Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Γενικα πολεμικες τεχνες θελουν ζεσταμα -> λιγα ανοιγματα για να ετοιμαστεις για λακτισματα -> προπονηση -> διατασεις 1
vgiozo Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Οι δυναμικές διατάσεις θεωρούνται κατάλληλες πριν την άσκηση, όχι οι στατικές... - οι πρώτες χρησιμεύουν για προθέρμανση και κινητοποίηση των μυών - οι δεύτερες για τη μέγιστη δυνατή έκταση των μυών για λόγους αποκατάστασης μετά την άσκηση... ...με το τέντωμα των στατικών διατάσεων (extend & hold) αυξάνονται "προκαταβολικά" οι φθορές στις μυϊκές ίνες και στη συνάρτηση έκτασης και έντασης στους μύες δεν θεωρείται ότι ευνοούν τις επιδόσεις... 1
jason97 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Κανονικα εδω και 6 μηνες δεν επρεπε να βελτιωθω?
alex_000 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Οι δυναμικές διατάσεις θεωρούνται κατάλληλες πριν την άσκηση, όχι οι στατικές... - οι πρώτες χρησιμεύουν για προθέρμανση και κινητοποίηση των μυών - οι δεύτερες για τη μέγιστη δυνατή έκταση των μυών για λόγους αποκατάστασης μετά την άσκηση... ...με το τέντωμα των στατικών διατάσεων (extend & hold) αυξάνονται "προκαταβολικά" οι φθορές στις μυϊκές ίνες και στη συνάρτηση έκτασης και έντασης στους μύες δεν θεωρείται ότι ευνοούν τις επιδόσεις... Εγώ σε ότι σχολή πήγα στο παρελθόν κάναμε πάντα mix στατικών και δυναμικών πριν το μάθημα. Οι στατικές διατάσεις χρησιμοποιούνται για αποφυγή τραυματισμών. Αν έχει γίνει η μυική έκταση που λες πριν την άσκηση θα αποφύγεις τα τραβήγματα και τις θλάσεις σε δυναμικά αθλήματα. Οκ για τα βάρη δεν έχει σημασία αλλά για πολεμικές τέχνες έχει.
yannis27gr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Κανονικα εδω και 6 μηνες δεν επρεπε να βελτιωθω? Και η Ελλάδα έπρεπε εδώ και χρόνια να έχει μπει σε ανάπτυξη. 1
DDevil Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Μικρος που εκανα TKD και ειχα φτάσει μέχρι τη μαυρη (μετα τα παράτησα) κάναμε κανα 20λεπτο-μισάωρο ζέσταμα και ανοιγματα. Μετα παιζαμε στοχους και τέλος θώρακες. Δεν καναμε κάθε μέρα θωρακες βεβαια. Στο συγκεκριμενο θέλεις ευλυγισια. Οποτε την δουλευεις αρκετά με ανοιγματα - σπαγγατο κτλπ. Τωρα σχετικα με διατροφή οποιος τρώει κοτατζ ας το αφησει στην άκρη. 3 φετούλες τρικαλινο μαζι με 1 μεγαλο πιατο ρεβυθια αβοκάντο 1 παξιμαδάκι. Οι 3 φέτες είναι 100γρ περιπου πανω από 20% πρωτεϊνη και 10% λιπαρά. Αξιζει!Και εχει και γευση. Από γυμναστική σημερα τιποτα ξεκουραση. Χθες ειχα το αεροβιο προχθες τα βάρη και αυριο θα πάω για βάρη. Και μετα το Σαββατο θα πάω για βάρη και τέλος αυτή η εβδομάδα. 4 φορές την εβδομάδα είναι αρκετές πιστευω. Νιώθω βεβαια ευεξια να πάω και σημερα αλλα δεν θα το κάνω. Σημερα επισης ενας συνάδελφος έφερε στην δουλειά γλυκά και με κέρασε ένα εκλεράκι πήρα κανονικά και έφαγα μου λέει ενας άλλος κατσε εσυ δεν προσέχεις? ολο με τα γιαουρτια και τα κουάκερ σε βλέπουμε εδώ μέσα και τα φρουτα. Αυτό δεν εχει θερμιδες? του κάνω έχει αλλα αμα φάς ένα δεν τρεχει τιποτα. Αμα φας ολο το κουτι προφανώς. Το ένα δεν σου κάνει τιποτα θα το εξαφανισει ο οργανισμος όπως μπηκε.
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Και γιατι να αφησεις το κοτατζ που ειναι απο τα καλυτερα τυρια για διατροφη με 2-4% λιπαρα και να πας σε κατι χειροτερο? 1
gon1332 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 @Spect~ Γιατί δεν έφαγε όλο το κουτί με τα εκλεράκια.
DDevil Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Αν ρωτας εμένα μεμονωμένα γιατι είναι τέρμα ανοστο. Αν βαλεις και αθροισεις το λιπος που παιρνεις την ημερα τρώγοντας καθαρά φαγητά και γιαουρτι 2% και τυρι 15% ή και 10% δεν θα διαπιστώσεις να ξεπερνάς τα 70γρ λιπος την ημέρα. Οποτε ποιος ο λογος να φάω κοτατζ? Ούτως ή αλλως είμαι μέσα στο πλάνο μου και με το τρικαλινο. Όταν η συντηρηση για το λιπος είναι στα 70-80γρ. ημερησίως. http://www.bodybuilders.gr/forum/showthread.php?t=28508 το τελευταιο μηνυμα τα λέει όλα πιστευω και συμφωνω απόλυτα. Nα μου ελεγες τρωω μια σοκολατα 100γρ και μετα τρεφομαι σωστα ολη την υπολοιπη μέρα @@ γιατι μονο από την σοκολάτα θα τσιμπούσες τα 40γρ. Επισης αυτό είναι καλο κολπο όταν εισαι κάπου εξω πρέπει να φάς κάτι (πλήρες) και δεν ξέρεις τι. Πάς σουπερ μάρκετ παιρνεις 3 φέτες παιρνεις και ρυζογκοφρέτες και με αυτό το γευμα έχεις πάρει σιγουρα 25γρ πρωτεϊνη. Σαν να έφαγες έναν τόνο. Τα έχω ψάξει αρκετά. @Spect~ Γιατί δεν έφαγε όλο το κουτί με τα εκλεράκια. Oλα μια ιδέα είναι φιλε να ξέρεις. Εγω γουσταρα πολύ με το μεσημεριανο φαγητο πάντως ρεβυθάδα με τυράκι παξιμάδι και αβοκάντο.
margaritagr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Μόλις χτύπησα στο μπλέντερ μήλο, μπανάνα και δημητριακά και σπέρνει απο γεύση 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Καλα το άνοστο το παραβλεπω γιατι οπως ειπες ειιναι προσωπικο. Εμενα πχ μ'αρεσει το κοταζ ειδικα τo Dirolo. Τελος παντων ολα ειναι σχετικα γιατι παιζει και τη διαιτα κανεις. Παντως να λες ανοστο το κοταζ και να μιλας για ριζογκοφρετες πρεπει να εισαι διχασμένη προσωπικοτητα και στο λεω εγω που τρωω ακομη και χαρτονια 2
yannis27gr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Spect, άμα δε βαριέσαι γράψε τι τρως και πόσα γρ πρωτείνης παίρνεις την ημέρα χωρίς να τρως κρέας/ψάρια. Το χω μια απορία.
DDevil Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Aμα την φάς σκέτη είναι τέρμα ανοστη και αυτή. Όπως και το κουάκερ αμα το φάς σκέτο δεν τρώγεται. Αμα όμως βάλεις και άλλα μαζι τοτε τρώγεται πχ ρυζογκοφρέτα με τυρι και αλειμενο αβοκάντο ή με ταχινι μέλι και σταφιδες! Πιο πολύ πάει με τα τελευταια. Δεν κάνω κάτι τρελο από διαιτα απλα όταν ηθελα να χάσω έβαζα τα δεδομενα στο φιτνεσ παλ και μου έβγαζε τις θερμιδες. Ακολουθησα τη διατροφή του και έχασα ότι ήθελα χωρις απώλεια μάζας. Τα ψωμια και τα προϊοντα χαμηλά σε λιπαρά δεν βάζουν πολλες θερμιδες ή και λιπαρά Εκεινο που σε @@@@ ακομα και αν είναι προϊον μεσογειακης διατροφης είναι το λάδι βάλε 3 κουταλιές λάδι σε ένα πιατο και το ξετίναξες. Το ξέρεις καλυτερα από μενα αυτό βεβαια. ΥΓ Γενικά προτιμώ και εγω ψωμι βεβαια και μάλιστα ψημένο στο φουρνο ολικης πάντα οι ρυζογκοφρετες είναι λυση ανάγκης όπως ειπα και πριν απλα έχουν χαμηλο υδατάνθρακα ακομα χαμηλοτερο και από το ψωμί. Το τελευταιο βεβαια εχει και πρωτεϊνη.
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Γιαννη για την ωρα δεν μετραω τιποτα αλλα γενικα παιζω με φακες/ρεβιθια, προιοντα σογιας που εχω βρει εδω,τοφου,μια σκονη που εχω, γιαουρτια, βρωμη, ρυζι, μπανανες, μηλα. Οταν θα παρω αποφαση να το παω πιο σοβαρα το κψιμο θα σου πω λογο σχολης και διαβασματος τον παιζω λιγο απο την αποψη οτι καθομαι πολλες ωρες αλλα δεν το παρακανω με το φαγητο.
DDevil Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Spect, άμα δε βαριέσαι γράψε τι τρως και πόσα γρ πρωτείνης παίρνεις την ημέρα χωρίς να τρως κρέας/ψάρια. Το χω μια απορία. Eιδα σοκολατουχο γάλα σογιας σημερα και ειπα να το τσιμπήσω να δοκιμάσω αλλα δεν το πηρα τελικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις