yannis27gr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Έκανα πρώτη φορά φυστικοβουτυρο χωρίς να βάλω καθόλου λάδι. Υπομονετικό χτύπημα κι έγινε μια χαρά κρέμα. Εντωμεταξύ, κάποιοι με ρωτάνε πως διατηρούμαι έτσι στα σαράντα φεύγα μου. Στεροειδή τους λέω. Ανεκτίμητο βλέμμα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Είδες Γιάννη στα έλεγα ότι δε θέλει τίποτα εξτρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 μπλα μπλα Σε παρομοιο περιστατικό, χωρίς το πρηξιμο εμεινα κανα 2μηνο εκτός. Δεν εμαθα ποτε αν ηταν θλάση ή τενοντίτιδα στην ωμοπλάτη που χτυπουσε αντανακλαστικά στο στηθος. Αθλιατρος καλός ειναι αυτός http://www.sportsortho.gr/frontend/index.php που συνεργαζεται πλεον και με τον Αρη και ηταν παλιοτερα στην εθνικη αλλά αμφιβαλω αν ειναι σε καποιο δημοσιο νοσοκομείο. Έκανα πρώτη φορά φυστικοβουτυρο χωρίς να βάλω καθόλου λάδι. Υπομονετικό χτύπημα κι έγινε μια χαρά κρέμα. Εντωμεταξύ, κάποιοι με ρωτάνε πως διατηρούμαι έτσι στα σαράντα φεύγα μου. Στεροειδή τους λέω. Ανεκτίμητο βλέμμα Ναι δεν θελει λαδι. Προσοχη μην καψεις κανα μοτορι οπως εγω ομως Θελει δυνατο μπλεντερακι. Αντε αν θελεις για ποικιλια μπορεις να συμπληρώσεις στο τελος ή να βαλεις και μια κουταλιτσα μέλι, αν και δεν θα πρότεινα τιποτα απο τα 2. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Σε παρομοιο περιστατικό, χωρίς το πρηξιμο εμεινα κανα 2μηνο εκτός. Δεν εμαθα ποτε αν ηταν θλάση ή τενοντίτιδα στην ωμοπλάτη που χτυπουσε αντανακλαστικά στο στηθος. Αθλιατρος καλός ειναι αυτός http://www.sportsortho.gr/frontend/index.php που συνεργαζεται πλεον και με τον Αρη και ηταν παλιοτερα στην εθνικη αλλά αμφιβαλω αν ειναι σε καποιο δημοσιο νοσοκομείο. Ναι δεν θελει λαδι. Προσοχη μην καψεις κανα μοτορι οπως εγω ομως Θελει δυνατο μπλεντερακι. Αντε αν θελεις για ποικιλια μπορεις να συμπληρώσεις στο τελος ή να βαλεις και μια κουταλιτσα μέλι, αν και δεν θα πρότεινα τιποτα απο τα 2. Ωχ, μη μου λες τέτοια... Εσύ σ' αυτόν πήγες; Σου έδωσε οδηγίες ή/και χάπια για την αποθεραπεία; Όπως είπα εγώ παίρνω κάτι μυοχαλαρωτικά κι όντως έχουν κάνει δουλειά...δεν θέλω όμως να αρχίσω γυμναστήριο προτού δω έναν γιατρό...θα πάω το Σαββατο το πρωί στο Παπαγεωργίου να δω τί θα μου πουν. Γενικά είμαι πολύ καλύτερα, το πρήξιμο έχει υποχωρήσει τελείως...σχεδόν...όταν ψηλαφίσω προσεκτικά με το χέρι πιάνω ένα σημείο που φαίνεται να υπάρχει ακόμη μικρό-μικρό οίδημα. Δεν το νιώθω γενικά, αν κάνω όμως κίνηση που ενεργοποιεί τη περιοχή καταλαβαίνω ότι δεν είμαι απολύτως καλά όμως...τουλάχιστον αυτή η ενόχληση έχει τώρα περιοριστεί αποκλειστικά στη δεξιά πλευρά (πονούσα κι από την αριστερή, αλλά χωρίς πρήξιμο εκεί) Ευχαριστώ για τη σύσταση, καλό να γνωρίζουμε καλούς επαγγελματίες, αν και το θεωρώ αδύνατο να σηκώσει η τσέπη μου γιατρό τέτοιας αναγνωρισης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Βασικα θελει μαγνητικη, δεν την εκανα γιατι δεν ηθελα να τα σκασω.. Αν εμενα εκτος για καμια βδομαδα ημουν οκ, με το που σηκωνα κατι ναρυ με επιανε.. Περισσοτερο σαν σφυξιμο, οποτε μετα τον μηνα ηρεμησα και ξεκουράστικα τελείως, ηταν και αυγουστος οποτε επανηλθα χωρις να κανω τιποτα. Μου εδωσε μαγνησιο σε αμπουλες και ενα αντιφλεγμονόδες για 4 μερες αφου τα συμπτώματα μου ηταν ήπια. Διαφορετικη περιπτωση απο τη δικη σου ομως. Λογικα κανα 50αρι θα παιρνει, αλλα αφου εχεις ασφαλεια πηγαινε σε δημοσιο. Το θεμα ειναι οτι τετοιοι τραυματισμοι και χωρις μαγνητικη ειναι πολυ δυσκολο να διαγνωστούν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 σήμερα αναγκάστηκα να κάνω deadlifts στο σμιθ. καμια σχέση, πολύ κλειστό, λες και ειμουν λοκαρισμένος σε σχέση με τα ελέυθερο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Βασικα θελει μαγνητικη, δεν την εκανα γιατι δεν ηθελα να τα σκασω.. Αν εμενα εκτος για καμια βδομαδα ημουν οκ, με το που σηκωνα κατι ναρυ με επιανε.. Περισσοτερο σαν σφυξιμο, οποτε μετα τον μηνα ηρεμησα και ξεκουράστικα τελείως, ηταν και αυγουστος οποτε επανηλθα χωρις να κανω τιποτα. Μου εδωσε μαγνησιο σε αμπουλες και ενα αντιφλεγμονόδες για 4 μερες αφου τα συμπτώματα μου ηταν ήπια. Διαφορετικη περιπτωση απο τη δικη σου ομως. Λογικα κανα 50αρι θα παιρνει, αλλα αφου εχεις ασφαλεια πηγαινε σε δημοσιο. Το θεμα ειναι οτι τετοιοι τραυματισμοι και χωρις μαγνητικη ειναι πολυ δυσκολο να διαγνωστούν.. Ασφάλεια...του ανέργου, ΑΜΚΑ...να δούμε τί θα μου πούν... Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Γενικά είμαι πολύ καλύτερα, το πρήξιμο έχει υποχωρήσει τελείως...σχεδόν...όταν ψηλαφίσω προσεκτικά με το χέρι πιάνω ένα σημείο που φαίνεται να υπάρχει ακόμη μικρό-μικρό οίδημα. Δεν είναι κάτι σοβαρό θα περάσουν τελείως και ο πόνος και το πρήξιμο Να διαβάζεις τα μηνύματα μου, μην τα προσπερνάς Εχω αντιμετωπίσει άπειρους παρόμοιους τραυματισμούς, ξέρω ακριβώς τι έπαθες, δυστυχώς δεν εχω καθόλου χρόνο αυτον τον καιρό για να στο αναλύσω , λίγα μηνύματα στελνω κ αυτα στα κλεφτά ! Επιγραμματικά, το πρήξιμο προήλθε από την κακή εκτέλεση και από τα πολλά σετ, η στάση του σώματος σου ενεργοποίησε πολύ περισσότερο στους θωρακικούς από τους κοιλιακούς μύες και σε συνδυασμό με τα παρα πολλά σετ και τις πάρα πολες επαναλήψεις, όσο κουραζόσουν τόσο χειρότερα έκανες τα πράγματα! Το οτι σε έβαλε κάποιος γυμναστής κ σε κοιτούσε δεν μου λεει απολύτως τίποτα , εχω δει εγκλήματα.. Και μονο που σε άφησε να κάνεις 6επι12 σε άσκηση που δεν εχεις ξανακάνει ποτε , αυτο απο μονο του λεει πολλά .. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Beatmaker Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα και απο μενα,σας διαβαζω εδω και λιγο καιρο και νομιζω πως ηρθε η ωρα να γραψω και γω.Φετος εδινα πανελληνιες και οπως φανταζεσται σε συνδυασμο με την κακη διατροφη εχω παρει καποια κιλα...Πηγα για 5χ5 μετα απο πολυ καιρο και μονο που δεν πηρα τα ποδια στα χερια.Νομιζω οτι ηρθε η στιγμη να ξεκινησω γυμναστηριο.Ξερετε κανενα καλο γυμναστηριο στην θεσσαλονικη περιοχη φαληρο αν και λιγο πιο μακρυα να ειναι αν ειναι καλο δεν ειναι προβλημα.Ακουσα πως τα yava εχουν προσφορα 75€ τον χρονο αλλα δεν ξερω αν ειναι καλα σαν γυμναστηριο.Επισης θα ηθελα και λιγο βοηθα με την διατροφη γτ ως φοιτητης ειναι λιγο δυσκολα τα πραγματα,πρωινο δεν τρωω σχεδον ποτε που ειναι λαθος και πρεπει σιγα σιγα να αρχισω να τρωω εστω και με το ζορι στην αρχη..την υπολοιπη μερα τα γευματα μου δεν ειναι σταθερα ουτε το τι τρωω ουτε το ποτε οποτε εχω αρκετη δουλεια στο θεμα της διατροφης. Συγνωμη για το σεντονι αλλα θελω να εχετε οσο γινεται να εχετε μια γνωση των πραγματων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Να διαβάζεις τα μηνύματα μου, μην τα προσπερνάς Εχω αντιμετωπίσει άπειρους παρόμοιους τραυματισμούς, ξέρω ακριβώς τι έπαθες, δυστυχώς δεν εχω καθόλου χρόνο αυτον τον καιρό για να στο αναλύσω , λίγα μηνύματα στελνω κ αυτα στα κλεφτά ! Επιγραμματικά, το πρήξιμο προήλθε από την κακή εκτέλεση και από τα πολλά σετ, η στάση του σώματος σου ενεργοποίησε πολύ περισσότερο στους θωρακικούς από τους κοιλιακούς μύες και σε συνδυασμό με τα παρα πολλά σετ και τις πάρα πολες επαναλήψεις, όσο κουραζόσουν τόσο χειρότερα έκανες τα πράγματα! Το οτι σε έβαλε κάποιος γυμναστής κ σε κοιτούσε δεν μου λεει απολύτως τίποτα , εχω δει εγκλήματα.. Και μονο που σε άφησε να κάνεις 6επι12 σε άσκηση που δεν εχεις ξανακάνει ποτε , αυτο απο μονο του λεει πολλά .. Kαλα μερικοί είναι άσχετοι στο γυμναστηριο το έχω δει και εγω! Σε κοιτάνε δεν σε κοιτάνε το ιδιο κάνει. Οποτε το λάθος είναι σε αυτή την άσκηση οι πολλες επαναλήψεις με τα σετ? εγω σήμερα εκανα για κοιλιακους 60 επαναλήψεις στην ρωμαϊκη καρέκλα 15 * 4 δηλαδή και 3 λεπτά σανιδα (3 σετ επι 1 λεπτο) και μετα εννοείται ραχιαίους. Παντως στο γυμναστηριο δεν κανει κανεις διατάσεις ελάχιστοι και μου κάνει εντυπωση δεν χρειαζονται διατασεις μετα τον διαδρομο? εγω κατεβαινω και κάνω 5 λεπτα διατάεις τωρα μπορει κάποιοι να κοροϊδευουν αλλα τους έχω γραμμένους! Και εννοείται μετα από καμψεις - μονοζυγους βαρη κτλπ κάνουμε διατάσεις. Έκανα πρώτη φορά φυστικοβουτυρο χωρίς να βάλω καθόλου λάδι. Υπομονετικό χτύπημα κι έγινε μια χαρά κρέμα. Εντωμεταξύ, κάποιοι με ρωτάνε πως διατηρούμαι έτσι στα σαράντα φεύγα μου. Στεροειδή τους λέω. Ανεκτίμητο βλέμμα Είναι απλο πές του. Δεν τρώω μπουγάτσες κάθε μέρα και κοντοσουβλια. Και όταν πάω για γυμνατική ειτε σπιτι ειτε στο γυμναστηριο δεν πάω να κάνω χαβαλέ την ιδρώνω την φανέλα βλέπω κάποιες και κάποιους στο γυμναστηριο ολη την ώρα στο τηλεφωνο και στο καυλαντισμα καλα εν τω μεταξυ κάποιες κανει μπάμ ότι πηγαν να βρουν γκομενο όπως και κάποιοι έχει γέλιο παντως γράφτηκα και εγω σε γυμναστηριο μετα από καιρο να κάνω κανα βάρος βλέπεις την άλλη φορεσε το κολάν και ηρθε να το δειξει στο γυμναστηριο χαχαχ έχει τέτοια τα βλεπω και πεθαινω στα γελια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Ενα λεπτακι εντασης σε banana bag (1.80m) με προσοχη γιατι ειναι με mma gloves χωρις wraps, κυριως χερια με κανα δυο γονατα γιατι τα καλαμια ακομα πονανε πολυ. αμπαλη τεχνικη αλλα πιστευω σε κανα χρονο απο τωρα θα ειναι πολυ πιο crisp 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Ενα λεπτακι εντασης σε banana bag (1.80m) με προσοχη γιατι ειναι με mma gloves χωρις wraps, κυριως χερια με κανα δυο γονατα γιατι τα καλαμια ακομα πονανε πολυ. αμπαλη τεχνικη αλλα πιστευω σε κανα χρονο απο τωρα θα ειναι πολυ πιο crisp Ωραίος!! Πολύ δύναμη βγάζεις,φοβιστικό Βάλε και uppercut και κανά ψηλό καθαρό κροσέ να δούμε την άλλη φορά. Αν μου επιτρέπεις μια παρατήρηση, για να γίνουν τα χτυπήματα με τα χέρια πιο γρήγορα.να μην κολλάνε καθόλου στον σάκο και για γρήγορότερη επαναφορά ,χρησιμοποίησε στις σκιαμαχίες κάτι τέτοιο. Βοηθάει πραγματικά 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jackson_1919 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Ξερετε κανενα καλο γυμναστηριο στην θεσσαλονικη περιοχη φαληρο αν και λιγο πιο μακρυα να ειναι αν ειναι καλο δεν ειναι προβλημα.Ακουσα πως τα yava εχουν προσφορα 75€ τον χρονο αλλα δεν ξερω αν ειναι καλα σαν γυμναστηριο.Το Yava στο Ιπποκράτειο ειναι άθλιο, στην περιοχή τα καλύτερα ειναι το Elixir στην Β. Γεωργίου και ο Αρμαγος. Τα βλέπεις και τα δυο απο κοντα και αποφασίζεις ποιο σου ταιριάζει. Το Elixir εχει full πρόγραμμα ομαδικών αν σε ενδιαφέρουν και αυτά χωρις επιπλέον χρέωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Ωραίος!! Πολύ δύναμη βγάζεις,φοβιστικό Βάλε και uppercut και κανά ψηλό καθαρό κροσέ να δούμε την άλλη φορά. Αν μου επιτρέπεις μια παρατήρηση, για να γίνουν τα χτυπήματα με τα χέρια πιο γρήγορα.να μην κολλάνε καθόλου στον σάκο και για γρήγορότερη επαναφορά ,χρησιμοποίησε στις σκιαμαχίες κάτι τέτοιο. Βοηθάει πραγματικά τα μισα χτυπηματα σχεδον ειναι κροσε αλλα λογω γωνιας λυψης φαινονται ολα σαν direct. Αν παω αυριο θα ξαναβγαλω απο αλλη μερια να φαινονται πιο καθαρα. η παρατηρηση σου ειναι σωστη τα χερια κολανε ετσι γιατί ηταν λεπτο full εντασης, κανονικα ανα 4 χτυπηματα μονο το ενα πρεπει να ειναι για knock out και "κολλάει" ενω τα υπολοιπα πιο γρηγορα, αλλα στο συγκεκριμενο clip ηταν ολα αργα με full weight απο πισω. uppercut δεν βολεβει στο banana bag θελει αλλο σακο αλλα καλο ειναι να το βαραμε ετσι και αλλιως εχεις δίκιο. Ολα τα χαμηλα χτυπηματα παντως ειναι kidney shots, uppercut δηλαδη απλα δεν καταληγουν πολυ ψηλα. Χαμηλο direct δεν κανω σχεδον ποτε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις