Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

ωραίος πάτος!

~~

Όσοι κάνετε στο σπίτι πάρτε μια καρέκλα και κάντε προπόνηση όχι αστεία!

https://www.facebook.com/ZuzkaLight/videos/1145015668880288/?pnref=story

~~~~

Επίσης τι κιλά είναι ένα νούμερο και μόνο

• Like 5
Δημοσ.

το καλύτερο είναι να βλέπεις δύο άτομα στο ίδιο βάρος αλλά με διαφορετικά ποσοστά λίπους/μάζας 

Δημοσ.

Στο ιδιο βάρος θα παιξεις ισοθερμιδικά αλλα θέλει πολυυυυυ καιρο για να κάνει το σωμα την ανασυσταση και να κάψει το λιπος.

Βασικά υπάρχει το αιώνιο διλλημα. Να χάσω τελειως κιλά? με οσο το δυνατον λιγοτερη μυϊκη απώλεια? ή να μεινω στα ιδια και να τα δουλέψω με συντηρηση? βεβαια αν εισαι σε υψηλο ποσοστο λιπους 20% και πάνω πιστευω αυτό δεν γινεται. Θα πρέπει να πάς τουλάχιστον 18% και κάτω.

Δημοσ.

Ανάλογα τους στόχους διάβολε. Το σημαντικό ειναι να γυμνάζεσαι, να τρέφεσαι και να ξεκουράζεσαι σωστά. Τα υπόλοιπα έρχονται.

• Like 2
Δημοσ.

Πριν αρκετα χρονια ειχα παρει 3μηνο στα joe weider και αυτο που εχω να θυμαμαι ηταν τον γυμναστη να ειναι στην εισοδο και να μιλαει με το γκομενακι που ηταν στην υποδοχη..Επινε και το καφεδακι του :P Η αιθουσα με τα βαρη ηταν σε οροφο και οσο καιρο πηγαινα ο τυπος ανεβαινε μονο για να την δειξει σε ατομα που ερχοντουσαν για εγγραφη..Ευτυχως επαιζε κι αλλος ενας γυμναστης ο οποιος ηταν στην θεση του (δηλ. στην αιθουσα με τα βαρη) και εκανε αυτο για το οποιο πληρωνοταν, βοηθουσε και επεβλεπε..

• Like 1
Δημοσ.

Πριν αρκετα χρονια ειχα παρει 3μηνο στα joe weider και αυτο που εχω να θυμαμαι ηταν τον γυμναστη να ειναι στην εισοδο και να μιλαει με το γκομενακι που ηταν στην υποδοχη..Επινε και το καφεδακι του :P Η αιθουσα με τα βαρη ηταν σε οροφο και οσο καιρο πηγαινα ο τυπος ανεβαινε μονο για να την δειξει σε ατομα που ερχοντουσαν για εγγραφη..Ευτυχως επαιζε κι αλλος ενας γυμναστης ο οποιος ηταν στην θεση του (δηλ. στην αιθουσα με τα βαρη) και εκανε αυτο για το οποιο πληρωνοταν, βοηθουσε και επεβλεπε..

Έκανε και κάτι άλλο ο γυμναστης που έπινε το καφεδάκι του στην εισοδο .... έχωνε τον συναδελφο του.

Εγω αμα βλέπω κατεβασμένη μουρη και ψωνιλικια ουτε τους μιλάω .... προτιμώ να ρωτησω κανεναν άλλον που ξέρει και ας μην είναι γυμναστης. Και στη τελικη με γιουτιούμπ και ψάξιμο στο Ιντερνετ μπορεις να μάθεις πραγματα μη νομιζουν δηλαδή ότι τους έχουμε και αναγκη.

Δημοσ.

Πριν αρκετα χρονια ειχα παρει 3μηνο στα joe weider και αυτο που εχω να θυμαμαι ηταν τον γυμναστη να ειναι στην εισοδο και να μιλαει με το γκομενακι που ηταν στην υποδοχη..Επινε και το καφεδακι του :P Η αιθουσα με τα βαρη ηταν σε οροφο και οσο καιρο πηγαινα ο τυπος ανεβαινε μονο για να την δειξει σε ατομα που ερχοντουσαν για εγγραφη..Ευτυχως επαιζε κι αλλος ενας γυμναστης ο οποιος ηταν στην θεση του (δηλ. στην αιθουσα με τα βαρη) και εκανε αυτο για το οποιο πληρωνοταν, βοηθουσε και επεβλεπε..

Λεωφόρο Βουλιαγμένης?

Έπαιζε εκεί ένας τέτοιος αλλά τον στείλανε για τσάι

Δημοσ.

Διακοσμητικος ητανε..Το γκομενακι βεβαια δεν ξερω,μπορει και να το εφαγε :P Βεβαια αμα και το γυμναστηριο ειναι χυμα και ο αλλος ειναι σταρχιδιστης αλλο που δεν θελει για να λουφαρει..Διοτι αμα ηταν σοβαρη επιχειρηση θα εσκαγε καμια μερα ο ιδιοκτητης και θα τον αρχιζε αμα τον εβλεπε στην εισοδο να χαβαλεδιαζει με το γκομενακι..Μια φορα ειχα παει για προπονηση μεσημερακι και ηταν στο café που ηταν διπλα απο το γυμναστηριο και μιλαγε με μια σερβιτορα..Θεος ο τυπος :P Μαλλον ηταν επι των δημοσιων σχεσεων,δεν εξηγειται αλλιως :lol:

Λεωφόρο Βουλιαγμένης?
Έπαιζε εκεί ένας τέτοιος αλλά τον στείλανε για τσάι

Να ηταν μονο ενας..Για Φωκιωνος Νεγρη μιλαω εγω..

• Like 1
Δημοσ.

Διακοσμητικος ητανε..Το γκομενακι βεβαια δεν ξερω,μπορει και να το εφαγε :P Βεβαια αμα και το γυμναστηριο ειναι χυμα και ο αλλος ειναι σταρχιδιστης αλλο που δεν θελει για να λουφαρει..Διοτι αμα ηταν σοβαρη επιχειρηση θα εσκαγε καμια μερα ο ιδιοκτητης και θα τον αρχιζε αμα τον εβλεπε στην εισοδο να χαβαλεδιαζει με το γκομενακι..Μια φορα ειχα παει για προπονηση μεσημερακι και ηταν στο café που ηταν διπλα απο το γυμναστηριο και μιλαγε με μια σερβιτορα..Θεος ο τυπος :P Μαλλον ηταν επι των δημοσιων σχεσεων,δεν εξηγειται αλλιως :lol:

Να ηταν μονο ενας..Για Φωκιωνος Νεγρη μιλαω εγω..

Αυτοι βαριούνται ρε σου λεει θα κατσω εγω να δουλεψω?

τεσπα εγω δεν ασχολουμαι άλλο με τεμπέληδες έγραψα σεντονια από χθες για τα αυτονόητα.

Το θέμα με το γυμναστηριο λιγο πολύ είναι γνωστο εντάξει με την ευγενεια και αμα πέσεις και σε καλο

και φιλοτιμο γυμναστη μπορει να μάθεις πολλά. Αλλα αυτό είναι να εισαι τυχερος.

Για αυτό παντα πηγαινα γυμναστηριο και ρωτουσα απευθειας για τμηματα ειτε τζουντο ειτε κραβ μαγκα

και άλλες πολεμικές τεχνες γιατι εκει τουλάχιστον εχεις έναν δάσκαλο που οντως σε επιβλέπει.

Εγω πληρωνα 50 ευρω στην Αθηνα για 3 φορές την εβδομάδα κραβ μαγκά και ελευθερα βάρη.

Χαλαλι 10 ευρω παραπάνω τουλάχιστον σε προσεχε κάποιος.

Ειχες κάποιον να σε καθοδηγει. Το γυμναστηριο είναι τελειως χυμα φάση εγω προσωπικα αμα δεν ειχα

ορεξη για διάβασμα και ψάξιμο περι γυμναστικής και διατροφης δεν θα πηγαινα καν θα το θεωρουσα χαμενο χρονο καλυτερα σε ομαδικο άθλημα με έναν γυμναστή.

Αμα θέλουν κοσμο στα γυμναστήρια τους να βάλουν ένα άτομο να κοιτάει οντως εκει (σιγα τη δυσκολη δουλεια) στο γραφειο είμαι το πρωϊ ασχολουμαι με ένα καρο έγγραφα. Σιγα το δυσκολο που βαριούνται κιολας. Και να πηγαινει από μονος του ο γυμναστης και να διορθώνει σε αρχάριους όχι να τον φωνάζεις κάθε τρεις και λιγο εσυ. Πολύ πιο ανέμελη η δουλεια του γυμναστη εγω θα την έκανα με χαρά και ορεξη.

Δημοσ.

άρχισα να βάζω λίγο αλάτι (μια μύτη στο κουταλάκι) μεσημέρι κ βράδυ κ νιώθω τους μυς ποιο σκληρούς κ γενικά ποιο δυνατός να το πω ? σα να μου έλειπε 

πχ έβγαλα χωρίς πόζα την πλάτη μ απο περιέργεια χωρίς να έχω κάνει προπόνηση ή carb up ή κάτι τέτοιο γιατι τώρα δεν κάνω low carb κ carb up , τρώω ισορροπημένα 
και μ έκανε εντύπωση 

post-353959-0-93904700-1479682904_thumb.jpg

ίσως επειδή τρώω τροφές γενικά χαμηλές σε αλάτι να μου έλειπε ? καλά θα πάω κ για γενικές αίματος κ checkup τώρα αυτή την εβδομάδα οπότε θα δω αν είναι κάτι χαμηλό μιας κ είμαι σε cut 

• Like 8
Δημοσ.

Ειδικα σε στυλ σε χω!

attachicon.gifIMG_6796.jpg

Κuta  εισα ρε ? Eδω  ekana canggu  πιο δυσκολα  και χαροπαλευα απο μεσα το πηρα το κυμα ,πρωτη φορα εκανα εκει με μαθηματα .

Φώτη μπράβο ρε top condition, η καλύτερη έβερ. Αν και έχασες κιλά όπως λες, δεν φαίνεται καθόλου.

Στο μαγιουδάκι σε έχω πήγα τσίμπησα vilerequin το καλοκαίρι ;)

Ευχαριστω Αλεξ  αλλα δεν ειναι η καλυτερη μου κατασταση υπηρξα και πιο καλος  απλα δεν με προλαβες !Και οσο σκεφτομαι την πρωτη φορα εδω πως  στην ειχα πει  χααχχα αισθανομαι πολυ ασχημα .Γαμω τα παιδια εισαι  ειχα κανει λαθος .

Για μαγιο εχω δωσει και 400 ευρω για ενα D&G πασαρελας σειρα και για ενα αρμανι αλλα τοσα .Γενικα παλια που επαιζαν τετοιο ειδους μαγιο  εχωνα πολλα .Τα τελευταια χρονια ειναι η φαση πιο αθλητικα ,τα Hurley παιζουν πολυ τωρα  που ξεκινησαν απο surf και τα rip curl  ,τετοιου τυπου 

Σας εχω και τους δυο Santa Cruz και ενα Volcom που τσιμπησα στο Μπαλι το οποιο στεγνωνει απιστευτα γρηγορα! Και ενα Matix που ξεχασα το οποιο ειναι απιστευτα ελαστικο

Ηρεμησε ,δεν θελω τρελες  και παρορμητισμους  με volcom  δεν γ....σε κανεις αχχααχ.

Είχα δει το κατάστημα τους όταν ήμουν στο Saint Martin. Γελούσα τότε και έλεγα ποιος μαλάκας δίνει τόσα λεφτά για μαγιό. Ε για κάποιο λόγο όμως μου κόλλησε στο κεφάλι και έγινα εγώ ο μαλάκας μετά 2 χρόνια. Δεν υπάρχει πάντως από άποψη ποιότητας (προφανώς) και στεγνώνει σε 3-5 λεπτά

Τοπ ειναι και αυτα εννοειεται δεν ειχα ποτε ομως .

thanks γιατι δεν παρακολουθώ τελευταία πάνω απο 5-10 λεπτά τη μέρα κ μου ξέφυγε!! 

έχω καιρό να βάλω , με σχολή, δουλειά κλπ είμαι λίγο στριμωγμένος απο θέμα χρόνου σε φάση να τρώω όρθιος και να φεύγω να προλάβω λεωφορείο ή να μην προλαβαίνω να φάω κ να τα παίρνω σε ταπερ  :-D

η προπόνηση γίνεται αν και πάλι είμαι πιεσμένος απο χρόνο αλλα στο κόψιμο σημασία έχει περισσότερο η διατροφή όπως καλά μ είχε πει ο Φώτης πριν λίγο καιρό κ όχι να τα δώσεις όλα , έχω βρει το sweet spot στο θέμα προπόνησης και πάει καλά όλο αυτό 

Θα βάλω σε κανα μήνα++ κανονικά απλά επειδή έτυχε να μ πει ένας σήμερα για την πλάτη μ έβγαλα φωτογραφία απο περιέργεια , είχα να τη δω κανα μήνα και όντως στο κέντρο φαίνεται λες κ σχηματίζει νεκροκεφαλή xD

attachicon.gifπλάτηηη.jpg

και το τάπερ που λέγαμε xD...

attachicon.giffood.jpg

Πολυ καλη πλατη Νικο εχει  γεμισει,  σε κανα δυο χρονια αν συνεχισεις ετσι  γιατι η πλατη παιρνει πιο αργα θα εχεις πολυ μεγαλη μεταμορφωση .

post-237837-0-71443600-1479715746_thumb.jpg

• Like 5
  • Moderators
Δημοσ.

Μου κάθονται για το χαρακτήρα μου Φώτη όχι για το μαγιό μου. Πέρα από την πλάκα ανούσια σύγκριση γιατί κανείς δεν πάει με μαγιό δεν του σλεξ η με d&g για σερφ.

Και ναι είναι κούτα εκεί αλλά είσαι άτυχος που δεν έχω υλικό από σρι λανκα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...