γροσερισοπ Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 recoverry mealll (δεν μου κάνε μια ε..) το βραδυ θα παίξει δεύτερο πιάτο. όσο σηκώνω στο 5χ5 μου ανοίγει και η όρεξη δεν ξέρω γιατί. ούτε στο ποδήλατο τόσο που καίω κάνα 1000-1200 calories / ride. κουνουπίδι -πρασόρυζο και κοτοπουλάρα 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 καις προφανώς γιατί καταναλώνεις όλα σου τα αποθέματα γλυκογόνου μη συγκρίνεις δύο εκ διαμέτρου διαφορετικές προσεγγίσεις (στα bike ride, λογικά, θα λαμβάνεις fuel και κατά τη διάρκεια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 πρωτη φορα στα γυμναστήρια τι περιμένεις χάχα σιγά σιγά τα ανακαλύπτουμε.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 πρωτη φορα στα γυμναστήρια τι περιμένεις χάχα σιγά σιγά τα ανακαλύπτουμε.. Τα πόδια σου πως αντιδρούν; έχεις δει διαφορές ως προς την μυική τους ανάπτυξη; θες καλή διατροφή, φουλ πρωτεϊνη για να μη σου στοιχίσει μυική καταβολή. από σωματικό βάρος πως πας είδες; διακυμάνσεις; αύξηση-μείωση κτλ; επίσης το γυμ που πας είναι στο κέντρο της σαλλλλονίκης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 εκει που σου κοβεται η ανασα...εκει που τα ποδια γινονται ξυλινα απ την προσπαθεια.. εκει που λες δε παει αλλο, βαζεις στο ριπιτ αυτο το τραγουδι, και συνεχιζεις no matter what παντα το ακουω και πριν ξεκινησω για το τζιμ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Τα πόδια σου πως αντιδρούν; έχεις δει διαφορές ως προς την μυική τους ανάπτυξη; θες καλή διατροφή, φουλ πρωτεϊνη για να μη σου στοιχίσει μυική καταβολή. από σωματικό βάρος πως πας είδες; διακυμάνσεις; αύξηση-μείωση κτλ; επίσης το γυμ που πας είναι στο κέντρο της σαλλλλονίκης; γάμπες έχουν ανέβει, τετρακέφαλα αρχίζουν και σφίγγουν αρκετά και αρχίζουν να κάνουν σχήμα περιφεριακά. Δεν έχει μεγαλώσει τίποτα (δεν έχω μετρηθεί και ολας) στα ίδια είμαι απλώς όλα ποιο σφιχτά και δυνατά. μεγάλη διαφορά έχω δει πίσω - πλάτες - στήθος - και μπράτσα. το σωμματικο μου βάρος (1.65ύψος) παίζει στα 61-62 κιλά ούτε έχω πάρει ούτε έχω χάσει (μια φορά τη βδομάδα cheat meal.) το γυμναστήριο είναι ο Στυλιανίδης κέντρο Θεσσαλονίκη. γενικά θέλω να αρχίζω να δουλεύω λίγο κοιλιά. (έχω κάτι κενά κάτω από τα πλευρά και διπλα στους πάνω κοιλιακούς) και δεν ξέρω αν είναι μυικο το πρόβλημα ή έτσι είναι το κορμί μου. αν μπορεί να μου δώσει κανεις εδώ καμια άσκηση να αρχίζω να φτιάχνω θα το εκτιμούσα πολύ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 ^ Εγω τις τελευταιες 2 βδομαδες αρχισα να κανω, σχεδον καθημερινα, στο τελος της προπονησης, πριν τους κλασσικους κοιλιακους, αυτους που εισαι γονατιστος με σκοινι στο μηχανημα τρικεφαλων (νομιζω τους εκανε και ο αρνολντ, οποτε δες yt για το form) και ειδα διαφορα τοσο σε δυναμη του κορμου αλλα και εμφανισιακα. Βεβαια δε μπορω να διακρινω τωρα καθαρα κοιλιακους γιατι εχω ψηλο ποσοστο λιπους (15-18 πρεπει να ειμαι) αλλα μερικοι πεταχτηκαν ενω δεν ηταν ετσι πριν την ξεκινησω την ασκηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Τι κενα καλε? Μηπως δν εχεις ικανοποιητικη αναπτυξη? Μια ειναι αυτη του Μικε και μια σε κατακλινη παγκο (η αγαπημενη μου, ειδικα οταν κρατουσα δισκο βαρος ενιωθα φουλ καψιμο. Και με εξτρα τιπ στην αργη εκτελεση της αρνητικης κινησης) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Ποτε δεν κάνω κοιλιακους. Καλυτερα ταινία του αγγελοπουλου. Πάντως συμμετέχουν σε τόσες ασκησεις, όπως και οι ραχιαιοι, που μόνο αγύμναστοι δεν ειναι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Τι κενα καλε? Μηπως δν εχεις ικανοποιητικη αναπτυξη? Μια ειναι αυτη του Μικε και μια σε κατακλινη παγκο (η αγαπημενη μου, ειδικα οταν κρατουσα δισκο βαρος ενιωθα φουλ καψιμο. Και με εξτρα τιπ στην αργη εκτελεση της αρνητικης κινησης) Ηθελα να την κανω και αυτην και την ειχα ξεχασει! Και ελεγα τι ξεχναω τι ξεχναω Καλα που μου το θυμισες!! Ποτε δεν κάνω κοιλιακους. Καλυτερα ταινία του αγγελοπουλου. Πάντως συμμετέχουν σε τόσες ασκησεις, όπως και οι ραχιαιοι, που μόνο αγύμναστοι δεν ειναι. Ειναι αλλη αισθηση Παντως περα απο το εξωτερικο μερος των κοιλιακων που φαινεται, υπαρχει και το εσωτερικο κομματι το οποιο πρεπει να ειναι γυμνασμενο για να προστατευει απο τραυματισμους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Eγω από κοιλιακους παιζω ρωμαϊκη καρέκλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Θα συμφωνθσω με τον Μικε, Ειναι και αυτες μυικες ομαδες κ χρειαζονται τηναπομονωση τους. Ειναι και ευαισθητες για αυτο με προσοχη. μου λειπει το γυμναστηριο.σνιφ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arct1c Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 εκει που σου κοβεται η ανασα...εκει που τα ποδια γινονται ξυλινα απ την προσπαθεια.. εκει που λες δε παει αλλο, βαζεις στο ριπιτ αυτο το τραγουδι, και συνεχιζεις no matter what παντα το ακουω και πριν ξεκινησω για το τζιμ Ποσο ισχυει .... γενικα ειναι απιστευτο το τι boost σου δινει η μουσικη τν ωρα την που ''δεν μπορεις αλλο΄'' εγω απορω πως καποιοι τρεχουν χωρις ακουστικα στα αυτια.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Η μουσική σου φτιάχνει τη διάθεση κι αυτό συνήθως βοηθάει. Εγω είμαι σε φάση που ακούω ρεμπέτικα αυτή την περίοδο (μαθαίνω και τζουρα ) Ο Νορβηγός που εχει χαθεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arct1c Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Θυμαμαι μια περιοδο ετρεχα με Μητροπανο..αχαχαχαχ Να φευγε κανενα ακουστικο απο το κινητο να τρεχαμε να φυγουμε μετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις