Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators
Δημοσ.

Κρεατικα/ψαρικα τρωω υπερβολικα σπανια. Να εχω φαει κρεας 10 φορες απο τον Αυγουστο.

Οχι δεν εχω και δεν προκειται να κανω και περα απο μια σκονη πρωτεινη που εχω οχι δεν παιρνω τιποτα.

Δεν χρειαζεσαι σκευασματα και δεν χρειαζεται να τα περιπλεκεις πολυ. Οσο πιο απλα τοσο πιο καλα.

Κανεις την προπονηση σου και τρως καθαρα και ολα τα αλλα θα ερθουν μονα τους.

Δημοσ.

Για δεις αποτελεσματα θελει χρονο ενω αμα παρεις σκευασμα μεσα σε κανα χρονο εχεις σφηξει

Το λιπος στην κοιλια.στα μπρατσα και στους γλωτους πως φευγουν?

Ισουν ποτε ευσωμος?

Δημοσ.

Ωραίος Μαου!!!

Εγώ πήγα πισίνα σήμερα κι έκατσα μετά εκει να φάω, έφαγα μια κρύα σαλάτα με μακαρόνια, φασόλια, αμύγδαλα , καλαμπόκι και sweet chili σος και σε μια ωρα πριν κοιμηθώ θα φάω ενα τοταλ 2%

• Like 1
Δημοσ.

Μιαμ μιαμ

attachicon.gifP_20161114_193313~01~01.jpg

Η σάλτσα στα μακαρονια ειναι το ελαιόλαδο το λεμόνι η ρίγανη και το πιπέρι που ειχα βάλει στο μπρόκολο,  η νοστιμιά δεν υπάρχει !!

Μακαρονια με μπιφτέκια και μπροκολο και λαδι και λεμονι.Οντως φιλε νιώθω την νοστιμιά του!

Είναι γενικα πολύ καυλα τα μακαρονια με τα μπιφτέκια μαζι μ αρεσουν και μενα είναι το αγαπημένο μου.

Εγω αποψε μετα την προπονηση έφαγα Κινοα με ψητα κολοκυθάκια και φέτα γεμιστά (4-5)

και έβαλα και μια συσκευασια τόνου και 1 φέτα ψωμι ολικής.

Το μεσημερι ειχα φάει γιγαντες. Τους πηρα από ένα μαγειριο του ειπα να μη βάλει πανω από μια κουταλιά λάδι στην μεριδα μου. Ηταν υπέροχοι!

• Like 2
Δημοσ.

Ρε maus πως τα τρως σε τέτοια πιάτα ? Εγώ μόνο σε γαβάθα τρώω και λόγω ποσοτήτων αλλά κι επειδή τρώω λες και με κυνηγάνε...με κανονικό πιάτο έχουμε απώλειες δεξιά αριστερά.

Για δεις αποτελεσματα θελει χρονο ενω αμα παρεις σκευασμα μεσα σε κανα χρονο εχεις σφηξει

Ναι...όχι. Εκτός κι αν εννοείς φάρμακα.

Το λιπος στην κοιλια.στα μπρατσα και στους γλωτους πως φευγουν?
Ισουν ποτε ευσωμος?

Απ' όπου και να θες να χάσεις το λίπος η απάντηση είναι στην διατροφή + γυμναστική.

No shit Sherlock θα μου πεις αλλά δεν ξέρω τι ξέρεις ή από τι βάσεις αρχίζεις οπότε καλό θα ήταν να τα μοιραστείς.

• Like 3
Δημοσ.

Dosei κανω διατροφη τωρα για γυμναστικη δεν πηγαινω γυμναστηριο αλλα οτι πηγαινα σε γηπεδο και ετρεχα τωρα χειμωνα που να πας

Και σπιτι κανω καμψεις και κοιλιακους

Δημοσ.

Θέλω να πω επισης οτι οι προσπάθειες που καταβάλω στις προπονήσεις για να ανταπεξέλθω, ειναι πολυ μεγάλες. Ένιωθα τρομερή κούραση , τοςο που θέλω μεγάλα διαλείμματα στη πισίνα δε μπορω να κάνω συνεχόμενα μέτρα, και στα βαρη καταναλώνω πολυ νερό.

Εκανα εξετάσεις κι έχω (ξανά) υποθυρεοειδισμό (34 tsh για όσους ξέρουν) και 34 αιματοκρίτη. Αλλα το δεύτερο δεν ειναι τοςο χαμηλό για να μ επηρεάζει τοςο. Της tsh ειναι το θεμα...

Δε το βάζω κάτω ομως ρε καργιολοκάρμα!!!

• Like 1
Δημοσ.

Dosei κανω διατροφη τωρα για γυμναστικη δεν πηγαινω γυμναστηριο αλλα οτι πηγαινα σε γηπεδο και ετρεχα τωρα χειμωνα που να πας

Και σπιτι κανω καμψεις και κοιλιακους

Επειδή είναι μεγάλο θέμα το "κάνω διατροφή" και το προσπερνάω τώρα. Αν υποθέσουμε ότι κάνεις διατροφή αντίστοιχη αυτή των στόχων σου, τότε αν θες να σφίξει και το υπόλοιπό σώμα σου τότε τα βάρη (ας βάλω και την καλισθενική γιατί έχουμε και τον gonΚάτι εδώ μέσα) είναι μονόδρομος. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλισθενικη τη ειναι?

Βαρη αλτηρες εννοεις ειναι ακριβοι

Ο Γιάννης την έχει σπουδάσει την καλισθενική :-D

Είναι ασκησεις με το βάρος του σώματος που βαθμιαια και σιγα σιγα γινονται ολο και πιο δυσκολες.

Ξεκινάς με απλές κάμψεις - μονοζυγο - βυθισεις - κοιλιακους - ραχιαιους κτλπ και ακολουθεις και πιο προχωρημένες.

Καθίσματα επισης - προβολές για ποδια.

• Like 1
Δημοσ.

Ο Γιάννης την έχει σπουδάσει την καλισθενική :-D

Είναι ασκησεις με το βάρος του σώματος που βαθμιαια και σιγα σιγα γινονται ολο και πιο δυσκολες.

Ξεκινάς με απλές κάμψεις - μονοζυγο - βυθισεις - κοιλιακους - ραχιαιους κτλπ και ακολουθεις και πιο προχωρημένες.

Καθίσματα επισης - προβολές για ποδια.

Βασικά είναι αυτές:

κάμψεις, κοιλιακούς, καθίσματα, έλξεις, γέφυρες..

..οι οποίες έχουν διαβαθμίσεις.

Μετά έχεις και τις misc ασκήσεις που εκεί αρχίζει και φαίνεται η εμπειρία.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...