alex_000 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Αν δεν έχεις τάπερ πως θα τα μεταφέρεις; Στις τσέπες σου;! Θα σου έλεγα να κανεις κιμά το στήθος και να φτιάξεις ψητά μπιφτεκακια, μικρά σαν μπαλίτσες. Σαν σνακ τρώγονται. Αλλα εισαι ήδη φουλ σε στήθος. Άλλη λύση, ασπράδι, τριμμένο φυστίκι, αλεσμένη βρώμη και ταχίνι με κακάο. Πλάσιμο, μικρές μπαλίτσες και στην κατάψυξη. Τα βγάζεις μια ώρα πριν τα φας, να μαλακώσουν λίγο. Αν τα θες πιο πρωτεϊνικά βάλε σκόνη πρωτεΐνης στο μίγμα. Κοίτα αν πάρεις 2 βραστά αυγά και μια μπανάνα πχ δεν θέλει ταπερ.. αυτό εννοώ. Για το πρώτο έχεις δίκιο όχι άλλο κοτόπουλο! Για το δεύτερο μιλάμε για πάνω από 1 λεπτό προετοιμασία άρα δυστυχώς απορρίπτεται, δεν είμαι μερακλής 1
DDevil Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Ευχαριστώ όλους για τις ευχές και την βοήθεια. Είναι σε πρώτο στάδιο αυτό που έχω και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος ανησυχίας απ' οτι μου έχουν πει. Την Τρίτη ξεκινάω και τότε θα μου πουν και με τι ακριβώς θα γίνουν οι θεραπείες. Περαστικά φιλε ευχομαι να γινεις γρηγορα καλά και να μην βρισκει κάνεναν άνθρωπο αυτή η αρρωστια. Αν θελεις γράψε μας τι σου ειπε ο γιατρος ή από που νομιζεις ότι μπορει να προέκυψε ή κάποιο σύμπτωμα μια και ειμαστε θρεντ φιτνεσ να ξέρουμε τι παιζει. Λοιπον κατά τα αλλα εγω σημερα πηγα ζυγιστηκα. Το τελευταιο καιρο κάνω μια διατροφή ισα για να χάσω 2 κιλα σε 2 μηνες ειχα να ζυγιστω 2 εβδομάδες δεν ειδα καμια διαφορα ακριβως τα ιδια κιλα οποτε μαλλον είναι διατροφή συντηρησης ή εστω επειδή είναι λιγα αυτά που θελω να χάσω δεν φαινονται αμέσως? δεν ξέρω. Τελοςπαντων οι θερμιδες που καταναλώνω είναι 2.200 ημερησίως (στο περιπου) https://postimg.org/image/oiqtsswfv/ https://postimg.org/image/vi7lcgde9/ εκεινο που πασχιζω είναι να χάσω 2 άντε το πολύ 3 κιλά να πεσω στα 79-80 τωρα είμαι 82κιλά με 1.80 υψος αλλα με οσο το δυνατον λιγοτερη μυϊκη απώλεια. Το παλευω χωρις συμπληρώματα με περιπου 130-140γρ πρωτεΐνης την ημέρα. Από φαγητά. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Έχεις ξεκινήσει βάρη για αυτό δε βλέπεις διαφορά στη ζυγαριά. Δεν είναι τόσο λίπος όσο και μυικος όγκος καθώς έχω στα ίδια κιλά με εσένα και 170 ύψος έχω κοιλιάκους και απλά στο λέω σαν μέτρο σύγκρισης και όχι για να δείξω ποιος είναι καλύτερος 1
DDevil Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Nαι μωρέ εντάξει. Στο γυμναστηριο πηγα και χθες και εκανα κυκλικο πρόγραμμα. Για στηθος έκανα σε μια ακρη τις δικές μου τις κάμψεις μετα πήρα ένα αλτηράκι δουλεψα αυτοσυγκεντρωση για δικέφαλους και σφυρια για τρικέφαλους. Για ώμους πηγα σε ένα μηχάνημα έβαλα 20 κιλά χαλαρά και εκανα 3 σετ των 10. Την ένιωθα την άσκηση θα μπορουσα να να βάλω και παραπανω αλλα λέω άστο χαλαρά. Μετα έπαιξα κωπηλατική για πλάτη σε μηχάνημα που ακουμπάς το στηθος μπροστά , φυσικά μονοζυγο! Και για ποδια έπαιξα εκτάσεις και καθίσματα από τα δικά μου. Μια μίξη δηλαδή! Κυκλικο πρόγραμμα .... κοιλιακους - ραχιαιους διατάσεις και δρομο. 45 λεπτά καθαρη προπονηση χωρις τα διαλειματα έχω ένα χρονομετρο και το σταματαω όταν είμαι σε διαλειμα.
gon1332 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Συνήθως ξεκινάω χρονόμετρο όταν ξεκινάει το διάλλειμα.
TEOKOS Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Αλλαξα gym (για βάρη). Πήγα σε ένα που έχει σάκο έτσι θα βαραω κάθε μέρα. Μαλιστα το έχει ελεύθερο εκεί που είναι οι διάδρομοι όλη μέρα, όχι χωμένο σε καποια αίθουσα που κάνουν 10 ώρες την μέρα less mils η πως τα λένε αυτά τα τεντυμποικα.. Τελος ή κλαψα απο εμένα επιτέλους Τι έγινε ρε Άλεξ με εκείνον τον πόνο χαμηλά στην πλάτη; Nαι μωρέ εντάξει. Στο γυμναστηριο πηγα και χθες και εκανα κυκλικο πρόγραμμα. Για στηθος έκανα σε μια ακρη τις δικές μου τις κάμψεις μετα πήρα ένα αλτηράκι δουλεψα αυτοσυγκεντρωση για δικέφαλους και σφυρια για τρικέφαλους. Για ώμους πηγα σε ένα μηχάνημα έβαλα 20 κιλά χαλαρά και εκανα 3 σετ των 10. Την ένιωθα την άσκηση θα μπορουσα να να βάλω και παραπανω αλλα λέω άστο χαλαρά. Μετα έπαιξα κωπηλατική για πλάτη σε μηχάνημα που ακουμπάς το στηθος μπροστά , φυσικά μονοζυγο! Και για ποδια έπαιξα εκτάσεις και καθίσματα από τα δικά μου. Μια μίξη δηλαδή! Κυκλικο πρόγραμμα .... κοιλιακους - ραχιαιους διατάσεις και δρομο. 45 λεπτά καθαρη προπονηση χωρις τα διαλειματα έχω ένα χρονομετρο και το σταματαω όταν είμαι σε διαλειμα. Ρε συ μην παρεξηγηθείς και από τα λίγα που ξέρω,θα έλεγα να βγάλεις ένα σοβαρό πρόγραμμα full body. Αφού αυτό σου αρέσει (και είναι για μένα πολύ αποτελεσματικό αν έχεις τις δυνάμεις να το τηρείς ).Επικεντρώσου στις βασικές , μεγάλες μυϊκές ομάδες. Άσε δικέφαλα ,τρικέφαλα κ.λ.π . Καλά είσαι εκεί. Το σώμα σου (από την φώτο) φωνάζει για πολυαρθρικές πο σιγά - σιγά θα αυξάνεις βάρη 1
Mau-Maus Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Έχεις ξεκινήσει βάρη για αυτό δε βλέπεις διαφορά στη ζυγαριά. Καμία σχέση! Ο λόγος που δεν χάνει κιλά δεν είναι σε καμιά περίπτωση τα μυικα κιλά που έβαλε με μια βδομάδα γυμναστήριο, ο λόγος που δεν χάνει είναι άλλος, φαΐ λέγεται. Ντέβιλ μην βιάζεσαι, σιγά σιγά, επίσης πες τους να σου φτιάξουν ένα πρόγραμμα ρε φίλε μην ντρέπεσαι. ~~~~ Τεο άκουσε εμένα ο Άλεξ και έγινε περδίκι! 3
alex_000 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι περδίκι, ακόμα πονάει αλλά κατάλαβα ότι μεγάλο μέρος του προβλήματος είναι όντως η στάση του ύπνου όπως είχε πει ο μαους. Την διόρθωσα και η κατάσταση βελτιώνεται. Οι προπονήσεις συνεχίζουν ενώ ταυτόχρονα δυναμώνω την μέση με έξτρα δουλειά σε ραχιαίους. Δεν γνωρίζω αν θα μπορώ να βγάλω ποτέ προπόνηση muai thai χωρίς να πονάνε δάφορα την άλλη μέρα είναι υπερβολικά σκληρή, κουραστική και απαιτητική. Σήμερα πονάει η μέση (λίγο), το κουτουπίε γιατί χτύπησα ένα πολύ δυνατό λάκτισμα σε αγκώνα (ξεράθηκε επιτόπου χτες αλλά συνέχισα), και ο αριστερός τετρακέφαλος γιατί ένας τυπάς με πελέκησε κανονικά με low kicks. Έδωσα κιόλας όμως δεν έτρωγα μόνο.. πάει οκ το πράμα . 1
bosei Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Άλεξ τα 1-2 αυγά τι τα κλάσουν ρε συ? Τι πρωτεινοσύνθεση να κάνεις με 12 grams πρωτείνη ? Οκ, δεν παίζει τόσο ρόλο το meal timing αλλά δεν θα πόνταρα και τα λεφτά μου ότι μαξάρεις το potential σου όταν απέχει ένα επαρκές πρωτεινικό γεύμα 10 ώρες από το άλλο (από τις 09:30 μέχρι τις 19:00 που είναι το post-workout). Οπότε εγώ για αρχή θα πρότεινα να κάνεις τα αυγά τουλάχιστον 4 και βάλε και κανά φρούτο...μετά δεν ξέρω τι χώρο έχεις να παίξεις μπάλα με άλλα γεύματα. 1
raxanas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Γεια σας παιδια εχω μια απορία.Ειμαι 1.86 68κιλα(ξέρω λιγα αλλα ακολουθώ διατροφή για να πάρω) 8% λίπος.Κάνω personal training κυρίως λόγω θέμα κοιλων στην Ο3,Ο4.Δέν κάνω αερόβια και κυρίως θελω να βάλω τα κιλά που παίρνω σε μυς.Γενικά κανω αρκετό κορμό και trx στην προπονηση για να μην με πονάει η περιοχη κατωπην εντολης γιατρου αλλα και ελεγχομενα βαρυ για υπερτροφια.Οι κοιλιακοί μου ξεχωρίζουν αλλα αισθάνομαι οτι δέν υπάρχει αρκετός μυς εκει πέρα αν βγάζει νόημα.Τις μέρες που δεν έχω προπόνηση έχει καποιο νόημα να κάνω extra plancks και κοιλιακούς στο σπίτι, η έτσι θα κάψω τους μυς?Ευχαριστω
bosei Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Γεια σας παιδια εχω μια απορία.Ειμαι 1.86 68κιλα(ξέρω λιγα αλλα ακολουθώ διατροφή για να πάρω) 8% λίπος.Κάνω personal training κυρίως λόγω θέμα κοιλων στην Ο3,Ο4.Δέν κάνω αερόβια και κυρίως θελω να βάλω τα κιλά που παίρν σε μυς.Γενικά κανω αρκετό κορμό και trx.Οι κοιλιακοί μου ξεχωρίζουν αλλα αισθάνομαι οτι δέν υπάρχει αρκετός μυς εκει πέρα αν βγάζει νόημα.Τις μέρες που δεν έχω προπόνηση έχει καποιο νόημα να κάνω extra plancks και κοιλιακούς στο σπίτι, η έτσι θα κάψω τους μυς?Ευχαριστω Ε με 68 κιλά και τέτοιο ύψος δεν ξέρω πόσο περιμένεις να "πεταχτούν" αλλά πάντως όχι πολύ. Όσο βάζεις κιλά θα μεγαλώνουν και οι μύες σου, αρκεί να τους γυμνάζεις επαρκώς. Οπότε η πρότασή μου είναι, αφού τους προπονείς ήδη μην κάνεις παραπάνω. Βάλε τα κιλά που θες και αν αντικειμενικά έχουν μείνει πίσω τότε ίσως χρειαστεί να αλλάξεις κάτι.
Mau-Maus Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Όσους κοιλιακούς θες κανε ακόμη και καθημερινά, δεν έχουν κανένα θέμα καψίματος. ~~ Δήμητρα πολύ καλό όντως
DDevil Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Καμία σχέση! Ο λόγος που δεν χάνει κιλά δεν είναι σε καμιά περίπτωση τα μυικα κιλά που έβαλε με μια βδομάδα γυμναστήριο, ο λόγος που δεν χάνει είναι άλλος, φαΐ λέγεται. Ντέβιλ μην βιάζεσαι, σιγά σιγά, επίσης πες τους να σου φτιάξουν ένα πρόγραμμα ρε φίλε μην ντρέπεσαι. ~~~~ Τεο άκουσε εμένα ο Άλεξ και έγινε περδίκι! Σκεφτομουν να κάνω το κυκλικο για κανα μηνα πριν τους πω να μου φτιάξουν προγραμμα. Οχι? δεν θα ειναι σωστο? εντάξει 2 κιλάκια δεν ειναι τιποτα ισα ισα για να πέσω εκει στα 79 κιλα ετσι ωστε αμα πάρω μυϊκα μετά να ειμαι γυρω στα 82-83 μην ειμαι 85-86. Για αυτο σκεφτομαι να ΜΗΝ μεινω στα 82 οπως τωρα. Η διατροφη ειναι για 1 κιλο χάσιμο το μηνα οποτε για να δεις αν οντως έχασες θα πρεπει να εχεις μια ζυγαρια σπιτι και αμεσως μετα το κατρουλιο την αφοδευση και νηστικος κανα 14ωρο απο βραδύς πας και ζυγιζεσαι και εννοειται χωρις ρουχα. Και ειναι 1 κιλο χασιμο το μήνα για να μην χάσω καθολου μυϊκή μάζα. Τι έγινε ρε Άλεξ με εκείνον τον πόνο χαμηλά στην πλάτη; Ρε συ μην παρεξηγηθείς και από τα λίγα που ξέρω,θα έλεγα να βγάλεις ένα σοβαρό πρόγραμμα full body. Αφού αυτό σου αρέσει (και είναι για μένα πολύ αποτελεσματικό αν έχεις τις δυνάμεις να το τηρείς ). Επικεντρώσου στις βασικές , μεγάλες μυϊκές ομάδες. Άσε δικέφαλα ,τρικέφαλα κ.λ.π . Καλά είσαι εκεί. Το σώμα σου (από την φώτο) φωνάζει για πολυαρθρικές πο σιγά - σιγά θα αυξάνεις βάρη Πολυαρθρικες δηλαδη αρσεις θανατου , καθισματα , μονοζυγους , βυθισεις κτλπ? οι αρσεις θανατου θελουν γυμναστη απο πάνω και ζωνη στη μέση.
alex_000 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Άλεξ τα 1-2 αυγά τι τα κλάσουν ρε συ? Τι πρωτεινοσύνθεση να κάνεις με 12 grams πρωτείνη ? Οκ, δεν παίζει τόσο ρόλο το meal timing αλλά δεν θα πόνταρα και τα λεφτά μου ότι μαξάρεις το potential σου όταν απέχει ένα επαρκές πρωτεινικό γεύμα 10 ώρες από το άλλο (από τις 09:30 μέχρι τις 19:00 που είναι το post-workout). Οπότε εγώ για αρχή θα πρότεινα να κάνεις τα αυγά τουλάχιστον 4 και βάλε και κανά φρούτο...μετά δεν ξέρω τι χώρο έχεις να παίξεις μπάλα με άλλα γεύματα. θένκς 4 αυγά ίσως πέσουν λίγο βαριά.. τα κάνω 3 και ρίχνω και μια μπανάνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις