Mau-Maus Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Γιάννη και γρόσερ εννοείται ότι το κοτόπουλο ήταν σε ξεχωριστό πιάτο και τσάκισα το μισό, τα αυτονόητα θα λέμε? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Και για του λογού το αληθές.. το κατασπάραξα !!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Εγω εχω αφραγκες και η πρωτεινη μου ειναι ελλιπής. Απορω με τους φυτοφαγους που γυμνάζονται...απλα φουσκωνει το στομαχι μου με τα οσπρια και τις πατατες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Επίσης έχουν περισσότερες στύσεις. Ναι αλλά ο παλιός είναι αλλιώς Ο γιατρός ξέρει καλυτερα κι αφού τον εμπιστεύεσαι η συζήτηση τελειώνει εδώ. Να πω τη γνώμη μου ομως. Δε θεωρώ οτι η cpk σου ειναι συνεχώς ανεβασμένη αφού όπως λες οταν απέχεις απο την άσκηση μερικες μέρες η τιμή της κατεβαίνει. Επομένως εχει ανεβεί λογω άσκησης κι όχι λογω παθολογικών αιτιών. Δεύτερον, το αν θα συνηθίσει το σωμα σου κι έτσι δε θα ειναι τοςο υψηλή όσο παλιότερα ειναι κάτι που δεν μπορείς να το πεις με βεβαιότητα. Άλλοι συνηθίζουν κι άλλοι όχι. Τρίτον, το αν έχεις υπερκόπωση περιμένεις μια μέτρηση σε εξέταση αίματος να στο πει; Εσυ πως νιώθεις; Η κλινική εικόνα του ασθενή ειναι εξίσου σημαντική με τις εργαστηριακές εξετάσεις. Αν νιώθεις καλά, αρκετά δυνατός και ξεκούραστος για να πας σε προπόνηση, δε νομίζω να έχεις υπερκόπωση. Αν έχεις πάθει ποτε υπερκόπωση ξέρεις πως ειναι. Ξυπνάς κουρασμένος, εισαι κουρασμένος και δυσθυμία όλη μέρα επι μέρες, κτλ. Επαναλαμβάνω, ο γιατρός σου ξέρει καλυτερα. Εντάξει όλα καλά οι θυρεοδικοί δείκτες τα είχαν παίξει tsh,t4,f4 και επηρέασαν την cpk αλλάζουμε χαπάκι και όλα καλά Εγω εχω αφραγκες και η πρωτεινη μου ειναι ελλιπής. Απορω με τους φυτοφαγους που γυμνάζονται...απλα φουσκωνει το στομαχι μου με τα οσπρια και τις πατατες. Έλα ρε συ το κοτόπουλο είναι φθηνό.Εγώ παίρνω έτοιμο ψημένο από τον Γαλαξία 5 ευρώ. Με τετοια γεύματα εγινε τούμπανο P_20161107_170150.jpg Δεν ξέρω αν μπορείτε να αντιληφθείτε το μέγεθος της πιατέλας αλλά ειναι τεράστια Μπρόκολο, κρεμμύδια, πατάτες, καρότα , πιπεριές, πιπέρι, ρίγανη , ελαιόλαδο, δεν περιγράφω άλλο πάω να το τσακίσω!! Τρελαίνομαι σε αυτήν την σαλάτα να βάζω αμέτρητο φρέσκο κρεμύδι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Εγώ ξεκίνησα αυστηρά για βράδυ μονο 2% τοταλ και γενικά όχι απλά διατροφή, αλλα δίαιτα θα έλεγα. Πρέπει να πέσει το σωσίβιακι που έχει γίνει γύρω απο την κοιλιά asap Κατα τ αλλα κι εγώ θα πάω να κάνω tsh νιώθω κούραση και ειναι καμπανάκι για μένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Μιλούσα με δύο γεωπόνους ερευνητές σε κλάδο πιστοποιήσεων τροφίμων κτλ και μου έλεγαν -τύπου- ότι προτιμούν τελικά κρέας από το να φάνε ξερωγώ πατάτες και καρότα εμπορίου που είναι όλα πίτα στο φυτοφάρμακο. Δηλαδή καμία ελπίδα, η επιστροφή στα χωριά μας σώζει μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δεν έχει νόημα να το ψαχνεις τοςο. Κι η αγελάδα θα τραφεί απο την ίδια επιβαρυμένη γη... Και στο χωριό να χεις δικό σου μποστάνι και ζώα, ο,τι ρίχνει ο διπλανός στο χώμα του έρχεται και στα δικά σου... Ψάξτε κατι πιστοποιημένο , αν έχετε και δικούς σας ανθρώπους να προμηθευεστε καλο κι αυτο, αλλα ας μη τρελαίνομαστε, παντού τα ίδια σκατα κυκλοφορούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Μιλούσα με δύο γεωπόνους ερευνητές σε κλάδο πιστοποιήσεων τροφίμων κτλ και μου έλεγαν -τύπου- ότι προτιμούν τελικά κρέας από το να φάνε ξερωγώ πατάτες και καρότα εμπορίου που είναι όλα πίτα στο φυτοφάρμακο. Δηλαδή καμία ελπίδα, η επιστροφή στα χωριά μας σώζει μόνο. Γιατί και που έχουν φυτοφάρμακο τι παθαίνουμε ? Δεν ξέρω αλλά νομίζω γενικά αυτή η στροφή στο pure-whatever είναι καλή λύση στο να ξοδεύονται περισσότερα λεφτά χωρίς κανένα short ή long-term impact. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Εντωμεταξύ κι επειδή έχουμε συνηθίσει στο κρέας κτηνοτροφικής μονάδας άμα φάει κανεις ελευθερας βοσκής θα νομίζει οτι τρώει καουτσούκ, ειναι τέρμα σκληρό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasjuve Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Έχεις δίκιο σ'αυτό. Αν φας κότα ή κόκορα αλανιάρη δεν έχει καμία σχέση με τα παλιοκοτόπουλα που πουλάνε. Η μέρα με τη νύχτα. Λες και είναι κυνήγι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Εντωμεταξύ κι επειδή έχουμε συνηθίσει στο κρέας κτηνοτροφικής μονάδας άμα φάει κανεις ελευθερας βοσκής θα νομίζει οτι τρώει καουτσούκ, ειναι τέρμα σκληρό. Το κρέας του είναι και πιο σκληρό και πιο σκούρο, αλλά κάνει μια σουπίτσα το άτιμο.... Γνωρίζουμε αν υπάρχει κάποιος καλός αθλίατρος σε δημόσιο νοσοκομείο στη Θεσσσαλονίκη; Τη προηγούμενη Τρίτη το βράδυ είχα πάει γυμναστήριο, έκανα στήθος και δικέφαλους, όλα καλά... ...επειδή όμως δεν είχε πάγκο διαθέσιμο για τους κοιλιακούς, κατέληξα να κάνω 6 σετ leg raises / άρσεις ποδιών, στηριζόμενους στους αγκώνες στο σχετικό μηχάνημα. ...μετά από 2-3 σετ ένιωθα έναν πόνο περιμετρικά στο στήθος, κι από τις δύο πλευρές....δεν έδωσα σημασία, θεώρησα απλως ότι θα είχαν πολύ καιρό να δουλέψουν οι συγκεκριμένοι μύες και "τεντώθηκαν" καθώς συγκρατούσαν το βάρος μου... ...μέχρι που τελείωσα όμως ο πόνος είχε αυξηθεί κι ήταν αρκετά ενοχλητικός...και πάλι, δεν έδωσα μεγάλη σημασία, είπα θα κάνω μερικές επιπλέον διατάσεις..... Όταν πήγα σπίτι και μπήκα στο μπάνιο, συνειδητοποίησα ότι στο δεξί μου στήθος είχε σχηματιστεί ένα μεγάλο οίδημα/πρήξιμο... ...αμέσως σκέφθηκα πως πρόκειτα τελικά για θλάση, χωρίς να γνωρίζω τον βαθμό της...φοβόμουν για ρήξη/3ο βαθμού αλλά δεν είχε μπλαβίσει/μελανιάσει καθόλου. ...του έκανα λίγο παγοθεραπεία την επόμενη μέρα και το πρήξιμο υποχώρησε αρκετά, αλλα ο πόνος παρέμενε... Τη Πέμπτη που μας πέρασε πήγα στο Γ.Ν. Γεννηματά, στο ορθοπεδικό που εφημέρευε και εκεί οι γιατροί μου φάνηκαν άλλα 'ντ' άλλων... ...δεν ψηλάφισε καν ο γιατρός το πρήξιμο, κι ενώ τον ρώτησα για θλάση κτλ και τί έπρεπε να κάνω, αυτός με έστειλε να κάνω ακτινογραφία, μήπως είχα σπάσει κανένα πλευρό και γι αυτό λέει ίσως πονούσα... ...η ακτινογραφία ασφαλώς δεν έδειξε κάταγμα πουθενά, οπότε κατέληξα να συζητάω για θλάση με τον χειρούργο που με στείλανε να κοιτάξει την ακτινογραφία. ...αυτός δεν με συμβούλευσε ειδικευμένα, όπως ήταν αναμενόμενο, μου είπε απλώς να περιμένω καμιά βδομάδα κτλ. Πέρασε λοιπόν μια βδομάδα από τον τραυματισμό και το πρήξιμο έχει σχεδόν υποχωρήσει, αλλά ΟΧΙ τελείως (νιώθω ένα μικρ-μικρό γρομπαλάκι ακόμη σ' εκείνο το σημείο)... ...επειδή είχα πάθει πριν 1 χρόνο "ραιβόκρανο" (πιάσιμο στο σβέρκο) και είχα κάτι χάπια μυοχαλαρωτικά, πήρα μερικά σύμφωνα με τη δοσολογία και νομίζω πως βοήθησαν, αλλά σίγουρα δεν απαλλάχθηκα. Ακόμη και όταν στηρίζομαι λίγο στους αγκώνες όταν ξαπλώνω στο κρεβάτι ή σηκώνομαι, ακόμη κι όταν πχ κάνω μια κίνηση που μπορεί να κινητοποιεί έστω ελάχιστα αυτόν τον μυ, πχ κόβοντας ένα μεγάλο λάχανο! , νιώθω μια μικρή ενόχληση, πως είναι ακόμη πιασμένο δλδ, αν και δεν θα το χαρακτήριζα ως πόνο... ...έχασα μια βδομάδα προπόνηση λοιπόν κι αν είναι να χάσω και δεύτερη θέλω να έχω τη συμβουλή κάποιου ειδικού αθλίατρου. Αν γνωρίζει λοιπόν κάποιος αν υπάρχει αθλίατρος σε κάποιο δημόσιο νοσοκομείο που θα μπορούσα να επισκεφθώ, παρακαλώ ας ενημερώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Η Β' ορθοπεδική στο Παπαγεωργίου έχει εξωτερικό αθλητικών κακώσεων απ' ότι διαβάζω. Λογικά θα έχει και εντός. Η Γ' Πανεπιστημιακή έχει αθλητικών μυοσκελετικού πόνου. Γιατί δεν κάνεις ένα τηλέφωνο.... 2313323000 Υποθέτω πως αν υπάρχει κάτι καλό, εκεί θα είναι. περαστικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Περίεργος τραυματισμός με μια φαινομενικά άσχετη άσκηση για τέτοιου είδους θλάση αν είναι θλάση... Περαστικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Έλα ντε και μένα μου έκανε εντύπωση... ...σε όλες τις ασκήσεις με τα βάρη καμία ενόχληση καν, ούτε τώρα ούτε στο παρελθόν κάποια στιγμή...και δεν συνέβη όταν είχα (ξανα)αρχίσει το γυμναστήριο τον Μάϊο-Ιούνιο... ...είναι περιμετρικά του στήθους, κάτω ακριβώς από τη μασχάλη...μάλλον σε τέτοιο σημείο που δεν τον πιάνουν οι κοινές ασκήσεις με βάρη που κάνουμε στο γυμναστήριο και δεν είχε συνηθίσει να βαστάζει παρατεταμένα βάρος. Το Παπαγεωργίου εφημερεύει σήμερα μέχρι τις 8 το πρωί αύριο...δυστυχώς σήμερα είναι αδύνατον να πάω, εκτός κι αν πάω στη βραδινή βάρδια, μετά τις 8 το βράδυ. ...είδα πάντως σε χωριστό έγγραφο με τις επιμέρους εφημερίες πως σήμερα δεν εφημερεύει το Β' Ορθοπεδικό Αθλητικών Κακώσεων, αλλά το Σάββατο...σήμερα εφημερεύει η Γ΄ Παν.κλινκή "αθλητικών μυοσκελετικού πόνου"... ...δεν ξέρω μήπως αξίζει καλύτερα να πάω το Σάββατο το πρωί...είναι πολλές οι μέρες γαμώτο μέχρι το Σάββατο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δεν έχει νόημα να το ψαχνεις τοςο. Κι η αγελάδα θα τραφεί απο την ίδια επιβαρυμένη γη... Και στο χωριό να χεις δικό σου μποστάνι και ζώα, ο,τι ρίχνει ο διπλανός στο χώμα του έρχεται και στα δικά σου... Ψάξτε κατι πιστοποιημένο , αν έχετε και δικούς σας ανθρώπους να προμηθευεστε καλο κι αυτο, αλλα ας μη τρελαίνομαστε, παντού τα ίδια σκατα κυκλοφορούν. Για να εχεις πιστοποιημενη παραγωγη, ειτε σαν αγροτης ειτε σαν ζωοπαραγωγη, υπαρχουν καποιες προυποθεσης. Πχ να υπαρχει ειδικο διχτυ ωστε να μην ερχοντε τα χημικα και τα ψεκασματα των διπλανων στο δικο σου χωρο. Μιλαμε τωρα παντα για παραγωγους και οχι μεμονωμενους. Η διαφορα σε καθε περιπτωση στη ποιοτητα ειναι τεραστια. Μιλούσα με δύο γεωπόνους ερευνητές σε κλάδο πιστοποιήσεων τροφίμων κτλ και μου έλεγαν -τύπου- ότι προτιμούν τελικά κρέας από το να φάνε ξερωγώ πατάτες και καρότα εμπορίου που είναι όλα πίτα στο φυτοφάρμακο. Δηλαδή καμία ελπίδα, η επιστροφή στα χωριά μας σώζει μόνο. Υπαρχουν βιολογικοι/οργανικοι παραγωγοι, και ευτυχως αυξανοντε θεαματικα καθε χρονο. Γιατί και που έχουν φυτοφάρμακο τι παθαίνουμε ? Δεν ξέρω αλλά νομίζω γενικά αυτή η στροφή στο pure-whatever είναι καλή λύση στο να ξοδεύονται περισσότερα λεφτά χωρίς κανένα short ή long-term impact. Καρκινοι, τερατογεννησεις, αλλοιωσεις στο γεννετικο κωδικα, και πολλα αλλα. Ολα τα χημικα ζιζανιοκτονα και τα παρασιτοκτονα προωθουντε ως αθωα.. Μεχρι που τελικως απαγορευοντε και αντικαθιστωντε απο αλλα. Δεν ειναι ολοι χιπστερς για να πληρωνουν πεντε ευρω για ενα καροτο και να λενε στο twitter και στο instagram πως τρωνε βιολογικα. Υπαρχουν παραγωγοι με πολυ καλες τιμες και χρησιμοποιουν οργανικους τροπους αντιμετωπισης των ζιζανιων και των παρασιτων, με ελαχιστο αν οχι καθολου αντικτυπο στο περιβαλον και στον ανθρωπο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις