Demetra_ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Αυτό θα κάνω φίλε, θα το πάω συντηρητικά . Πρέπει να το πάρω απόφαση ότι πούρεψα. Απλά τάχω πάρει γιατι συνεχόμενες cpk ανεβασμένες θέλουν ψάξιμο για τον "φόβο των Ιουδαίων" Ταλαιπωρεία.... Teo πρέπει να καταλάβεις ότι οι τιμές που δίνουν ως φ/τ για τους δείκτες είναι για τους "φυσιολογικούς"-καθημερινούς ανθρώπους και όχι για τους αθλούμενους. δεν γίνεται να αθλείσαι και να ζητάς φ/τ σε δείκτη που επηρεάζεται άμεσα από τις αθλητικές δραστηριότητες. είναι σα να ζητάω εγώ να κάθομαι και ο μεταβολισμός μου να είναι καυστήρας... ε δε γίνεται 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Αφού του μπήκε η υποψία ας κανει εξετάσεις να του φύγει. Αλλά ειναι δεδομένο οτι η cpk θα ειναι ανεβασμένη σε κάποιον που γυμναζεται, δεν αντιλαμβάνομαι γιατί το έκανε θέμα ο γιατρός. Το έχουμε πει, αθλιατρο να συμβουλεύεστε, να εχει γνώση του αντικειμένου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Και μια και κολοβαράω στην δουλειά... Ότι διάβασα από εδώ και από εκεί αλλά βασικά ότι μου είπε ο γιατρός μου, που δεν είναι τυχαίος. Τον έχω ξανά αναφέρει σε παλιό post. Γυμνάζεται φανατικά.Χαράματα κολύμπι με κρύο η ζέστη και το βράδυ γυμναστήριο. Από ότι έχω καταλάβει Το cpk είναι ένζυμο που δίνει ενέργεια στο κύτταρο.Φτιάχνεται από το μυ της καρδιάς ,από τους μυοσκελετικούς μύες κ.λ.π Υπάρχουν δεκάδες λόγοι που τιγκάρει ο ορός του αίματος με cpk για να κάνει τις απαραίτητες διορθώσεις. Δύο από αυτούς τους λόγους τους σέρνω στο ιστορικό μου.Δεν έχω θυρεοειδή αδένα και είχα και μια πρόσκαιρη αρρυθμία πριν κάμποσα χρόνια. Πάντως ο πιο γνωστός λόγος είναι η έντονη σωματική άσκηση. Αυτό φαίνεται βέβαια αν κάνεις αποχή από αυτή για 7-10 ημέρες και το τσεκάρεις ξανά. Όταν γυμνάζεσαι βέβαια ανελλιπώς ,με το ίδιο ζόρι με τον καιρό η cpk δεν είναι στα ίδια επίπεδα με παλιά.Είναι όπως με την γυμναστική, συνηθίζει το σώμα. Το ζουμί τώρα... Όσο πιο μεγάλος σε ηλικία είναι κάποιος η πολύ έντονη άσκηση για αυτόν είναι το ζέσταμα για έναν πολύ νεώτερο.(συνεχώς ανεβασμένη cpk=υπερπροπόνηση=υπερκόπωση+μόνιμη μυική βλάβη) Άρα η cpk στον ηλικιωμένο ανεβαίνει για πλάκα και πρέπει να κάνει πάσο. Και αυτό είναι που δεν μπορώ εγωιστικά να χωνέψω. Να έχω δηλαδή τραβήξει πολύ περισσότερο ζόρι από έναν πιτσιρικά για το ίδιο αποτέλεσμα και αυτόν να τον ωφελεί όλο αυτό ενώ εμένα να μου κάνει κακό. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2016 από TEOKOS 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Επίσης έχουν περισσότερες στύσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Ο γιατρός ξέρει καλυτερα κι αφού τον εμπιστεύεσαι η συζήτηση τελειώνει εδώ. Να πω τη γνώμη μου ομως. Δε θεωρώ οτι η cpk σου ειναι συνεχώς ανεβασμένη αφού όπως λες οταν απέχεις απο την άσκηση μερικες μέρες η τιμή της κατεβαίνει. Επομένως εχει ανεβεί λογω άσκησης κι όχι λογω παθολογικών αιτιών. Δεύτερον, το αν θα συνηθίσει το σωμα σου κι έτσι δε θα ειναι τοςο υψηλή όσο παλιότερα ειναι κάτι που δεν μπορείς να το πεις με βεβαιότητα. Άλλοι συνηθίζουν κι άλλοι όχι. Τρίτον, το αν έχεις υπερκόπωση περιμένεις μια μέτρηση σε εξέταση αίματος να στο πει; Εσυ πως νιώθεις; Η κλινική εικόνα του ασθενή ειναι εξίσου σημαντική με τις εργαστηριακές εξετάσεις. Αν νιώθεις καλά, αρκετά δυνατός και ξεκούραστος για να πας σε προπόνηση, δε νομίζω να έχεις υπερκόπωση. Αν έχεις πάθει ποτε υπερκόπωση ξέρεις πως ειναι. Ξυπνάς κουρασμένος, εισαι κουρασμένος και δυσθυμία όλη μέρα επι μέρες, κτλ. Επαναλαμβάνω, ο γιατρός σου ξέρει καλυτερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arct1c Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Επρεπε να βαλει 2 months αντι για οne year για το τελειωτικο troll.... ελεος δεν γινονται αυτα...η ειναι fake η απλα γραφει ψεματα.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Ενα φιλαρακι μου που ηταν μια ζωη μπουλης, εγινε φιτ σε 6 μηνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Αλλο το να χασεις βαρος και αλλο το να χασεις βαρος και να βαλεις μυς ταυτοχρονα. Ο τυπος στο βιντεο εκανε χειρουργειο για το βαρος του 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Σχεδόν ολοκληρώθηκε το cut. Τελικό αποτέλεσμα, 2 μυϊκά κιλά σε 3 μήνες. Επομένως, αλλα δυο τρίμηνα ακόμα και μπορώ να φτάσω μέχρι και έξι μυϊκά κιλά με ίδιο bf τέλος Μαΐου. Με δεδομένο οτι είχα βάλει στόχο τα τρία, μπορώ να πω οτι πάω αρκετά καλά. Οι προπονήσεις γίνονται όλο και πιο δυνατές ενώ η διατροφή εχει απλοποιηθεί. Τρώω σταθερά συγκεκριμένες τροφές σε συγκεκριμένες ώρες και το μόνο που αλλάζω ειναι οι ποσότητες ανάλογα αν είμαι σε bulking / cutting. Ούτε πεινάω οταν τρώω λιγότερο ούτε σκάω οταν τρώω περισσότερο. Ομορφιές. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Μπράβο Τζον!Αυτό με τα κιλά ανά δίμηνο και τρίμηνο μήν το δένεις και σκοινί κορδόνι, ελπίζω να καταλαβαίνεις το αυτονόητο πως όσο μπαίνουν μυικά κιλά πάνω μας τόσο δυσκολεύουν να μπουν τα επόμενα!Στην αρχή δηλαδή είναι σαφώς και πιο εύκολο, όσο φορτώνουμε μύες τόσο δυσκολεύει το όλο θέμα!Πολύ καλά τα πας, μπράβο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Επειδή είμαι ακόμα πολύ αδύνατος ίσως να συνεχίσουν να μπαίνουν εύκολα. Ελπίζω δηλαδή... Αλλα έχεις δίκιο σαφώς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Επρεπε να βαλει 2 months αντι για οne year για το τελειωτικο troll.... ελεος δεν γινονται αυτα... η ειναι fake η απλα γραφει ψεματα.... Μπορει να χασει τοσα κιλα σε ενα χρονο. Εχω χασει αντιστοιχως πολλα σε λιγοτερο διαστημα απο αυτον. Τωρα, για να φουσκωσει ετσι, με γιαουρτια και αυγα.. λιγο αδυνατο. Οχι ομως ανεφικτο με λοιπα "σκευασματα" που κυκλοφορουν. Παλαιοτερα ετρεχα σε ενα σημειο στη περιοχη μου, οπου εβλεπα ενα τυπα αγυμναστο μεν, αλλα οχι με πολλα κιλα να πηγαινε προς ενα γυμναστηριο σε εκεινο το σημειο. Τον ξαναειδα περιπου τεσσερεις μηνες μετα και ειχε γινει ΤΕΡΑΣ. Νομιζα πως κατι πηγε λαθος στο χοροχρονο και τον εβλεπα πεντε χρονια μετα. Αρα ναι, μπορει να γινει ετσι σε ενα χρονο. Με τι χημικα και με τι μελλοντικες συνεπειες ομως ειναι εντελως διαφορετικη ιστορια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Με τετοια γεύματα εγινε τούμπανο Δεν ξέρω αν μπορείτε να αντιληφθείτε το μέγεθος της πιατέλας αλλά ειναι τεράστια Μπρόκολο, κρεμμύδια, πατάτες, καρότα , πιπεριές, πιπέρι, ρίγανη , ελαιόλαδο, δεν περιγράφω άλλο πάω να το τσακίσω!! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Βαλε λιγο πρωτεινη μεσα ρε συ, πολυ βεγκαν πιατο! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Με τετοια γεύματα εγινε τούμπανο P_20161107_170150.jpg Δεν ξέρω αν μπορείτε να αντιληφθείτε το μέγεθος της πιατέλας αλλά ειναι τεράστια Μπρόκολο, κρεμμύδια, πατάτες, καρότα , πιπεριές, πιπέρι, ρίγανη , ελαιόλαδο, δεν περιγράφω άλλο πάω να το τσακίσω!! και εγώ κάτι τέτοια τρωω και χώνω και κοτόπουλο μέσα και λαδακι ριγανι πιπερακι και γίνεται όνειρο. αν δεν βάλω πατάτα θα βάλω ρύζι καστανό. επίσης παίζω και πολυ όσπριο οπως μαυρομάτικα φασόλια που λένε πολυ με λαδόξυδο! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις