yannis27gr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Αφού τις κανεις λάθος. Άμα θες να κανεις ασκησεις με το σωμα σου διάβασε το convict conditioning. Αλλιώς πανε σε γυμναστήριο και κάνε βάρη που ειναι πιο απλά τα πραματα. Με αυτά που κανεις θα φτάσεις γρήγορα ταβάνι, λογικά έχεις ήδη φτάσει, και θα μείνεις εκεί.
jason97 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Τη ταβανι δεν σε καταλαβαινω Ξεκινησα να κανω απο τον απριλιο και αποτελεσμα τιποτα το ιδιαιτερο το δεξι μπρατσο ειναι ποιο φουσκωτο απο το αριστερο Μην φανταστειστε τιποτα μυωδες ετσι ισα ισα να διακρινεται
gon1332 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δε βελτιώνεσαι γιατί δε δυσκολεύεις τις ασκήσεις. Αν έκανες βάρη, θα αύξανες κιλά. Δε θα έμενες στα ίδια 6 μήνες. Σωστά; Γιατί να μείνεις στις ίδιες ασκήσεις bw για 6 μήνες; Απλά θα γίνεις καλύτερος σε αυτές. Επίσης πρέπει να τηρείς τα rests. 1 μέρα κενό σίγουρα ανάμεσα σε προπονήσεις, ή όχι την ίδια μυική ομάδα συνεχόμενες μέρες. 1
Demetra_ Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Θέλω να πω επισης οτι οι προσπάθειες που καταβάλω στις προπονήσεις για να ανταπεξέλθω, ειναι πολυ μεγάλες. Ένιωθα τρομερή κούραση , τοςο που θέλω μεγάλα διαλείμματα στη πισίνα δε μπορω να κάνω συνεχόμενα μέτρα, και στα βαρη καταναλώνω πολυ νερό. Εκανα εξετάσεις κι έχω (ξανά) υποθυρεοειδισμό (34 tsh για όσους ξέρουν) και 34 αιματοκρίτη. Αλλα το δεύτερο δεν ειναι τοςο χαμηλό για να μ επηρεάζει τοςο. Της tsh ειναι το θεμα... Δε το βάζω κάτω ομως ρε καργιολοκάρμα!!! 35?!?!?!!?!? το τερμάτισες ρε συ !!!!! επειδή δεν έχεις θυρεοειδή αδένα (αν θυμάμαι τον αφαίρεσες) φτάνεις σε τόσο μεγάλες τιμές τι φάση όμως; τώρα τι θα κάνεις; και γω έχω το αναίτιο αίσθημα της κόπωσης και νομίζω πως πάλι μου ξέφυγε ο δείκτης της TSH. ωστόσο δεν είμαι σε φάση να μπλέκω με ιατρούς να κάνω δοκιμές σε δοσολογίες. ξεκίνησα χρήση (ξανά) L-tyrosine ... πάντα με βοηθούσε, για να δούμε και τώρα δεν μπορώ να σου προτείνω να κάνεις χρήση της, αφού δεν είμαι και η πλέον αρμόδια να το πράξω. απλά, αν θες, ενημέρωσε τον αρμόδιο θεράποντα ιατρό σου για την ύπαρξη της μήπως και σου την προτείνει ο ίδιος. παρένθεση, ανά πόσους μήνες ελέγχεις τον δείκτη της θυρεοειδότροπους ορμόνης; σσ. γιατί ασχολείστε με τρολ δεν μπορώ να καταλάβω
margaritagr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 35?!?!?!!?!? το τερμάτισες ρε συ !!!!! επειδή δεν έχεις θυρεοειδή αδένα (αν θυμάμαι τον αφαίρεσες) φτάνεις σε τόσο μεγάλες τιμές τι φάση όμως; τώρα τι θα κάνεις; και γω έχω το αναίτιο αίσθημα της κόπωσης και νομίζω πως πάλι μου ξέφυγε ο δείκτης της TSH. ωστόσο δεν είμαι σε φάση να μπλέκω με ιατρούς να κάνω δοκιμές σε δοσολογίες. ξεκίνησα χρήση (ξανά) L-tyrosine ... πάντα με βοηθούσε, για να δούμε και τώρα δεν μπορώ να σου προτείνω να κάνεις χρήση της, αφού δεν είμαι και η πλέον αρμόδια να το πράξω. απλά, αν θες, ενημέρωσε τον αρμόδιο θεράποντα ιατρό σου για την ύπαρξη της μήπως και σου την προτείνει ο ίδιος. παρένθεση, ανά πόσους μήνες ελέγχεις τον δείκτη της θυρεοειδότροπους ορμόνης; Δεν ειναι το χαι σκορ μου αυτο, οταν πρωτοξεκινησα τζιμ ειχα 60!!! Δεν εχω ιδεα γιατι φτανω τετοιες τιμες, εχω περασει κ αντιστοιχα προς τα κατω. Εχω αλλαξει χαπια, εχω αλλαξει γιατρους.. Τωρα ηταν κανα 6μηνο που ειχα κανει εξεταση. Θα το ρωτησω αυτο που λες , οταν θα παω να με δει προς το παρον περιμενω τη γραμματεα να μου πει πως να συνεχισω με τη δοση. Παντως πραγματικα οι προπονησεις ειναι πολυ δυσκολες, ξεμενω πολυ απο ανασες. Χωρις Hell πριν και aminolast κατα τη διαρκεια δε θα εβγαιναν. Η διατροφη στο σημειο που ειμαι δε μπορει να κανει και πολλα.
Demetra_ Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 μήπως ρε συ να κάνεις πιο τακτικά TSH ; για να μη σου ξεφεύγει τόσο και θα είναι μετά πιο ελεγχόμενος. σσ. μήπως να βρεις ιατρό με τον οποίο να ΄χεις αμεσότερες σχέσεις; τώρα αυτό με την γραμματέα μου ακούγεται κάπως. δικαιολογημένα να αισθάνεσαι κόπωση αφού ο θυρεοειδής είναι πλήρως δυσλειτουργικός.ο μεταβολισμός συσχετίζεται αμεσότερα με τη φυσική άσκηση εν σχέσει με τη διατροφή. Και γω τώρα κάνω χρήση 750mg Χ 2 φορές / μέρα για 2μέρες και μετά 750mg X 1 φορές / μέρα για 30 μέρες διακοπή για 10 μέρες και έλεγχο δείκτη TSH (τον Ιούλιο την άφησα στην ιδανική τιμή των 1.37, για να δούμε τώρα) plz ενημέρωσέ μας για την πορεία και τις περαιτέρω συζητήσεις με τον θεράποντα ιατρό
margaritagr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Οταν τον εβγαλα πιστευα οτι θα ησυχαζα τελικα απο το 2005 η ιδια ιστορια... Σε ενδοκρινολογο δεν εχω βρει καποιον να μιλας απευθειας απ οσους εχω παει. Δε μου ειναι προβλημα ομως γιατι δε το λες και ειδικοτητα αναγκης.. Τελοσπαντων θα σου πω, μεσω πμ οταν εχω νεα μη βγαινουμε εδω πολυ οφφ 1
DDevil Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δε βελτιώνεσαι γιατί δε δυσκολεύεις τις ασκήσεις. Αν έκανες βάρη, θα αύξανες κιλά. Δε θα έμενες στα ίδια 6 μήνες. Σωστά; Γιατί να μείνεις στις ίδιες ασκήσεις bw για 6 μήνες; Απλά θα γίνεις καλύτερος σε αυτές. Επίσης πρέπει να τηρείς τα rests. 1 μέρα κενό σίγουρα ανάμεσα σε προπονήσεις, ή όχι την ίδια μυική ομάδα συνεχόμενες μέρες. Tωρα το χειμωνα αμα δεν έχεις δικο σου χώρο δεν βγαινει με τιποτα η προπονηση χωρις γυμναστηριο. Εδώ ας πουμε βρεχει επι μια εβδομάδα συνεχομενα. Σημερα επεσε και η θερμοκρασια στους 10 βαθμούς. Αναγκαστικα πηρα μπουφάν. Εγω που μέχρι τον Νοεμβριο κυκλοφορω με κοντομάνικο.
jason97 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δε βελτιώνεσαι γιατί δε δυσκολεύεις τις ασκήσεις. Αν έκανες βάρη, θα αύξανες κιλά. Δε θα έμενες στα ίδια 6 μήνες. Σωστά; Γιατί να μείνεις στις ίδιες ασκήσεις bw για 6 μήνες; Απλά θα γίνεις καλύτερος σε αυτές. Επίσης πρέπει να τηρείς τα rests. 1 μέρα κενό σίγουρα ανάμεσα σε προπονήσεις, ή όχι την ίδια μυική ομάδα συνεχόμενες μέρες. τοσους μηνες και κανω 3 καμψεις γιατι δεν αντεχουν τα χερια ειναι φυσιολογικο μετα απο 6μηνες? Δεν θα επρεπε να ειχαν φουσκωσει τα χερια? Λεω να μην παω γυμναστηριο ακομα να τελειωσω το φανταριλικι και βλεπουμε γιατι ακουω πως πολυ χανουν τους μυες τους και παχαινουν
DDevil Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Στο στρατο είναι αληθεια ότι χάνεις ποιοτικά κιλά αφενος γιατι γυμνάζεσαι με κακο τροπο (τις περισσοτερες φορές) και επιπλέον τα φαγητά είναι σαβουρες στην πλειονοτητα. Ακομα και μια φασολαδα με τον τροπο που έχει μαγειρευτει (τσιγαρισμενο το λάδι) γινεται αντι φιτνεσ. Το πρωϊνο είναι τελειως σαβουρα (ασπρο ψωμι με βουτυρο και μαρμελάδα και κατι κιτρινα κορν φλεϊκς του εμποριου) το δεκατιανο είναι χειροτερο από το πρωϊνο (τσουρέκι στεργιου βιομηχανοποιημένο) το μεσημεριανο τα ιδια με το πρωϊνο το απογευματινο τα ιδια πάλι καψιμι - στεργιου κτλπ και το βραδυ ιδιο με το μεσημέρι. Πουθενα δεν θα έτρωγα το φαγητο που ετοιμασα σημερα το μεσημέρι μονος μου. Ζέστανα την κινοα έφτιαξα μια γρηγορη σάλτσα στο φουρνο (χωρις λάδι) με σκορδάκι έκοψα αβοκάντο 1 φέτα ψωμι ολικής και έβαλα και τονο. Στο τέλος προσθεσα και μια κουταλιά λάδι.
jason97 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Αναλογα τις μοναδες αλλο φαει θα εχει σε ποιο απαιτητικα τοσο ποιο καλο φαγητο αν κανω λαθος διορθωστε με Βλεπω σε βιντεο ο αλλος κανει καμψεις με το ενα χερι και εγω δεν μπορω να κανω με τα δυο Να ο λογος που δεν μπορω να παω ειδικες δυναμεις
gon1332 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Tωρα το χειμωνα αμα δεν έχεις δικο σου χώρο δεν βγαινει με τιποτα η προπονηση χωρις γυμναστηριο. Εδώ ας πουμε βρεχει επι μια εβδομάδα συνεχομενα. Σημερα επεσε και η θερμοκρασια στους 10 βαθμούς. Αναγκαστικα πηρα μπουφάν. Εγω που μέχρι τον Νοεμβριο κυκλοφορω με κοντομάνικο. Τέλεια! Έξτρα βάρος. τοσους μηνες και κανω 3 καμψεις γιατι δεν αντεχουν τα χερια ειναι φυσιολογικο μετα απο 6μηνες? Δεν θα επρεπε να ειχαν φουσκωσει τα χερια? Λεω να μην παω γυμναστηριο ακομα να τελειωσω το φανταριλικι και βλεπουμε γιατι ακουω πως πολυ χανουν τους μυες τους και παχαινουν Για την μικρή περίπτωση που δεν τρολάρεις.. Με τις κάμψεις το στήθος κυρίως πρέπει να "φουσκώσει". Έχεις ξαναγυμναστεί; Είσαι υπέρβαρος; Μήπως να ξεκινούσες από απλές ασκήσεις όπως αναφέρθηκε; Οι κάμψεις στη μορφή που έχουμε στο μυαλό μας προϋποθέτει κι ένα άλφα επίπεδο δύναμης στον κορμό. Έχω δει άτομα να κάνουν κάμψεις με τον κορμό λυγισμένο στο πάτωμα. Κακό. Ξεκίνα με τα χέρια σε κάποιο ύψωμα και όσο συνηθίζεις κατέβαινε μέχρι να φτάσεις πάτωμα. Επίσης για να "φουσκώσει" κάτι πρέπει να φας. 1
DDevil Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Φιλε δεν ξερω τι κάνεις αλλα αποκλειεται να μην έχεις δει κάποια βελτιωση από τοτε που ξεκινησες. Ένας γνωστος μου τελειως αρχάριος τον Ιουλιο δεν μπορουσε να κάνει ουτε μια έλξη και τώρα βγάζει σετάκια των 5 έλξεων. Μετα από 4 μηνες δηλαδή. 4 έλξεις είναι η βάση για να περάσεις στις ειδικές δυναμεις όπως θές. Εγω το καλοκαιρι του 2015 σταμάτησα το κράβ μαγκα και κάτι βάρη που εκανα οποτε πηγαινα γυμναστηριο (ηταν μαζι με την συνδρομη 3 μαθηματα την εβδομαδα και ελευθερη χρηση γυμναστηριου) επειδή αλλαξα πολη δεν βρηκα κατι αντιστοιχο εδώ ειχε κάτι καρατε για μικρα παιδια οποτε δεν πηγα. Αλλα επειδή δεν μπορουσα να καθομαι ετσι (αλλωστε οποιος έχει ασχοληθεί με τη γυμναστική σε καθημερινη βάση πανω από 1-2 χρονια και από μικρος ειτε με ομαδικά γκρουπ ειτε και μονος του) έχει το μικροβιο και μετά δεν μπορει να σταματησει. Οποτε ξεκινησα να προπονούμαι ξανα μονος μου από καλοκαιρι του 2015 μέχρι πριν 1 μήνα. Κάμψεις - έλξεις - τρέξιμο - καθίσματα - προβολες - βυθισεις - κοιλιακους - ραχιαιους και κάποιες φορές αλτηρες. Έκανα το πάρκο γυμναστηριο! Και τωρα πάω γυμναστηριο και δεν αντιμετωπίζω κανενα θεμα ουτε πιάσιμο ουτε τιποτα ουτε κουραση βγάζω για χαλαρά 1 ώρα προπονηση. Και η γυμναστική με το βάρος του σώματος είναι μια πολύ καλή αρχή και βεβαια από το να μη κανεις τιποτα να κάθεσαι και να τρως πατατάκια καλυτερα πηγαινε πάρε ένα στρωμα , βρές ένα μονοζυγο στην περιοχη σου και θα κάνεις την προπονησουλα σου βασικές ασκησεις για ολες τις ομάδες. Πάρε και 2 αλτήρες ένα 50αρι θα δώσεις και βάζε βάρη όταν βλέπεις ότι μπορεις και παραπάνω , αυξομείωνε. Στηθος -> Καμψεις Πλατη -> Μονοζυγο Τρικέφαλοι -> Βυθισεις (και σε πεζουλι ή καρεκλα) Δικέφαλοι -> Αλτηρες (αυτοσυγκεντρωση) Ποδια -> Καθίσματα - Προβολες Κοιλια -> Κοιλιακους Μέση -> Ραχιαιους Τέλος διατάσεις και 3-4 λεπτά τρέξιμο και στην αρχη λιγο τρέξιμο να ζεστάνεις τα ποδια. Και ψάξου βλεπε ασκησεις από το Ιντερνετ - ρώτα και κάποιον που ξέρει ή έναν γυμναστή χθες στο γυμναστηριο πηγα σε ένα σημειο που η γυμναστρια έδειχνε την άσκηση σε έναν άλλον έκατσα και κοιτουσα και εγω .... με βλέπει μου σκάει χαμογελο της κάνω τι να κάνουμε ... διψάμε για μάθηση! Γέλαγε. Μετα πηγα και την ρώτησα αμα ξέρει καμια καλή ασκηση για πλάτη πέρα από το μονοζυγο μου έδειξε την κωπηλατική σε μηχάνημα και μου ειπε το στηθος κολλημένο στη βάση μπροστά. Αυτό τώρα το έμαθα το σημειωσα κιολας. Το γυμναστηριο θέλει ψάξιμο και οι ασκησεις γιατι ειτε θα τραυματιστείς (μακρυά από εμάς) ειτε θα βαρεθείς και θα τα παρατήσεις. Στο τέλος θα μάθεις τις ασκησεις και θα τις κάνεις μονος σου. Επισης κάτι μου λεει ότι τα πολλά κιλά δεν λένε πολλα αμα κάνεις την άσκηση λάθος ή δεν μπορεις να τα σηκώσεις καλυτερα βάλε λιγοτερα και κάντην σωστά και σταθερά. Και ξέχνα το φουσκωμα και την εικονα για 1-2 χρονια ..... εισαι αρχάριος δεν θα δεις τιποτα από αυτά που βλέπεις γυρω σου είναι άνθρωποι που ασχολούνται χρονια. Μη συγκρινεσαι με αυτους. Είναι άκυρο. 1
yannis27gr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Tωρα το χειμωνα αμα δεν έχεις δικο σου χώρο δεν βγαινει με τιποτα η προπονηση χωρις γυμναστηριο. Εδώ ας πουμε βρεχει επι μια εβδομάδα συνεχομενα. Σημερα επεσε και η θερμοκρασια στους 10 βαθμούς. Αναγκαστικα πηρα μπουφάν. Εγω που μέχρι τον Νοεμβριο κυκλοφορω με κοντομάνικο. Με μονόζυγο πόρτας, καμψεις και μερικούς αλτήρες μπορείς να κάνεις πολύ δυνατή προπόνηση αν ξέρεις πως. Αρκεί ένα δωμάτιο, λίγα όργανα και γνώση. Αναλογα τις μοναδες αλλο φαει θα εχει σε ποιο απαιτητικα τοσο ποιο καλο φαγητο αν κανω λαθος διορθωστε με Βλεπω σε βιντεο ο αλλος κανει καμψεις με το ενα χερι και εγω δεν μπορω να κανω με τα δυο Να ο λογος που δεν μπορω να παω ειδικες δυναμεις Άμα μένεις Σαλονίκη και σου είναι εύκολο να ρθεις Χαλκδική, έλα να σου δείξω πώς να προπονείσαι. Είσαι τόσο λάθος που είναι αδύνατο από μακριά να γίνει δουλειά. 1
jason97 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Τέλεια! Έξτρα βάρος. Για την μικρή περίπτωση που δεν τρολάρεις.. Με τις κάμψεις το στήθος κυρίως πρέπει να "φουσκώσει". Έχεις ξαναγυμναστεί; Είσαι υπέρβαρος; Μήπως να ξεκινούσες από απλές ασκήσεις όπως αναφέρθηκε; Οι κάμψεις στη μορφή που έχουμε στο μυαλό μας προϋποθέτει κι ένα άλφα επίπεδο δύναμης στον κορμό. Έχω δει άτομα να κάνουν κάμψεις με τον κορμό λυγισμένο στο πάτωμα. Κακό. Ξεκίνα με τα χέρια σε κάποιο ύψωμα και όσο συνηθίζεις κατέβαινε μέχρι να φτάσεις πάτωμα. Επίσης για να "φουσκώσει" κάτι πρέπει να φας. αληθεια κανω 3 δεν σε κοροιδευω κανω και αυτοπου ειναι τα χερια στην ευθεια με τους ωμους,τα χερια σε εκτασεις και με το τριγωνακι αλλα δεν το μπορω και πολυ υψωμα εννοεις γεφυρα αναμεσα στα κρεβατια? και τη να φαω οταν εχω κοτοπουλο τρωω το στηθος
Προτεινόμενες αναρτήσεις