Demetra_ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 το κνσ σου στο ρελαντί δουλεύει εξ ου και η σύσπαση που ένιωσες. το πάθαινα και γω όταν pressαρα στα squat ειδικά προς τα τελευταία set ...αυτή την εξήγηση μπορώ να δώσω ως "απομακρυσμένη οπτική" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 το κνσ σου στο ρελαντί δουλεύει εξ ου και η σύσπαση που ένιωσες. το πάθαινα και γω όταν pressαρα στα squat ειδικά προς τα τελευταία set ... αυτή την εξήγηση μπορώ να δώσω ως "απομακρυσμένη οπτική" τι είναι το ΚΝΣ δημητρααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 τι είναι το ΚΝΣ δημητρααα κεντρικό νευρικό σύστημα https://el.wikipedia.org/wiki/Κεντρικό_νευρικό_σύστημα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 τι είναι το ΚΝΣ δημητρααα https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%CE%BD%CE%B5%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%CF%83%CF%8D%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Spect σε ποσο καιρο εκανες να δεις αποτελεσματα? Εκανες και διατροφη ογκου? Νομιζω απο ογκο ειμαι καλα ! Ηρθε η ωρα για cutting! Ποδια κανεις? Βγαλε και μια να φαινονται τα δικεφαλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Spect σε ποσο καιρο εκανες να δεις αποτελεσματα? Εκανες και διατροφη ογκου? Ποδια κανεις? Βγαλε και μια να φαινονται τα μηριαία δικεφαλα τα δικέφαλα τα είδες και πολύ καλά μάλιστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Ναι spect δείξε λίγο μπουτάκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Από τα πολύ καλά. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Από τα πολύ καλά. χαχα τι να παθε αυτός στο 2;20 ρε παιδιά εννοώ από ζημια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Spect σε ποσο καιρο εκανες να δεις αποτελεσματα? Εκανες και διατροφη ογκου? Ποδια κανεις? Βγαλε και μια να φαινονται τα δικεφαλα οοοταν εχω ξανα ορεξη γιατι για τωρα παιζει μονο διαβασμα.. Ξερω γω 10 χρονια!? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Από τα πολύ καλά. Άνθρωποι των οποιων η εισοδος σε γυμναστηριο θα έπρεπε να απαγορευτει. Ο ένας μαλιστα γκρέμισε και την οροφη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δοκίμασα το παρακάτω. Πολύ ζόρικο. Θέλει σιγά - σιγά από ξαπλωτή θέση μέχρι να σηκωθεί ο κορμός και κάθε προπόνηση λιγάκι παραπάνω. Που είναι ο gon; Αυτός λογικά θα τα ξέρει αυτά. Φτιάχνεις απίστευτο grip. Το ανέβασμα που έκανε το κάνω (σε σκοινί βέβαια). Ξεκινάω καθισμένος στο έδαφος και απλά αρχίζω και αιωρούμαι προς τα πάνω. Φάση έχει. Πήχεις λέει; Βάλε μέσα και δικέφαλους, καθώς υπάρχουν στιγμές που δουλεύει μόνο ένας κάθε φορά. Βάλε μέσα και κοιλιά. Το έχω δοκιμάσει και σε φάση front lever ανέβασμα (bad form). Τα άλλα δεν τα έχω δοκιμάσει γιατί είμαι σκοινί, αλλά μπορώ να σταθώ σε στάση σταυρού κρατώντας 2 σκοινιά (grip με αντίχειρα να δείχνει έδαφος). Δεν τα έχω σε πρόγραμμα, απλά χαζεύω μερικές φορές προπόνηση αναρρίχηση. BTW, έκανα τα πρώτα μου βήματα σε ταβάνι σε αναρρίχηση σε τεχνητή πίστα. Φουλ δύναμη κορμός, χέρια, πλάτη και πόδια οι δικέφαλοι και γάμπες. Αλλά το κυριότερο θέλει μυαλό και στρατηγική για να "λύνεις" τις διαδρομές πριν ξεκινήσεις. Τελικά τα calisthenics δένουν τέλεια με αναρρίχηση. Αν θέλεις πχ να αλλάξει πόδια όσο είσαι ταβάνι, κρέμεσαι με χέρια μόνο και γυρνάς το κορμό για να ξανατοποθετήσεις πόδια στο ταβάνι, το οποίο θέλει πολύ καλή υποστήριξη από κορμό και πλάτη (μυρίζει front levers η υπόθεση). Πορώθηκα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Λαθος τρικεφαλα ηθελα να γραψω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Διάολε, αυτό που είπα ειναι οτι στις ασκησεις bw επειδή το βάρος σώματος παραμένει σταθερό δε συνεχίζεις να προσθέτεις επαναλήψεις επ αόριστον. Μόλις φτάσεις σε συγκεκριμένο αριθμό επαναλήψεων πας σε πιο δύσκολη εκδοχή. Αλλιώς κρατάς την κλασική εκδοχή και προσθέτεις βάρος. ´η συνδυάζεις τους 2 τρόπους (αυτό κάνω εγω). Επίσης, το πρόβλημα του πόνου στο χέρι πιθανολογώ ουι ειναι απο λάθος τεχνική σε κάποια άσκηση που έκανες στο τζιμ. Ξεκινά με πιο λίγα κιλά και δώσε βαρύτητα στην σωστή τεχνική. Δεν έχεις εμπειρια απο μηχανήματα και μπορεί να την πατήσεις! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Nαι ακριβως επειδη δεν έχω εμπειρια απο μηχανήματα παιζω πολυ συντηρητική μπαλιτσα! Η ενοχληση στο χέρι βασικα ειναι οταν κάνω την έλξη με την κανονική λαβή. Με την αναποδη δεν έχω ουτε αυτο το τσιμπημα. Στο πέκ ντεκ να φανταστεις έβαλα 45-50 κιλά. Στο 5ο πλακάκι αν θυμαμαι καλά. Αλτηράκι πήρα το 12κιλο. Αν και τις έλξεις δεν τις έχω τερματισει ακομα βγάζω 5-6 κανονικές-πλήρεις μέχρι να πάω στις 10 έχουμε ακομα δρομο. Πάντως ιδιαιτερα πιασμένος δεν ήμουν ουτε είμαι η γυμναστική με το βάρος του σώματος σε σκληραγωγεί + την προϊστορια που έχω με πολεμικές τεχνες που κάναμε συνέχεια τέτοιες ασκησεις εκει ειδικα κάμψεις. Πιστευω το τελειο προγραμμα θα ηταν 2 φορές την εβδομάδα γυμναστηριο και αλλες 2 κάποια πολεμική τέχνη πυγμαχια ή κανα κράβ μαγκά. Να εισαι προπονημένος απο ολες τις αποψεις. Αλλα αυτα τα προγραμματα παιζουν μονο Αθήνα εδω @@. Εγω θέλω ενα αδυνατο γραμμωμένο λειτουργικο και ευλυγιστο σώμα δεν θελω υπερβολικό ογκο. Ογκο αν πάρω 4-5 κιλά μυϊκα ως εκεί. 1.80 85 κιλα το μέγιστο. Τωρα ειμαι στα 80-81 και σκέφτομαι για τα 79 και τέλος. Σταθεροποιηση εκει με θερμιδες συντηρησης. ΥΓ Ο δάσκαλος του κραβ μαγκά τα έκραζε τα βάρη πάντως δεν γουσταρε καθολου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις