Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οh hi !

Γυρναω αυριο τελικα  θα γινει χαμος :P

Παρτε και ενα ελαχιστο δειγμα  ,τις υπολοιπες απο αυριο -μεθαυριο  στα αντιστοιχα τοπικ  καταδυσης και εδω και οσες επιτρεπουν οι οροι χρησης του φορουμ :P

Tις αλλες θα τις δειξω στον spect  να τον πιασει καταθλιψη χαχααχχα.

@ Bali ,Indonesia 

post-237837-0-92932500-1479454598_thumb.jpg

post-237837-0-83810000-1479454615_thumb.jpg

post-237837-0-60613800-1479454631_thumb.jpg

Ειμαι 2 κιλα κατω απο την πρωτη φωτο γιατι λιωσαμε  εδω sto surf και  γενικα , Η διατροφη  ηταν gtp  οπως ηταν αναμενομενο .

• Like 15
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

DD η πετσετα που αναγράφεται στα γυμναστηρια αφοορα τη χρηση τον οργανων οχι τα αποδυτηρια. Αυτο που εννοουν ειναι βαζεις την πετσετα στο μηχανημα και μετα καθεσαι για να μην παω εγω μετα και κατσω στον ιδρωτα σου.

Τωρα για τα αποδυτηρια εννοειται οτι θα κανεις ντους και μετα θα εισαι γυμνος δεν βλεπω κατι παρολογο. Τι περιμενεις δηλαδη να μπει για ντου με τα ρουχα μεσα στη ντουσιερα!? Τι να πω εγω που εδω ειμαι γυμνος στα αποδυτηρια και σκαει μυτη η 60χρονων καθαρίστρια ! :P

Αυτό που λέει η Δήμητρα. Είτε δεν πήγατε στρατό είτε εισασταν σε πολύ κυριλέ μονάδα.

Ούτε εγω το βρίσκω παράλογο να βγει κάποιος απο τα ντουζ γυμνός σε αντρικό αποδυτήριο.

Η μόνη καφρίλα σε αυτά που λέτε ειναι να παρατάνε τα βάρη, ειδικά τα πολύ βαριά, αντι να τα τακτοποιούν.

Το πρόβλημα δεν είναι η γύμνια, το ότι κάποιος δλδ 

- θα βγει γυμνός από το μπάνιο

- θα φανεί γυμνός καθώς στεγνώνει και ντύνεται...

...το πρόβλημα είναι όταν θα το παίζει πολύ "κουλ" με τη γύμνια του κι αυτό κυρίως όταν υπάρχει συμφόρηση στα αποδυτήρια...εκεί είναι σκόπιμο, με τον ένα τρόπο ή τον άλλο:

- είτε όταν καθυστερεί σκόπιμα να ντυθεί

- είτε όταν στριμώχνεται ανάμεσα σε άλλους με ελάχιστη μέριμνα για τη γύμνια του

Η υγιεινή επίσης δεν ισχύει μόνο για τα όργανα...

- το να περπατάς ξυπόλυτος στις ντουζιέρες δεν είναι ορθή πρακτική...είτε κινδυνεύεις να κολλήσεις εσύ ή να κολλήσεις σε κάποιον άλλο κανά μύκητα

- το να κάθεσαι επίσης γυμνός στους πάγκους του αποδυτηρίου (μπανιαρισμένος ή μη) επίσης θέτει ζητήματα υγιεινής, για σένα και τους άλλους.

Στο γυμναστήριο που πήγαινα στα Γιάννενα είχε μέχρι και αντισηπτικό στις θήκες διαφόρων μηχανημάτων, κυρίως των διαδρόμων/ποδηλάτων...

@ yannis27gr

Δεν βρίσκεις δλδ εσύ καφρίλα

- το κατούρημα στις ντουζιέρες;

- το να βγαίνει ο άλλος κα*μένος από το ντους;

...η τακτοποίηση των βαρών μόνο σε προβλημάτισε;  λολ

• Moderators

Σχετικά με το κατουρημα έσθονια πέρυσι σε όλες τις στάσεις λεωφορείων καθώς και σε τηλεόραση και εφημερίδες προωθουσαν το κατουρημα στο ντους για εξοικονόμηση νερού

Δεν είναι παράξενο maus.

Πολλοί νέοι bodybuilders που παίρνουν στεροειδή βιώνουν μια τεράστια σεξουαλική ορμή στην αρχή.

Τα είχε πει και ο Μάνος παλιά εδώ μέσα αν θυμάσαι, που έπαιρνε από αυτές τις μαλακίες

τεο δεν με κατάλαβες

ας νιιωσει οποια ορμη θελει , αν την νιώσει αυτή την ορμη όμως οταν θα ειναι δημοσια, τοτε  καλο θα ειναι απο  σεβασμό στον κοσμο γύρω του να βαλει μια πετσέτα πάνω του ..

• Moderators

Οh hi !

Γυρναω αυριο τελικα  θα γινει χαμος :P

Παρτε και ενα ελαχιστο δειγμα  ,τις υπολοιπες απο αυριο -μεθαυριο  στα αντιστοιχα τοπικ  καταδυσης και εδω και οσες επιτρεπουν οι οροι χρησης του φορουμ :P

Tις αλλες θα τις δειξω στον spect  να τον πιασει καταθλιψη χαχααχχα.

@ Bali ,Indonesia 

Ειμαι 2 κιλα κατω απο την πρωτη φωτο γιατι λιωσαμε  εδω sto surf και  γενικα , Η διατροφη  ηταν gtp  οπως ηταν αναμενομενο .

Ειδικα σε στυλ σε χω!

• Like 7

Ουτε εγώ θεωρώ κακό να ειναι ο άλλος/αλλη γυμνοί στ αποδυτήρια. Αυτο που δε μου αρέσει, ειναι κάποιες που μένουν επιδεικτικά γυμνές για ωρα. Οκ να βγεις απο το ντους αλλα αυτές γυμνές πάνε στη τουαλέτα, γυμνές στεγνώνουν μαλλί , γενικώς περιφέρονται έτσι γεγονός που μ ενοχλεί.

Άλλες επισης μπορεί να κάθονται γυμνές να σου μιλάνε , λες και ειναι κόπος να βάλουν μια πετσέτα πανω τους. Ε αυτή η πολλή άνεση δε μ αρέσει

Να το διαβάσει αυτό κανας πιτσιρικάς, υλικό για φαπινκγ... :P

Βιτσιοζο, εγω κατουραω στα ντους, με βολεύει. Άλλωστε θα πέσει νερό και θα φύγει, no big deal. Επίσης, τα αγόρια μπορεί να βιώσουν στύση σε άκυρη στιγμή, κρίμα αν δε σου δει συμβεί ποτε αλλα έτσι ειναι η ζωη, δεν το επιλέγουν. Τέλος μερικοί απλά δεν ντρέπονται όπως άλλοι, δε φοβούνται να δείξουν για λίγο το τσουτσουνι τους. λολ.

Το να παρατήσουν ομως τα βάρη ειναι επιλογή και δείχνει έλλειψη σεβασμού.

• Like 1

Ρε συ Γιάννη σε αγαπώ σε εκτιμάω και το ξέρεις

Το να γυρνάει ο άλλος καυλωμένος στο γυμναστήριο όχι δεν είναι επιτρεπτό!

Αν σου συμβεί ~λογικό πες Οκ~ βάλε πετσέτα

25 χρόνια μια φορά το έχω δει, τυχαίο??

Καυλωμενο ευτυχως ακομα δεν εχω πετυχει, αλλα κατι γεροι ρε πουστη μου οταν ειναι πολλα ατομα στα αποδυτηρια και τα πετανε εξω κ αρχιζουν το σουλατσο, αν ειναι δυνατον. Εισαι που εισαι σαν μαραμενη σταφιδα λογω ηλικιας, βαλε μια πετσετα η ξεντυσου πισω απο την πορτα πριν κανεις μπανιο..Ο αλλος πηγαινε και μου ζυγιζοταν καθε φορα ολογυμνος και το αποδυτηριο γεματο.Ενας παλι καθε φορα που εβγαινε απο το μπανιο καθοταν στη βρυση (η οποια ηταν η μοναδικη στα αποδυτηρια) και ξυριζοταν-επλενε δοντια-εφτιαχνε μαλλι λες και ηταν σπιτι του ενα πραγμα ή δεν ηθελαν αλλοι 15 να χρησιμοποιησουν το σημειο εκεινο.

Ολα τα παραπανω σε γνωστο γυμναστηριο εδω στη Θεσσαλονικη. Και πλεον ειναι ενας απο τους λογους που προτιμω το τοπικο σιδεραδικο με τη βρωμα και το σκουριασμενο equipment απο αυτο το καρναβαλι.

• Like 2

Ρε συ Γιάννη σε αγαπώ σε εκτιμάω και το ξέρεις

Το να γυρνάει ο άλλος καυλωμένος στο γυμναστήριο όχι δεν είναι επιτρεπτό!

Αν σου συμβεί ~λογικό πες Οκ~ βάλε πετσέτα

25 χρόνια μια φορά το έχω δει, τυχαίο??

Δεν είναι επιτρεπτό Τζον, μπορεί να συμβεί όμως. Συμπτωματικά φυσικά.

Το να παρατάνε τα βάρη όμως είναι συνήθεια κάποιων όχι μια τυχαία περίπτωση.

Καλο είναι να ειμαστε οσο πιο τυπικοί γινεται παιδιά. Εγω τουλάχιστον αυτό προτείνω και στη δουλειά μου και στο γυμναστηριο και στις φιλικές σχέσεις και στις ερωτικές σχέσεις και ΠΑΝΤΟΥ. Καλο είναι να σεβομαστε κάποια πράγματα. Ναι πουθενα δεν λέει από τον εσωτερικο κανονισμο του γυμναστηριου ότι απαγορευεται να κυκλοφοράνε τελειως γυμνοι αλλα είναι σαν να πηγαίνεις σε ένα μερος που φοράνε ολοι γραβάτες και εσυ δεν φοράς. Θα σχολιαστεις. Αφου έχεις πετσέτα τυλιξε την γυρω σου και φορα το εσωρουχο και μετα βγαλτην και φορα και το παντελονι σου. Τεοςπαντων εμενα αυτή είναι η γνωμη μου.

Φαινεται πιο νοικοκυρεμενο δεν εισαι ουτε στο σπιτι σου ουτε στο σπιτι της γκόμενας σου. Ο άλλος μπορει να μη γουσταρει να σε βλεπει ετσι οποτε δεν είναι δειγμα πολιτισμου να σεβεσαι και τις προτιμήσεις των άλλων σε έναν κοινοχρηστο χωρο? λέω εγω τωρα. Μπορει να είμαι και γραφικος. Σκεφτείτε το απλά δεν την λέω σε κανεναν.

Καλο είναι να ειμαστε οσο πιο τυπικοί γινεται παιδιά. Εγω τουλάχιστον αυτό προτείνω και στη δουλειά μου και στο γυμναστηριο και στις φιλικές σχέσεις και στις ερωτικές σχέσεις και ΠΑΝΤΟΥ. Καλο είναι να σεβομαστε κάποια πράγματα. Ναι πουθενα δεν λέει από τον εσωτερικο κανονισμο του γυμναστηριου ότι απαγορευεται να κυκλοφοράνε τελειως γυμνοι αλλα είναι σαν να πηγαίνεις σε ένα μερος που φοράνε ολοι γραβάτες και εσυ δεν φοράς. Θα σχολιαστεις. Αφου έχεις πετσέτα τυλιξε την γυρω σου και φορα το εσωρουχο και μετα βγαλτην και φορα και το παντελονι σου. Τεοςπαντων εμενα αυτή είναι η γνωμη μου.

Μπηχτή για τον Αλέκση είναι αυτή; :P

• Like 1

εμένα κυκλοφορούσαν γυμνές δίπλα μου, αλλά δεν είχα θέμα. γενικά δεν ενοχλούμε με τη θέα του "γυμνού". Ούτε σε παραλίες, ούτε σε αποδυτήρια. Είναι θέματα αντίληψης (για να μην πω κομπλεξισμού) 
Σεβασμός και γυμνό για μένα είναι δύο εκ διαμέτρου αντίθετες καταστάσεις.
απαιτώ να σέβεσαι τους κανονισμούς που διέπουν έναν χώρο. 
πχ η καθαρότητα του χώρου και των οργάνων που χρησιμοποίησες.  

• Like 2

• Moderators

Ντεβιλ αφού είσαι σε κοινόχρηστο χώρο σεβασου και εσύ την προτίμηση του άλλου να θέλει να βάλει το σωβρακο χωρίς να κάνει ακροβατικά κάτω από την πετσέτα. Αποδυτήρια είναι οπότε θα δεις γυμνόυς.

Εδώ στης σχολής το γυμναστήριο όλοι γυμνοί είμαστε και έχουμε 4 ντους σε κάθε διάδρομο με ντουλάπια 2 και δύο σε κάθε μεριά κάνεις δεν έχει πρόβλημα. Κομπλεξισμοι είναι αυτά.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...