Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γροσερι, δεν κατάλαβα για ποιο λόγο αφήνεις το 5*5.

Αν θες κάτι αλλο, εμενα μου αρέσει το upper lower μοτίβο. Δευτερα Πέμπτη άνω σώμα, Τρίτη παρασκευη κάτω. Βολεύει για 4ημερο.

θέλει spotter για τη δύναμη, δεν μπορεί μόνος του φοβάται. 

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Κι αυτο πως θα αλλαξει σε καποιο αλλο προγραμμα;

Δν θα πρεσαρει τοσο, θα παει σε πιο χαλαρης μορφης προγραμμα. Οπως αυτο που του προτεινες εσυ, Γιαννη.
Δημοσ.

αυτό που είπε η δήμητρα, να είμαι με κιλά που δεν ξερω αν τα σηκώνω η όχι δεν ξερω κατα πόσο ειναι σωστό. θα συνεχίσω πάντως μεχρι εκει που με παίρνει να βρω ένα πρόγραμμα σωστό.. το θέμα δεν ξερω τι να ψάξω η απο που να ξεκινήσω γι αυτο ρώτησα εδώ μεσα αν μπορεί κάποιος να ασχωληθει να βγαλουμε ενα προγραμματάκι!

Δημοσ.

Το να φτάνεις στα όρια σου ειναι το κλειδί για να πετύχεις μυική αυξηση είτε κανεις 5*5 είτε 3*8. Σίγουρα έχουν διαφορετική φιλοσοφία τα δυο προγράμματα αλλα η ουσία δεν αλλάζει.

Τεσπα, εγω σου είπα να χωρίσεις τις προπονήσεις σε άνω και κάτω σώμα, εμενα με εχει βολέψει πολύ, 2 χρονια αυτό κάνω. Ασκησεις δεν μπορώ να σου προτείνω γιατί κάνω μόνο bw και κάποιες με αλτήρες.

Δημοσ.

καθε ποτε εχετε cheat-day - meal??

και τι κατεβαζετε? νορμαλ η το γαματε? :P

Καθε κυριακη.

Αναλογα τη διαθεση και τα φραγκα.Σημερα ας πουμε του δωσα και καταλαβε.

Και αυτο που λενε μερικοι οτι παθαινουν, πως αν δεν τρωνε "βρωμιες" για πολυ καιρο μετα οταν φανε το παρακανουν λογω απωθημενου εμενα δε μου ετυχε ποτε.Αλλες φορες τρωω σα να μην υπαρχει αυριο και αλλες τρωω κατι πολυ μικρο. Αλλες παλι καθολου :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καθε ποτε εχετε cheat-day - meal??

και τι κατεβαζετε? νορμαλ η το γαματε? :P

Από τον Μάϊο μέχρι και τον Ιούλιο πρακτικά δεν είχα "cheat meal" ούτε το αποζητούσα...

...τον Αύγουστο κατέβηκα Κρήτη κι εκεί είχαμε μερικά βράδια κραιπάλης (περισσότερο σε ποσότητα κι όχι σε "βρωμιά") που με έβγαλαν από το πρόγραμμα μου άνοιξαν την όρεξη ξανά...

Τον Σεπτέμβριο είχα δύο "cheat meal" (για μένα αυτό συνήθως σημαίνει 2 κρέπες με Νουτέλα)

...τον Οκτώβριο είχα (κάτσε να δω...)...8-9 Cheat Meal από τα οποία τα 5 το τελευταίο 10ήμερο...τα 4 από αυτά ήταν λαίμαργη κατανάλωση 3 κουπων με βρώμη, ξηρά καρπά και σταφίδες και ταχίνι...

...βασικά με το απαιτητικό διάβασμα μου ανέβηκε πολύ περισσότερο η όρεξη για "γλυκό" ζάχαρη (και το μυαλό θέλει το καύσιμό του)

...ακόμη, καθώς έκοψα λίγο τη συχνότητα του γυμναστηρίου, αυξήθηκε η όρεξή μου...το έχω παρατηρήσει αυτό...η άσκηση ρυθμίζει και την όρεξη...

...επίσης είδα μπροστά μου τις απαιτήσεις για διάβασμα τους επόμενους μήνες (ξε΄κινώντας από αύριο) και αγχώθηκα ομολογώ, πάλι ξεδίνοντας στο φαί...

...προσδοκώ να ισορροπήσω μέχρι το τέλος της επόμενης βδομάδας...πρέπει να προσπαθήσω να πηγαίνω στο γυμναστήριο πρωί-πρωί, 7-9πμ κοντά, γιατί μετά κάθε λεπτό που δεν περνάω στο διάβασμα μου φαίνεται χαμένο και συνέχεια είμαι σε δίλημμα αν θα πάω ή όχι γυμναστήριο...

...το βράδυ δουλεύω πιο αποδοτικά στη μελέτη, οπότε δεν βολεύει τότε...

Επεξ/σία από vgiozo
  • Like 1
Δημοσ.

...βασικά με το απαιτητικό διάβασμα μου ανέβηκε πολύ περισσότερο η όρεξη για "γλυκό" ζάχαρη (και το μυαλό θέλει το καύσιμό του)...επίσης καθώς έκοψα λίγο τη συχνότητα του γυμναστηρίου, αυξήθηκε η όρεξή μου...το έχω παρατηρήσει αυτό...η άσκηση ρυθμίζει και την όρεξη...

...επίσης είδα μπροστά μου τις απαιτήσεις για διάβασμα τους επόμενους μήνες (ξε΄κινώντας από αύριο) και αγχώθηκα ομολογώ, πάλι ξεδίνοντας στο φαί...

...προσδοκώ να ισορροπήσω μέχρι το τέλος της επόμενης βδομάδας...πρέπει να προσπαθήσω να πηγαίνω στο γυμναστήριο πρωί-πρωί, 7-9πμ κοντά, γιατί μετά κάθε λεπτό που δεν περνάω στο διάβασμα μου φαίνεται χαμένο και συνέχεια είμαι σε δίλημμα αν θα πάω ή όχι γυμναστήριο...

...το βράδυ δουλεύω πιο αποδοτικά στη μελέτη, οπότε δεν βολεύει τότε...

Tip: Εγώ το να έχω ένα μεγάλο μπουκάλι νερό δίπλα μου την ώρα που διαβάζω με βοηθάει πολύ. 

Επίσης δεν ξέρω βέβαια τι στυλ διαβάσματος έχεις αλλά ένα "τελετουργικό" πριν το διάβασμα ίσως βοηθήσει. Εσύ ας πούμε μπορείς να διαβάζεις πάντα με το που φας έτσι ώστε να μην το έχεις στο μυαλό σου. Εμένα το αντίστοιχο ritual περιλαμβάνει ενδελεχή φασίνα και τακτοποίηση του σπιτιού. Με τρώει το κεφάλι αν κάτι είναι εκτός θέσης. 

Δημοσ.

Για τον Liverpool και για όλους ένα ενδιαφέρον άρθρο . Πολλοί τα ξέρουν βέβαια.

Η πρωτεΐνη whey ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Η λακτοφερρίνη είναι μια πρωτεΐνη ενισχυτική του ανοσοποιητικού συστήματος που βρίσκεται σε μεγάλες ποσότητες στην πρωτεΐνη whey. Η λακτοφερρίνη αναχαιτίζει όγκους του εντέρου και ίσως όγκους σε άλλα σημεία. Δρα προκαλώντας απόπτωση, αναχαίτιση αγγειογένεσης, ρύθμιση ενζύμων που μεταβολίζουν καρκινογόνα και ως εκκαθαριστής σιδήρου(1). Είναι ένας εκκαθαριστής του σιδήρου πριν αυτός οξειδωθεί. Τα καρκινικά κύτταρα χρειάζονται περισσότερο σίδηρο από ό, τι τα φυσιολογικά κύτταρα για να διατηρούν την ικανότητά τους να αναπτύσσονται γρήγορα μη φυσιολογικά. Δένοντας τον σίδηρο, η λακτοφερρίνη μειώνει τις πιθανότητες σχηματισμού ελευθέρων ριζών, προλαμβάνει την καταστροφή των κυττάρων και σταματά τον καρκίνο να λάβει χώρα. Σκοτώνει επίσης τα επικίνδυνα μικρόβια, θρέφει τα φιλικά βακτήρια, ενισχύει τη γονιδιακή μεταγραφή, μειώνει τη φλεγμονή, καταπολεμά την παχυσαρκία και ενισχύει την ανοσία.

Όλο το άρθρο.....

http://holisticlife.gr/arxeio/item/1348-πρωτεΐνη-τυρογάλακτος-ισχυρός-σύμμαχος-για-την-πρόληψη-του-καρκίνου

• Like 1
Δημοσ.

Tip: Εγώ το να έχω ένα μεγάλο μπουκάλι νερό δίπλα μου την ώρα που διαβάζω με βοηθάει πολύ. 

Επίσης δεν ξέρω βέβαια τι στυλ διαβάσματος έχεις αλλά ένα "τελετουργικό" πριν το διάβασμα ίσως βοηθήσει. Εσύ ας πούμε μπορείς να διαβάζεις πάντα με το που φας έτσι ώστε να μην το έχεις στο μυαλό σου. Εμένα το αντίστοιχο ritual περιλαμβάνει ενδελεχή φασίνα και τακτοποίηση του σπιτιού. Με τρώει το κεφάλι αν κάτι είναι εκτός θέσης. 

το νερό πράγματι βοηθάει, όχι μόνο γιατί δημιουργεί αίσθημα κορεσμού, αλλά κυρίως γιατί πολύ συχνά - ιδίως υπό άγχος/πίεση - ενώ διψάμε καταλήγουμε να τρώμε...τρώμε γυρεύοντας περισσότερο τα υγρά που δεν παίρνουμε πίνοντας νερό.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...