TEOKOS Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Μεγιά μου ... 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Πολυ όμορφα , γενικότερα οτι χει μαύρο μέσα μ αρέσει ! Πόσο , και από που , ξέρνα τα όλα παλιοκαπιταλιστή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 127e στο στοκάδικο της asics στην Νέα Σμύρνη. Τα χαλβάδιαζα από πέρισυ που είχαν 186e 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Ρε συ αληθεια τωρα....ειναι φωτο αυτη;;;;; Βγαλτα απο το πλαι να τα δουμε ντε! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Ρε συ αληθεια τωρα....ειναι φωτο αυτη;;;;; Βγαλτα απο το πλαι να τα δουμε ντε! Χαχα γιατί από πλάι ; ok κάτσε να τα βγάλω και επανέρχομαι ..Edit.... Τα έβγαλα στο πλάι . Φεύγω τώρα για test drive στο skillmill 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Εμ απ το πλαι φαινεται το παπουτσι απο πανω τι να δω, κορδονια;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 ψύχραιμα και ωραία σήμερα βάρεσα 82.5 σκουατζ με πολύ ωραια στάση. overhead press έχω πλατάρει 40 και deadlifts 80 συνεχίζουμε. χθες είχε 80 χιλιόμετρα και ΑΕΡΑ του θανατά, γυρησα σε λιπόθυμη κατάσταση (παίζει να ήπια 5 τζέλια στη διαδρομή, ενώ συνήθως πίνω 1-2.) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Όταν πλατάρεις στο 5*5 κατεβαίνεις μερικά κιλά και ξανανεβαίνεις, δε μένεις στάσιμος (αν θυμαμαι καλα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Τι σημαίνει κόλλησες? Δεν έβγαλες την τελευταία 5η επανάληψη στο 5ο σετ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Τι σημαίνει κόλλησες? Δεν έβγαλες την τελευταία 5η επανάληψη στο 5ο σετ? στο πέμπτο σετ βγήκαν 2 με το ζόρι γενικά πιέζομαι πολύ σε αυτά τα κιλά. κατέβασα 5κιλά να δω πως θα πάει. γενικώς θεωρώ το overheadpress ζόρι άσκηση. αν το καλοσκευτώ όμως σηκώνω περίπου το 2/3 του βάρους μου. γενικά πλέον οι περισσότερες ασκήσεις ζορίζουν όσο ανεβαίνουν, λίγο λιγότερο στα squats (προσωπική γνώμη). πάντως είναι και ψυχολογία παιδιά.. είναι μέρες που δεν μπορείς να σηκώσεις και τη μπάρα που λέει ο λόγος. επίσης θα δοκιμάσω να τρώω περισσότερο. Όταν πλατάρεις στο 5*5 κατεβαίνεις μερικά κιλά και ξανανεβαίνεις, δε μένεις στάσιμος (αν θυμαμαι καλα). καλά θυμάσαι. τουλάχιστον αυτό έχω διαβάσει και εγώ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δες στο strstd.com τα επίπεδα σου. Διάβασε και εδώ ακόμα ππερισσότερα για τις ασκήσεις. Πχ. Κωπηλατικη με μπάρα https://stronglifts.com/barbell-row/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Πάντα overhead press είναι το πρώτο πράμα που stall-άρει σε όλους, μην σε ανησυχεί. Μιά χαρά είναι πάντως τα 40 κιλά αν αναλογιστείς τον καιρό που κάνεις. πάντως είναι και ψυχολογία παιδιά.. είναι μέρες που δεν μπορείς να σηκώσεις και τη μπάρα που λέει ο λόγος. Γι αυτό κάτι τέτοιες μέρες δεν είναι καλό να πας κάνεις κιλά τα οποία προορίζονται να γίνουν σε μία νορμάλ μέρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Πάντα overhead press είναι το πρώτο πράμα που stall-άρει σε όλους, μην σε ανησυχεί. Μιά χαρά είναι πάντως τα 40 κιλά αν αναλογιστείς τον καιρό που κάνεις. Γι αυτό κάτι τέτοιες μέρες δεν είναι καλό να πας κάνεις κιλά τα οποία προορίζονται να γίνουν σε μία νορμάλ μέρα. και εγώ ικανοποιημένος είμαι. δεν έχω ΤΙΣ απαιτήσεις. αυτά τα πράγματα θέλουν καιρό. πάντως πέταξα και λίγα μούσμουλα χαχαχαχαχα ενώ παλιά δεν υπήρχαν τόσο έντονα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Πρώτες εντυπώσεις δυο βδομάδων προπόνησης Krav Maga. Θετικά.... -Full αεροβική. Ότι ήθελα για συμπλήρωμα του γυμναστηρίου. Ότι αεροβικό εκεί το βαριέμαι του θανατά . -Full δύναμη σε κλοτσομπουνίδι vs μεγάλων στόχων(ασπίδες). Ψυχοθεραπευτικό.... -Δύσκολο να τραυματισθείς Αρνητικά.... -Πάσχει από την ίδια ασθένεια της αρπαχτής όπως όλος ο κόσμος των μαχητικών αθλημάτων και πολεμικών τεχνών. Με το καλημέρα ζητάνε 45 ευρώ για γάντια,μπλουζάκι,σπασουάρ . Με το καλησπέρα 60 ευρώ για παντελόνι και δελτίο στην I.K.M.F Και μετά κάθε τόσο 40 ευρώ για εξετάσεις σε P1,P2,G κ.λ.π (Μου θύμισε πριν αρκετά χρόνια στο kick boxing που δεν έκανες sparring άμα δεν φόραγες τις στολές με το λογότυπο των fighters. Σε βάζανε και βάραγες τον σάκο.) - Δεν είναι competitive. Tώρα τι αυτοάμυνα και μπαρμπούτσαλα θα κάνεις άμα δεν εκπαιδευτείς να διαχειρίζεσαι την αδρεναλίνη και την ψυχραιμία σου δεν ξέρω. - Δεν έχει την πλάκα και διαςκέδαςη του full contact η έστω του semi contact - Δεν με αγγίζει η φιλοσοφία της αυτοάμυνας. Έχω προσωπικά καταλήξει ότι η καλύτερη αυτοάμυνα είναι προπόνηση στο 400άρι και ένα σπρέι πιπεριού άμα κυκλοφορείς περίεργα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Κοίτα η αλήθεια είναι ότι το sparring διώχνει τον κόσμο από τις σχολές, οπότε συνήθως μειώνει τα revenues. Οι αρχάριοι φοβούνται, ενώ όσοι ασχολούνται 2-3 χρόνια έχουν θέματα εγωισμού που θέλουν πολύ περισσότερο καιρό ενασχόλησης για να ξεπεραστούν (τις τρώνε καμιά φορά ντρέπονται και δεν ξανα εμφανίζονται). Τέλος γενικότερα ο κόσμος πείθεται εύκολα με μη-ρεαλιστικές "λύσεις" εφόσον βολεύουν (άλλος πιστεύει ότι θα αδυνατίσει με μια κρέμα, άλλος νομίζει ότι θα βγαίνει έξω και θα μοιράζει ξύλο ενώ δεν κάνει sparring) Στην Αμερική το concept του "McDojo" όπως το λένε χαϊδευτικά υπάρχει εδώ και 25 χρόνια και είναι το καλύτερο business model για να βγάλεις λεφτά από τις πολεμικές τέχνες. Όπως ακριβώς λες τους μπλέκεις όλους με ομοσπονδίες, official merchandise εξετάσεις κάθε 3 μήνες και ζώνες, τους κάνεις όλους μαυροζονάδες μετά 3 χρόνια με ελάχιστο η καθόλου sparring, κρατάς το κλίμα πολύ φιλικό, το concept φιλοσοφημένο πατώντας πάνω στην ανατολίτικη φιλοσοφία της τέχνης. Οι μαθητές την βλέπουν Fedor χωρίς sparring, η σχολή βγάζει χρήμα, ο κόσμος συνεχίζει να έρχεται - win / win. Το κύριο μεμπτό σε όλη αυτή την υπόθεση είναι ότι οι ιδιοκτήτες / δάσκαλοι πείθουν τους μαθητές ότι είναι πολεμικές μηχανές, και κάθονται και συζητάνε συνέχεια θεωρεία πώς το Χ χτύπημα στο στήθος σταματάει καρδιές, πώς το Ψ χτύπημα στην καρωτίδα σκοτώνει και άλλα τέτοια ωραία. Για εμένα δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα αν κάποιος δεν επιθυμεί να κάνει sparring για οποιοδήποτε προσωπικό του λόγο. Ας κάνει pads, drills και σάκους, σημασία έχει να γουστάρει αυτό που κάνει. Το πρόβλημα είναι με τα unrealistic expectations, πρέπει ο μαθητής να γνωρίζει τι ακριβώς θέλει να πάρει από την πολεμική τέχνη και ο δάσκαλος να έχει την δυνατότητα να καθοδηγήσει τον μαθητή ώστε να πετύχει τους στόχους του αναλόγως. -------- Χτες έκανα 5 γύρους sparring. Σήμερα μετράω μελανιές σε καλάμια, ώμο, αγκώνα και μια τεράστια στο γόνατο. Έπαιξα με ένα παιδί μόνο πυγμαχία και με ψιλοξεφτύλισε και ξενέρωσα γιατί όκ - καταλαβαίνω να με ξεφτιλίζουν με κανόνες thai γιατί τα πόδια μου είναι ακόμα πολύ πίσω αλλά πυγμαχία νομίζω κάτι κάνω... Μετά έμαθα ότι είναι από τους καλύτερους αθλητές εδώ με 50+ αγώνες και πλέον παίζει κυρίως Ταϊλάνδη, οπότε εντάξει το κατάπια. Με την δική μου πρόοδο είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Ηδη βγάζω full προπόνηση κουρασμένος μεν αλλά όχι για λιποθυμία, τα χέρια μου ήδη βγάζουν την δύναμη που ήθελα (θα βάλω κάνα βίντεο σάκο να καμαρώσετε ) και τα πόδια βελτιώνονται σταθερά. Επίσης λόγο του πολύ sparring με πολύ υψηλό επίπεδο αθλητών αρχίζω και βρίσκω ρυθμό και μαθαίνω και πράματα που δεν ήξερα ποτέ. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις