μετρα κυμα ,κριμα ηταν να αφηνα τα κοκκαλα μου εκει χααχ. Θύμισε μου να γελάσω γιατί δεν το θυμάμαι Σχετικα με ενα τσαντακι μεσης που εσκαγες στο gym και το ειχα κραξει . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Καλημέρα απο Πορταριά 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Καλά μην τρελαίνεσαι Φώτη. Κι ο Μαους στην αρχή μου έστειλε πμ και με έβριζε ο μλκς, νόμιζε οτι ημουν κάποιος άλλος. Γίνονται αυτά. Αυτό με το τσαντάκι δεν το θυμάμαι αλλα ζητάει κράξιμο. Τσαντάκι μέσης ρε φίλε; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Καλά, εδώ ο Φώτης με έκραξε επειδή όταν πήγαινα γυμναστήριο κρατούσα μπλοκάκι με σημειώσεις (ασκήσεις, τη σειρά τους, βάρος, αριθμός επαναλήψεων κτλ). :-) Ε, μετά το ξεπέρασα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Καλά, εδώ ο Φώτης με έκραξε επειδή όταν πήγαινα γυμναστήριο κρατούσα μπλοκάκι με σημειώσεις (ασκήσεις, τη σειρά τους, βάρος, αριθμός επαναλήψεων κτλ). :-) Ε, μετά το ξεπέρασα. λολ δεν το θυμαμαι καθολου αυτο ρε wizzy .Aλλα ναι μου κανει λιγο over the top λεπτομερεια . Συνηθως τετοια ατομα (οχι εσυ ) τεινουν να δινουν μεγαλη σημασια στην λεπτομερεια και χανουν την ουσια και τα σημαντικα που αφορουν την γυμναστικη και φυσικα εχουν και αναλογα πενιχρα αποτελεσματα στο σωμα τους η΄στο επιπεδο της φυσικης τους καταστασης . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Καλά μην τρελαίνεσαι Φώτη. Κι ο Μαους στην αρχή μου έστειλε πμ και με έβριζε ο μλκς, νόμιζε οτι ημουν κάποιος άλλος. Γίνονται αυτά. Αυτό με το τσαντάκι δεν το θυμάμαι αλλα ζητάει κράξιμο. Τσαντάκι μέσης ρε φίλε; To fanny pack είναι το πιο πρακτικό αξεσουάρ ρουχισμού που έγινε ποτέ. Θα κάνω εταιρία να τα δίνω 300 ευρώ το ένα για να ξανάρθουν στην μόδα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Φώτη εγώ το είπα από την αρχή ότι ο Αλέξ είναι κ γαμω τα παιδιά δεν έπεσα έξω! Καλώς ήρθες τεντιμπόη ~~~~~ Γιάννη αν συ έδειχνα το μήνυμα που είχα πάρει εγώ θα ξέρναγες, το μαθαίνουμε το νετ σιγά σιγά όλα Οκ. ~~~~~~ Ντέβιλ σου φαίνονται όλα παλούκια γιατί είσαι νέος στο γυμναστήριο, αν μπεις στο ρυθμό, αν πιάσεις το νόημα θα δεις ότι μόνο άχρηστα δεν είναι τα γυμναστήρια, απεναντίας αυτά που μπορείς να κάνεις εκεί δεν μπορείς να τα κάνεις πουθενά αλλού. Πρέπει να ξέρεις όμως και να έχεις καλό καθοδηγητή, και εγώ αν πήγαινα στο γυμναστήριο και έκανα πουςαπς άχρηστο θα μου φαινόταν! Υπομονή.. ~~~~~ Φίλε ποδηλάτη εγώ στην είχα πέσει με το μπλοκάκι, ο Φώτης συμπαράσταση μου έκανε γιατί συμφωνούσε μαζί μου! Ελπίζω να το έκοψες Ε? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 ~~~~~ Φίλε ποδηλάτη εγώ στην είχα πέσει με το μπλοκάκι, ο Φώτης συμπαράσταση μου έκανε γιατί συμφωνούσε μαζί μου! Ελπίζω να το έκοψες Ε? Α, ναι; Ε, μάλλον δεν θυμάμαι καλά τότε. Φώτη, sorry ρε man, τελικά δεν είσαι εσύ το κωλόπαιδο αλλά ο Mau-Maus! :-D Maus, έκοψα το γυμναστήριο, αλλά όχι το μπλοκάκι!;-) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Τέρμα το Krav Maga. Απερρίφθη με συνοπτικές διαδίκασίες. Θα βρώ κάτι άλλο για την αερόβια. Καλά εκεί στην ομοσπονδία τους έχουν βρεί την κότα που κάνει τα χρυσά αυγά. Μια στολές,μια δελτία,μια εξετάσεις και προπαντός ένα σκασμό σεμινάρια κάθε τρεις και λίγο. Και όταν δεν πηγαίνεις σε κοιτάνε περίεργα. Όχι πως δεν το ήξερα ότι καιρό τώρα στα μεταμοντέρνα δυναμικά αθλήματα εκτός από την μηνιαία συνδρομή σου ρουφάνε άλλα τόσα με διάφορες μαλακίες. Και το Krav Maga δεν το λες και άθλημα.... Για αυτό όταν έρχεται η συζήτηση τι μαχητικό άθλημα να διαλέξω πάντα υποστηρίζω τα κλασικά boxing,πάλη σε σοβαρό αθλητικό σύλλογο με ιστορία από πίσω του. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Εγώ πάντως ακόμη κάνω track (δεν νομίζω να το σταματήσω κιόλας) απλά έκανα upgrade από μπλοκάκι σε apps ή κατευθείαν στο excel που είναι το πρόγραμμα. Η εφαρμοφή που χρησιμοποιώ τώρα είναι το Progression Fitness Tracker (https://goo.gl/lt9oix) για όποιον θέλει να την δει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Τεο αν την συζήτηση αυτή την κάναμε πριν κάνα δυο δεκαετίες θα σε πήγαινα με το ζόρι στον εθνικό, είτε για πυγμαχία είτε για πάλη! Ο ορισμός του γυμναστικου συλλόγου! ~~~~ Wizzy ποτέ δεν το αρνήθηκα ότι είμαι και γω ένας παλιό τεντιμπόης, καλοπροαίρετος όμως πάντα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Εθνικός,Πανελλήνιος κ.λ.π Ακόμη και στον Δήμο που κατοικώ έχει σοβαρό αθλητικό σύλλογο τον Α.Ο.Ν.Α Και ιδιωτικές καλές σχολές υπάρχουν αλλά θέλει ψάξιμο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Και γω μερικες φορες που κανω προπονησεις λεω να σημειωσω τα κιλα που εκανα, τις επαναληψεις να δω αν βελτιωνομαι, καθε φορα το αφήνω, λεγοντας οτι η σημερινη προπόνηση δεν εχει σχεση με την επομενη. Πχ σημερα ξεκινησα επικλινη με μπαρα, την αλλη φορα μπορει να ξεκινησω επικλινη με αλτηρες αρα και να ανεβω κιλα ή επαναληψεις δεν θα ναι συγκρισιμα. Βλεπω πολλα παιδια να ταλαιπωρουνται τζαμπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Κρατάω αναλυτικά νούμερα (επαναλήψεις / σετ / είδος άσκησεις) σε κάθε προπόνηση ώστε να βλέπω πρόοδο. Για την ακρίβεια, αναγκάζω/πιέζω τον εαυτό μου να προοδεύσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις