Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από το να μην κάνεις τίποτα, τα πάρκα και οι πλατείες είναι τέλεια γυμναστική εννοείται αυτό, όπως και το ότι ήσουν πολύ πιο γυμνασμένος από τον άλλο με την γυμναστική που έκανες στα πάρκα γι αυτό και πιάστηκες λιγότερο και αυτό εννοείται! Όμως η δουλειά στα μηχανήματα είναι άλλη φάση θα το δεις με τον καιρό αυτό!

Να μην ντρέπεσαι, να τους ρωτάς τα πάντα, εσύ τους πληρώνεις,εσύ είσαι ο λόγος που έχουν δουλειά!

Επαρχία δεν είσαι? Πόσο πάει το μαλλί εκεί?

Edit

Ο Personal είναι όλη την ώρα πάνω από το κεφάλι σου, και διάδρομο να σε βάλει να κάνεις αυτός δεν φεύγει από πάνω σου, ουσιαστικά κάνετε μαζί την προπόνηση!

Οι γυμναστές στο γυμναστήριο μπορεί να μην σε γυμνάζουν κατά αυτόν τον τρόπο είναι όμως υποχρεωμένοι να σου δείχνουν ότι ασκήσεις θέλεις και να σου απαντάνε σε οτιδήποτε τους ρωτάς.γι αυτό πληρώνονται.

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Από το να μην κάνεις τίποτα, τα πάρκα και οι πλατείες είναι τέλεια γυμναστική εννοείται αυτό, όπως και το ότι ήσουν πολύ πιο γυμνασμένος από τον άλλο με την γυμναστική που έκανες στα πάρκα γι αυτό και πιάστηκες λιγότερο και αυτό εννοείται! Όμως η δουλειά στα μηχανήματα είναι άλλη φάση θα το δεις με τον καιρό αυτό!

Να μην ντρέπεσαι, να τους ρωτάς τα πάντα, εσύ τους πληρώνεις,εσύ είσαι ο λόγος που έχουν δουλειά!

Επαρχία δεν είσαι? Πόσο πάει το μαλλί εκεί?

Καλα ναι δεν διαφωνώ ουτως ή αλλως οπως μου ειπε και ο γιάννης το "κακο" με τις ασκησεις του σώματος ειναι οτι απο ενα σημειο και μετά το βάρος ειναι σταθερο οποτε λογικά δεν υπάρχει περαιτέρω ανάπτυξη. Επισης τωρα το χειμώνα δεν ειναι για πολλά παρκα και πλατειες ακομα δηλαδη και αν θες να παιξεις μπάλα με το βάρος του σώματος θα σε δυσκολεψει ο καιρος μια θα βρέχει μια θα έχει υγρασια εγω το μεσημέρι θελω να κοιμάμαι και να πηγαινω απογευμα ε δεν μπορω τωρα να τρέχω μέσα στην παγωνια να κάνω ασκησεις που ειμαι στα ΛΟΚ? :cry: :cry:  Τωρα επαρχια ειμαι ναι.

40 ευρώ ειναι ο μήνας και 5 ευρώ η εγγραφή αμα πηγαινα για τριμηνο θα εβγαινε 35 ευρώ ο μήνας αλλα τους ειπα οτι θα ξεκινησω ένα μηνα δοκιμαστικά και βλέπουμε. Μονο αποδειξη μου έκοψαν φιλε ασε ουτε καρτελάκι με τους μηνες που πληρώνω οπως στα Αθηναϊκά γυμναστηρια! Ειναι πισω η επαρχια σε πολλα πράγματα εδω στα ραφια των σουπερ μάρκετ βλέπεις ληγμένες σοκολάτες τεσπα.

Δεν ντρεπομαι ρε συ αλλα κάποιοι μεταξυ μας μπορει να έχουν γυμνασμενο σώμα αλλα μπορει να ειναι αρκετά τυχεροι που δεν έχουν τραυματιστει ακομα ο άλλος χτες άφησε τον τροχαλια και νομιζες οτι έγινε σεισμος πολυ αποτομα επισης διατασεις και ζέσταμα δεν βλέπω δηλαδη εντάξει απο μενα πες που δεν ειμαι φέτες δεν θα πάρεις γνωμη απο τον άλλον ομως που δεν κάνει καν τα στοιχειωδη εγω πως να πάρω γνωμη? γιατι έχω δουλεψει παλιοτερα με περσοναλ και μου έδειξε κάποια βασικα. 20 ευρω την ώρα πληρωνα μια γυμνάστρια :-D

Νομιζω δεν γινεται να μπεις στα βάρη χωρις ζέσταμα να έρχεσαι δηλαδη με το φουτερ την κουκουλα και να πεφτεις απευθειας στα βάρη ειναι πολυ βασικό το ζέσταμα.

Edit

Ο Personal είναι όλη την ώρα πάνω από το κεφάλι σου, και διάδρομο να σε βάλει να κάνεις αυτός δεν φεύγει από πάνω σου είναι ουσιαστικά κάνετε μαζί την προπόνηση

Οι γυμναστές στο γυμναστήριο μπορεί να μην σε γυμνάζουν κατά αυτόν τον τρόπο είναι όμως υποχρεωμένοι να σου δείχνουν ότι ασκήσεις θέλεις και να σου απαντάνε σε οτιδήποτε τους ρωτάς.γι αυτό πληρώνονται.

Καλώς θα το έχω υπόψη μου. Εννοειται βεβαια δεν θέλουμε κάτι τέτοιο να ειναι συνεχώς πανω απο το κεφάλι μας. Απλα να δειξει 2-3 ασκησούλες λιγο την στάση του σώματος γιατι και εγω δεν μπορω να κάνω μαλακιες σε ασκησεις που δεν ξέρω προτιμώ να πάω για κάμψεις ή μονοζυγο οπως εκανα και χθες :cry:

• Like 1
Δημοσ.

Κάμψεις και μονόζυγο κάνουμε και στα πάρκα όμως

Στο γυμναστήριο πάμε για να κάνουμε αυτα που δεν έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε αλλού, γι αυτό πληρώνουμε, να του το πεις του τυπα αυτό, πες του φίλε αν είναι να έρχομαι και να μην ξέρω τι να κάνω τότε να καθόμουν σπίτι μου καλύτερα!

• Like 1
Δημοσ.

Κάμψεις και μονόζυγο κάνουμε και στα πάρκα όμως

Στο γυμναστήριο πάμε για να κάνουμε αυτα που δεν έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε αλλού, γι αυτό πληρώνουμε, να του το πεις του τυπα αυτό, πες του φίλε αν είναι να έρχομαι και να μην ξέρω τι να κάνω τότε να καθόμουν σπίτι μου καλύτερα!

χαχαχα εννοειται. Εντάξει περα απο τη πλάκα πιστευω Δευτερα θα μου έχουν φτιάξει ενα προγραμματάκι αν και μπορω αν δεν μου έχουν φτιάξει να παιξω κυκλικα καμια εβδομάδα. Πχ ζέσταμα - στήθος - ώμους - δικέφαλα - τρικέφαλα - πλάτη - ποδια -κοιλιακους - ραχαιους - διατάσεις και δρομο.

Πάντως ο μονοζυγος ειναι η αγαπημένη μου άσκηση.

Για στήθος μπορω να παίξω με πάγκο - πεκ ντεκ και ενα δυο μηχανηματα που μου έδειξε την πρώτη μέρα

ώμους εκτάσεις με αλτήρες , δικέφαλους μπορω να κάνω  αυτοσυγκέντρωση με αλτηρες τρικέφαλους έχει τροχαλια εκει θα βάλω το σχοινάκι που το πιάνεις και τραβάς προς τα κάτω (κολλημένα τα μπράτσα στα πλευρά) εδω θέλει λυγισμένη την μέση? ή ελαφρα σκυφτος μπροστά? για τα "σφυρια" λέω που μπορω να τα κανω και αυτα με αλτηρες βεβαια, για πλάτη δεν συμβουλευεις μονοζυγο? ή οπισθολαίμιες στο τροχαλια?  ποδια θα κάνω καθισματα με μπάρα μαλλον κοιλιακους θα πάω στην ρωμαϊκη καρέκλα ραχιαιους στρωματάκι.

Αυτα εχω στο μυαλο μου. Α! Και διζυγο! Εκει ομως θέλει να έχεις καλη στάση στο σώμα να μην παιρνεις κλισεις νομιζω. Ευθεια να εισαι? κάπως έτσι τα έχω στο μυαλο μου για αρχή. Για τις πρώτες εβδομάδες τουλάχιστον μην πέσω απευθειας σε βαριά πράγματα χαλαρά θα πάμε.

Στο μονοζυγο τι πρέπει να προσέξει κάποιος μην κανει καμια μαλακια?

• Moderators
Δημοσ.

Προσωπικες επιλογες:

Pull ups/Chin ups κανε με σχοινι με εξτρα κιλα. Μην πας για 15 επαναληψεις αλλα βαλε 10/15 κιλα πανω σου και κανε 5-10 επαναληψεις 2-3 σετ. Φτιαξε δυναμη 

Παγκο μονο επικλινή και οχι ισιο γιατι ο δευτερος πιεζει τους ωμους.

Μην κανεις flies για στηθος

Οταν πχ εχεις να κανεις στηθος,ωμους, πλατη η κατι γενικα το να κανεις τρεξιμο για ζεσταμα ειναι ανουσιο γιατι οι μυς που θα χρησιμιποιησεις μετα παραμενουν "κρυοι¨'. Επέλεξε να κναεις 1-2 σετακια χωρις η με λιγα κιλα και ανεβασε σταδιακα για να ζεστανεις τον μυ ωστε να μπεις στα λειτουργικα σετ

Μην κολλησεις να ζητησεις βοηθαεια απο αγνωστους σε καποιο σετ αν χρειαζεσαι  δεν ειναι ντροπη.

Αυτα για την ωρα

• Like 1
Δημοσ.

Θα σου απαντήσω τώρα μόνο στο τελευταίο γιατί τελειώνει ο χρόνος μου και στα άλλα που ρωτάς αργότερα αν μπορέσω.

Το σημαντικότερο όλων που προσέχουμε όταν κάνουμε μονόζυγο είναι ο αυχένας μας, σε καμιά περίπτωση δεν στρίβουμε τον λαιμό μας δεξιά αριστεία ούτε πάνω κάτω και ενεργοποιούμε μόνο τους μύες της πλάτης, όταν κουραστούμε σταματάμε δεν κάνουμε επαναλήψεις ούτε με τους ώμους ούτε με το σβέρκο!

Επίσης την αναπνοή σου πρόσεξε, στο δύσκολο μέρος της άσκησης(όταν σηκώνεις το σώμα σου δηλαδή) τον βγάζεις, στο εύκολο (όταν κατεβαίνεις) τον παίρνεις!

Τον αέρα :-)

Έφυγα, αέρα..

• Like 1
Δημοσ.

spect ωραια τα χερια αλλα το σωμα ειναι λες και πηρες αλλουνου και το εβαλες στο δικο σου.

φενεσαι μπουλουκος γινε οπως ησουν πριν καιρο ρε

• Moderators
Δημοσ.

Γιατί το λες αυτό;

http://www.bodybuilding.com/fun/matt20.htm

με πολυ γρηγορη αναζητηση.

@jason

Τιποτα συγκεκριμενο. ΠΧ χερια παιζω 3χ20 με 12κιλα 3χ20 σφυρια με 18κιλα και ελξεις με εξτρα βαρος ή στραβομπαρα 3χ10 30κιλα+μπαρα. Πολλες φορες κανω 4 σετ και οχι 3

• Like 1
Δημοσ.

Η κοινη λογικη λεει μη παιρνεις ληγμενα αλλα Εχω μισο κιλο πρωτεινη που εληξε 1/2016. Να συνεχισω να τη παιρνω να γλιτωσω κανα φραγκο? Παλιοτερα ειχα διαβασει πως αν εχει φυλαχτει σωστα μακρια απο φως και ζεστη κραταει πολυ περισσοτερο απο το αναγραφομενο, προβληματα με πεψη δεν εχω, unflavored ειναι αλλα τωρα εχει γινει flavorless τελειως

Ομοιως εχω και κατι vitamin c riboflavin 5/16 και Muscle pharm multi 7/16, θελω και εκει αποψεις-εμπειριες

Δημοσ.

spect ωραια τα χερια αλλα το σωμα ειναι λες και πηρες αλλουνου και το εβαλες στο δικο σου.

φενεσαι μπουλουκος γινε οπως ησουν πριν καιρο ρε

αυτό συμβαίνει σε όσους είμαστε κοντοί στις φωτογραφίες 

απο κοντά βέβαια τα πράγματα είναι αλλιώς  :-D

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Αυτο που λεει ο νικος και το εχω πει και εγω αρκετες φορες!  Πολλοι λενε οτι οι κοντοι βαζουμε ογκο ευκολα αλλα εχω τονισει οτι δειχνουμε και σαν μπαλες ευκολα κατι το οποιο δεν ισχυει! 

Οπως και να χει ναι ξεκιναω την διαδικασια κοψιματος απο τωρα για να το παω αργα μεχρι καλοκαιρι! ;) Επισης δεν εχω περιθωρια αεροβικης με το γαμοκρυο που εχει εδω ή τουλαχιστον δεν εχω την δυνατοτητα να πηγαινω συχνα

• Like 1
Δημοσ.

ρε παιδιά σήμερα squatαρα 90.. όλα καλα δεν με ζόρισαν καθόλου (έχω αυξήσει γενικά πολύ το φαγητό και με έχει ωφελήσει.)
αλλά ο τετρακέφαλος έκανε ένα περίεργο τρέμουλο. γιατί έτσι; δεν έτρεμε το πόδι αλλα ο μυς :P

μονο σε ένα σετ από τα 5 δεν μου το κάνε. λάθος τεχνική;; 

εξήγηση; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...