DDevil Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Εχθές πέτυχα μπάρμπα να στεγνωνει επί 10 λεπτά τον φουτσο του και μετά αλλά 10 το κωλο του. Σιχαθηκα, αυτό το Πιστολάκι (του γυμναστηριου) δεν το ακουμπώ που να βγάζει χρυσό αντί για αέρα ε φιλε αυτό όμως πάει προς το κομπλεξισμο τωρα χαχαχα (πλακα κανω προφανως) δικιο έχεις. Ευτυχως ειμαστε αρκετοι οποτε σιγα σιγα οι γυμνιστές να ξέρετε θα πέσει κανα συρμα στην διευθυνση και θα το κοψετε το άθλημα τουλάχιστον στους κοινοχρηστους χώρους. Φιλικά παντα -.- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Ντεβιλ αφού είσαι σε κοινόχρηστο χώρο σεβασου και εσύ την προτίμηση του άλλου να θέλει να βάλει το σωβρακο χωρίς να κάνει ακροβατικά κάτω από την πετσέτα. Αποδυτήρια είναι οπότε θα δεις γυμνόυς. Εδώ στης σχολής το γυμναστήριο όλοι γυμνοί είμαστε και έχουμε 4 ντους σε κάθε διάδρομο με ντουλάπια 2 και δύο σε κάθε μεριά κάνεις δεν έχει πρόβλημα. Κομπλεξισμοι είναι αυτά. Και να κανουμε ολοι οι υπολοιποι δηλαδη ακροβατικα για να μη μας τον ακουμπησει? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Να το διαβάσει αυτό κανας πιτσιρικάς, υλικό για φαπινκγ... Βιτσιοζο, εγω κατουραω στα ντους, με βολεύει. Άλλωστε θα πέσει νερό και θα φύγει, no big deal. Επίσης, τα αγόρια μπορεί να βιώσουν στύση σε άκυρη στιγμή, κρίμα αν δε σου δει συμβεί ποτε αλλα έτσι ειναι η ζωη, δεν το επιλέγουν. Τέλος μερικοί απλά δεν ντρέπονται όπως άλλοι, δε φοβούνται να δείξουν για λίγο το τσουτσουνι τους. λολ. Το να παρατήσουν ομως τα βάρη ειναι επιλογή και δείχνει έλλειψη σεβασμού. ٍΣτο σπίτι σου μπορείς να κατουράς στη ντουζιέρα αλλά και στο νιπτήρα αν θες, να ξεπλένεις με νερό και να είσαι ευχαριστημένος, αφού έτσι μπορεί να σε βολεύει... ...αλλά σε κοινές ντουζιέρες, αν δεν είσαι πρόθυμος να ρίξεις απολυμαντικό αφού κατουρήσεις, δεν τηρείς στοιχειώδεις αρχές υγιεινής.... ...εσύ όσο τρέχει το νερό μπορεί να μην το καταλάβεις, αλλά ο επόμενος θα "πάρει μυρωδιά" τί παίχτηκε...επιλέγιες να κατουρήσεις, να επιλέξεις να καθαρίσεις κι όλας...διαφορετικά είναι έλλειψη σεβασμού Έπρεπε να ήμασταν μαζί στρατό, θα είχες στρώσει λολ... ...απ' ότι φαίνεται το συγκεκριμένο ζήτημα είναι τέτοιο που κινητοποιεί κάποιους να απαντούν με τρόπο που να πλασάρουν μια εικόνα για τον εαυτό τους, βάσει των θετικών/αρνητικών διακρίσεων που έχουν στο μυαλό τους... ...κι αφού έχουν προσδώσει ένα "ρόλο" στους ίδιους, τον αντίθετο "ρόλο" τον αποδίδουν στους άλλους, ανεξαρτήτως του τί γράφουν... ...για μένα, όπως έγραψα πολλάκις, το θέμα ΔΕΝ είναι η γύμνια σε περιστάσεις όπως πχ - να βγάλει κανείς τη πετσέτα και να φορέσει το εσώρουχο - ή να βγει από το ντους γυμνός και να μετά να τυλιχθεί με τη πετσέτα... ...το θέμα είναι : - σε συνθήκες συμφόρησης στα αποδυτήρια η γύμνια ενός μπορεί να καταστεί άβολη για τον διπλανό, αν κοντεύει να του μοστράρει τον κώλο στα μούτρα ή να του τον ακουμπήσει...άλλο να είναι 3-4 άτομα ο καθένας με την άνεσή του και στον άπλετο χώρο του, άλλο να κάνεις μισό βήμα και να σκουντουφλάς στον διπλανό... - η διαφημιζόμενη γύμνια, που καταλαβαίνεις ότι είναι σκόπιμη με τον ένα τρόπο ή τον άλλο... ...είτε επειδή προσπαθεί κάποιος να το παίξει πολύ κουλ και καταλήγει να ντύνεται πιο αργά κι από τη γιαγιά μου (με τον ίδιο φιλάρεσκο τρόπο που κάποιος μπορεί να ποζάρει επιδεικτικα -ντυμένος- μπροστά στον καθρέφτη στον πάγκο με τα βαράκια...δεν θα χολοσκάσεις, αλλά θα σκεφθείς ότι είναι ψωνάρα) ...είτε επειδή μπορεί να τη βρίσκει και λίγο με τη δημόσια γύμνια ή με τα αγόρια...κι υπάρχουν κι αγόρια που βιώνουν κάτι τέτοιο, δεν μου έχει συμβεί και δεν το κατακρίνω αλλά δεν μου αρέσει να είμαι κατ' ανάγκην μέρος του κοινού ή της εμπειρίας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Εχθές πέτυχα μπάρμπα να στεγνωνει επί 10 λεπτά τον φουτσο του και μετά αλλά 10 το κωλο του. Σιχαθηκα, αυτό το Πιστολάκι (του γυμναστηριου) δεν το ακουμπώ που να βγάζει χρυσό αντί για αέρα Φίλε αυτό δεν επιτρέπεται ούτε για αστείο Έπρεπε επί τόπου να πας στην διεύθυνση και να το πεις, κακός που δεν το έκανες, το πιστολάκι είναι για τα μαλλιά όχι για τον κωλο, αυτός είναι λόγος για να τον διώξουν τελείως από το γυμναστήριο!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Για να τελειωνει το θεμα γιατι το κουρασαμε ολοι συμφωνουμε πιστευω οτι το να ειναι καποιος γυμνος σε λογικα επιπεδα οπως το να μπει/βγει απο το ντους και να αλλαξει ειναι νορμαλ, καποιοι εχουν θεμα με το αν ο αλλος μεινει 1 λεπτο παραπανω γυμνος αλλοι οχι (αν και πιστυεω απο την μεχρι τωρα εμπειρια μου οτι αυτοι ειναι λιγοι) για αυτο δεν μπορουμε να κανουμε κατι γιατι ειναι διαφορετικες αποψεις και παντα θα υπαρχουν. Τα υπολοιπα περι γυμνιας σε δημοσιο χωρο κτλ ειναι ασχετα με το θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Έβαλα στοίχημα ότι θα κάνω τον βιτσιόζο να απαντήσει με σεντόνι. Δεν ξέρω αν κέρδισα όμως, έχει πέσει η ποιότητα, ούτε ένα bold... Θέλω γνώμες, παίζεται μπουκάλι 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 - η διαφημιζόμενη γύμνια, που καταλαβαίνεις ότι είναι σκόπιμη με τον ένα τρόπο ή τον άλλο... ...είτε επειδή προσπαθεί κάποιος να το παίξει πολύ κουλ και καταλήγει να ντύνεται πιο αργά κι από τη γιαγιά μου (με τον ίδιο φιλάρεσκο τρόπο που κάποιος μπορεί να ποζάρει επιδεικτικα -ντυμένος- μπροστά στον καθρέφτη στον πάγκο με τα βαράκια...δεν θα χολοσκάσεις, αλλά θα σκεφθείς ότι είναι ψωνάρα) ...είτε επειδή μπορεί να τη βρίσκει και λίγο με τη δημόσια γύμνια ή με τα αγόρια...κι υπάρχουν κι αγόρια που βιώνουν κάτι τέτοιο, δεν μου έχει συμβεί και δεν το κατακρίνω αλλά δεν μου αρέσει να είμαι κατ' ανάγκην μέρος του κοινού ή της εμπειρίας. άνοιξε άλλο νήμα να το αναλύσουμε, εδώ είναι περιττό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arct1c Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 εχω λιγη χαμηλη β-12...νομιζω στ 152....μου ειπαν οτι καλο θα ηταν κοντα στο 200διοτι αθλουμαι και κανω σκληρη διατροφη θα με βοηθησει αρκετα σε ολα...λετε να επαναλαβω εξεταση η ν παρω κατευθειαν βιταμινη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Φίλε αυτό δεν επιτρέπεται ούτε για αστείο Έπρεπε επί τόπου να πας στην διεύθυνση και να το πεις, κακός που δεν το έκανες, το πιστολάκι είναι για τα μαλλιά όχι για τον κωλο, αυτός είναι λόγος για να τον διώξουν τελείως από το γυμναστήριο!! έχω δει και κάποιους να στεγνωνουν τα πόδια τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 εχω λιγη χαμηλη β-12...νομιζω στ 152....μου ειπαν οτι καλο θα ηταν κοντα στο 200 διοτι αθλουμαι και κανω σκληρη διατροφη θα με βοηθησει αρκετα σε ολα... λετε να επαναλαβω εξεταση η ν παρω κατευθειαν βιταμινη? να έρθεις σε επαφή με τον θεράποντα ιατρό σου να σε κατατοπίσει αυτός ξέρει και τον λόγο που στην έδωσε να την ελέγξεις οι βιταμίνες δεν ελέγχονται έτσι απλά να 'χαμε να λέγαμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Εγώ πάντως νοιώθω τυχερός που λόγω ωραρίου πηγαίνω γυμ γύρω στις 7:30 το πρωί. Άντε μέχρι να φύγω να μαζευτούν 4-5 άτομα. Χαχα χαμός δηλαδή ! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Φώτη μπράβο ρε top condition, η καλύτερη έβερ. Αν και έχασες κιλά όπως λες, δεν φαίνεται καθόλου. Στο μαγιουδάκι σε έχω πήγα τσίμπησα vilerequin το καλοκαίρι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Σας εχω και τους δυο Santa Cruz και ενα Volcom που τσιμπησα στο Μπαλι το οποιο στεγνωνει απιστευτα γρηγορα! Και ενα Matix που ξεχασα το οποιο ειναι απιστευτα ελαστικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δύσκολα μεγάλε.. μιλάς για μαγιό των 40 euro 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Ε ναι ρε με την τιμη που εχει το δικο σου σαν τον Αδαμ με φυλλο θα κυκλοφορουσα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις