SuicycoMania Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 ποιο είναι αυτό το τρίπτυχο; Η κοινότητα είναι περίεργη. κοινώς εμένα δεν με ενδιαφέρουν τι κάνουν οι άλλοι. hipster ξε hipster είμαι αρκετά ποιο γρήγορος και responsive σε κίνηση μέσα στο κέντρο από οποιδήποτε ποδήλατο με φρένα. έχω δοκιμάσει πολλά. δεν αντιλέγω κάνω χοντρά καγκουριλίκια στο κέντρο όταν με πιάσουν τα περίεργα μου όπως επίσης συμμετέχω και σε alleycats και λοιπούς "παράνομους αγώνες". ο τύπος που πεύτει στο 2;10 μπροστά από το φορτηγό είναι εγκεφαλικά νεκρός (δυστηχώς κάποιος θα με κρίνει μαζι του.) και δεν ξέρει ούτε τα βασικά πως να συμπεριφερθεί στο δρόμο. Εγώ κοιτάω μέχρι και καθρέφτες από άλλα αμάξια, αντανακλάσεις σε πόρτες,, ήχους. ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ξανά λέω να μην παρεξηγιούμαστε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ. αλλά το φιξ 95% το έχω για προπόνηση και όχι αστική χιπ φάση μέσο μετακίνησης. 17 Νοεμβρίου πάω Σόφια για το Criterium, 30 mins όσα laps αντέχεις να βαρέσεις. Τερέν άσφατος με στροφιλίκια και ευθείες, Το καλύτερο της υπόθεσης θα τρέξω με ratio: 50 μπροστά χ 15 πίσω... fix tattoo και μουσι ρε καλα ναι οτι ειναι για σενα καλυτερο, αμα σε ικανοποιει και αυτο το fixed μια χαρα εγω δεν εχω θεμα αλλα περα απο την πλακα οταν μου λες οτι εισαι αρκετα πιο γρηγορος σε κινηση μεσα στο κεντρο απο καποιον με road bike με φρενα και ταχυτητες τοτε για μενα..εισαι χθεσινος απλα! αυτο αλλαζει αν περνας ολα τα φαναρια με κοκκινο... αλλα δεν σε κανει σε καμια περιπτωση πιο γρηγορο! τωρα δεν ξερω τι συμπεριφορα και κινηση παιζει στην θεσσαλονικη αλλα εδω αθηνα αν ηταν για fixed χωρις φρενα απλα θα ημουν ενας ηλιθιος που φλερταρει με το ατυχημα. Δεν ειναι επικινδυνο οταν θα του βαλεις φρενα πανω...αλλα οχι , εγινε μοδα ενα ποδηλατο ΠΙΣΤΑΣ απο τους hipsters για να το οδηγουν στους αστικους δρομους με τους χιλιαδες ηλιθιους που πηραν νυχτα το διπλωμα και δεν πα να εισαι ο σουπερμαν σε αντανακλαστικα... γαμω που πας σε αγωνες , αλλα προπονηση στην πολη δεν ειναι καθολου safe...και το οτι πας χωρις φρενα δεν σε κανει πιο γαματο απο εναν που εχει φρενα. good luck στο race! ps κανε μια λινκ φωτο το bike σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 fix tattoo και μουσι ρε καλα ναι οτι ειναι για σενα καλυτερο, αμα σε ικανοποιει και αυτο το fixed μια χαρα εγω δεν εχω θεμα αλλα περα απο την πλακα οταν μου λες οτι εισαι αρκετα πιο γρηγορος σε κινηση μεσα στο κεντρο απο καποιον με road bike με φρενα και ταχυτητες τοτε για μενα..εισαι χθεσινος απλα! αυτο αλλαζει αν περνας ολα τα φαναρια με κοκκινο... αλλα δεν σε κανει σε καμια περιπτωση πιο γρηγορο! τωρα δεν ξερω τι συμπεριφορα και κινηση παιζει στην θεσσαλονικη αλλα εδω αθηνα αν ηταν για fixed χωρις φρενα απλα θα ημουν ενας ηλιθιος που φλερταρει με το ατυχημα. Δεν ειναι επικινδυνο οταν θα του βαλεις φρενα πανω...αλλα οχι , εγινε μοδα ενα ποδηλατο ΠΙΣΤΑΣ απο τους hipsters για να το οδηγουν στους αστικους δρομους με τους χιλιαδες ηλιθιους που πηραν νυχτα το διπλωμα και δεν πα να εισαι ο σουπερμαν σε αντανακλαστικα... γαμω που πας σε αγωνες , αλλα προπονηση στην πολη δεν ειναι καθολου safe...και το οτι πας χωρις φρενα δεν σε κανει πιο γαματο απο εναν που εχει φρενα. good luck στο race! ps κανε μια λινκ φωτο το bike σου έχουμε διαφορετική αντίληψη. έχω οδηγήσει κούρσα και φιξ. γουστάρω το φιξ για πραγματατα που δεν θα καταλάβεις ποτέ γιατί δεν θα κάβαλήσεις ποτέ για χ ψ λόγους. έχεις παρακολουθήσει τα Red Hook Criterium? τα τελευταία χρόνια το επίπεδο είναι τόσο υψιλό που θα έλεγα ότι πάνε και πρωταθλητές βελοδρομίων/road. Γιατί όλοι να συμμετάσχουν σε ένα τέτοιο race αφού είναι επικίνδυνο; γιατί να ρίσκάρουν έναν τραυματισμό σε ένα σιρκουί με χοντρές στροφές και averages 40-55km/h και όλα brakeless; προφανώς γουστάρουν. δλδ από όλα αυτά εσύ κατάλαβες ότι θέλω να είμαι γαμάτος επειδή είμαι brakeless; δεν με ενδιαφέρει καν. μονο και μονο που σε μεγάλα rides έχω φτάσει να τα βγάζω με 30-33 average και ανταγωνίζομαι κουρσάδες αυτό μονο μου φτάνει. προπόνηση 100 χιλιομετρα στη πόλη δεν γίνονται. προφανώς εκτός είμαι συνεχώς. στο χω ξαναπεί το brakeless μου δίνει άλλα πράγματα. Δέχομαι ότι είναι μόδα τα tracks on the road αλλά μην κολλάμε εκεί. δεν θα δικαιολογήσω τον καθένα τι κάνει στο δρόμο (δικαίωμα του.) οι περισσότεροι ίσως να μην ξέρουν και τι κάνουν η πράττουν. εμένα με νοιάζει πως από αυτή τη μόδα έχουν βγει ωραία πράγματα, με ανθρώπους με vision (καλιτεχνικό και αθλητικό) που συμβαδίζουν απόλυτα με τις ιδέες μου. Το ότι αναδείξανε το track στο δρόμο τη τελευταία 6ετία για μένα μου φτάνει (έπιασε κόσμος ποδήλατο). ξέρεις στη τελική μετράει; πόσο μπορείς να πατήσεις και όχι τα μούσια και τα τατουάζ.. όλα φιλικά τα λέω μην παρεξηγηθούμε. το bike φωτογραφίες είναι στην υπογραφή μου! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SuicycoMania Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 ναι οκ κανουν μια αναβιωση των τοτε αγωνων - επειδη παλι εγινε μοδα!ισα ισα αντιθετως το γουσταρω εκει, μεσα στην πιστα, στο race....αλλα οχι εξω στον δρομο με τον χαμο, την κινηση και τα φαναρια να γινονται μαγκιες. εκει λεω οτι ειναι χαζο και επικινδυνο χωρις brakes!το μονο που δεν δεχομαι στην πολη ειναι το brakeless που για σενα σου δινει αλλα πραγματα (δεν μπορω να φανταστω τι περα απο το να φας πιο ευκολα τα μουτρα σου)το οτι το αναδειξανε και μου βγηκε και η κουτση μαρια στο δρομο με track bike που δεν μπορει να παρει τα ποδια της ειναι οτι χειροτερο...(γενικα μιλαω)καλα νταξ cinelli...οσο εχει ο ενας ο τροχος σου εχει ολοκληρο το κουρσακι μου...αυτα ειναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 ναι οκ κανουν μια αναβιωση των τοτε αγωνων - επειδη παλι εγινε μοδα! ισα ισα αντιθετως το γουσταρω εκει, μεσα στην πιστα, στο race....αλλα οχι εξω στον δρομο με τον χαμο, την κινηση και τα φαναρια να γινονται μαγκιες. εκει λεω οτι ειναι χαζο και επικινδυνο χωρις brakes! το μονο που δεν δεχομαι στην πολη ειναι το brakeless που για σενα σου δινει αλλα πραγματα (δεν μπορω να φανταστω τι περα απο το να φας πιο ευκολα τα μουτρα σου) το οτι το αναδειξανε και μου βγηκε και η κουτση μαρια στο δρομο με track bike που δεν μπορει να παρει τα ποδια της ειναι οτι χειροτερο...(γενικα μιλαω) καλα νταξ cinelli...οσο εχει ο ενας ο τροχος σου εχει ολοκληρο το κουρσακι μου...αυτα ειναι! και εγώ δεν το εκγρίνω αλλά παντού υπάρχει κόσμος που θα κάνει ηλίθια / επικύνδηνα πράγματα. δεν τα βάζεις με το μυαλό τους. (όπως σου είπα δεν με ενδιαφέρει τόσο το αστικό/fix όσο τα long rides.) αν είσαι προσεκτικός είσαι ΟΚ δεν είσαι τόσο χθεσινός. δεν θέλω να παρεξηγηθώ είναι επικίνδυνο και δεν το προτείνω σε κανέναν. τα μούτρα μου τα χω φάει μονο μια φορά από ταρίφα και πόρτα δυστηχώς. δικό του λάθος άλλα πάλι σε μένα το ρίχνω, μετά από αυτό αρχησα να ψυχολογώ και τους ταρίφες χαχαχα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Παιδες καλο χειμωνα και καλες προπονησεις ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 ώ ρε χάπι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Με σπονσοραρει η αγγλια ρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Ναι, παίζει όμως να μην ξαναγράψει εδώ όταν δει ότι πρωινό μου έχει όσο υδατάνθρακα έχει όλη η μέρα της 140gr εχει ολη μερα μου. Carbs ανευ γλυκαιμικου δεικτη πας? Παιζει η tsh μου να βγαινει εκτος φ.τ. (εχω εναν δεικτη πανω στο σωμα μου κ μου δινει alarms). πρεπει να παω για εξετασεις επειγοντως μονο για αυτο ειμαι τωρα μες τη φουρια μου.., Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 140gr εχει ολη μερα μου. Carbs ανευ γλυκαιμικου δεικτη πας? Παιζει η tsh μου να βγαινει εκτος φ.τ. (εχω εναν δεικτη πανω στο σωμα μου κ μου δινει alarms). πρεπει να παω για εξετασεις επειγοντως μονο για αυτο ειμαι τωρα μες τη φουρια μου.., Άνευ εννοείς να μην με νοιάζει ? Αν ναι, τότε όχι...έχω στο μυαλό μου το πρωινό (που είναι και το pre-workout) να έχει την ζαχαρίτσα του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Τωρα τελευταία οποτε φαω πρωινο που η βαση του ειναι η βρώμη, μετα θα με στειλει τουαλετα. Το προβλημα εντοπιζεται κυρίως, οταν ειμαι το πρωι στην δουλεια και φαω κατα της 8:30/9:00, να το αλλαξω, να κανω πιτακια βρωμης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Τωρα τελευταία οποτε φαω πρωινο που η βαση του ειναι η βρώμη, μετα θα με στειλει τουαλετα. Το προβλημα εντοπιζεται κυρίως, οταν ειμαι το πρωι στην δουλεια και φαω κατα της 8:30/9:00, να το αλλαξω, να κανω πιτακια βρωμης; και γω το έχω αυτό με τη βρώμη, φροντίζω να τρώω νωρίτερα από το προγραμματισμένο ώστε να έχω και το χρονικό περιθώριο να φροντίσω για όλα τα υπόλοιπα πριν φύγω από το σπίτι επίσης δεν μπορώ να ξεκινήσει η μέρα μου δίχως ελληνικό καφέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Εγω οταν ειμαι σπιτι πρωτα παω τουαλετα και μετα τρωω..γιατι αλλιως τζαμπα τρωω. Λες και ειμαι με τρυπα ενα πραγμα. Αλλα οταν ειμαι σπιτι ξερω τι θα μου γινει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Παιδες καλο χειμωνα και καλες προπονησεις ! Δεν τρεφεσαι με φρουτα και λαχανικα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Τι ναι αυτο, τρωγεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 αναλογίσου πόσα πορτοκάλια ή ακτινίδια (πλούσια σε vitamin C) πρέπει να καταναλώσει κάποιος για να πάρει 1000mg C προσωπικά εγώ αν και καταναλώνω συγκεκριμένες ημερησίως ποσότητες από φρούτα και λαχανικά λόγω ακριβών μετρήσεων/ζυγίσεων με συγκεκριμένα stats σε macros στρέφομαι σε συμπλήρωμα vitamin C (ειδικά σε καιρούς εξάρσεων ιών λαμβάνω 1000mg) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις