Mau-Maus Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Επισης στα γυμναστήρια που εχουν πολυ κοσμο πανε πολλες αδελφες και πληρώνουν συνδρομή μονο για να πηγαινουν στα αποδυτήρια κ να βλέπουν παπαρια, στα βαρη δεν πατάνε καθόλου ..
vgiozo Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 χαχα γαμησετα καλα δεν μιλάω για συμφορηση εγω! Δεν μπαινω μεσα αμα έχει πολλα άτομα. Ακομα δεν έχω κατσει σε τέτοιο σκηνικο. Γιατι θα δω καμια μαλακια και θα γινει καμια μανουρα. Εκει είναι μη πέσει κανα σαπούνι και μην έχει καμια διακοπη ρεύματος. Στην φορέσανε και ψάχνεσαι σαν κάτι σκιτσα του αρκα με τους κοκορες Λολ Το θέμα της συμφόρησης δεν αφορά τις ντουζιέρες...αλλά τους στενούς χώρους γύρω από τα ερμάρια και τους πάγκους όπου ντύνεται/αλλάζει κανείς. ...καθόμουν την άλλη φορά κι έδενα τα κορδόνια μου, έρχεται ο άλλος να πούμε μπροστά να στεγνώσει το κώλο του με τη πετσέτα, εντάξει μόνο που δεν με έκλασε στα μούτρα να πούμε... ...εντάξει, κράτα και κάποιες αποστάσεις ασφαλείας...αν υπάρχει κίνηση στεγνώσου μπροστά στο ντους ή κράτα τη πετσέτα αν πρέπει να περιφέρεσαι ανάμεσα σε καμιά 10αριά άτομα σε απόσταση μισού μέτρου. 1
DDevil Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Επισης στα γυμναστήρια που εχουν πολυ κοσμο πανε πολλες αδελφες και πληρώνουν συνδρομή μονο για να πηγαινουν στα αποδυτήρια κ να βλέπουν παπαρια, στα βαρη δεν πατάνε καθόλου .. Σαν έναν γνωστο που πάει κάθε μερα για να χαζευει τις γυμνάστριες με τα κολάν αλλα και τις άλλες που πάνε. Μιση ώρα κοιτάει .... 10 λεπτά γυμνάζεται Λολ Το θέμα της συμφόρησης δεν αφορά τις ντουζιέρες...αλλά τους στενούς χώρους γύρω από τα ερμάρια και τους πάγκους όπου ντύνεται/αλλάζει κανείς. ...καθόμουν την άλλη φορά κι έδενα τα κορδόνια μου, έρχεται ο άλλος να μου πούμε μπροστά να στεγνώσει το κώλο του με τη πετσέτα, εντάξει μόνο που δεν με έκλασε στα μούτρα να πούμε... ...εντάξει, κράτα και κάποιες αποστάσεις ασφαλείας...αν υπάρχει κίνηση στεγνώσου μπροστά στο ντους ή κράτα τη πετσέτα αν πρέπει να περιφέρεσαι ανάμεσα σε καμιά 10αριά άτομα σε απόσταση μισού μέτρου. χαχαχα εχω ριξει πολύ γελιο αποψε. Ρε μαλακα επρεπε να του πεις μάζεψε το βρωμοκωλαρο σου από μπροστα μου μη σε κλοτσησω!
TEOKOS Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Χα! δεν είπατε την μεγαλύτερη μαλακία μακράν. Να μπαίνεις για ντουζ και να μυρίζει κατρουλίλα Πιο κάφρος πεθαίνεις....
DDevil Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Στο στρατο ειχε ντουζιέρες με κουρτινάκι ρε. Τουλάχιστον εκει που πηγα εγω. Και κυκλοφορούσες με πετσέτα γιατι αμα σε εβλεπαν να πηγαίνεις ανέμελος με την τέτοια εξω θα σε έστιβαν. Στο στρατο δεν κυκλοφορεις όπως γουστάρεις εχει κανονες
vgiozo Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Κανετε λες κ δν πηγατε στρατο... Λολ, μηπως πήγες κι εσύ και ξέρεις καλύτερα κι από πρώτο χέρι πώς ήταν στο στρατό οι συνθήκες; Όχι, στον στρατό δεν αράζεις γυμνός στο μπάνιο...ούτε περιφέρεσαι έτσι μεταξύ της ντουζιέρας και του θαλάμου...ούτε κυκλοφορείς γυμνός στον θάλαμο... ...τουλάχιστον όχι στη Κύπρο που ήμουν εγώ...έχοντας περάσει από Ρέθυμνο ως νεοσύλλεκτος (με ενδιάμεση στάση στον Αυλώνα) κι έχοντας "επαναπατριστεί" στο Πέραμα Ιωαννίνων... ...το Πέραμα ήταν το πιο "χυμείο" των στρατοπέδων που γνώρισα (γεμάτο βισματίες και φιδομάνες), παρόλαυτά τέτοια επεισόδια δεν είχαμε Χα! δεν είπατε την μεγαλύτερη μαλακία μακράν. Να μπαίνεις για ντουζ και να μυρίζει κατρουλίλα Πιο κάφρος πεθαίνεις.... Αχ, τί είπες τώρα...μεγάλη καφρίλα... Ευτυχώς από το τον Μάϊο και μετά δεν έχω τύχει σε τέτοια περιστατικά.... Είναι πάντως ενας από τους λόγους που μου σηκώνεται η τρίχα όταν βλέπω άλλους να περιφέρονται ξυπόλητοι στις ντουζιέρες και στα αποδυτήρια εν γένει... ...βρε βρωμύλε, να πάθεις καμιά μυκητίαση να την ευχαριστηθείς...μην μας κολλήσεις όμως εμάς τίποτα... ...θέλουμε πετσέτες στα όργανα, αλλά στο μπάνιο κυκλοφορείτε ξυπόλυτοι, δεν τρέχει τίποτα...
4saken Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Νιωθω λες και ολοι ερχεστε στο γυμναστηριο μου... Το αλλο που δεν καταλαβαινω ειναι με ποια λογικη να ξυριστει ο αλλος στο γυμναστηριο...
Moderators Spect~ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 DD η πετσετα που αναγράφεται στα γυμναστηρια αφοορα τη χρηση τον οργανων οχι τα αποδυτηρια. Αυτο που εννοουν ειναι βαζεις την πετσετα στο μηχανημα και μετα καθεσαι για να μην παω εγω μετα και κατσω στον ιδρωτα σου. Τωρα για τα αποδυτηρια εννοειται οτι θα κανεις ντους και μετα θα εισαι γυμνος δεν βλεπω κατι παρολογο. Τι περιμενεις δηλαδη να μπει για ντου με τα ρουχα μεσα στη ντουσιερα!? Τι να πω εγω που εδω ειμαι γυμνος στα αποδυτηρια και σκαει μυτη η 60χρονων καθαρίστρια ! 2
yannis27gr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Αυτό που λέει η Δήμητρα. Είτε δεν πήγατε στρατό είτε εισασταν σε πολύ κυριλέ μονάδα. Ούτε εγω το βρίσκω παράλογο να βγει κάποιος απο τα ντουζ γυμνός σε αντρικό αποδυτήριο. Η μόνη καφρίλα σε αυτά που λέτε ειναι να παρατάνε τα βάρη, ειδικά τα πολύ βαριά, αντι να τα τακτοποιούν. 1
wizzy Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Das κάφροι και πορνοδιαστροφές στο γυμναστήριο thread. (είμαι σίγουρος ότι ο Σειρηνάκης θα έβρισκε καλύτερο τίτλο) 1
TEOKOS Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 χααχααχααχχα σύνηθες φαινόμενο η πζολι εξω στα αποδυτήρια ρε φιλε ! Το πιο τραγικό που εχω δει στα 25 χρονια που μπαίνω σε αποδυτήρια ειναι μια φορα που βγήκε ενας εξω μετα το ντουζ γυμνός κ τέρμα κα@##$νο το π@@ρι ! οκ αυτος ηταν γι κλωτσιές και μονο που δεν του το βάλαμε στο κώλο αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορία ! το γυμνός πάντως επιτρέπεται, δεν μπορείς να πεις τίποτα του άλλου .. Δεν είναι παράξενο maus.Πολλοί νέοι bodybuilders που παίρνουν στεροειδή βιώνουν μια τεράστια σεξουαλική ορμή στην αρχή. Τα είχε πει και ο Μάνος παλιά εδώ μέσα αν θυμάσαι, που έπαιρνε από αυτές τις μαλακίες 1
margaritagr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Ουτε εγώ θεωρώ κακό να ειναι ο άλλος/αλλη γυμνοί στ αποδυτήρια. Αυτο που δε μου αρέσει, ειναι κάποιες που μένουν επιδεικτικά γυμνές για ωρα. Οκ να βγεις απο το ντους αλλα αυτές γυμνές πάνε στη τουαλέτα, γυμνές στεγνώνουν μαλλί , γενικώς περιφέρονται έτσι γεγονός που μ ενοχλεί. Άλλες επισης μπορεί να κάθονται γυμνές να σου μιλάνε , λες και ειναι κόπος να βάλουν μια πετσέτα πανω τους. Ε αυτή η πολλή άνεση δε μ αρέσει 2
DDevil Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Εμας θα μας άρεσε μαργαριτα. τωρα για τα υπόλοιπα εγω διαφωνω παιδια , απο τη στιγμη που το ντουζ δεν ειναι οπως στα κολυμβητηρια ..... αλλα εκει που πάω εχει ατομικο ντουζάκι με πορτάκι τοτε πετσετούλα στην εισοδο και την εξοδο για το τυπικο της υπόθεσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις