Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα δει το κατάστημα τους όταν ήμουν στο Saint Martin. Γελούσα τότε και έλεγα ποιος μαλάκας δίνει τόσα λεφτά για μαγιό. Ε για κάποιο λόγο όμως μου κόλλησε στο κεφάλι και έγινα εγώ ο μαλάκας μετά 2 χρόνια. Δεν υπάρχει πάντως από άποψη ποιότητας (προφανώς) και στεγνώνει σε 3-5 λεπτά

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα. Πάει καιρός που έγραψα τελευταία εδώ. Απλά ρωτάω σε περίπτωση που έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία.

Έχω δυστυχώς την κωλοαρρώστια (ευτυχώς όλα θα πάνε καλά απ' ότι φαίνεται) απλά σε κάποιες μέρες ξεκινάω συνεδρίες.

Μπορώ να πάω στο γυμναστήριο και να κάνω έστω με πολύ λίγα κιλά βάρη/αερόβια ή να το αποφύγω; Μου λέτε τι ρωτάω τώρα, ας κοιτάξω να γίνω καλά και συμφωνώ απόλυτα, απλά η γυμναστική για μένα είναι ένας τρόπος να ξεφεύγω και μου χρειάζεται έστω και λίγο. Φυσικά θα ακολουθήσω ότι μου πεί ο γιατρός μου απλά να πάρω μια άποψη θα ήθελα. Ευχαριστώ.

• Like 1
Δημοσ.

Φώτη μπράβο ρε top condition, η καλύτερη έβερ. Αν και έχασες κιλά όπως λες, δεν φαίνεται καθόλου.

Στο μαγιουδάκι σε έχω πήγα τσίμπησα vilerequin το καλοκαίρι ;)

thanks γιατι δεν παρακολουθώ τελευταία πάνω απο 5-10 λεπτά τη μέρα κ μου ξέφυγε!! 

έχω καιρό να βάλω , με σχολή, δουλειά κλπ είμαι λίγο στριμωγμένος απο θέμα χρόνου σε φάση να τρώω όρθιος και να φεύγω να προλάβω λεωφορείο ή να μην προλαβαίνω να φάω κ να τα παίρνω σε ταπερ  :-D

η προπόνηση γίνεται αν και πάλι είμαι πιεσμένος απο χρόνο αλλα στο κόψιμο σημασία έχει περισσότερο η διατροφή όπως καλά μ είχε πει ο Φώτης πριν λίγο καιρό κ όχι να τα δώσεις όλα , έχω βρει το sweet spot στο θέμα προπόνησης και πάει καλά όλο αυτό 

Θα βάλω σε κανα μήνα++ κανονικά απλά επειδή έτυχε να μ πει ένας σήμερα για την πλάτη μ έβγαλα φωτογραφία απο περιέργεια , είχα να τη δω κανα μήνα και όντως στο κέντρο φαίνεται λες κ σχηματίζει νεκροκεφαλή xD

post-353959-0-74447600-1479510288_thumb.jpg

και το τάπερ που λέγαμε xD...

post-353959-0-16329200-1479511084_thumb.jpg

• Like 9
Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα. Πάει καιρός που έγραψα τελευταία εδώ.

Φίλε μου πολλά πολλά περαστικά σου εύχομαι και όλα να πάνε καλά..

Θύμισε μου κάτι, ήσουν εσύ που σε είχε πιάσει τρομερός πονοκέφαλος μετά από πόνο στον αυχένα? Καλά θυμάμαι?

Είχε κάποια σχέση αυτό με την περιπέτεια σου?

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ.  Ναι εγώ ήμουν με τον πονοκέφαλο (δεν ξαναπαρατηρήθηκε) αλλά δεν έχει καμία σχέση, αλλού τελείως το παρόν πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα. Πάει καιρός που έγραψα τελευταία εδώ. Απλά ρωτάω σε περίπτωση που έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία.

Έχω δυστυχώς την κωλοαρρώστια (ευτυχώς όλα θα πάνε καλά απ' ότι φαίνεται) απλά σε κάποιες μέρες ξεκινάω συνεδρίες.

Μπορώ να πάω στο γυμναστήριο και να κάνω έστω με πολύ λίγα κιλά βάρη/αερόβια ή να το αποφύγω; Μου λέτε τι ρωτάω τώρα, ας κοιτάξω να γίνω καλά και συμφωνώ απόλυτα, απλά η γυμναστική για μένα είναι ένας τρόπος να ξεφεύγω και μου χρειάζεται έστω και λίγο. Φυσικά θα ακολουθήσω ότι μου πεί ο γιατρός μου απλά να πάρω μια άποψη θα ήθελα. Ευχαριστώ.

Ένας σωρός από αρρώστιες κατηγοροποιήθηκαν σαν καρκίνος και επειδή μερικές από αυτές είναι επικίνδυνες φοβόμαστε και το όνομα να πούμε.

Συνήθως όταν είμαστε σε θεραπεία ο οργανισμός δίνει ότι έχει και δεν έχει . Ο γιατρός θα σου πει τι πρέπει.

Συγγενής μου πάντως μια χαρά γυμνάζεται ,απλά στην θεραπεία κόβει.

Ανάλογα την αρρώστια και την θεραπεία της βέβαια. Άμα πάρεις π.χ ιώδιο δεν τρέχει κάστανο άμα πάρεις χύμο δεν μπορείς έτσι και αλλιώς

Περαστικά και ξανά δυνατός να γυρίσεις, χωρίς πονοκεφάλους ε.. :-)

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο που λέει ο Θοδωρής. Αν πας για χημειοθεραπεία θα είσαι χάλια, τι γυμναστική, ούτε να σταθείς δε θα μπορείς. Ναυτίες, πονοκέφαλοι, εξάντληση, έχει πολλές παρενέργειες.

Περαστικά σου!

Δημοσ.

aek αν κάνεις χημειοθεραπείες καλό θα ήταν να μείνεις εκτός
θα είσαι καταβεβλημένος αρκετά 
εύχομαι όλα καλά και να βγεις νικητής !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αλλαξα gym (για βάρη). Πήγα σε ένα που έχει σάκο έτσι θα βαραω κάθε μέρα. Μαλιστα το έχει ελεύθερο εκεί που είναι οι διάδρομοι όλη μέρα, όχι χωμένο σε καποια αίθουσα που κάνουν 10 ώρες την μέρα less mils η πως τα λένε αυτά τα τεντυμποικα.. Τελος ή κλαψα απο εμένα επιτέλους :D

--------

Θέλω να βάλω 3 κιλά να πάω 86-87. Έχω χωρο για 2 έξτρα μικρά γεύματα στις 10 και στις 3. Πείτε ιδέες για καθρα γεύματα μα μην μπει πολύ λίπος. Προϋπόθεση να μην παίζει τάπερ. Μην μου πείτε κοτόπουλο με ρύζι.. κάτι σε σνακ

Τώρα είμαι:

9:30 - 400ml γάλα με πρωτεινη

14:00 - 1 με 2 βραστά αυγά

19:00 - 400ml γάλα με πρωτεινη, 230 γραμ μακαρόνια 250 γμ στήθος κοτόπουλο

23:00 - 250 γμ στηθος και 400ml γάλα με πρωτεινη.

Τα υπόλοιπα υγρά της μέρας δεν έχουν θερμίδες

Επεξ/σία από alex_000
  • Like 4
Δημοσ.

Αν δεν έχεις τάπερ πως θα τα μεταφέρεις; Στις τσέπες σου;!

Θα σου έλεγα να κανεις κιμά το στήθος και να φτιάξεις ψητά μπιφτεκακια, μικρά σαν μπαλίτσες. Σαν σνακ τρώγονται. Αλλα εισαι ήδη φουλ σε στήθος.

Άλλη λύση, ασπράδι, τριμμένο φυστίκι, αλεσμένη βρώμη και ταχίνι με κακάο. Πλάσιμο, μικρές μπαλίτσες και στην κατάψυξη. Τα βγάζεις μια ώρα πριν τα φας, να μαλακώσουν λίγο. Αν τα θες πιο πρωτεϊνικά βάλε σκόνη πρωτεΐνης στο μίγμα.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ όλους για τις ευχές και την βοήθεια. Είναι σε πρώτο στάδιο αυτό που έχω και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος ανησυχίας απ' οτι μου έχουν πει. Την Τρίτη ξεκινάω και τότε θα μου πουν και με τι ακριβώς θα γίνουν οι θεραπείες.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...