Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Και εγω. Και σου λεω οτι πηγαινα με χτυπημα απο γονατο μεχρι πλατη! Οποτε δεν εχεις θεμα. Απλα νταξει δεν θα κανεις οτι εκανες. Πχ μπορεις να παιξεις ποδια ασκησεις που να μην χρειαζεται να πιεσεις το στηθος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Και εγω. Και σου λεω οτι πηγαινα με χτυπημα απο γονατο μεχρι πλατη! Οποτε δεν εχεις θεμα. Απλα νταξει δεν θα κανεις οτι εκανες. Πχ μπορεις να παιξεις ποδια ασκησεις που να μην χρειαζεται να πιεσεις το στηθος

άρα από όλο το 5x5 που κάνω ξεχνάω τα overhead και bench press; 

Την μια ημερα λεω να βαλω τα σκουωτ και τις αρσεις δινοντας εμφαση στα κιλα και την αλλη μερα σε Front σκουωτ και προβολες δυνοντας έμφαση στις επαναληψεις

Τωρα για το γευμα επειδη θα πηγαινω κατευθιαν για υπνο μετα το γυμ ελεγα πως ενα σκουπ θα αρκουσε

Μπορείς κι έτσι. Go for it.

Όπως σου είπα, αν την παλεύεις με 100 θερμίδες μετά από gym και μετά νάνι οκ. Αν θες να το κρατήσεις τόσο μικρό το γεύμα χωρίς να φας πιό βαρβάτο φαγητό τότε θα πρότεινα να βάλεις τουλάχιστος και γάλα μαζί με την whey.

Εγω εκοψα το ποδηλατο εδω και ενα μηνα γιατι οταν πηγαινα στην δουλεια ηταν τερμα σκοταδι και οταν ερχομουνα παλι.

Σκεφτηκα να μην το παρατησω εντελως, το συνήθισα σαν τροπο ζωης, ελεγα να πηγαινω το σαββατο καμια βολτουλα πανω απο 20χλμ να ξεσκαω.

Κανω τετραημερη προπονηση με βαρη, αντι να παω το σαββατο στο γυμναστήριο να κανω αεροβιο, να πηγαινω με το ποδηλατο για καμια βολτα. Τι αποψη εχετε;

Απλα ειμαι σε διλλημα γιατι εκανε γαματο χωρο κροςφιτ που με αφηνει τα πρωινα να το κανω οτι θελω. Εχει σακο διαδρομο με χλοοτάπητα, σκοινι και πολλα αλλα.

Εγω εκοψα το ποδηλατο εδω και ενα μηνα γιατι οταν πηγαινα στην δουλεια ηταν τερμα σκοταδι και οταν ερχομουνα παλι.

Σκεφτηκα να μην το παρατησω εντελως, το συνήθισα σαν τροπο ζωης, ελεγα να πηγαινω το σαββατο καμια βολτουλα πανω απο 20χλμ να ξεσκαω.

Κανω τετραημερη προπονηση με βαρη, αντι να παω το σαββατο στο γυμναστήριο να κανω αεροβιο, να πηγαινω με το ποδηλατο για καμια βολτα. Τι αποψη εχετε;

Απλα ειμαι σε διλλημα γιατι εκανε γαματο χωρο κροςφιτ που με αφηνει τα πρωινα να το κανω οτι θελω. Εχει σακο διαδρομο με χλοοτάπητα, σκοινι και πολλα αλλα.

Ναι Λίβε, βάλε ποδήλατο. Αν έχει στο γυμναστήριο χλοοτάπητα (τεραίν υποθέτω εννοείς) και έχουν φέρει και τέτοιο (https://goo.gl/F8L3aq)τότε μην σου πω τι θα προτιμούσα...

Ναι Λίβε, βάλε ποδήλατο. Αν έχει στο γυμναστήριο χλοοτάπητα (τεραίν υποθέτω εννοείς) και έχουν φέρει και τέτοιο (https://goo.gl/F8L3aq)τότε μην σου πω τι θα προτιμούσα...

Ακομα όχι, αλλα νομιζω το χει στο προγραμμα

Τι εκανε η πανεξυπνη φιλη σας; πηγε για περσοναλ στη πισινα και το μαγιω ειχε μεινει σπιτι. Νταξει νευριασα και σπαστηκα απειρα οταν το πξρα ειδηση.

Τελικα επειδη δεν ηθελα να χασω προπονηση, και δε μου βγαινε να κανω μονη, πηγαμε στο χωρο του personal και καναμε ενδυναμωση.

Φορουσα φορμα βελουδινη, μπλουζακι με μανικια και κλασσικο στηθοδεσμο οχι αθλητικο. Προπονηση μετ εμποδιων δηλαδη :P

Ναι Λίβε, βάλε ποδήλατο. Αν έχει στο γυμναστήριο χλοοτάπητα (τεραίν υποθέτω εννοείς) και έχουν φέρει και τέτοιο (https://goo.gl/F8L3aq)τότε μην σου πω τι θα προτιμούσα... [/size]

Με αρέσει αυτή η άσκηση αλλα κάνω μια παραλλαγή της. Σπρώχνω τον τοίχο. Δε χρειάζεται ιδιαίτερος εξοπλισμός.

• Moderators

Τι εκανε η πανεξυπνη φιλη σας; πηγε για περσοναλ στη πισινα και το μαγιω ειχε μεινει σπιτι. Νταξει νευριασα και σπαστηκα απειρα οταν το πξρα ειδηση.

Τελικα επειδη δεν ηθελα να χασω προπονηση, και δε μου βγαινε να κανω μονη, πηγαμε στο χωρο του personal και καναμε ενδυναμωση.

Φορουσα φορμα βελουδινη, μπλουζακι με μανικια και κλασσικο στηθοδεσμο οχι αθλητικο. Προπονηση μετ εμποδιων δηλαδη :P

Για το να κανεις γυμνισμο ειναι καλο ! :P

Εχω κανει προπονηση με τζιν γιατι εχω ξεχασαει τα ρουχα σπιτι !!

• Like 1

γροσερι ολοκληρωσες το τριπτυχο ενος Hipster?

be careful  :-) 

ποιο είναι αυτό το τρίπτυχο;

Η κοινότητα είναι περίεργη. κοινώς εμένα δεν με ενδιαφέρουν τι κάνουν οι άλλοι.

hipster ξε hipster είμαι αρκετά ποιο γρήγορος και  responsive σε κίνηση μέσα στο κέντρο από οποιδήποτε ποδήλατο με φρένα. 

έχω δοκιμάσει πολλά. δεν αντιλέγω κάνω χοντρά καγκουριλίκια στο κέντρο όταν με πιάσουν τα περίεργα μου όπως επίσης συμμετέχω και σε alleycats και λοιπούς "παράνομους αγώνες".

ο τύπος που πεύτει στο 2;10 μπροστά από το φορτηγό είναι εγκεφαλικά νεκρός (δυστηχώς κάποιος θα με κρίνει μαζι του.) και δεν ξέρει ούτε τα βασικά πως να συμπεριφερθεί στο δρόμο. Εγώ κοιτάω μέχρι και καθρέφτες από άλλα αμάξια, αντανακλάσεις σε πόρτες,, ήχους. ΤΑ ΠΑΝΤΑ. 

ξανά λέω να μην παρεξηγιούμαστε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ

αλλά το φιξ 95% το έχω για προπόνηση και όχι αστική χιπ φάση μέσο μετακίνησης.

17 Νοεμβρίου πάω Σόφια για το Criterium, 30 mins όσα laps αντέχεις να βαρέσεις. Τερέν άσφατος με στροφιλίκια και ευθείες, 

Το καλύτερο της υπόθεσης θα τρέξω με ratio: 50 μπροστά χ 15 πίσω...

Επιτέλους έβαλα πάλι 4 πλάκες σε κάθε μεριά στις άρσεις και έφυγε ένα milestone που ήθελα να ξαναπετύχω.

1 ώρα και 20 λεπτά προπόνηση εντωμεταξύ και αφού είχα φάει 115 grams υδ/ακα για πρωινό πάλι ένιωθα άδειο το στομάχι (όχι ότι είναι απίθανο με αυτά που έφαγα :))

• Like 2

^^Βρήκε η Δήμητρα το ταίρι της (που μετράτε γραμμάρια υδατάνθρακα λεω).

Ναι, παίζει όμως να μην ξαναγράψει εδώ όταν δει ότι πρωινό μου έχει όσο υδατάνθρακα έχει όλη η μέρα της :)

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...