Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

θένκς 4 αυγά ίσως πέσουν λίγο βαριά.. τα κάνω 3 και ρίχνω και μια μπανάνα :D

Μην μένεις στα αυγά, στα είπα επειδή τα ετοιμάζεις ήδη, να έβαζες κι άλλα. Ό,τι θες βάλε αλλά πιάνε τουλάχιστον 25-30 grams πρωτείνη. Αν δεν θες ετοιμασίες και δεν σε νοιάζουν τα λεφτά, κοίτα για καμία ποιοτική πρωτεινό μπάρα. 

Εντωμεταξύ πως την παλεύεις ρε συ με τόσο λίγο φαί που απέχει και αρκετά από την προπόνηση (εκτός κι αν το γεύμα στις 7 είναι το pre)? Εγώ που το παρακάνω και πολλές φορές με το φαγητό, σκέφτομαι καμιά φορά και inta-workout carbs. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Ντέβιλ το θέμα είναι να σου δείξουν ασκήσεις για να ξέρεις τι να κάνεις!

Θα πας δευτέρα και θα του πεις, έλα εδώ μεγάλε, δείξε μου πως να κάνω σωστά 4 βασικές ασκήσεις στα στήθος, δείξε μου πως να κάνω πάγκο επικλινη πως να κάνω κατάκλινη, πως να κάνω κροςοβερ κτλ, δείξε μου πως να κάνω σωστά 4 ασκήσεις πλάτης, ώμων, ποδιών, από το χεράκι πιάστον είναι υποχρεωμένος να το κάνει γι αυτό πληρώνεται, όχι για να μην σου δείχνει τίποτα και συ να πηγαίνεις στο γυμναστήριο και να κάνεις κάμψεις.

• Like 2

Ντέβιλ το θέμα είναι να σου δείξουν ασκήσεις για να ξέρεις τι να κάνεις!

Θα πας δευτέρα και θα του πεις, έλα εδώ μεγάλε, δείξε μου πως να κάνω σωστά 4 βασικές ασκήσεις στα στήθος, δείξε μου πως να κάνω πάγκο επικλινη πως να κάνω κατάκλινη, πως να κάνω κροςοβερ κτλ, δείξε μου πως να κάνω σωστά 4 ασκήσεις πλάτης, ώμων, ποδιών, από το χεράκι πιάστον είναι υποχρεωμένος να το κάνει γι αυτό πληρώνεται, όχι για να μην σου δείχνει τίποτα και συ να πηγαίνεις στο γυμναστήριο και να κάνεις κάμψεις.

Ρωτάω που και που και οποτε ρωτάω δειχνουν δεν μπορω να πώ. Πεκ ντέκ εκανα. Βασικα θα έκανα πάγκο αλλα ειχε κιλα πάνω αρκετά και βαρεθηκα να τα βγαλω. Αφου είναι ζωα ρε συ πάνε κανουν πάγκο και αφηνουν τα κιλά πανω. Προχθες τα λέγαμε.

Δεν είναι ότι ντρεπομαι. Κοιτα βασικα μεταξυ μας δεν νομιζω κανενας γυμναστης εκει μεσα να έλεγε ότι λέει ο Στουραΐτης στο βιντεο του να κλειδώνεις κάτω δηλαδή την μέση και ο αυχένας να μην κινειται. Θα μου ελεγαν απλα ναι τα χέρια λιγο εξω από τους ώμους σιγα σιγα κτλπ το λεω αυτό γιατι ποτε κανεις δεν μου το εχει πει σε γυμναστηριο. Δεν είναι δηλαδή στανταρ ότι θα σου δειξουν σωστά την άσκηση ή ολοκληρωμένα. Εμενα με ενδιαφερουν αρκετα και οι τραυματισμοι θέλω να γυμναστω έξυπνα με κάποιες βασικές ασκησεις που θα κάνουν δουλειά με ζοριλικι στα προτελευταια επαναληψη όχι να βάζω κιλά και να μην μπορω να τα σηκωσω!

Επισης με τα βαρη παιζει και κατι άλλο που κάποιοι δεν το προσέχουν και μπορει να τους βγαλει οφφ για κανα 4μηνο το λιγοτερο είναι οι κηλες στα κοιλιακά τοιχώματα δοξα το θεο εχει αρκετα σημεια μηρο - βουβωνικη περιοχη - αφαλο κτλπ εγω ειχα πετάξει αριστερά (όχι από βάρη) φαντασου από βηχα. Την εγχειρισα οκ αλλα προσέχω οσο μπορω.

Πηγαινω και κοιτάζω από περιεργεια κάποιους που σηκώνουν οι οποιοι είναι εμπειροι είναι και πιο γυμνασμένοι από μενα και οι διπλάσιοι βεβαια. Και κάνουν αυτό το λάθος δηλαδή η μέση παιζει κάτω στο στρωμα. Καλυτερα βάλε πολλά και κάνε 3 επαναλήψεις. Μέχρι το σημειο που έχεις ισοροπια και κανεις την άσκηση δεν σε κάνει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μην μένεις στα αυγά, στα είπα επειδή τα ετοιμάζεις ήδη, να έβαζες κι άλλα. Ό,τι θες βάλε αλλά πιάνε τουλάχιστον 25-30 grams πρωτείνη. Αν δεν θες ετοιμασίες και δεν σε νοιάζουν τα λεφτά, κοίτα για καμία ποιοτική πρωτεινό μπάρα. 

Εντωμεταξύ πως την παλεύεις ρε συ με τόσο λίγο φαί που απέχει και αρκετά από την προπόνηση (εκτός κι αν το γεύμα στις 7 είναι το pre)? Εγώ που το παρακάνω και πολλές φορές με το φαγητό, σκέφτομαι καμιά φορά και inta-workout carbs. 

δεν μου αρέσει να τρώω κατά την διάρκεια της μέρας γενικά.. Προτιμώ μετά την δύση του ηλίου.. και το λίγο έξτρα που πρέπει να βάλω τώρα μου την σπάει. 

χμμμ πρωτεινόμπαρες ε?? Για να ψάξω τίποτα γίγα πακέτα..

βασικά και γιαούρτι με ξηρούς καρπούς ακούγεται καλό και εύκολο. 

Επεξ/σία από alex_000

Maus κοιτα πιστευω είναι αναλογα και τον άνθρωπο έχει εκει μια γυμναστρια που οποτε είναι όταν της πεις έρχεται και δειχνει. Κάποιοι είναι πιο ζεστοι από κάποιους άλλους οποτε και εσυ νιώθεις πιο ανετα να τους πεις ξέρεις δειξε μου αυτό. Γιατι και εγω δεν γουστάρω τωρα να λέω στην άλλη ελα δειξε μου και να εχει μια μουρη σε στυλ "παρε με περσοναλ" ή "δεν είμαι υποχρεωμενη" όταν βλεπω άτομο να δειχνει ότι κάνει αγγαρεια μπορει να του πω και στα ισια άστο γάμησε το θα το βρω μονος μου. 

Ψάχνομαι και από το γιουτιούμπ με ασκησεις. Ξέρω τι κάνω στο κυκλικο (νομιζω) :-D  Θα εκανα πάγκο αλλα κλασσικα πρέπει να κανεις φασαρια για τα βάρη να πας εκει και να πεις ρε παιδια ποιανου είναι τα βάρη εδώ? αν θελεις μαζεψε τα για να κάνω την άσκηση.

Οι γυμναστες και οι γυμναστριες ΔΕΝ τα μαζευουν. Κάνουν 3-4 βολτες μεσα σε μια ώρα βλέπουν λενε και τιποτα αμα δουν κάτι λάθος (συνηθως σε αρχαριους) και ως εκει.

Αμα ο άλλος εχει υφος δεν είμαι υποχρεωμένος δεν μπορεις να του πεις τιποτα. Απλα να πάς σε άλλο γυμναστηριο που εδώ δεν έχει πολλες επιλογές. Αλλα νομιζω πανω κατω στα περισσοτερα αυτή η νοοτροπια υπάρχει. Εκτος και αν πέσεις σε φιλοτιμο άτομο και θελησει να σου δειξει.

Tις προαλλες στο μηχανημα της κωπηλατικής (όχι με τον τροχαλια) ειχε 20 κιλά. Βγάζω τον έναν δισκο και τον πάω στην θεση του στον δευτερο λεω ρε δεν γαμιεστε? εγω θα σας πάω τα βαρη? τον άφησα κάτω έβαλα τα δικά μου τα έκανα και μετα τα έβγαλα και τα πηγα στη θεση τους και ας μου έλεγε ο γυμναστης ή εκανε κανεις καμια παρατηρηση να του εξηγησω την κατάσταση. Θα γινει καμια κομπλα καμια μερα το βλέπω.

Θα εκανα πάγκο αλλα κλασσικα πρέπει να κανεις φασαρια για τα βάρη να πας εκει και να πεις ρε παιδια ποιανου είναι τα βάρη εδώ? αν θελεις μαζεψε τα για να κάνω την άσκηση.

Πας στον γυμναστή και του λες έλα εδώ βγάλε τα βάρη θέλω να κάνω γυμναστική! Σε κανέναν άλλο δεν μιλάς, ούτε σε αυτόν που έκανε πριν ούτε σε κανέναν, αυτόν θα τον πιάσει ο γυμναστής να του πει να μην αφήνει τα κιλά πάνω και όχι εσύ!

Ειλικρινά απορώ με αυτά που διαβάζω, καλά αν Οι γυμναστές δεν βγάζουν προγράμματά, δεν βγάζουν ούτε τα κιλά από πάνω τότε τι κάνουν? Γιατί πληρώνονται?

Την επόμενη φορά πιάσε και πες του αυτό που σου είπα κ έλα γράψε μας τι θα σου πει και αν στο παίξει ιστορίας.

Τι μαθαίνει κανέις όταν μιλάει στα γυμναστήρια αντί να ακούει motivational μουσική απτα ακουστικά του κινητού του ;)

Kαλα ναι εννοείται στο παλιο γυμναστηριο που πηγαινα στην Αθηνα πηγαινε και ενας τύπος που γενικά κάναμε παρέα και τα λέγαμε. Μου κανει στην αρχή "Μην παρεξηγηθείς αμα σου δειξω την ασκηση" χαχα γιατι να παρεξηγηθώ του κανω? σιγουρα υπάρχει κοσμος που ξέρει περισσοτερα από μένα. Και αμα μου τα δειχνει κιολας ακομα καλυτερα.

Μαους πάντως οι κάμψεις δεν είναι και τοσο κακη γυμναστική ξαναλέω! Μπορεις μια μερα αντι να κανεις πάγκο να πεις σημερα θα κάνω καμψεις εγω και βλέπουμε (φυσικα όχι κάθε φορά αυτό). Το Πεκ ντεκ δεν μ αρεσει σαν ασκηση παντως νιωθω να πιέζονται τα χέρια μου στην κινηση.Σαν να μην έχω τον πληρη ελεγχο της άσκηση ετσι όπως μπαινουν τα χέρια στο μηχανημα.

Πας στον γυμναστή και του λες έλα εδώ βγάλε τα βάρη θέλω να κάνω γυμναστική! Σε κανέναν άλλο δεν μιλάς, ούτε σε αυτόν που έκανε πριν ούτε σε κανέναν, αυτόν θα τον πιάσει ο γυμναστής να του πει να μην αφήνει τα κιλά πάνω και όχι εσύ!

Ειλικρινά απορώ με αυτά που διαβάζω, καλά αν Οι γυμναστές δεν βγάζουν προγράμματά, δεν βγάζουν ούτε τα κιλά από πάνω τότε τι κάνουν? Γιατί πληρώνονται?

Την επόμενη φορά πιάσε και πες του αυτό που σου είπα κ έλα γράψε μας τι θα σου πει και αν στο παίξει ιστορίας.

E τι απορεις ρε συ Μαους λιγοι και λιγες είναι τεμπέληδες ανθρωποι?! Και στη δικη μου δουλεια έχω ανθρώπους που από το 8ωρο θέλουν να κάνουν το 4ωρο να πληρωνονται κανονικα και να κάθονται. Κανουν μαλακιες και τρέχουμε εμεις να τις διορθώσουμε. Δεν υπάρχει σοβαρος κοσμος μερικές φορές οσο παράξενο και αν σου φαινεται επειδή εσυ πχ εισαι τυπικος και εργατικος.

Θα το κάνω αυτό που λες αλλα μπορει να γυρισει να μου πει γιατι δεν τα βγαζεις εσυ??? θα σηκωθω εγω να έρθω να βγάλω τα βάρη? εσυ εισαι πιο κοντά και καλά. Σου λεω από ότι εχω δει 2-3 βολτες κάνουν πιο πολύ για να χαζέψουν. Παντως στην Αθηνα δεν θυμαμαι να ειχα αυτό το "θεμα" αν και πολύ μικροτερος ο χωρος του γυμναστηριου σπάνια αφηναν βάρη πανω στην μπάρα του πάγκου.

Καλα εδώ χωριάτες είναι γενικοτερα .... σκεψου περιμενω να τσιμπησω την μεταθεση σε κανα χρονο και να την κάνω. Ουτε με καμια εχω μπλέξει από εδώ ουτε εχω κανει και κανεναν φιλο. Αθηνα μονο -.-

100 χρονια πισω η επαρχια. Οι ντοπιες/ντοπιοι κουκουρουκου , τα μαγαζια τους μέτρια - τα γυμναστήρια τους .... τα ιδια. Μουφα γενικοτερη. Απογοητευση σκέτη. Έχε χαρη που ηρθα λογω δουλειας. Ουτε ζωγραφιστο δεν θα με βλέπανε.

Εδώ στον γνωστο μου λέει την 1η μέρα "εισαι αργος" τι θα ηθελες να είναι γρηγορος? αφου δεν γυμνάζεται. Μηπως βαριέσαι να του δειξεις????!!! Τέσπα. Ας οψεται ξαναλέω που καμια φορα μας αναγκαζουν οι περιστάσεις.

• Like 1

Δεν παίζει να στο πει γιατί αυτή είναι η δουλειά του,να κατεβάζει τα κιλά!
Αν σου πει βγάλτα εσύ πες του Οκ δώσε μου πίσω τα λεφτά μου να φύγω,δεν ήρθα εδώ να κάνω τον χαμάλη,ούτε να κάνω τις δουλειές σου, να γυμναστώ ήρθα!

• Like 3

Δεν παίζει να στο πει γιατί αυτή είναι η δουλειά του,να κατεβάζει τα κιλά!

Αν σου πει βγάλτα εσύ πες του Οκ δώσε μου πίσω τα λεφτά μου να φύγω,δεν ήρθα εδώ να κάνω τον χαμάλη,ούτε να κάνω τις δουλειές σου, να γυμναστώ ήρθα!

Οντως είναι αυτή η δουλεια του? γιατι μπορει να γυρισει να σου πει εγω εδώ είμαι για να επιβλέπω όχι για να μαζευω τα βάρη των αλλων τους έχουμε πει τοσες φορές να μην το κάνουν εμεις φταιμε?

και θα καταληξεις στο σημειο "φερε μου τα λεφτά μου να φυγω..." κλασσικα. Τεσπα θα δω τι θα κανω. Πάντως μη νομιζεις ότι και εκεινοι δεν εκμεταλευονται καταστασεις γιατι μπορει να σκεφτει ωραια και που θα πάει? άλλα 2 είναι και εγω εχω και τα περισσοτερα μηχανήματα. Δεν είναι ολοι ξηγημένοι και σοβαροι ο άλλος μπορει να είναι και πονηρος στο έτσι και ειδικα αμα έχουν και αυτή τη γραμμη από τον ιδιοκτητη καλα κρασιά. Δηλαδη καμια φορά η απαντηση του υπαλληλου δειχνει και τη νοοτροπια του μαγαζιου γιατι αν ο υπάλληλος δεν ειχε μάθει ετσι δεν θα απαντουσε και ετσι θα φοβοτανε κάπως δεν θα ειχε τοσο θράσος.

Το έχω κανει αυτό που λες σε κολυμβητηριο στην Αθηνα κιολας και ηταν μια εκει ψωνάρα εν τω μεταξυ εντάξει φαινοταν η κοπελα αφου κυκλοφορουσε με μια ΤΤ τεσπα μου κανει εγω είμαι εδώ για να επιβλέπω αμα θελετε προσωπικο γυμναστη πάρτε. Απαράδεκτη απαντηση και απαράδεκτη και η ιδια βασικα αλλα τρέχα γυρευε σου λεει εγω είμαι από το δημο δεν με κουνάει κανεις. Μετα της εκοψα και τη καλημέρα πηγαινα έκανα την προπονηση μου και γεια σας. Αντε ρε ζωο από εδώ έχεις και υφάκι ποια εισαι να πουμε με το αμαξι του μπαμπα κυκλοφορεις. Ευτυχως το απόγευμα ειχε έναν αλλον γυμναστη που ηταν καλο τυπάκι και έδειχνε περισσοτερο. Οποτε προσπαθουσα να πηγαινω απόγευμα.

προσωπικά ποτέ δεν αφήνω κιλά , αλτήρες εδώ κ εκεί κλπ
βέβαια στο γυμναστήριο που πάω τους ξέρω κ επίσης η τιμή που μ βγαίνει είναι 16 euro το μήνα οπότε δεν έχω κάποια απαίτηση γενικότερα , όχι πως χρειάζομαι και κάτι εδώ π τα λέμε 
Αλλα εννοείται πως όταν με δει ο άλλος να έχω φορτώσει μπάρα θα έρθει να τα βγάλουμε ή όταν χρειαστώ βοήθεια θα είναι πάντα εκεί , βασικά θα είναι πάντα εκεί έτσι κ αλλιώς , ο τύπος έρχεται δίπλα σου και σε πωρώνει για την έξτρα rep που θα σε πάει παρακάτω 

πάντως επειδή έχω δει αδιάφορους γυμναστές ... πραγματικά απορώ γιατί έχουν κόσμο στα γυμναστήρια τους , εγώ δε θα ξαναπάταγα 
να είναι ο άλλος μπροστά σε ένα pc να χαζεύει στο fb ή να προσπαθεί να ρίξει καμια γκόμενα κ να μη κάνει τη γ@μημένη δουλειά του ... να βλέπεις πόσο κόσμο να είναι για video του youtube "gym fails " και να μην τους δίνει καν σημασία. 

• Like 2

προσωπικά ποτέ δεν αφήνω κιλά , αλτήρες εδώ κ εκεί κλπ

βέβαια στο γυμναστήριο που πάω τους ξέρω κ επίσης η τιμή που μ βγαίνει είναι 16 euro το μήνα οπότε δεν έχω κάποια απαίτηση γενικότερα , όχι πως χρειάζομαι και κάτι εδώ π τα λέμε 

Αλλα εννοείται πως όταν με δει ο άλλος να έχω φορτώσει μπάρα θα έρθει να τα βγάλουμε ή όταν χρειαστώ βοήθεια θα είναι πάντα εκεί , βασικά θα είναι πάντα εκεί έτσι κ αλλιώς , ο τύπος έρχεται δίπλα σου και σε πωρώνει για την έξτρα rep που θα σε πάει παρακάτω 

πάντως επειδή έχω δει αδιάφορους γυμναστές ... πραγματικά απορώ γιατί έχουν κόσμο στα γυμναστήρια τους , εγώ δε θα ξαναπάταγα 

να είναι ο άλλος μπροστά σε ένα pc να χαζεύει στο fb ή να προσπαθεί να ρίξει καμια γκόμενα κ να μη κάνει τη γ@μημένη δουλειά του ... να βλέπεις πόσο κόσμο να είναι για video του youtube "gym fails " και να μην τους δίνει καν σημασία. 

Ε αυτό του λεω και εγω του Μάους ότι επειδή πχ εσυ όπως γραφεις εδώ μεσα θα ησουν τυπικος και εργατικος γυμναστης δεν σημαινει ότι ολοι είναι ετσι υπάρχουν αδιαφοροι ανθρωποι και μαλιστα αμα τους πεις θα σου δειξουν με το ζορι και αμα επιμείνεις θα τσακωθείτε κιολας γιατι θα σου πουν τη μαλακια τους εσυ δεν θα την δεχτεις και θα έρθετε σε αντιπαράθεση ξερω μωρε τα έχω ζησει. Εντάξει για μενα τέτοιοι καλυτερα να μην ασχολούνται καν μαζι σου όπως και εσυ μαζι τους. Ειλικρινα.

Θα το πω ακόμη μια φορά μπας και σε βοηθήσω να το καταλάβεις!

Δουλειά και υποχρέωση του γυμναστή είναι να μην υπάρχουν κιλά πάνω στα όργανα! Δεν είναι δικιά σου, είναι δικιά του! Ωραία μέχρι εδώ?

Πρέπει να λέει στον κόσμο λοιπόν να μην αφήνουν τα κιλά πάνω, αν τον γράφουν στα παπάρια τους τότε τα κατεβάζει αυτός και όχι εσύ!

Στα λέω επειδή δεν ξέρεις, και καλό είναι να μάθεις τα δικαιώματα σου όταν πληρώνεις!

• Like 2

Θα το πω ακόμη μια φορά μπας και σε βοηθήσω να το καταλάβεις!

Δουλειά και υποχρέωση του γυμναστή είναι να μην υπάρχουν κιλά πάνω στα όργανα! Δεν είναι δικιά σου, είναι δικιά του! Ωραία μέχρι εδώ?

Πρέπει να λέει στον κόσμο λοιπόν να μην αφήνουν τα κιλά πάνω, αν τον γράφουν στα παπάρια τους τότε τα κατεβάζει αυτός και όχι εσύ!

Στα λέω επειδή δεν ξέρεις, και καλό είναι να μάθεις τα δικαιώματα σου όταν πληρώνεις!

εσυ ωραια τα λες Μάους αλλα αυτοι βαριούνται που ζουν :cry:

εδώ η άλλη μου λεει θα σου βγάλουμε πρόγραμμα ..... από Δευτερα και ηταν Πέμπτη :fear:  :fear:

από αυτή την απαντηση κατάλαβα .... πολλά.

ότι να ναι. Και σκεψου η μηνιαια συνδρομη είναι 40 ευρω το μήνα και αν πληρωνες 3μηνο θα ηταν 35.

Δηλαδη εγω είμαι ο μπαμπας της και πρεπει να πάω να της πω ότι πρέπει να μου βγάλει το πρόγραμμα αυτή δεν το καταλαβαινει από μονη της. Αυτά βαριέμαι. Πραγματικα όμως.

Γιατι σκέψου όταν μπαινεις στο τρυπάκι να "παρακαλας" για βασικά πραγματα εισαι ηδη σε μειονεκτική θέση. Να βγεις κερδισμένος αποκλειεται. Τεσπα εγω όπως το κοβω μερικές ερωτήσεις όταν έχω αποριες και από ασκησεις ότι ξέρω και θα ψάχνω από μονος μου. Θα μου πεις γατι πληρώνεις 40 ε γιατι δεν έχω άλλη επιλογή και για να χρησιμοποιώ κανα μηχάνημα.

Και από πρόγραμμα θα συνεχισω το κυκλικο θα πηγαινω θα κάνω 1-2 ασκησεις για κάθε μυϊκη ομαδα και θα φευγω μέχρι να βγάλω και τον μηνα μετά βλέπουμε. Μπορει να μου βγάλει πρόγραμμα η άλλη που είναι πιο φιλική και μιλάει - χαιρετάει περισσοτερο.

Εγω τα ηξερα αυτά για τα γυμναστήρια και τα ειχα πει και στον Γιάννη κυκλοφορουν μεγάλες ψωνάρες εκει μέσα. Γιατι το να αφηνεις τα βαρη πάνω στα μηχανήματα δειχνει επισης ότι εισαι ψωνισμένος σκέφτεσαι ότι θα περάσει ο υπηρέτης σου και θα τα μαζέψει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...