Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Το ξέρεις ότι η μουσταρδα είναι κουταλια και 150 θερμιδες ετσι? μην πω για την παρμεζανα! :cry:

εμένα κυκλοφορούσαν γυμνές δίπλα μου, αλλά δεν είχα θέμα. γενικά δεν ενοχλούμε με τη θέα του "γυμνού". Ούτε σε παραλίες, ούτε σε αποδυτήρια. Είναι θέματα αντίληψης (για να μην πω κομπλεξισμού) 
Σεβασμός και γυμνό για μένα είναι δύο εκ διαμέτρου αντίθετες καταστάσεις.
απαιτώ να σέβεσαι τους κανονισμούς που διέπουν έναν χώρο. 
πχ η καθαρότητα του χώρου και των οργάνων που χρησιμοποίησες.  

Ε καλα ενταξει εσυ τι πρόβλημα να έχεις μωρε? δεν εχω δει ουτε ΜΙΑ προς το παρον να μην έχει σώμα στο γυμναστηριο. Σε αυτό που πάω εγω τουλάχιστον. Οσες έρχονται έχουν καλο παρουσιαστικο από απλα καλο μέχρι τέλειο. Δεν εχω δει καμια ατσουμπαλη ως τωρα (περιεργο) μπες σε κανα αποδυτηριο αντρικο και μετα σου λεω εγω αν δεν θα ειχες πρόβλημα με το γυμνο! Και αν είναι κομπλεξισμος.

Μπηχτή για τον Αλέκση είναι αυτή; :P

Παλι γιναμε ρομπα για ακομα μια φορά αλλα για μενα καλα να πάθουμε γιατι τον υποστηριξαν οι περισσοτεροι για να βγει.

Δημοσ.

Το ξέρεις ότι η μουσταρδα είναι κουταλια και 150 θερμιδες ετσι? μην πω για την παρμεζανα! :cry:

Τι κουταλιά είναι αυτή ? Τα 100 γραμμάρια μουστάρδα έχουν 66 θερμίδες...

• Like 5
Δημοσ.

Ηταν καποτε βυζακι κοτας 85gr, μπασματι 40gr, σπανακι 56gr, ζεμυθα 5gr, κουρκουμας-σκορδο τριμμενο-τσίλι, παρθενο λαδι 5gr, french 2gr

post-387656-0-63729200-1479481825_thumb.jpg

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Άρα το πρόβλημα είναι ότι βλέπεις άσχημο γυμνό και όχι τη μουν..α με τα βυζια γυμνό οπότε πάμε πίσω στο κόμπλεξισμο

Δημοσ.

Τι κουταλιά είναι αυτή ? Τα 100 γραμμάρια μουστάρδα έχουν 66 θερμίδες...

εξαρτάται τι συστατικα έχει μεσα. Η απλή μαλλον τοσο είναι δικιο έχεις.

Αν όμως έχει μεσα λάδι , ζαχαρη κτλπ βασικα πιο πολύ τη μαγιονεζα έχω στο μυαλο μου.

Άρα το πρόβλημα είναι ότι βλέπεις άσχημο γυμνό και όχι τη μουν..α με τα βυζια γυμνό οπότε πάμε πίσω στο κόμπλεξισμο

Μπορει να πάμε και ακομα πιο πισω τοτε που ελεγες για κοιλαράδες χοντρους του καναπε. :cry: Τωρα μου λες δεν έχεις πρόβλημα με το γυμνο. Τοτε ειχες και εκανες επικριτικη αναφορά για οσους δεν φροντιζουν το σώμα τους.Εγω πιστευω ότι θα έχεις κάποια στιγμη αλλα τωρα εντάξει από αντιδραση λογικο να μη συμφωνήσεις(ποσο μαλλον με τον DDevil τον οποιο δεν συμπαθουν και ολοι σε αυτό το θρέντ) αλλωστε και ο ιδιος το κανεις όπως λες. Τελοςπαντων εγω δεν έχω πρόβλημα , βεβαίως δεν θα σε αφήσω να κυκλοφορεις γυμνος και να είμαι σε αποσταση αναπνοης δεν γουστάρω απλά το εξηγησε και ο vgiozo με τον οποιο συμφωνώ.

Δημοσ.

αλλο να τυχει να ειναι για λιγο γυμνοι μεχρι να ντυθουν ξερω γω
και αλλο να τριγυρναν με τν ψ$2λη περα δωθε σε ολα τα αποδυτηρια και να πρεπει να κανεις χουλα χουπ
για να μην στον ακουμπησουν

• Like 1
Δημοσ.

αλλο να τυχει να ειναι για λιγο γυμνοι μεχρι να ντυθουν ξερω γω

και αλλο να τριγυρναν με τν ψ$2λη περα δωθε σε ολα τα αποδυτηρια και να πρεπει να κανεις χουλα χουπ

για να μην στον ακουμπησουν

Καλα το να είναι ολοι γυμνοι μεσα στα αποδυτήρια και αρκετα στενά πάει αλλου μετά δεν είναι δικος μου ο κομπλεξισμος :cry:  :cry: ουτε θα εμπαινα θα περιμενα να αδειάσει και μετά.

Δημοσ.

Μ αρεσουν τα 56γρ σπανακι Δημητρα. Στα 57 εβγαινες εκτος πλανων; :P

Περα απο την πλακα, μπραβο σου που μενεις τοσο συνεπης!

τελείωσε το τάπερ ... θα βγάλω άλλο από την κατάψυξη. 

Γιάννη, είναι και η ειδικότητά σου άρα μπορείς να κάνεις καλύτερη διάγνωση....

δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς το ... ζύγισμα και μέτρημα θερμίδων 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

εξαρτάται τι συστατικα έχει μεσα. Η απλή μαλλον τοσο είναι δικιο έχεις.

Αν όμως έχει μεσα λάδι , ζαχαρη κτλπ βασικα πιο πολύ τη μαγιονεζα έχω στο μυαλο μου.

Μπορει να πάμε και ακομα πιο πισω τοτε που ελεγες για κοιλαράδες χοντρους του καναπε. :cry: Τωρα μου λες δεν έχεις πρόβλημα με το γυμνο. Τοτε ειχες και εκανες επικριτικη αναφορά για οσους δεν φροντιζουν το σώμα τους.Εγω πιστευω ότι θα έχεις κάποια στιγμη αλλα τωρα εντάξει από αντιδραση λογικο να μη συμφωνήσεις(ποσο μαλλον με τον DDevil τον οποιο δεν συμπαθουν και ολοι σε αυτό το θρέντ) αλλωστε και ο ιδιος το κανεις όπως λες. Τελοςπαντων εγω δεν έχω πρόβλημα , βεβαίως δεν θα σε αφήσω να κυκλοφορεις γυμνος και να είμαι σε αποσταση αναπνοης δεν γουστάρω απλά το εξηγησε και ο vgiozo με τον οποιο συμφωνώ.

Τελευταιο γιατι ειναι οφφτοπικ

Το οτι δεν γουσταρω σαν ατομα χοντρους/ες οπως και ηλιθιους, κομπλεξικους φασιστες κτλ δεν εχει καμια σχεση με το αν με απασχολει αν θα ειναι γυμνος στα αποδυτηρια και επισης ενας εξτρα λογος που δεν με απασχολεί να δω ενα χοντρο γυμνο ειναι διοτι τουλαχιστον το παλευει οπως μπορει αλλα το παλευει..

Δημοσ.

Τελευταιο γιατι ειναι οφφτοπικ

Το οτι δεν γουσταρω σαν ατομα χοντρους/ες οπως και ηλιθιους, κομπλεξικους φασιστες κτλ δεν εχει καμια σχεση με το αν με απασχολει αν θα ειναι γυμνος στα αποδυτηρια και επισης ενας εξτρα λογος που δεν με απασχολεί να δω ενα χοντρο γυμνο ειναι διοτι τουλαχιστον το παλευει οπως μπορει αλλα το παλευει..

Ωραια εσυ που δεν γουστάρεις χοντρους γιατι να μην είναι θεμα κομπλεξισμου και να είναι το δικο μου που απλα δεν γουστάρω γυμνούς να περπατάνε με την .... έξω σε αποσταση αναπνοής? μηπως προβαινεις ευκολοτερα σε χαρακτηρισμούς επειδή δεν με συμπαθείς? :cry:

είναι οφφτοπικ ναι αλλα ρε φιλε γιατι εσυ πχ να εισαι ο κουλ και άνετος ή η δημητρα που δεν της αρέσουν οι πεφτουλες και να είμαι εγω ο κομπλεξικος που δεν γουστάρω γυμνιες? ο καθενας εχει τα κολληματα του. Μη κρινεις για να μη κριθείς φιλε B)

Δημοσ.

Δεν είναι επιτρεπτό Τζον, μπορεί να συμβεί όμως. Συμπτωματικά φυσικά.

Αν σου συμβεί ~λογικό πες Οκ~ βάλε πετσέτα

Με τους γυμνούς στα αποδυτήρια δεν έχουμε κανένα απολύτως θέμα! Κανένα! Άντρες είμαστε..

Με αυτούς όμως που καυλώνουν με άντρες και κάνουν βόλτες τέρμα καυλωμένοι δημόσια χωρίς να ρίξουν μια πετσέτα πάνω τους με αυτούς έχουμε ναι.. Για τον ίδιο ακριβώς λόγο.. Άντρες είμαστε..

• Like 5
Δημοσ.

εγώ ούτε μπαίνω στα αποδυτήρια, φούτερ και έφυγα. ευτυχώς το σπίτι είναι 5λεπτά δρόμος.

καλά αυτό για τα βάρη, αφήνουν οπου νάνε όπως νάνε . άμα τους πεις και τίποτα θα στο παίξουν και καμπόσοι τα ζώα. δεν κάθομαι να ασχωληθώ και πολύ αν δεν παίρνει από λόγια ο άλλος γιατί μερικοί ψάχνονται και για ιστορίες εκεί μέσα.

• Like 2
Δημοσ.

Εχθές πέτυχα μπάρμπα να στεγνωνει επί 10 λεπτά τον φουτσο του και μετά αλλά 10 το κωλο του. Σιχαθηκα, αυτό το Πιστολάκι (του γυμναστηριου) δεν το ακουμπώ που να βγάζει χρυσό αντί για αέρα

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...