Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αναλογίσου πόσα πορτοκάλια ή ακτινίδια (πλούσια σε vitamin C) πρέπει να καταναλώσει κάποιος για να πάρει 1000mg C

Υπομονη μεχρι να καταφερω να παρω σπορους απο ασερολα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Απο ihelb τι πιθανότητες εχουμε να πεσουμε σε τελωνειο για παραγγελια ~55€, >1kg

Απο οτι βλεπω στελνουν με Global Mail ,δινουν tracking number να φανταστω;Ερχεται με ελτα ή courier;

Απο 60kg πηγα 62kg ~1 μηνα,στοχος 65 μεχρι τα Χριστούγεννα,damm ectomorph(υψος ~1.72),αν και λιγο δυσκολος με τα σιδερακια που προσφατα εβαλα  :wacko:

Προτεινετε μαλακές τροφες με πολλες θερμιδες,το εχω ριξει σε αρκετο γαλα,γιαουρτια,κρεμες,μπανανες τελευταία. 

Απο ihelb τι πιθανότητες εχουμε να πεσουμε σε τελωνειο για παραγγελια ~55€, >1kg

Απο οτι βλεπω στελνουν με Global Mail ,δινουν tracking number να φανταστω;Ερχεται με ελτα ή courier;

Απο 60kg πηγα 62kg ~1 μηνα,στοχος 65 μεχρι τα Χριστούγεννα,damm ectomorph(υψος ~1.72),αν και λιγο δυσκολος με τα σιδερακια που προσφατα εβαλα  :wacko:

Προτεινετε μαλακές τροφες με πολλες θερμιδες,το εχω ριξει σε αρκετο γαλα,γιαουρτια,κρεμες,μπανανες τελευταία. 

από iherb κάνουν αποστολές σε συγκεκριμένο βάρος 

αν έχεις παραπάνω βάρος απλά σπας την παραγγελία 

η αποστολή γίνεται με DHL και σου δίνουν και tracking number, σε μια εβδομάδα περίπου είναι σπίτι σου. 

(κάποτε έκανε μήνα) 

από iherb κάνουν αποστολές σε συγκεκριμένο βάρος 

αν έχεις παραπάνω βάρος απλά σπας την παραγγελία 

η αποστολή γίνεται με DHL και σου δίνουν και tracking number, σε μια εβδομάδα περίπου είναι σπίτι σου. 

(κάποτε έκανε μήνα) 

Ευχαριστώ,με τελωνείο τι παίζει;

Να σπασω καλυτερα την παραγγελιά σε δυο; 25€/καθε μια,

πληρώνοντας ετσι +2.5 για μεταφορικα;

Ευχαριστώ,με τελωνείο τι παίζει;

Να σπασω καλυτερα την παραγγελιά σε δυο; 25€/καθε μια,

πληρώνοντας ετσι +2.5 για μεταφορικα;

Για τον λογο αυτο βαζουν συγκεκριμενο βαρος, για να μην πληρωσεις εκτελωνισμους.

δες στο site ποσο ειναι το βαρος.

Αν δεν είναι κάτι άλλο(στο ψάξιμο είμαι) μια στο τόσο είναι οκ. Αν είναι συνέχεια έτσι,(που ειναι),στην ηλικία μου θεωρείται υπέρπροπόνηση και δεν είναι καθόλου καλό :(

Σε δουλειά να βρίσκομαι για μαμακιες γαμώτο

• Moderators

Αν θεες να εισια σιγουρος μεινει καμια βδομαδα εκτος απο οποιοδηποτε ειδος ασκησεις και ξανα κανε εξετασεις. Η τιμη θα εχει γυρισει στα νορμαλ

Αν δεν είναι κάτι άλλο(στο ψάξιμο είμαι) μια στο τόσο είναι οκ. Αν είναι συνέχεια έτσι,(που ειναι),στην ηλικία μου θεωρείται υπέρπροπόνηση και δεν είναι καθόλου καλό :(

Σε δουλειά να βρίσκομαι για μαμακιες γαμώτο

Ποσες μερες ειχες γυμναστει εντονα πριν τη μετρηση?

Αν θεες να εισια σιγουρος μεινει καμια βδομαδα εκτος απο οποιοδηποτε ειδος ασκησεις και ξανα κανε εξετασεις. Η τιμη θα εχει γυρισει στα νορμαλ

Ποσες μερες ειχες γυμναστει εντονα πριν τη μετρηση?

Ιστορικά έχω διαπιστώσει ότι μετά το 10ήμερο πάει στα φυσιολογικά όρια. Αυτό που λέει ο ντοκτορ είναι ότι δεν πρέπει να είναι συνεχώς ανεβασμένο.

Άρα δεν πρέπει να γυμνάζομαι ή αυτό να γίνεται με συχνότητα μια φορά την βδομάδα ξέρω γω.

Λογικά το συμπέρασμα είναι ότι το ήπια Θόδωρε ....

τεο δεν θα γυμνάζεσαι μια φορά την βδομάδα θα γυμνάζεσαι και 4 και 5 φορές απλά να ρίξεις την ένταση,

δεν μπορείς να είσαι στα κόκκινα σε κάθε προπόνηση δεν είσαι πιτσιρικάς!

• Like 3

τεο δεν θα γυμνάζεσαι μια φορά την βδομάδα θα γυμνάζεσαι και 4 και 5 φορές απλά να ρίξεις την ένταση,

δεν μπορείς να είσαι στα κόκκινα σε κάθε προπόνηση δεν είσαι πιτσιρικάς!

Αυτό θα κάνω φίλε, θα το πάω συντηρητικά . Πρέπει να το πάρω απόφαση ότι πούρεψα.

Απλά τάχω πάρει γιατι συνεχόμενες cpk ανεβασμένες θέλουν ψάξιμο για τον "φόβο των Ιουδαίων"

Ταλαιπωρεία....

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...