alex_000 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 καλησπέρες ποια πολεμική τέχνη λέτε οτι είναι καλύτερη για αυτοάμυνα στο δρόμο ? ας πούμε πως κάποιος την ξεκινάει σοβαρά πόσες μέρες την εβδομάδα θα πρέπει να βάλει βάρη για να τα συνδυάσει ? τι θα πρέπει να αλλάξει γενικότερα στη διατροφή του ? υπάρχουν διαφορετικές διατροφικές ανάγκες? ξέχνα τους δρόμους και τα χωράφια και πες μας τι φαντάζεσαι ότι θα σου αρέσει περισσότερο, όρθια πάλη, πάλη που κυλιέσαι στα πατώματα, χτυπήματα με χέρια, χτυπήματα όλο το σώμα (χέρια, πόδια, αγκώνες γόνατα) ή συνδυασμός από όλα (mma). Θέλεις και όπλα στο mix η όχι? Επίσης ενδιαφέρεσαι για το "spiritual" κομμάτι των πολεμικών τεχνών, ζώνες, φιλοσοφίες κτλ η απλά θα σε ενδιαφέρε το πρακτικό θέμα (ξύλο)? Πόσο σκληρή προπόνηση μπορείς να αντέξεις? Θέλεις κάτι που θα ξεπερνάς τα όρια σου κατά πολύ και θα θες να τρέξεις πίσω στην μάνα σου να κλάψες σε κάθε προπόνηση, η θέλεις δυναμική προπόνηση αλλά σε λογικά πλαίσια? Στην πρώτη περίπτωση αναγκαστικά θα μειώσεις λίγο τα βάρη γιατί το σώμα απλά δεν θα αντέχει. Από εγωισμό πως τα πας? Αν πας εκεί και ένα αμούστακο παιδί που τον περνάς ένα κεφάλι και 20 κιλά σε σαπίσει στο ξύλο την ώρα που πίνει καφέ θα ξαναπας η θα έχεις θέμα ? Όσον αφορά την επαφή θέλεις να σε προσέχουν και να σε έχουν στα όπα όπα για κάποιο καιρό (ένα χρόνο πχ) αλλά να μπεις σιγά σιγά στο πρόγραμμα με επαφή? Μήπως προτιμάς να μην έχει καθόλου επαφή αλλά κυρίως τεχνικές? Τι τραυματισμούς είσαι διατεθειμένος να υποστείς? Είσαι όλα για όλα, προτιμάς να μην έχει ούτε μελανιές η κάπου στην μέση (κάνα στραμπούληγμα, καμιά μελανιά κάνα νοκ άουτ)? πες μας όλα αυτά να το συζητήσουμε σοβαρά. Το θέμα "δρόμου" που λες δεν είναι θέμα τέχνης, είναι θέμα ατόμου και προσωπικής προσέγγισης στην προπόνηση. 1
eliasjuve Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Η onstevia είναι μισή ζάχαρη μισή στέβια. Δίνει 8 θερμίδες στο κουταλάκι ενώ η ζάχαρη έχει 16. Για να μην χαλάσει το fasting (@vapir) είναι μια χαρά. Και επίσης έχει σχεδόν ίδια γεύση με την κανονική ζάχαρη όπως ειπώθηκε.
Vapir Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 1) ξέχνα τους δρόμους και τα χωράφια και πες μας τι φαντάζεσαι ότι θα σου αρέσει περισσότερο, όρθια πάλη, πάλη που κυλιέσαι στα πατώματα, χτυπήματα με χέρια, χτυπήματα όλο το σώμα (χέρια, πόδια, αγκώνες γόνατα) ή συνδυασμός από όλα (mma). Θέλεις και όπλα στο mix η όχι? 2) Επίσης ενδιαφέρεσαι για το "spiritual" κομμάτι των πολεμικών τεχνών, ζώνες, φιλοσοφίες κτλ η απλά θα σε ενδιαφέρε το πρακτικό θέμα (ξύλο)? 3) Πόσο σκληρή προπόνηση μπορείς να αντέξεις? Θέλεις κάτι που θα ξεπερνάς τα όρια σου κατά πολύ και θα θες να τρέξεις πίσω στην μάνα σου να κλάψες σε κάθε προπόνηση, η θέλεις δυναμική προπόνηση αλλά σε λογικά πλαίσια? Στην πρώτη περίπτωση αναγκαστικά θα μειώσεις λίγο τα βάρη γιατί το σώμα απλά δεν θα αντέχει. 4) Από εγωισμό πως τα πας? Αν πας εκεί και ένα αμούστακο παιδί που τον περνάς ένα κεφάλι και 20 κιλά σε σαπίσει στο ξύλο την ώρα που πίνει καφέ θα ξαναπας η θα έχεις θέμα ? 5) Όσον αφορά την επαφή θέλεις να σε προσέχουν και να σε έχουν στα όπα όπα για κάποιο καιρό (ένα χρόνο πχ) αλλά να μπεις σιγά σιγά στο πρόγραμμα με επαφή? Μήπως προτιμάς να μην έχει καθόλου επαφή αλλά κυρίως τεχνικές? 6) Τι τραυματισμούς είσαι διατεθειμένος να υποστείς? Είσαι όλα για όλα, προτιμάς να μην έχει ούτε μελανιές η κάπου στην μέση (κάνα στραμπούληγμα, καμιά μελανιά κάνα νοκ άουτ)? πες μας όλα αυτά να το συζητήσουμε σοβαρά. Το θέμα "δρόμου" που λες δεν είναι θέμα τέχνης, είναι θέμα ατόμου και προσωπικής προσέγγισης στην προπόνηση. 1) μου έκατσε στραβή χθες βράδυ(σε απόμερο κιόλας μέρος..) κ χτυπήσανε καμπανάκια ... καλά τα βάρη αλλα σε αυτό το θέμα δεν βοηθάνε.. 2) όχι μόνο το αποτέλεσμα 3) είμαι έτοιμος για τα πάντα, το πόσο αντέχω θα το δω στην πορεία , τον πόνο απ τα χτυπήματα τον αντέχω αν και έχω καιρό να χτυπηθώ . Τα βάρη θα τα μειώσω αν χρειαστεί αρκεί να βρεθεί ένα σωστό balance 4)Αυτό το ξέρω , δεν έχω πρόβλημα και έχω αποδεχθεί πως κανείς δεν γεννιέται με γνώσεις και δεξιότητες , εννοείται πως ο άλλος που ξέρει θα με σαπίσει 5) full επαφή απο όταν κρίνεται λογικό , ακόμα κ αν αυτό είναι πρώτη μέρα 6) όλα για όλα μέχρι το σημείο που μπορώ να πάω στη σχολή μου , δηλαδή στραμπούληγμα, μελανιές , νοκ αουτ κλπ όσο δεν με στέλνουν νοσοκομείο για μέρες δεν έχω θέμα δεν ψάχνω κάτι για να πουλάω τσαμπουκάδες κ να ξεκινάω καυγάδες, θέλω να είμαι ένα level ποιο πάνω απο τώρα να προστατεύομαι , εννοείται πως υπάρχουν πολλές πιθανές καταστάσεις που μπορεί να κάτσουν όμως απ το να μην ξέρεις καθόλου καλύτερα να έχεις λίγες πιθανότητες παραπάνω 1
vgiozo Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Τεο δεν ξερω τι ρόλο βαράει απο θερμίδες αυτή η στεβια , από γεύση πάντως όντως ειναι πολυ καλή την παίρνω για την μάνα μου και την εχω δοκιμάσει πολλές φορές ! -- Οσοι μαγειρεύουν παίρνουν ένα καλό αντικολλητικο τηγάνι και δεν χρειάζεται να ρίξουν ούτε μια σταγόνα λάδι ούτε νερό ουτε τίποτα για να φτιάξουν αυγά ! επίσης τον φούρνο μικροκυμάτων εγώ προσωπικά δεν τον χρησιμοποιήσω ποτέ, το να ζεστάνεις ένα φαγητό εκει οκ το καταλαβαίνω, το να φτιάξεις όμως ομελέτα μέσα μου φαίνεται αδιανόητο δεν θα έτρωγα που να με πλήρωνες! Εγώ έχω ένα Τεφάλ, πολύ καλό, αλλά χωρίς νερό ή λάδι είναι αδύνατο να μην κολλήσει...δεν έχω δοκιμάσει πχ στο 1/3 της μέγιστης ερμοκρασίας να τηγανίσω αυγά για να μειώσω τη πιθανότητα να κολλήσουν, δεν ξέρω αν ακολουθείς εσύ κάποιο ειδικό τρόπο ώστε να μην σου κολλάει καθόλου. ...αν θες λες τί κάνεις εσύ και δεν σου κολλάει παρότι δεν βάζεις ούτε "λιπαντικό", ούτε υγρό. Η ομελέτα στον φ.μ. είναι λύση ανάγκης...δεν είναι πρόταση μαγειρικής... πχ αν θες να φας ομελέτα το πρωί, αλλά έχεις δεν έχεις 5 λεπτά να ετοιμαστείς και δεν μπορείς να στέκεσαι πάνω από το τηγάνι και να επιβλέπεις, αλλά πρέπει στο χρόνο να ντυθείς/πλυθείς κτλ, τότε ο φ.μικροκυμάτων κάνει αρκετά καλή δουλειά...μόνο που γίνεται πολύ αφράτη, σαν σουφλέ ένα πράγμα...με μικρές προσθήκες πχ τυρί φέτα/ανθότυρο και λίγο γάλα, βελτιώνεται σημαντικά Δεν ξέρω κάτσε να βγάλω φωτό την καρτέλα να μου πεις γιατί δεν ασχολήθηκα με θερμίδες ποτέ Φυσικά έχει ίδια γεύση με την ζάχαρη αφού είναι ζάχαρη που ένας μακετίστας κόλλησε την στάμπα "Στέβια" πάνω. Ίδιες θερμίδες ακριβώς με την ζάχαρη έχει.. αγόραζε ζάχαρη καλύτερα. Αυτά που λέει στα αριστερά και αυτά που λέει στα δεξιά δεν γίνεται να ισχύουν ταυτόχρονα, οπότε στα αριστερά απλά λένε ψέμματα. Όπως είπα παραπάνω, γι αυτό σου ζήτησα πληροφορίες για τις θερμίδες, δεν έχω δει εμπορικά διαθέσιμο γλυκαντικό σε σουπερ μάρκετ που να μην έχει τις ίδιες θερμίδες και ποσοστό υδατανθράκων με την κανονική ζάχαρη... ...καταλήγεις να πληρώνεις πανάκριβα για το ίδιο πράγμα... ...σαν το ψωμί ολικής αλέσεως που κάνουν μερικοί πρέπει να είναι, δλδ βάζουν ένα ελάχιστο ποσοστό ολικής άλεσης και του δίνουν τον απαραίτητο "τίτλο"... Εχω ακούσει τη μάνα μου να λέει πως είχε βρει στη λαική φυτό στέβια και είχε αγοράσει, και ήταν πράγματι πολύ γλυκό και καλό, αλλά δεν το έχω ψάξει καθόλου το θέμα... ...ακριβώς επειδή έχω συνηθίσει σε άγλυκες συνταγές και βρίσκω και την ελάχιστη γλυκύτητα ικανοποιητική... ...η ζάχαρη έχει καταλήξει να αντικαθιστά τόσες γεύσεις κι αν τη μειώσεις, οι άλλες αναδεικνύονται.
Getta Robo Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Τεο δεν ξερω τι ρόλο βαράει απο θερμίδες αυτή η στεβια , από γεύση πάντως όντως ειναι πολυ καλή την παίρνω για την μάνα μου και την εχω δοκιμάσει πολλές φορές ! Το προβλημα με την στεβια ειναι, πως μεχρι πολυ προσφατα, την εισαγαμε και ειχε διαφορα προσθετα, η και ηταν κακως επεξεργασμενη. Πλεον υπαρχουν και παραγωγοι και μοναδα επεξεργασιας, και σε λιγα χρονια ευτυχως θα υπαρχει παντου και σε πολυ καλη τιμη. 1
yannis27gr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Νίκο, εγω ψηφίζω μποξ, σου παει γάντι! Η πιο απλή κι εύκολη ομελέτα. Χτυπάμε αυγά, προσθέτουμε οτι γουστάρουμε (τυριά, μανιτάρια, κτλ), την απλώνουμε σε μικρό ταψί που έχουμε ντύσει με αντικολλητικό χαρτί και βουρ στο φούρνο για μερικά λεπτά. Εννοείται πως το ταψί δεν χρειάζεται καν πλύσιμο και πως το χαρτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί αρκετές φορες. 2
γροσερισοπ Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 λπν μάγκες 80άρισα squat χωρίς fail είμαι αρκετά ικανοποιημένος με το progress καπου εκεί ήταν ο στόχος μου. γενικά μετά από 1.5 μηνα + είδα ότι με έχει δυναμώσει αρκετά το stronglift αλλά καπου εκεί εκτός των squats έχω πιάσει και τα πλάτω μου. (πολύ σημαντικό για μένα είναι ότι επίσης είδα επίδραση στο ποδήλατο, ιδίως στις ανηφόρες, τα πόδια φεύγουν με άλλο αέρα, πουσάρουν και πουλάρουν με μεγαλύτερη άνεση σε μεγάλες κλήσεις..) δυστηχώς το φιλαράκι δεν θα συνεχίσει γυμναστήριο λόγω δουλειάς. έτσι μένω μόνος και δεν ψήνομαι χωρίς να έχω έναν άνθρωπο από πάνω μου να συνεχίσω το 5X5.το θέμα είναι τώρα τι κάνω;θέλω να συνεχίσω να πηγαίνω γυμναστήριο αλλά δεν έχω ιδέα από ασκήσεις και λοιπά. στόχος επόμενος τώρα είναι να σουλουπώσουμε το πάνω σώμα (φυσικά δεν αφήνω στην απέξω τα πόδια). μπορεί κάποιος εδώ μέσα να με βοηθήσει να βγάλουμε ένα πρόγραμμα 4ς φορές τη βδομάδα;
Mau-Maus Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 ...αν θες λες τί κάνεις εσύ και δεν σου κολλάει παρότι δεν βάζεις ούτε "λιπαντικό", ούτε υγρό. Δεν κάνω τίποτα, το μόνο που κάνω (και δεν νομίζω να ειναι μυστικό) ειναι να μην ακουμπάει ούτε για αστείο μεταλλικό σκεύος όπως πιρούνι κ μαχαίρι στο τηγάνι, το ανακάτεμα γίνεται αυστηρά και προσεκτικά με ξύλινη κουταλιτσα! Επίσης το πλενω πάντα τελείως κρύο , ποτε ζεστό , με ένα μαλακό σφουγγαρακι ! Μαγειρεύω 20 χρόνια μόνος και δεν βάζω ουτε μια σταγόνα λάδι ουτε βούτυρο ουτε νερό και δεν μου κολλάει ποτέ, αν σου κολλάνε τα φαγητά ψάξου με το τηγάνι , το καλό τηγάνι γι αυτόν τον σκοπό ειναι για να μην βάζουμε τιποτα πάνω! Αυτό που περιέγραψες που κόβεις την ομελέτα στα 4 και την γυρνάς, κάπως έτσι ειναι η σπεσιαλιτέ μου οταν μαγειρεύω σε γκόμενες και τους λέω θα τους φτιάξω κρέπα από αυγά. κάνω μια καλή ομελέτα με μπόλικα ασπράδια στο τηγάνι, την κόβω στα 4 , βάζω από μια φέτα κοτόπουλο η γαλοπούλα στο κάθε κομμάτι, μια σταλιά μπλε τυρί ίσα για την γεύση (κυριολεκτικά μια σταλιτσα) τα διπλώνω και γίνονται μούρλια !!!! αν θες βάζεις κ από ένα κομμάτι ντομάτα η φρέσκο κρεμμυδάκι, η πιπεριά , τα σπάει μιλάμε !! ------ Γιάννη φτιάχνω και γω πολλες φορές στο χαρτί στο φούρνο , οκ πολυ εύκολη και βολεύει για να μην πλένεις , απλα στην γευση μ αρέσει πολύ περισσότερο στο τηγάνι ! 2
bosei Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Γιατί απλά δεν βάζετε σε ένα πινελάκι σιλικόνης ελαιόλαδο και να πασαλήψετε το τηγάνι. Εγώ έτσι το κάνω εδώ και χρόνια. Και μην μου πείτε α είναι κακό το τηγανισμένο ελαιόλαδο...μιλάμε για 1-2 grams. 1
vgiozo Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Γιατί απλά δεν βάζετε σε ένα πινελάκι σιλικόνης ελαιόλαδο και να πασαλήψετε το τηγάνι. Εγώ έτσι το κάνω εδώ και χρόνια. Και μην μου πείτε α είναι κακό το τηγανισμένο ελαιόλαδο...μιλάμε για 1-2 grams. Εμένα το πρωί με απωθεί κάθε ίχνος "λαδίλας", μου κάθεται βαρύ...γι αυτό συνήθως όταν τρώω αυγά το πρωί τα προτιμώ μελάτα (βραστά) και τα τρώω με το κουταλάκι μέσα στο τσόφλι. ...γενικά (για τηγάνισμα και μη) δεν έχω πρόβλημα με το ελαιόλαδο, το αντίθετο...βέβαια με όλα τα πυκνά σε θερμίδες τρόφιμα χρειάζεται μέτρο, αλλά γενικά δεν το αποφεύγω καθόλου.
alex_000 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 1) μου έκατσε στραβή χθες βράδυ(σε απόμερο κιόλας μέρος..) κ χτυπήσανε καμπανάκια ... καλά τα βάρη αλλα σε αυτό το θέμα δεν βοηθάνε.. 2) όχι μόνο το αποτέλεσμα 3) είμαι έτοιμος για τα πάντα, το πόσο αντέχω θα το δω στην πορεία , τον πόνο απ τα χτυπήματα τον αντέχω αν και έχω καιρό να χτυπηθώ . Τα βάρη θα τα μειώσω αν χρειαστεί αρκεί να βρεθεί ένα σωστό balance 4)Αυτό το ξέρω , δεν έχω πρόβλημα και έχω αποδεχθεί πως κανείς δεν γεννιέται με γνώσεις και δεξιότητες , εννοείται πως ο άλλος που ξέρει θα με σαπίσει 5) full επαφή απο όταν κρίνεται λογικό , ακόμα κ αν αυτό είναι πρώτη μέρα 6) όλα για όλα μέχρι το σημείο που μπορώ να πάω στη σχολή μου , δηλαδή στραμπούληγμα, μελανιές , νοκ αουτ κλπ όσο δεν με στέλνουν νοσοκομείο για μέρες δεν έχω θέμα δεν ψάχνω κάτι για να πουλάω τσαμπουκάδες κ να ξεκινάω καυγάδες, θέλω να είμαι ένα level ποιο πάνω απο τώρα να προστατεύομαι , εννοείται πως υπάρχουν πολλές πιθανές καταστάσεις που μπορεί να κάτσουν όμως απ το να μην ξέρεις καθόλου καλύτερα να έχεις λίγες πιθανότητες παραπάνω MMA ή muai thai πρώτες επιλογές. Kick boxing δεύτερη, πυγμαχία τρίτη. Πυγμαχία τελευταία γιατί είναι μονοδιάστατη. Μόνο χέρια, δεν έχει καθόλου clinching (συνδυασμός χτυπημάτων και πάλης) που είναι γελοία σημαντικό όταν μιλάμε για βρώμικες καταστάσεις, δεν γίνεται να σε αγκαλιάζει ο άλλος και να μην ξες τι να κάνεις. Brazilian ziu zitsu δεν θα πρότεινα γιατί παρόλο που είναι η ανώτερη τέχνη που σβήνει τα πάντα σε 1v1 καταστάσεις, όταν μιλάμε για φασαρίες έξω δεν σε παίρνει να κυλιέσαι στα πατώματα υπάρχει πολύ κίνδυνος να φας μποτιά στην μούρη από τους "περαστικούς" που ούτε καν πήρε το μάτι σου. Για αυτά που προτείνω πρέπει να πας τα πρώτα 2 χρόνια 3 φορές την εβδομάδα. Θα σου πάρει 1 χρόνο περίπου για να μπορείς να κάνεις καλό sparring και να χρησιμοποιείς ότι τεχνική έχεις μάθει σε real life situation και 3-4 χρόνια περίπου για να είσαι σε υψηλό επίπεδο στην τέχνη στο οποίο αν παίζει φασαρία με άτομο που δεν ασχολείται απλά γελάς. Αν στην σχολή που θα πας δεις μέσα ring (που σημαίνει ότι θα υπάρχει αγωνιστικό τμήμα) κατά πάσα πιθανότητα η προπόνηση θα είναι πάρα πολύ σκληρή όπως την ζητάς. Αν δεν έχει μέσα ring μάλλον θα είναι πιο toned down. Σε αυτές τις τέχνες οι τραυματισμοί είναι μέτριοι όπως θέλεις (MMA εξαιρείται είναι πιο επικίνδυνο). Είναι πολύ καλό που δεν έχεις εγωιστικό mentality, πολλοί σφίχτηδες που εμφανίζονται μόλις φάνε το πρώτο ξεφτίλισμα δεν ξαναπατάν ντρέπονται. Αν το πάρεις σοβαρά δεν θα μπορείς να είσαι τελείως φουσκωμένος, τούμπανο κτλ, η πολύ μυική μάζα είναι counter productive στις πολεμικές τέχνες αυτής της έντασης, το σώμα μόνο του θα προσαρμοστεί διαφορετικά αν κάνεις τέτοιου είδους προπόνηση. Σκέψου θα είσαι συνεχώς όπως είναι κάποιος που είναι σε περίοδο κοψίματος, το στυλάκι όγκου απλά το ξεχνάς, και η πρόοδος που θα κάνεις στα βάρη θα είναι σε επίπεδο γράμμωσης, το να βάλεις κιλά ξέχνα το, θα δουλεύεις τα κιλά που έχεις. Δεν είναι πρόβλημα αυτό γιατί οποιοσδήποτε μπλέκει με τις πολεμικές τέχνες συνήθως χάνει το ενδιαφέρον για τα βάρη / asthetics, και ενδιαφέρεται πιο πολύ για λειτουργικότητα. Αν θέλεις να παραμείνεις τουμπανιασμένος τέρμα μπορείς να επιλέξεις κάποια τέχνη που η προπόνηση είναι λιγότερο έντονη, όπως πχ ασιατικές τέχνες (καράτε, kung fu κτλ) ή να κάνεις kick boxing σε τμήμα σε γυμναστήριο που δεν θα έχει αγωνιστικό τμήμα. 1
bosei Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Εμένα το πρωί με απωθεί κάθε ίχνος "λαδίλας", μου κάθεται βαρύ...γι αυτό συνήθως όταν τρώω αυγά το πρωί τα προτιμώ μελάτα (βραστά) και τα τρώω με το κουταλάκι μέσα στο τσόφλι. ...γενικά (για τηγάνισμα και μη) δεν έχω πρόβλημα με το ελαιόλαδο, το αντίθετο...βέβαια με όλα τα πυκνά σε θερμίδες τρόφιμα χρειάζεται μέτρο, αλλά γενικά δεν το αποφεύγω καθόλου. Δοκίμασέ το. Εγώ τόσο καιρό δεν έχω καταλάβει κάποια γεύση λαδίλας, που ούτε εμένα μου αρέσει.
Demetra_ Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Γιατί απλά δεν βάζετε σε ένα πινελάκι σιλικόνης ελαιόλαδο και να πασαλήψετε το τηγάνι. Εγώ έτσι το κάνω εδώ και χρόνια. Και μην μου πείτε α είναι κακό το τηγανισμένο ελαιόλαδο...μιλάμε για 1-2 grams. είχε δώσει ένα τιπ ο βαπιρ για αυγά στο τηγάνι πάνω σε αντικολλητικό χαρτί .. δεν το επιχείρησα ποτέ ...
vgiozo Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δοκίμασέ το. Εγώ τόσο καιρό δεν έχω καταλάβει κάποια γεύση λαδίλας, που ούτε εμένα μου αρέσει. Αυτό που λες το κάνω γενικά όταν θέλω λίγο λάδι...το πρωί, όμως, δεν θέλω καθόλου...η γεύση του λαδιού μπορεί να μην είναι δυνατή, αλλά είναι παρούσα. Για καλά λιπαρά το πρωί προτιμώ κολοκυθόσπορους ή λιναρόσπορους, κυρίως.... ...δεν ξέρω γιατί το ελαιόλαδο, ελάχιστη έστω ποσότητα, δεν μου κάθεται καθόλου καλά στο ξεκίνημα της μέρας, σαν να με βαραίνει στο στομάχι - το νιώθω αμέσως - λες και έφαγα μεσημεριανό 1
yannis27gr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Γροσερι, δεν κατάλαβα για ποιο λόγο αφήνεις το 5*5. Αν θες κάτι αλλο, εμενα μου αρέσει το upper lower μοτίβο. Δευτερα Πέμπτη άνω σώμα, Τρίτη παρασκευη κάτω. Βολεύει για 4ημερο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις