Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Με το να τρως καθε μερα σογια δεν το παρακανεις; Ναι αλλα δεν τρωω καθε μερα Καλημερα , κατι απο χτες Αυτο τωρα ειναι πεταλουδα?
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Ok γιατι αν και ασχετος με κολυμβηση εμοιαζε πιο πολυ με καμπια 2
TEOKOS Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Καλημερα , κατι απο χτες https://youtu.be/YdMd9cu1-Lg Αυτά είναι!!Βλέποντας το βίντεο ονειροπόλησα και φαντάστηκα να έχεις κανείς φράγκα έτσι ώστε να μην χρειάζεται να δουλεύει. Να πήγαινει σε ένα τέτοιο γαμάτο γυμναστήριο και να κάνει συγχρόνως ένα άθλημα που γουστάρει για χόμπι . Και το βραδάκι βόλτες. Αχχχχχ!
margaritagr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Αυτά είναι!! Βλέποντας το βίντεο ονειροπόλησα και φαντάστηκα να έχεις κανείς φράγκα έτσι ώστε να μην χρειάζεται να δουλεύει. Να πήγαινει σε ένα τέτοιο γαμάτο γυμναστήριο και να κάνει συγχρόνως ένα άθλημα που γουστάρει για χόμπι . Και το βραδάκι βόλτες. Αχχχχχ! Υγεια φιλε μου να εχουμε... Τις τελευταιες μερες εχω μαθει για δυο περιστατικα δυσκολων καρκινων σε κοπελες. Η μια παιδικη μου φιλη, κι εχει στο κεφαλι... αστα, υγεια και ο,τι εχουμε απ τα αλλα καλο ειναι
DDevil Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Aυτο το κακο συνηθειο να κάνουν ασκησεις και να αφήνουν τα βάρη που έκαναν πάνω στα οργανα το έχουν και στα δικα σας γυμναστήρια? Σημερα μάζεψα 40 κιλά ενός τύπου που εκανε πριν. Στη ρωμαϊκη καρέκλα από κάτω ειδα 2 πατημένα μπουκάλια νερο. Μονο εδώ παιζει αυτή η χωριατίλα ή παιζει και αλλού?
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Παντού εκτός από της Μαργαρίτας εκεί είναι χαι κλας. Θα το συνηθίσεις θα βρισεις και κανέναν και κομπλέ Σκέψου ότι εδώ αφήνουν 50κιλο δίσκο και οι μισοί δεν μπορούν καν να τον κουνησουν πόσο μάλλον οι γυναίκες
margaritagr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Και σ εμας υπαρχουν γαιδουρια που αφηνουν τα βαρη πανω στις μπαρες , ή τα βαρακια δεξια αριστερα. Η διαφορα ειναι οτι οι γυμναστες ενδιαφερονται και τα μαζευουν... Βεβαια καμια φορα αν πχ ειναι κοπελα στη βαρδια θα ζητησει βοηθεια για να σηκωσει μια μπαρα που χει αφησει το γαιδουρι με 60κ πανω...
DDevil Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 χαχαχαχα μπα σιγα μη κατσω να ασχοληθώ να βρισω κιολας. Υπάρχει σε 3 μεριές χαρτι που λεει ότι για την ευρυθμη λειτουργια του γυμναστηριου πρέπει να τακτοποιούνται οι αλτηρες και οι δισκοι και επισης να έχουμε πετσέτα. Την άλλη φορά στα αποδυτήρια βγαινει ένα βόϊδι μετά το ντουζ με την πτσα έξω πέρα-δώθε μεγάλε εκανα να του πω θα μας γαμησεις κιολας? πάρε την πετσετούλα σου κρέμασε την στην πορτα κλεισε την πορτα (εχει και πορτες στα ντουζ) τελειωνε το ντουζ πάρε την πετσέτα σκουπισου (με κλειστη την πορτα) και βγες μετα εξω να αλλαξεις όπως αλλάζουμε και στην παραλια το μαγιο με την πετσέτα γυρω γυρω. Μερικοι ειναι στην κοσμάρα τους.
Mau-Maus Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 χααχααχααχχα σύνηθες φαινόμενο η πζολι εξω στα αποδυτήρια ρε φιλε ! Το πιο τραγικό που εχω δει στα 25 χρονια που μπαίνω σε αποδυτήρια ειναι μια φορα που βγήκε ενας εξω μετα το ντουζ γυμνός κ τέρμα κα@##$νο το π@@ρι ! οκ αυτος ηταν γι κλωτσιές και μονο που δεν του το βάλαμε στο κώλο αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορία ! το γυμνός πάντως επιτρέπεται, δεν μπορείς να πεις τίποτα του άλλου .. 3
DDevil Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Mε αυτές που κυκλοφορουν εκει μέσα καθολου απιθανο να πάθεις τιποτα τέτοιο σαν άντρας. Για αυτό όμως επειδή όπως βλέπεις δεν είναι και πολύ ωραιο τωρα άγνωστοι να κυκλοφορουν έτσι για μενα πετσετούλα και κανεις την δουλειά σου. Δεν είναι δυσκολο μια πετσετούλα. Και βάζεις και τα βάρη στη θέση τους. Δεν είναι ουτε αυτό κάτι. Προφανω αντρες ειμαστε και δεν τρέχει τιποτα να δεις κάποιον γυμνο αλλα καλο είναι να υπάρχει και μια ιδιωτικότητα. 1
vgiozo Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 χαχαχαχα μπα σιγα μη κατσω να ασχοληθώ να βρισω κιολας. Υπάρχει σε 3 μεριές χαρτι που λεει ότι για την ευρυθμη λειτουργια του γυμναστηριου πρέπει να τακτοποιούνται οι αλτηρες και οι δισκοι και επισης να έχουμε πετσέτα. Την άλλη φορά στα αποδυτήρια βγαινει ένα βόϊδι μετά το ντουζ με την πτσα έξω πέρα-δώθε μεγάλε εκανα να του πω θα μας γαμησεις κιολας? πάρε την πετσετούλα σου κρέμασε την στην πορτα κλεισε την πορτα (εχει και πορτες στα ντουζ) τελειωνε το ντουζ πάρε την πετσέτα σκουπισου (με κλειστη την πορτα) και βγες μετα εξω να αλλαξεις όπως αλλάζουμε και στην παραλια το μαγιο με την πετσέτα γυρω γυρω. Μερικοι ειναι στην κοσμάρα τους. ٍΣτο γυμναστήριο που πηγαίνω υπάρχουν μεν πόρτες στο ντους, αλλά μάλλον σκόπιμα δεν κλείνουν...να μην τη "βρει" κάποιος εκεί στην ιδιωτικότητα, να υπάρχει η δυνατότητα να τον δει κάποιος (υποθέτω). Κάποιοι βγαίνουν γυμνοί από το μπάνιο, αλλά αυτό είναι πρόβλημα μόνο όταν υπάρχει συμφόρηση στα αποδυτήρια... ....ντάξει ρε φίλε είσαι πολύ κουλ, αλλά δεν θέλω να μου μοστράρεις ούτε τις κωλότριχες ούτε τα παπάρια σου στο μισό μέτρο να πουμε...
DDevil Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 χαχα γαμησετα καλα δεν μιλάω για συμφορηση εγω! Δεν μπαινω μεσα αμα έχει πολλα άτομα. Ακομα δεν έχω κατσει σε τέτοιο σκηνικο. Γιατι θα δω καμια μαλακια και θα γινει καμια μανουρα. Εκει είναι μη πέσει κανα σαπούνι και μην έχει καμια διακοπη ρεύματος. Στην φορέσανε και ψάχνεσαι σαν κάτι σκιτσα του αρκα με τους κοκορες
Προτεινόμενες αναρτήσεις